127612
  • Zoli007
    Ez ki volt?
  • tigeroo
    max önvédelem. nem alacsonyodok le addig, még férfit sem amúgy

ha nő kezdené el a vergődést akkor simán felpofoznám menjen a kurva anyjába
  • kamionosjoe
    Nem valószínű, de elképzelhető, hogy ki tudnának annyira hozni a sodromból, hogy megtegyem.

Eddig még nem volt ilyen, de ki tudja mit hoz a sors.
  • pxxl
    nem ütnék meg soha.
    ezért is van otthon 3 ajtón is 1-2 lyuk, mert inkább azt ütöttem akkor, mikor hihetetlen módon felbaszott agyilag...
  • chhaya #111416
    Önvédelemből... De reflexből karmolni szoktam, nem pofozkodni... Hatékonyabb.
  • Fbn Lx
    csak ha ő üt először.
    volt, hogy felindulásból ököllel hátracsapott a fejemre, akkor megpofoztam. utána lelökött az ágyra és utánam ugrott, és állbatúgott azzal a mozdulattal
    akkor gecire felment a vérnyomásom, és inkább ültem mozdulatlanul pár percig.
    de amikor pofozkodott, egy idő után akkor is mindig visszapofoztam.
    és ő volt felháborodva, hogy én megütök egy nőt
    kértem, hogy ne pofozkodjon, és akkor nem lesz mit visszakapnia, amire ő felháborodott, hogy milyen bunkó vagyok, hogy megszabom neki, legalább szépen kérném
  • ressy14
    Tesók közti bunyón kívül még nem ütöttem meg nőt sosem, és max a saját testi épségem megvédése esetén tenném csak meg. De aki folyamatosan veri a nőket, azt mélységesen megvetem.
  • SzirmosSzisza
    Annyira ütnék meg nőt, mint egy férfit.
  • Lacee86
    Kénytelen voltam a végső esetben-re nyomni, de ez tényleg csak olyan eset, ha vmi erőszakos nőszemély nekem rontana késsel, baseball ütővel vagy bármi mással. Nyilván akkor nem hagynám magam. De alapból elítélek mindenféle erőszakot, és egy féregnek tartom, aki nőt megüt.
  • Szavazó roBOT
    PS vagy Xbox? ==>> Ütnél meg lányt/nőt?
  • [HUN]FaTaL
    Indie fejlesztőnek sem jelent problémát egy demo kiadása, meg lehet nézni mobilplatformon pl. Egyszerűen így kényelmes a fejlesztőknek, szarnak rá. No meg sokszor a warez játék előbb jött ki régen is, mint a demo.
  • Narxis
    Indie fejlesztőknél el is hiszem, de pl. egy BioWare, EA vagy Ubisoft-nál ha fejre állsz se hiszem el. Ebben sziklaszilárd a véleményem és 100 igás ló se tudna meggyőzni az ellenkezőjéről.
  • tigeroo
    de, de ,de .... én flémet akartam :(
  • Fbn Lx
    a kiadók érdeke, hogy a felhasználók ne tudják ingyen megszerezni a aszoftvert, a felhasználónak pedig érdeke, hogy ingyen megszerezze azt. ez a rendszer külső hatás nélkül természetes egyensúlyban van (külső hatást jelenthetnek pl. jogalkotók). ennyi az egész, felesleges moralizálni hogy ki gonosz meg ki nem, mindenki, mindenki eredendően önző erőforráshasználó
  • [HUN]FaTaL
    Vagy te úgy gondolod, hogy a demót a nulláról írják újra? :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem tart sokáig egy program megnyírbálása, ha értelmesen van fejlesztve.
  • Evoluti0N
    Huha! Légicsata.
  • Molnibalage
    Bizonyítsd...
  • [HUN]FaTaL
    Ez tömény bullshit.
  • Molnibalage
    Régen én is sok szirszart leszedtem. A nagy része 1 óránál többet nem is töltött el a gépemen... Az elmúlt 6 évben kb. évi 2-3 játékkal, ha játszottam. Mikor telik már eredetire, akkor időd nincsen rá...
  • Evoluti0N
    Tényleg elég szomorú, hogy mostanában már csodaszámban mennek a demok. Tesztekre én se szoktam hagyatkozni. Általában a letöltöm csúnya verziót, játszom egy darabig, ha nem tetszik letörlöm és elfelejtem, ha tetszik, akkor megveszem és elkezdem elejétől eredetiben.
    Na, meg abból is kinőttem, amit kamaszkoromban csináltam, hogy minden új játékot letöltöttem, ami csak megjelent. Mostanság már elég komolyan szelektálok.
  • Molnibalage
    Mert ma már irgalmatlan erőfeszítés egy demót kiadni.
  • Narxis
    Azért az is megérne egy misét, hogy ma már miért nincsenek rendes demok? A tesztek lófüttyöt nem érnek számomra, valaki másnak a gépén, más szemszögéből mutatja be a játékot.
  • Lacee86
    "Azonban annál gusztustalanabb nincs, amikor valaki többszázezres gépen játszik, megengedhetné magának, hogy játékokat vegyen, de mégis warezol ezerrel." -> Ebben van vmi.
  • Evoluti0N
    Kiegészítés: Látom, hogy így futábban leírva kicsit félreérthetően fogalmaztam. :D
    Szóval: ha valaki nem engedheti meg magának, hogy megvegye drága pénzért a játékot, akkor lewarezolja, végigjátssza, aztán ha olcsóbb lesz, megveszi. Sztem ez a helyes út ebben az esetben. A kiadónak ilyenkor tökmind1, hogy valaki megvárja a leárazást, megveszi és csak akkor játszik vele, előtte warezban nem, vagy játszik vele warezban és utána később megveszi olcsóé.
  • Evoluti0N
    Nincs nincs nagyon mit túlspilázni a warez témán. Fejlesztők fejlesztik, kiadó kiadja, játékos megveszi. Ha játékos letölti, kiadó nem keres pénzt, fejlesztő nem keres pénzt. Jobb esetben kevesebb a bevétel és kicsit mérgelődnek, rosszabb esetben felkopik az álluk. A játék digitális tartalom, nem egy megfogható dolog, de ez még elméletileg senkit se jogosít fel arra, hogy ellopja letöltse.
    DE: Ha úgyse venné meg valaki a játékot, akkor már tökmind1, hogy letölti-e vagy se. A kiadónak/fejlesztőknek így se-úgy se lesz belőle bevétele. A sok fantasztikus DRM, amiket kitalálnak, pedig általában az eredeti játékok megvásárlói szopatására a legjobb maximum.
    Én azt mondom, hogy ha valakinek tetszik egy játék és megengedheti magának, akkor vegye meg. Ha nem engedheti meg magának, akkor várja meg a leárazást és utána vegye meg és lehetőleg ne reklámozza, a mellét verve, hogy ő bizony nem vesz játékot.
    Azonban annál gusztustalanabb nincs, amikor valaki többszázezres gépen játszik, megengedhetné magának, hogy játékokat vegyen, de mégis warezol ezerrel.
  • Lacee86
    Tképpen akkor könyvből sem lehetne fénymásolni, meg bármilyen műsoron vagy ünnepségen sem lehetne előadni semmilyen dalt csak úgy, csak jogdíjfizetéssel stb.
  • QuippeR
    nekem a szóhasználattal van bajom. nem lopás, hanem másolás vagy szerzői jogsértés.
  • tigeroo
    igen azért írtam a fejlesztős + teszkós hasonlatot
  • Dzsini
    Tartalomfogyasztásra ma már bőven jó az is - ahogy egy táblagép is, vagy egy okostévé. Tartalomgyártásra egyelőre inkább a PC a hasznos (bár képeket, filmeket előállítani már akármin lehet).
  • Lacee86
    Jah, de azért a konzol is univerzálisabb. Pl. DVD filmet, zenei CD-t is lejátssza, nem?
  • zsoltioregon
    konzol csak játékra való.
    PC általában dolgoznak ÉS játszanak a népek.
  • QuippeR
    és most énekeljük közösen gyerekek:

• tigeroo
    százezres konfigra van pénz de játékokra már nincs?:D amúgyis úgytudom hogy pár hónap után már pár dolcsiért lehet kapni akármilyen játékot a használtpiacon netszerte.

akkor a c típusú megélhetési bűnözés még elfogadhatóbb ennél, mert ott nem saját szórakozást lopnak hanem alapvető szükségletek (kaja, fűtés stb.) kielégítése miatt? jó, persze, inkább a kiadókat lopjuk meg a warezzal, mintsem a fejlesztőket... de ez kb. olyan minthogy rohadt kapitalista multi a teszkó, úgyhogy tőlük megengedett néha lopni:D
    (csakhogy ezzel a kis hazai boltokat sem támogatja)
  • Dzsini
    Nem sokban különbözik egy jól megírt kalandjátéktól (a történet a lényeg, a könyvben kevesebb az interaktivitás), tehát mégis értelmezhető a többszöri végigjátszás.
  • Molnibalage
    Persze, én is olvastam már el sok könyvet többször is.
  • Dzsini
    De azt azért ugye el tudod fogadni, hogy mások esetleg többször is "végignézik" ugyanazt a történetet, mert nekik az tetszik?
  • Molnibalage
    Tetszett a DoTT, de csak kétszer toltam végig, hogy egyben és gyorsan is lássam az egészet.
  • Broafka
    nyílván, de én most azokra a játékokra gondoltam, amik jók, de azért egymás után nem játszanám végig többször, most az más, hogy mondjuk évente előveszed. De mondjuk most hirtelen a Blood Rayne jutott eszembe, tök jó kis játék volt, hangulatos, de miután végigvitted le van tudva, az más, hogy most hogy megemlítettem legszívesebben ismét végigjátszanám mert jó játék volt, dee gy fejlesztőnek az nem éri meg, mert ezt azért inkább letölti az ember. Ellenben egy diablót, már csak a battlenet miatt is megveszi az ember, mert az pl multiban sokkal jobb.

#111376: igen, de én most a warez elleni dologról beszéltem. a használt játék dologgal egyet értek veled, az tényleg felháborító

#111377: arra akartam utalni, hogy olyan mint a kegyes hazugság, olyan megérthető dolog (anyagi szempontból) és elnézi az ember. Jó nem volt egy jó hasonlat, de ez jutott eszembe, és ott volt az idézőjel :)
    vagyis mindneki tudja, hogy létezik warez, a rendőrök is (sőt, szerintem még ők is töltenek le ilyen oldalakról), de félig szemet huny felette a világ. Ha ugyanígy kemény drogokat árulnának, akkor pár hónap alatt biztos felkutatnák, és megszűnne az oldal. Legalábbis én így gondolom
  • Pluskast
    Jó kérdés. Stratégiai játékoknál akkor ha már nem tud újdonságot nyújtani. Mondjuk ha kimerítettél minden lehetséges variációt vagy mert pár játék után rájössz, hogy gyakorlatilag nem túl komplex. A szimulátor esetében is ez a helyzet. Pl a Silent Hunter harmadik részét mind a mai napig tolom (moddal persze) vagy az IL2 sorozatot is. A Civet ma már inkább csak barátaimmal, mert a single része már untat. Kiszámítható az ai és nem nagy kihívás. Asszem a június 12-én megjelenő kieg megjelenéséig nem is fog ez a véleményem változni:)