127612
  • tigeroo
    kinek mi a megfelelő:P én elvagyok a többségével, felesleges általánosítani...
  • bujcsik555
    Úgy élik ki magukat hogy buták? Valamit félreértesz szerintem, én arra gondolok hogy alapvetően nem elég intelligensek a legtöbben ahhoz hogy élvezni tudjam a társaságukat.
  • tigeroo
    az egyetemen minden nő kiéli magát... és sztem jobban is teszik
  • bujcsik555
    +1, mielőtt egyetemre kerültem gondoltam de jó lesz, végre értelmes emberek közt, hát csalódtam, nagyon kis arányban találni megfelelő egyedeket...
  • ressy14
    az intelligens jelző és az egyetemi diploma megléte egyébként sem feltétlen ekvivalens.
  • Blum
    Legyen intelligens (ha nem muvelt es nincs 4 diplomaja azt leszarom),talpraesett,igenyes es nezzen ki ugy hogy legyen kedvem megdugni barmikor.
  • Pluskast
    Szerintem ez sem mindig igaz. A barátnőm pl kinézetben és stílusban is nagyon más mint az édesanyja.
  • Dzsini
    Ahogy a mondásban is van: nézd meg az anyját, vedd el a lányát.
  • Willenbrock
    A teste,külseje a legfontosabb ha párról van szó.Haver,barát esetében pedig a belső tulajdonságok.
  • Pluskast
    Származás? Ne legyen néger vagy, hogy minimum báróné Orczy Emmának hívják?
  • Motoroj
    Nekem a származás a legfontosabb.
  • Dzsini
    "Na ez szín sztereotípia." (c) SQJ, #107950 :)
  • miki30246
    férfiaknál szerintem ez alap dolog, amiket leírtam.
  • Petka
    Nem is volt eddig kijelentve, hogy nőről van szó :D
  • Sir Quno Jedi
    'azki, mostan leírtál egy férfit! :D
  • miki30246
    A legfontosabb, hogy ne idegesítsen, ne legyen idegesítő hangja, normális stílusban kommunikáljon, sose kapja fel a vizet, ne üvöltözzön, ha ezeket teljesíti benyalta magát nálam.
    De az sem hátrány ha önállóan meg tud oldani dolgokat, nem kér minden percben segítséget, és átlátja, megérti az összefüggéseket, ezáltal megold egy problémát.
  • Molnibalage
    Amen. Nem a középkorban élnük. Az ember nem viccből randizik, konkrét célja van...
  • bakkerman
    ez is igaz abszolút,tipikusan lehet szép az alma kívülről,ha belül rohadt :)
  • Fbn Lx
    önmagában egyik sem ér többet egyik másiknál sem
  • kamionosjoe
    Mondasz valamit Amigo. :D
  • bakkerman
    a jó szex hozzáláncol :)
  • Sir Quno Jedi
    Na ez szín sztereotípia. HA "könnyen adja magát". Baromsággal átitatott hülyeség. Attól hogy felnőtt emberek vagyunk és mindketten akarjuk és megtesszük instant, nem tartom riherongy ribancnak a másikat. Ez butaság. A nőnek nem kell feltétlenül kéretnie magát. Ugyanolyan jogai vannak, mint egy férfinak. Ha akar valamit, megmondhatja/elveheti, mikoris kedve szottyan rá. Ettől még lehet hűséges, megbízható, ragaszkodó és kitartó. Nem a középkorban sunnyogunk vaze!
  • Sir Quno Jedi
    ha meg akarom dugni, akkor a külseje
    ha sakkozni akarok vele, akkor az IQ-ja
    ha együtt akarok vele élni, akkor a belső jó tulajdonságai
    ha beszélgetni van kedvem, akkor a humora
    ha leégtem, akkor az anyagi helyzete
  • kamionosjoe
    A külső megfog, a belső megtart.
  • HTS s3rg1nh00
    nem lehet leszűkíteni...a lénye egészében
  • Lacee86
    Bonyolult dolog. Nyilván először a külsejét, az öltözködését, az igényességét látom meg. Egy külsejére igénytelen nővel nyilván szóba se állnék, de ugyanakkor igyekszem ezt az elvárást magammal is teljesíteni. Ha ez megvan, utána jöhet a megismerése: mennyire intelligens (értelmileg és érzelmileg egyaránt), tudunk-e beszélgetni, vannak-e közös vonásaink, közös témánk, közös érdeklődésünk stb. Az se baj, ha szeret viccelődni, de nem kell túlzásba esni, mert egy folyton vihogó nőnél kevés idegesítőbb van. Ha ezekből szimpatikussá válik a csaj, akkor jöhet szóba tovább. Tehát hiába néz ki jól, ha egyszerűen sötét belülről. Nem is topmodelleket kell keresni egyébként, hanem vonzó lányokat. Ha túl könnyen adja magát, az is gyanús. Lehet, h nekem pillanatnyilag jó, h hopp, elsőre ágyba bújt velem, de elgondolkodtató, h ha velem ezt megtette, meg fogja tenni mással. Szóval olcsó, könnyen kapható, így komoly párkapcsolatra alkalmatlan.
    Az anyagi helyzete a legeslegutolsó szempont. Persze ha azt várja, h én tartsam el, akkor rossz lóra tett (nem is tudnám...), de nem érdekel, h csóró vagy ilyesmi, én is az vagyok. Úgyh a pénzéhes nők rám nem fognak mászni. :D
    Az említetteken kívül pedig van egy plusz, amit viszont nem lehet magyarázni, valami plusz kisugárzás, vonzalom. Azt hiszem ezt hívják szerelemnek...
  • bujcsik555
    Az intelligenciája. Ha valaki nagyon buta, az kiakaszt.
    Ha ez rendben van, akkor az összes többi egy szinten kb, kivéve az anyagi helyzet, az nem számít.
  • Petka
    seggből szájba :D
  • tigeroo
    mittom...
    érezzem jól magam a társaságában és legyen 1 kis vonzalom is, a többi jön magától
  • Lacee86
    Szinte sejtettem, h ez itt első válaszok egyike lesz. xDD
  • Zoli007
    Lenyeli-e
  • Tsol
    "A belső tulajdonságai (jószívűség, barátságosság, segítőkészség, türelem, megértés stb.)"

Főleg a barátságosság és a türelem/megértés:
  • Pluskast
    Nem lehet egy kategóriára szűkíteni. Sok összetevője van és ahogy mondják a szerelem szubjektív, azaz, hogy kinek mi tetszik az egyéni elbírálás kérdése.
  • Szavazó roBOT
    Milyenek a fogaid? ==>> Mi a legfontosabb számodra a másikban?
  • rastaman
    jók. 27 éves létemre sincsen lyukas fogam
    csak akkor, ha valami konkrét bajom van.
  • videobaby
    nagyon helyes hozzáállás:D
  • Lacee86
    :D Nagyon bírok minden macskafélét amúgy, legyen az kicsi vagy nagy. :)
  • videobaby
    macsektól mit vársz?:)
  • Lacee86
    Csak hülyeséget mond szegény. :)
  • videobaby
    kis hógolyó macsek:D