127612
  • Koppixer
  • Lacee86
    Jah, h ő lány, hopsz... :S :D De mondjuk te is nagyon lovagiasan fogalmaztál. xDD
  • clio1616v
    ez olyan, mintha azt mondtad volna, hogy úgysem nyered meg az 5ös lottó főnyereményt - mivel nem is lottózok
  • kamionosjoe
    Aki rövidlátó annak elromlanak a fogai?
    Ja végül is, ha nem látod mi az amit megeszel akkor elég érdekes dolgokba lehet beleharapni. :D
  • Fbn Lx
    qsmár, úgysem kúrod meg chayát soha
  • clio1616v
    ez nem az a topik :D
  • clio1616v
    bunkó vagy Narxi
  • chhaya #107924
    Mórickák... legközelebb egyértelműbben fogalmazok, megígérem.
  • Fbn Lx
    azért érzed, hogy ez chhayára nézve sértő... :S
  • Lacee86
    Én inkább őt tömném. :D
  • Fbn Lx
    :D
  • Narxis
    Én szívesen megtömködlek és még fizetned se kell érte. Deal?
  • Broafka
    igazából jók, és csak akkor megyek ha gond van, de járnék ellenőrzésre, de nincs egy jó, megbízható fogorvos a környéken.
    Nem tud valaki valami jó fogorvost? (lehetőség szerint ne a város szélén, értem pl csepel, hanem olyan nyugati, vagy esetleg boráros tér vagy moszkva, szóval a könnyebben elérhető csomópontoknál)
  • clio1616v
    a cicu is jó ^^
  • clio1616v
    yes :D
  • chhaya #107916
    A kedvedért legyen mijáv
  • Lacee86
    Jól van, neked a bruttó hatszázakárhányezres fizetésedből komplett fogsorra is telik, nem? :)
  • clio1616v
    aranyosak a cicis hörcsögök ^^

mijáv
  • morcosqtya
    3 tömésed lesz? egymás után?
    képet!
  • morcosqtya
    Vagy Corega tabs, két darabot bedobsz lazán a szádba mint a rágó reklámban... :)
  • chhaya #107911
    Elhanyagoltam eléggé, de most járok... így 3 tömésem lesz, amúgy jók és egészségesek a fogaim, és ezután félévente tervezek majd ellenőrzésre menni.
  • Fbn Lx
    az semmi, az enyém majdhogynem negatívban van, de legalábbis vízszintes
  • Blum
  • Lacee86
    Neeeeee....
  • clio1616v
    öblögess 5%-os hidrogén peroxiddal
  • clio1616v
    épek

fogorvos a sógorom, emellett nem cigizek nem kávézok nem iszok szénsavas italokat és alkoholt sem, rendszeresen mosom a fogamat - nem marketing bullshit fogkrémmel, fogselymet is használok, nem fehéríttetem a fogaimat

gyermekkoromban pedig fogszabályzással rendbetettem a már maradandó fogaimat
  • Molnibalage
    Vagy 5 fogam van tömve és van egy koronám. Sajnos családi örökség a szar fog. A családban mindenki rövidlátó és a leggondosabb fogápolás ellenére is 2-3 évente 1-2 tömés vagy tömésjavítás befigyel.

A bátyusnak fogaszbályzó kellett, mert az egyik szemfoga teljesen rendellenesen nőtt. Nekem hátul van zizi, a 4 bölcsességfogamból 3-at (!) ki kell majd szedni a szájsebésznek. Ez vár rám a köv. 1 évben. "Alig várom... Az egyik már 45 foknál jobban feszül neki a előtte levő fognak..
  • jazzy
    :DDDDD

Fbn Lx ezek a leírások odabasznak :D
  • Fbn Lx
    ja meg röntgen szerint a még ki nem jött bölcsességfogam trollkodik, ő olyan kamikáze módon oldalra szeret nőni
    ettől eltekintve egyébként összegzett vizuális élményileg nem rosszak a fogaim, legalább egészen szabályosak
  • Fbn Lx
    egy van húzva hátulról meg vagy 5-6 tömve, így mindjárt 23 évesen
    alapvetően ez nem hiszem, hogy jónak mondható
    szeretnek a fogaim üregeket növeszteni önmagukban
    arról nem is beszélve, hogy a hátsó fogaim brutálisan jól el vannak látva ideggel, úgyhogy leérzéstelenítés után is kegyetlen szokott lenni a fúrásuk
  • morcosqtya
  • morcosqtya
    szóval olyan #FDF5E6. Hát nekem se #FFFFFF hanem olyan #FFF8DC. Annyi baj legyen.
  • Blum
    Az utolso mondaton sirok! :DDDDD

Amugy igen,ez vilagos meg nem is kesergek mert sargak a fogaim,csakhat jobb lenne feheren,nna!

Hozzatennem,nem brutalisan sarga hanem hatarozottan "fehertelen". :)
  • morcosqtya
    Nem, a fogadnak van egy alapszíne, ami nem feltétlenül ugyanolyan mint 7 milliárd másik emberé, hanem eltér az összetétele miatt. Na most ha elszíneződik a fogad akkor azt látod, hogy van egy ilyen gradient :) a teteje meg az alja (/oldala) között vagy egyes fogak sárgábbak.
    A lényeg, hogy az alapszínt hiába akarod világosabbra mosni, maximum az elszíneződést tudod megszűntetni. Romagyerekből se lehet szőke árjafiút varázsolni a legmasszívabb babatusfürdővel sem.. :)

Olyan a fogszíned, deal with it, fogadd el magad és más is el fog.
    A cigit meg tedd le mer drága meg büdös meg ilyenek (én 7 évig pipáztam, letettem).
    Bár ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz.
  • Blum
    Vagy a tigeroo forumozo at akart verni! :D
  • morcosqtya
    Vagy a térdkalácsod nem dohányzik. :)
    Mélyen van, addig már nem jut le a füst.
    Ahogyan a naplós riportban a cigiző 9 hónapos terhes cigánynő nyilatkozott két slukk közt:

- Há mééé, há a füst az nem a babát izéli! :)
  • videobaby
    szerintem a sima dentomin fogpor nagyon jó. bár nekem eleve fehérek a fogaim, de szoktam azzal is rásegíteni az ínyem miatt.
  • Lacee86
    Ami még megmarad belőle, az jah... :D
  • Blum
    De feherebb lett! :DD
  • Lacee86
    Szódabikarbóna az konkrétan lebontja a fogad...