127612
  • Dzsini
    Nincs, tervben van születésnap környékére. Bár már karácsonyra is terveztem :)
  • Szavazó roBOT
    A ma Magyarországon kapható kólák minősége/összetétele ma is ugyanolyan, mint 10 éve? ==>> Van tablet géped?
  • Pluskast
    Nem iszom kólát. Tele van nyomva eszméletlen mennyiségű cukorral meg egyéb szarral. A fogat meg olyan mértékben roncsolja mint semmilyen más üdítőital.
  • Dzsini
    Mondjuk az is igaz, hogy csak 4 Coca-hű van, az se sok.
  • Lacee86
    Mindennek megvan a maga Pepsis megfelelője:
    Coca Cola - Pepsi
    Sprite - 7Up
    Fanta - Mirinda
    Kinley - Canada Dry
  • Lacee86
    Coca divatosabb Mo-n, mindössze ennyi az oka sztem. :)
  • Dzsini
    Azért nem rossz, hogy 60 szavazatból 0 a Pepsi-hű :)

(próbáltam visszaemlékezni, talán múlt évben egyszer ittam kólát, de lehet, hogy csak két éve... fene se emlékszik rá, hogy változik-e az íze, vagy mást fogyasztottam mellette, amellett, hogy az én ízlésem is változó)
  • pxxl
    évente 2x iszok kólát, de akkor is csak coca. a pepsi az fos volt 10 éve is meg most is, a többi meg alapból szóba se jöhet...
  • QuippeR
    mittudomén. két hét távlatban sem emlékszem dolgokra, nemhogy a tíz évvel ezelőtti kóla ízére.
  • Molnibalage
    Amen.
  • Molnibalage
    Moziban max. ásványvizet iszok és nem kajálok a film alatt, mert filmet megyek nézni és nem kajálni...
  • Molnibalage
    Egy szóval nem mondtam, hogy nincs neki te balfasz.
  • hugopareiros
    Coca-cola vagy Pepsi, de ezeket is havonta 2x max.
    Inkább a teák és az ízesített ásványvizek a favorit.
  • szabii98
    félre nyomtam
  • bujcsik555
    OFF
    Hú, most hogy írtad a mozit arról jutott eszembe, hogy én hogy rühellem ezt a moziba evős ivós dolgot. Felkúr hogy csörögnek, szürcsölnek anyámtudjamicsinálnak. Moziba nézzed a filmet oszt jónapot, legyélkussba.
  • videobaby
    nem tudom, sosem érdekelt. ritkán iszom ilyesmit, de ha jól esik, akkor mit foglalkozzak azzal, hogy kik hogy értékelik le/fel? bár ha jobban belegondolok, biztos gyatrább lett, mert miért ne? a kólának az íze a fontos, aki issza azért issza, nem azért, mert annyira egészséges lenne. az ízről meg gondoskodnak (laborban).
  • Broafka
    én ezeket a "nem iszom kólát..." embereket nem értem. Oké, én sem iszom kólát, de 10 év alatt nehogy már egy korty kólát nem ittak ezek a szavazók, hogy ne legyen egy összehasonlítási alapjuk!!!
    én sem rendszeresen iszom kólát, de pl ha elmegyek moziba akkor a popcornhoz jól esik inni egyet, vagy éppen hamburgerhez ha nagy ritkán betévedek. De ez olyan álszent dolog
  • Metalmilitiakid
    Nem iszom kólát, mert egészségtelen, így nem érint a téma.
    Nem azért mert egészségtelen vagy whatever, hanem mert soha nem lettem hozzászoktatva, hogy van otthon kóla. Így most külön élve is tökéletesen megélek a csapvizen (na meg az alkoholon :D).
  • tigeroo
    és durva hogy komolyan is veszik az írásaidat! bravó! minden elismerésem clio - szavazótopik: sok - 0

• Lacee86
    Ha a pénz nem számít, akkor meg egy idióta, aki minden nap kólát vedel. Erről meg ennyit...
  • Motoroj
    Ez nem az elmondása szerint van, ezt te találtad ki.
  • clio1616v
    tovább kell gondolni

a Bali elmondása szerint legalább 13 éve nincs normálisan fizető munkahelye az édesapjának sem, a lötty (negatív)szót használja a kólára, ami arra utal, hogy nem szívesen issza, vagy hazudik és próbál jó benyomást kelteni azáltal, hogy a köztudottan káros italt ő nem szereti

ha az előbbi, tehát nem szereti, akkor 13 évvel ezelőtt, amikor ingyen hozzájutott akkor azért megitta, de most nem issza már mert eleve nem szereti és pénzért már nem kell neki, tehát nem keres olyan sokat, hogy felesleges pénze legyen ilyesmi felesleges kiadásra

ha az utóbbi, akkor most is meginná, de elmondása szerint ezt nem teszi, tehát vagy hazudik és nem lehet arra igaz véleményt alapozni, amit mond vagy kevés a fizetése, amit írtam...
  • Fbn Lx
    az összetételi változásokról szerintem vajmi kevés fogalma lehet bárkinek, aki az élelmiszeriparnak nem ezen ágában dolgozik.

annak a válaszlehetőségnek meg nem látom értelmét, hogy nem engedhetik meg maguknak a márkák, hogy változtassanak. Az összetétel és így az érzékszervi tulajdonságok is folyamatosan változnak egy terméknél, FŐLEG a vezető márkáknál, ők rendelkeznek kapacitással a folyamatos bírálatok kivitelezésére és a fogyasztói elemzésekre, és rajtuk a legnagyobb a nyomás, hogy a megfelelő érzékszervi tulajdonságokat belőjék, hogy piacvezetők maradjanak.

A kérdésnek azért nem látom értelmét, mert éppen ezen okokból kifolyólag a piacvezető termékek összetétele folyamatosan olyan irányban változik, hogy az egyre megfelelőbb legyen a fogyasztók legszélesebb köre számára, és egy seregnyi szakember nagyon ritkán szokott tévedni. Az persze lehet, hogy kovács gabinak az új íz nem tetszik, de ennek önmagában kevés jelentősége van.
  • BaliBoy
    Régi szép idők... :)
  • Lacee86
    Érthetetlen clio logika...
  • Molnibalage
    Nem értem szokásos trollkodásodat. Mi köze ahhoz a fizetésemnek, hogy 13 éve nem ittem ilyen löttyöt?
  • Lacee86
    Fogalmam sincs. Biztos változott, de én nem vettem észre. Úgysem gyakran iszom kólát, de akkor tökmind1, h Pepsi vagy Coca. Sőt mostanában ezt a Queen-t vettem néhányszor, mert az olcsóbb kólák közül az még jó is.
  • Willenbrock
    Néha bevágok egy félliterest vagy literest,a Cocából valahogy jobban ízlik mint a Pepsi.Nem vettem észre változást a régebbihez képest.
  • Hegi90
    hát igen, régen sosem raktak ételekbe semmiféle VEGYSZEREKET, most meg minden rákkeltő nem is eszek én ma már semmit sem.
  • clio1616v
    ennyire alacsony a mérnökfizu?
  • bujcsik555
    Nem szoktam inni, max ha megkínálnak vele vendégségben és nincs más(néhol a csapvíz se megoldás ilyen esetben, mert sok településen elég ihatatlan az is...).
  • ManoNegra
    Az indexnek hiszel-e?

Egyébként a napokban volt téma a parlamentben, hogy valami szabályozás kéne ezzel kapcsolatban :-)
  • Calver
    hát persze, sőt, a kólában patkányméreg is van...
  • chhaya #108819
    Olyan ritkán iszom, hogy fogalmam se nincs.
  • Molnibalage
    Nem ttam ilyen löttyöt vagy 13 éve. Fater amíg ott dolgozott, addig jár ingyen havi x db. Akkor sem nagyon toltam.
  • ManoNegra
    Nem tudom tíz éve használt-e a pepsi embriószövetet izfokozó gyanánt.
  • SzirmosSzisza
    Lövésem sincs, nem ittam már régóta rendes kólát. Borba meg jó a Holiday is :c
  • ressy14
    annál az évi 1-2 esetnél, amikor kólát iszom legtöbbször nem érdekel a minősége. Ha a csehszlovák szart Kofolát megtudtam inni, jöhet bármilyen :D

Citromos víz ftw!
  • Tarajos Sül
    Bocs.. :D
    Szeretek nem félreérthetően fogalmazni. :)
  • tigeroo
    ez a kérdés most így lezsibbasztott mire végigolvastam