127612
  • jazzy
    Miért mi a baj a lecsóval reggelire? Egyébként én ha eszek nagy ritkán akkor vacsorára eszem.
  • HTS s3rg1nh00
    ha nem reggeliznék,reggel 8-kor kizavarnának a tanárok,hogy egyek valamit mert zavarom az előadást/gyakot :)
    tükörtojás,bár kéthavonta egyszer eszem kb.
    általában igen
    ásványvíz
  • videobaby
    elég gyakran kihagyom. ha reggelizek, az szendvics és tej. vagy pirítós, esetleg bermuda. vagy csak bekapok pár szem kekszet és kész.
  • Lacee86
    Ahhoz kell intelligencia, nem neked való.
  • Broafka
    ki a szar eszik lecsót reggelire? :D
  • ressy14
    reggeli nélkül én agyhalott vagyok, habár anélkül is.

édes péksüti, minden reggel kivéve hétvégén, olyankor hideg reggeli vagy melegszenya.

hétköznap ásványvíz, hétvégén tea vagy tej.
  • pxxl
    ritkán reggelizek, kb soha nem ebédelek, és este eszem.

hogy mit? ami éppen van. maradék pizza, kenyérlángos, pizzás csiga, vagy \
  • Zero 7th
    Úgy, hogy kilencre járok, és tizenegykor ebédelek :P
  • daeemoon
    Na és mit iszol reggeli mellé? - tej
  • Dzsini
    Én azt nem értem, hogy tud valaki elindulni a napjára úgy, hogy nem reggelizett normálisan :)
  • [HUN]FaTaL
    Azt elfelejtettem, hogy sosem otthon. Ébredés után 1-2 óráig még biztosan nem vagyok éhes és sosem értettem, hogy lehet rögtön kajával kezdeni a napot :D
  • Lacee86
    Mindig eszem, el se tudnék jönni otthonról anélkül. Kedvencem a melegszendvics, de mivel az macerásabb reggelente, csak ritkán van. Leginkább vmi szalámis vagy májkrémes kenyér, olykor vmi bolti pizzás/fokhagymás bagett. Nagyon szeretem a rántottát, mindenfélével megízesítve (hagyma, szalonna, kolbász stb.), na meg persze a bundás kenyeret is, de macerásságuk miatt ezek is ritkán vannak reggelire.
    Mindig eszem kenyeret (vagy legalább is zsemlét).
    Általában kávét, de télen inkább citromos teát.
  • Dzsini
    Kenyér és valami cucc hozzá (sajt, körözött, lekvár, méz, esetleg felvágott), és víz. Télen ritkán tea.
  • Pluskast
    Igen reggelizek és rántottát eszem, kenyér nélkül. Hozzá vagy narancs vagy ananász lé (100%) vagy víz.
  • Dzsini
    Ami nem öl meg, az erősebbé tesz :)
  • Blum
    -Igen. Anelkul el sem indulok sehova.
    -Bundaskenyer 5 tojasos sonkas rantottaval,paprikaval,paradicsommal.
    -Nem.
    -Attol fugg mit eszek. Legtobbszor sima viz. De neha beugrik a tea,kakao,gyumolcsle kombo valamelyike is.

Kavet reggeli utan szoktam meginni,szigoruan egy szal cigivel. Ha a kave + cigi nincs meg kaja utan akkor nem is erzem igazan jol magam.
  • Sir Quno Jedi
    Azok jót tesznek a bélflórámnak határozottan (probiotikumot is szedek, ha antibiotikumot pölö). A csöves TBC-je NEM.
  • Dzsini
    A kefírben baktériumok és gombák élnek, rosszabb, mint egy teli busz :) ezt ráadásul meg is eszed...
  • Sir Quno Jedi
    Sovány tej, sovány tejtermék (kefír, kaukázusi kefír, fütölt sovány sajtok), sok zöldség pl. paprika, uborka, retek, karalábé, répa, zöldbab, kelbimbó stb. (esetleg gyümölcs is, pl. paradicsom), színhúsok, pl. csirkemell(és/vagy sonka), pulykamell( és/vagy sonka), magas fehérjetartalmú prémium szárnyas virsli/párizsi, esetenként főtt tojás mértékkel.

Kenyér, risz, krumpli, tészta, péksütemény, olajos magvak, pelyhek, SOHA, semennyi.
  • Dzsini
    Oké, így akkor jót választottam :)
  • Petka
    bundáskenyér-pirosarany-tea kombó
  • tigeroo
    pontosan:D (én küldtem, lehet szidni)
  • Sir Quno Jedi
    Oan kérdés nem lesz, amit most toltak be az ombucmannak, hogy mié kell a férfiaknak fizetni a szórakzóhelyeken belépőt, miközben a nőknek nem kell?!?!? :DDD
  • Dzsini
    A "szendvics" és a "kenyér és valami cucc hozzá" között az a különbség, hogy a szendvicsnél 2 szelet között van a valami cucc? :)
  • tigeroo
    igen

zab + tej a kedvencem

kakaó (az a finom dobozos hideg, ha iszom)
  • [HUN]FaTaL
    Néha (csak hétköznap), hétvégén alszom :D

Szendvics a legjobb.

Ha mégsem azt eszem, akkor igen, kenyeret, vagy zsömlét

Mikor mi, kóla, kávé vagy kakaó.
  • Szavazó roBOT
    Voltál már fizetős nőnél/férfinál? ==>> Reggeli kérdés
  • immovable
    lol
  • predator1982
    jah és ez sem igazán idevág, de azért ha régen bementél a helyi kisközértbe, és bunkó voltál, bizony a közértes néni elküldött a picsába, méghozzá jogosan! és még esetlegesen a többi vevő is rossz szemmel nézett rád...ma mi van? bemegy az idióta faszkalapja a kereskedelmi egységbe, ordít mint a sakál szarrá aláz, és akkor még neked kell elnézést kérni...nah itt tartunk ma.
  • predator1982
    unreal sztem csak arra gondolt hogy azért régebben talán kicsit erkölcsösebb volt a világ...bár én senki hozzászólásában nem akarok belemagyarázni semmit, de persze a mai világban is meg lehet látni a szépet, de amikor belegondoltok hogy nem csak felnőtt prostitució létezik, azért gondoljunk már bele mennyi gyerek/tinilány tűnik el nyomtalanul.....és hogy mennyi aberrált futkos kis földünkön....a dilinyósokról már nem is beszélve, mondjuk ez most annyira nem vág a témába, de minimum napi kettőt látok aki magában beszél....
  • tigeroo
    emo
  • QuippeR
    "...ha régen is..."
  • QuippeR
    miből fordult ki a világ, a régen is minimum ilyen "rossz" volt?

sosem létezett olyan aranykor, amibe érdemes visszavágyódni. a legközelebb hozzá talán még az állati lét áll. az se volt semmivel jobb, de legalább nem gondolkodtunk azon, hogy mi helyes és mi nem. (a Bibliában ezt hívják Paradicsomnak.)
  • Dzsini
    Akkor viszont ne panaszkodj, hanem tegyél érte, hogy jobban tetsszen ez a világ neked is.
  • Unreal1942
    Nem is mondtam, hogy különb vagyok.
  • Unreal1942
    Értelek. Ettől még ma is kifordult az egész világ. Nem érzem helytelennek ezt a szóhasználatot rá. Itt tényleg lezárom. Oldalakon keresztül tudnánk még boncolgatni az egyébként érdekes beszélgetést.
  • Dzsini
    te is a világban benne élő ember vagy, mint a többi 7,2 milliárd
  • Dzsini
    Nyilvános kivégzésre még a "felvilágosult" és polgárosodott 19. században is jártak, mert az volt a szórakoztatás és népnevelés egy bevett formája. A 18. század közepén még boszorkányégetés is volt.
  • Unreal1942
    De bizony a világ a hibás, ha a világ alatt a benne élő embereket értem.
    Persze ezért nem is vágyom vissza mert ott meg nyilván más nem tetszene.
    Ettől még lehet vágyakozni vagy példálózni olyasmivel ami jobban is működött már. Törekedni kell a lehető legjobbra.
    Viszont ez most itt nem téma szerintem zárjuk le és maradjunk a témánál
  • Molnibalage
    Ki mondta, hogy minden rendben van? A technológiai fejlődés megváltoztatta a földi civilizációkat kisebb vagy nagyobb mértékben, de egyes evolúciós ösztönöket és ennek következményeit mai napig nem vetkőztük le. Ezért van prostitúció és ezért vannak háborúk ma is. Viszont ez volt régen is. Régen is voltak elég meredek szexuális szokások, meg rabszolgaság, és a világ egyes részein ma is.

Tehát nem értem a kiemelést, hogy mai elferdült világunk. Ha ma elferdült, akkor mindig is az volt. Ma egyesek köpködnek arra, aki számítógépen virtuálisan öl, és "álltnak" meg "idegbetegnek" titulálják ezeket. Öcsém 2000+ éve meg az plebs gladiátorviadat, nyilvános kivégzésre járt.

Ezek közül szerinted melyik a betegebb...? Akkor most melyik világ is a ferült...? Hm....?

Szóval csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel...