127612
  • Fbn Lx
    bliccelésért asszem már hárosmzor is elkaptak
    kétszer miskolcon, ott nem nagyon lehet meglógni, mert sokszor rendőrökkel mennek
    megy egyszer pesten, egy évnyi bliccelés után találkoztam egy ellenőrrel aki túl rámenős volt, és fogta a vállamat meg jött utánam, nekem meg be kellett érnem időre laborra
  • jazzy
    Aznap vettem és nem volt nálam toll, ki meg nem adnak tollat ott, mert "nem adhatnak".

Egyébként most vagy őket véded, ebben az esetben már most undorodom, vagy nem is értem. Ott van nálam 15 db kitöltött bérlet, ergo minden hónapban veszem és ez is meg van véve. Nem bliccelek. Hát tudod basszák meg az összes felmenőjüket és büntessék meg azt a rohadt sok bliccelőt, meg cigányt, de azokat nem merik, mert beverik a képüket, azt kell szopatni aki súlyos ezreket, tízezreket kiad bérletre?

A legviccesebb az, ha közlöm, hogy otthonhagytam a bérletemet, hazamegyek és kitöltöm, akkor 300 forintos késedelmi díjjal megúszom. Így meg 10k - helyszínen 5k a bírság. Ha ad az a retkes nyomorék 1 tollat kitöltöm az orra előtt és odaadom a 300 forintot és feldughatja ahova akarja.

Persze a te logikáddal élve az én hibám, a bérletem mellé vennem kellett volna 1 tollat is, vagy egy jegyet aznapra, esetleg kéregetnem tollat az utcán, mert még én vagyok a szemét, nem is a retkes Volán, akik lószart sem nyújtanak, fűtés nincs, normális sofőr nincs, legkisebb kényelem sincs, csak késés van, becsorgó víz, beeső hó, meg horribilis összegű jegy / bérlet.

Ezen kívül létezik olyan, hogy EMBERSÉG.

ÉN KÉREK ELNÉZÉST.
  • Fbn Lx
    igen
    volt, hogy napokig nem tévéjátékozhattam
  • tigeroo
    lelke rajta mondom, annyit elbasztam már mávra hogy az a párszáz ft nem számít, de azért mondhatta volna hogyan lehet megoldani az ügyet könnyebben.

de viszont sokszor rendesek (pl. amikor egy hónapig bérlettel jártam bnőmhöz aztán hónap végén mondta meg az egy kaller hogy csak a bejelentett lakóhely és iskola között lehet bérletet venni) na akkor is megbüntethetett volna, de elnézte vagy sokszor nincs már időm jegyet venni, akkor általában felszállok egyből megyek oda hozzájuk és mindig állítanak ki jegyet a felszállásom előtt lévő kukityinfalva megállóhelyről stb.
  • tipitmi
    Feddhetetlen vagyok, az életem során a bűncselekmény, és a szabálysértés bárminemű formájától távol tartom magam, elhatárolódom.
  • SzirmosSzisza
    Legtöbb bérletre rá van írva, hogy addig nem érvényes amíg nincs rajta diák/egyéb szám.

#112661 nem baszogatásból, de nem volt érvényes diákot, nem igazán értem miért kapod fel a fizet. Ez a mutogatom neki a neptunt meg nagyon szar duma :D Ismerős úgy próbálta kidumálni ilyenből magát, hogy "te hülye kurva nem látod, hogy itt van nálam 1 csomó jegyzet?" mondanom se kell, hogy nem hatotta meg az ellenőröket :D
  • szabii98
    ideiglenes diákigazolvánnyal (nagy fehér bizbasz) is sz*patnak kb, elkezd faggatni az ellenőr (buszon) hogy miért vagy olyan felelőtlen hogy elhagyod meg ilyenek.
  • Lyukasbogrács
    nagyon hejes
  • clio1616v
    nem

mindig szabájos vagyok
  • tigeroo
    ők kapnak ebből jutalékot.

májusban járt le az ideiglenes diákom (60 naponta kell újítani) pénteken, szombaton vettem vonatjegyet, a kaller belekötött persze (hiába mutogattam neki telón 3g-vel a neptunom hogy van aktív hallgatói jogviszonyom a sulimmal) elis küldte a bírságot a címemre. persze arról már nem szólt, hogy utólag belehet mutatni az igazolványt, így csak 700 forint nem 9ezer a MÁV bírság... ezt is egy ismerősömtől tudtam meg, még jó hogy "panaszkodtam" neki.

hétfőn megjött a diákom, a pénztáruknál meg elintéztem.
    merő jóindulat amúgy, ha rajtuk múlna felfordulhatnánk

persze van diákbérletem mátészalka-debrecen között 5900 havonta, 70km, de 1 óra 40 perces útból átlag fél óra késés mindig van, ha bnőmhöz megyek akkor 185 forint mellé még kell fizetnem 165 forintnyi pótjegyet (hiába 20km-re megyek nem budapest felé)

vicc az egész
  • jazzy
    Egyszer 5000 Forintot kellett fizetnem (helyszíni bírság, amúgy duplája) mert nem volt !kitöltve! a bérletem. Volt nálam kb 15 elmúlt havi bérlet és mégis kifizettették ezek a retkek. Remélem azóta elföldelték mindkettőt, teljes jóindulatból.
  • Zoli007
    Átmentem a vasúti síneken. Persze egy teljesen belátható helyen, és ha szabályosan akartam volna, akkor az plusz 1,5 km lett volna, de ez nem hatotta meg a buzikat.
  • PrasCo
    Igen, szabálysértésért.
    Átmentem egy aluljáró felett egy kisvárosban, éjjel tízkor, a teljesen üres utcán. ...na jó, a rendőröktől eltekintve teljesen üres utcán.
    (Jellemző, hogy még akkor is csak azt hittem, hogy igazoltatnak, amikor elkérték a személyimet.)
    Mínusz öt rugó, de ha pattogok, lehetett volna húsz is.
  • Freeda Krueger
    Figyelmeztetve,közlekedési problémáért.
  • Tsol
    55 km-es bérlet helyett 50-essel mentem. 6 rúgó.
  • Renegade
    huhú, mindet felsorolni? szerencsére a legnecesebbekből kidumáltam magam, pár száz évre elhasználtam az összes angyalomat/malacomat :)
  • Lacee86
    :)
  • videobaby
    ..amíg el nem kopik a lába. aztán már vinni kell :D
  • Lacee86
    Én most legutóbbi 2 alkalommal elég sokat blicceltem, mikor fent voltam Pesten. De legközelebb már nem merek ennyit, mert addig jár a korsó a kútra...
  • videobaby
    rendi volt az ismerősöd. felénk most nagyon ellenőriznek a járatokon. nem csak helyiken. mondjuk, eleve bérletem van. nézhetik amíg csak akarják.
  • Lacee86
    Haha. :) Még jó, h annyi éve, ott csak 2500 Ft volt a helyszíni bírság. :D Ráadásul ebből 2000-et ismerősöm kifizetett, mert h ő mondta, h ilyenkor már úgy sincsenek ellenőrök.
  • videobaby
    hihi :D

sosem voltam büntetve.
  • Pluskast
    Gyorshajtásért és lejárt orvosi alkalmasságiért - ami a jogsi hátoldalán van - már kaptam helyszíni bírságot.
  • Lacee86
    Egyszer megvágtak Debrecenben, mert blicceltem a buszon. Ezen kívül más nem volt.
  • Dzsini
    Külvárosban, ahol kisebb a forgalom ott 10-11 óra tájt lekapcsolják a közlekedési jelzést, pontosan ilyen okokból, mert felesleges.
  • ressy14
    csak párszor figyelmeztettek a kékek, egyébként sem vagyok egy nagy szabályszegő
  • tigeroo
    mondjuk ez akkora faszság amikor énis este 11kor vánszorgok haza, sehol semmi forgalom és nem mehetek át a piroson...

nemvoltam még büntetve
  • Blum
    Nem,csak figyelmeztetve.

16 evesen volt egy bringas balesetem,ami miatt korhazba is kerultem es a vegen engem figyelmeztettek.

Illetve tavaly ket jaror jott mogottem en pedig atosontam a zebran,egyik jardaszigetrol a masikra mikozben az piros volt. Persze,hogy kiszurtak....de nem buntettek meg.
  • Molnibalage
    Nem.
  • Szavazó roBOT

Következő kérdés: Voltál már büntetve?
    Hatósági szinten, nem iskolában, otthon, stb.

--- Nem.
         --- Nem, csak figyelmeztetve.
         --- Igen, szabálysértésért.
         --- Igen, bűncselekményért pénzbüntetésre.
         --- Igen, bűncselekményért szabadságvesztésre.

Előző kérdés: Meg vagy keresztelve?
    Régebben elterjedtebb volt a vallásosság, kereszténység hazánkban. Több ember járt templomba, a nagyszülők még biztosan imádkoztak esténként stb. A ti családotokban mennyire élnek még ezek a dolgok?

// ========= Meg vagy keresztelve? =========
    // | 66.1% | #######___ | 41 | Megvagyok keresztelve
    // | 33.9% | ###_______ | 21 | Nem vagyok megkeresztelve
    // | 0.0% | __________ | 0 | Üres szavazás
    // |

// ========= Hiszel Istenben? =========
    // | 49.2% | #####_____ | 30 | Nem
    // | 23.0% | ##________ | 14 | Nem a keresztény formában
    // | 21.3% | ##________ | 13 | Igen
    // | 6.6% | #_________ | 4 | Üres szavazás
    // |

// ========= Jársz/jártok a családdal templomba? =========
    // | 46.8% | #####_____ | 29 | Nem, egyáltalán nem
    // | 38.7% | ####______ | 24 | Nem, csak ha muszáj (ismerős temetése stb.)
    // | 8.1% | #_________ | 5 | Igen, de csak nagyobb keresztény ünnepekkor (karácsony, húsvét stb.)
    // | 4.8% | __________ | 3 | Igen, minden vasárnap igyekszünk megjelenni
    // | 1.6% | __________ | 1 | Üres szavazás
    // |

// ========= Milyen vallásúnak tartod magad? =========
    // | 35.5% | ####______ | 22 | Agnosztikus vagyok (nem érdekel, nem látom értelmét)
    // | 19.4% | ##________ | 12 | Keresztény
    // | 16.1% | ##________ | 10 | Ateista (tagadom Isten létezését)
    // | 14.5% | #_________ | 9 | Egyéb
    // | 12.9% | #_________ | 8 | Üres szavazás
    // | 1.6% | __________ | 1 | Iszlám
    // | 0.0% | __________ | 0 | Buddhista
    // | 0.0% | __________ | 0 | Zsidó
    // | 0.0% | __________ | 0 | Hinduista
    // |

• immovable
  • Calver
    igen, nem, egyáltalán nem, üres, mert teljesen hidegen hagy ez a vallás című mese (és mert az ateisták hajlamosak vegákat megszegényítő mód habzószájúak lenni)
  • [HUN]FaTaL
    Nem
    Nem a keresztény formában
    Nem
    Üres
  • VRSDM
    kár, hogy nem lehetett a "milyen vallásúnak tartod magad?" kérdésnél többet is megadni.
  • EnxTheOne
    igen
    nem
    csak ha muszáj
    ateista

Mondjuk azt elfogadhatonak tartom hogy ürlények hoztak minket létre :D
  • Motoroj
    Igen.
    Igen.
    Nagyon ritkán.
    Keresztény.

Mondjuk van egy bűnöm, nem csak a római katolikus vallást tartom elfogadhatónak.
  • Eneff
    cigányisten... te jó ég...
  • Tsol
    Igen.
    Nem a keresztény formában.
    Igen, igyekszek...
    Passz
  • Zoli007
    Igen
    Nem
    Csak ha muszáj
    Én vagyok isten
  • Metalmilitiakid
    Megvagyok keresztelve. Nem keresztény formában hiszek. Régen minden vasárnap, mostmár csak ünnepet. Milyen vallású, hát sztem olyan vallás nincs, saját vallásom van így fogalmaznám meg.