127612
-
Amúgy őszinte együttérzésemre kattintottam, de hozzátenném, hogy szívesebben írnék most egy matek vagy info érettségit, mint egy vizsgát, ott legalább megadták a 2-est :) -
nem arról van szó melyik a nagyobb szívás.. -
A szavazást nevetségesnek tartom, ennyi erővel minden december-január-májusban tartsunk a mit üzensz a most vizsgaidőszakot átélő egyetemistáknak/főiskolásoknak, mert az sokkal nagyobb szívás :) -
Fbn Lx #2216 -p
+b
lál. -
Fbn Lx #2215 he? ilyen sokan vagyunk most negyedikesek? :D
AMúgy kitartás, pajtársaim:p -
Én egy "Az egész egy nagy nulla" válaszra nyomtam volna:D -
ha majd vki eljut egy nívósabb egyetemre, akkor rájön, hogy az érettségi nem is olyan nagy dolog a vizsgákhoz képest... -
ba32107 #2212 Én a szívjatok, ha már én is szívtam-ra nyomtam, de szívem szerint egy "semmit, nem érdekel" válaszra nyomtam volna
-
Hymtozis #2211 Én a "Jó, hogy nekem még van pár évem addig!"-ra nyomtam.
Egy évem van, de mondjuk kisérettésgik most is voltak/vannak, plusz előrehozottat csinálok... De legalább szokom a "stresszt". :D -
Őszinte együttérzésem <- erre nyomtam bár nem olyan nehéz mint mondják (: Igazából paráztatnak hogy tanuljon az ember. -
Kitartás, negyedikes bajtársaim! Hamarosan végzünk!
29.73%
-
Cat 02 #2208 És akor most érettségizik, mit üzen magának ? XD -
Kéne egy "Nem nagy szám, nem kell fosni" opció is. Így kénytelen voltam a 2-ra szavazni, amolyan vicceskedően
-
Szívjatok, ha már én is szívtam anno.
-
Nu, úgy gondolom tartozok egy kis magyarázattal. Mint lentebb írtam, történt némi változás a szavazás menetében. Ezek egészen mély változások, és bár a teszt oldalon minden zökkenőmentes volt, élesben mégis becsúszott egy hiba. Ezért történt az, hogy az elején minden szavazatot az első opcióhoz társított. A háttérben kicsit máshogy történt minden, a szavazatok jó helyre kerültek, csak rosszul lettek elszámolva. A hibát javítottam, az eredményeket frissítettem. Tehát amit mostantól fogva láttok, az már valós eredmény, minden szavazat jó helyre került, a frissítés után jól el is lett számolva. Tehát nincs fals eredmény. Ami fontosabb: úgy látszik többé nem fogom baszogatni a szavazást, mert már szinte mindent megcsináltam ami be volt tervezve. A rendszernek eddig csak a kiforratlanság volt a baja, de most már mindenre fel van készítve, nem várható újabb változtatás, ergó mostantól nem is fognak becsúszni értelmetlen hibák. Legalábbis bízok benne, még a mostani teszt időszakot kell kibírni, és ha nem lép fel hiba, akkor utána már nem is várható. Most viszont lépek el, szóval ha bejönne valami, akkor holnapra marad. Egyébként fontosnak tartom a visszajelzéseket, tehát ha bármi gyanusat láttok, akkor ne habozzatok szólni nekem... -
XLO #2204 http://www.youtube.com/watch?v=l_3f9NuL7lA
egy ilyet kivánok utána:)))))))) -
Sok sikert minden érettségizőnek, mennifog nektek ne féljetek :)
Szerencsére én már túlvagyok rajta -
XLO #2202 http://www.youtube.com/watch?v=l_3f9NuL7lA
-
egy kalappal mkinek, magyartól tartok picit, de csak a szóbeli részétől, ha sikerül akkor meg romcefre lesz :D -
GVG #2200 hát az már alap xD -
Jövőre én is érettségizek. Nem izgulok, mert tuti hogy átmegyek :) -
n3whous3 #2198 tudod az a lol, hogy a te érettségid nagyobb szívás volt annó :))) -
Cat 02 #2197 Véleten van 3 egyenlő ? :D -
lol a szavazás állása folyamatosan változik xD -
nekem is :D -
ááh, látom megjavult :D Cseszhetem, mer a szavazatom 0%-on áll :D -
bár érdekes mód nálunk a tanárok megenyhültek és velünk izgultak... -
ezt választottam.
nah jöhet a sok fikázás rám :_D -
ez direkt van így hogy az éretségizők azt higgyék mindenki mellettük áll?:DDDd
Am én most érettségizem de nem vagyok 4.-es... előrehozott -
Hát ez nem megy :D -
Cat 02 #2189 Én se :O -
Hé én nem az elsőre nyomtam mégis az van 100%-on:O -
miért nem volt jó a vallási kérdés?
-
Cat 02 #2186 Legyen a kabalás :) -
nekem van jogsim kocsira holnap lesz 3 hetes és 17 éves vagyok :) -
/amint otthon vagyok kiírom a szavazást, de innen nem tudom elérni az oldalt.
/Abilty, ha ráérsz ess neki ;) -
a szavazók 70%a 18alatt van :) szerintem az 50%a 15körül :) ergó ... :P
de ha akarjátok legyen, kirakom sorba az ötleteket!
[center]Javasolnám, olyan kérdéseket írjunk ki amikről jókat lehet beszélgetni is, mint anno a telefonos (köszönjük Ability) :) -
GVG #2182 Milyen böngészőt használsz?
-Opera
-Firefox
-IE
-egyéb(leírom kommentben)
-miazaböngésző -
IE elutasítja a sütiket, mert egy külső oldalról érkezne. A beállításokban át tudod állítani, úgy szerepel, hogy Third-party cookie. Szóval ez nem hiba, és én arra gyanakszok, hogy csak nálam vacakol az Opera. A scriptben minden rendben van, és nem is nyúltam ehhez a részéhez. Illetve egyértelműen azért nem jelent meg nekem a sárga kiemelés, mert a süti törölve lett. A script viszont tuti nem törölte, olyan érzésem van, mintha az Opera szarozna. Létezik olyan, hogy egy domainhez mennyi a max tárolható süti? :D -
nem-.-