127612
  • TommyC
    lehet skizo vagy :D
  • bardocz
    Fú,én ezt anyira ne tudom megérteni,suliban is vannak olyan emberek,akik szünetekben egyedül droidként mászkálnak oda-visza,mosolyt nem látni az arcukon,pedig ránézésre tök jó fejek lehetnek,meg minden:D Amúgy soztályunkban is van egy ilyen csoport,bár már oldódik fel:) Osztálykiránduláson néztünk,hogy hoznak egy üveg kalinkát,megiszák,és mennek haza:D
  • Pepsi Twist
    ez egyébként nemtől is függ... mi nekünk középsuliba 34en voltunk 1 osztályba és 4 lány volt (mind a 4 jó csaj volt) és 4 év alatt csak 1x-2x láttam őket úgy igazán tehát az év elején jól fölmértem magamnak őket :P aztán 4 év alatt alig láttam őket tehát mindig órán láttam őket aztán kész szünetekbe 1x sem láttam őket tehát nem értem meg folyamatosan egymással beszélgettek... föl nem foghatom mit csináltak... meg érted megyek mögötte mikor kimentünk a teremből elfordultam 1 pillanatra és eltűntek aztán ilyen pánik szerűen elkezdtem őket keresni hogy hol vannak :D:D:D aztán ballagáskor úgy rácsodálkoztam hogy jééé ezek ide járnak?!?!... aztán osztály találkozokról sem emléxem nagyon rájuk mert én a skacokkal beszélgetek :)
  • Fbn Lx
    nekem oviban kezdődött :DDD
    mindig ültem a sarokban, egyedül, és gondolkodtam. csak akkor jétszottam, vagy beszélgettem, ha valaki odajött hozzám :D
    de ez nekem csak kezdetben volt azért, mert féltem tőlük. utána szépen lassan eltűnt a félelem, és átcsapott abba, hogy már azért nem vagyok társasági ember, mert úgy összességében nem nagyon érdekelnek az emberek. minden csoportból csak 1-2 ember van aki érdekes számomra, de azzal meg azért nem ismerkedek, mert furán érzem magam, hogy bezzeg a többieket meg leszarom, és így elzárkózok :D
    velem az mondjuk mindig úgy volt, minden egyes közösségben:
    van a nagy csapat, és vagyunk mi, 3-tól 6-ig terjedű számú ember, akik elzárkózunk, és megvagyunk magunknak, mert a többieket nem szeretjük. Mi furák vagyunk, és más érdekel xD
  • Pepsi Twist
    lol hát kigyúrt... de nem láccik mert van rajtam súlyfelesleg :D tehát a felkaromon látszik meg a lábamon de a felső testem az olyan mint 1 disznó :D de 1 férfi akármilyen kigyúrt meg izmos meg fitt meg mittom én mi akkor is kell 1 kis sörhas, az alap skill :D:D:D
  • TommyC
    szimpi vagy :D
  • ThisZip
    nincs kigyúrt tested? pedig nemrég beszúrtál magadról egy képet, amin nem ez derült ki, ha jól emléxem erősebb csontozatú vagy a sörhas meg szinte "kötelező" oda
  • Pepsi Twist
    ezt azért én nem mondanám... én nem tartom magam jó pasinak... nincs kocka hasam sem kigyúrt testem... van rajtam izom meg sörhas is...
  • ThisZip
    Hát aki rendesen kondizik annak persze, hogy elég várni, mivel tapadnak rá a csajok.....
  • N1ggA
    önbizalomhiányosoknak ajánlanám az alkoholt, de csak mértékkel :D
  • Pepsi Twist
    am:

Nem teszek semmit sem, várom, hogy rámtaláljon a szerelem

nekem ez mindig bejött :D alig voltam csaj nélkül :D mikor meg már nagyon akartam kefélni akkor én kezdeményeztem :D
  • Pepsi Twist
    lehetne olyan kérdés hogy melyik modi a legjobb arc :D meg melyik fórumozó a legjobb arc :D és akkor akik ide járnak fel lehetne sorolni
  • DJ Skyline
    én vállalom, ez van. nem tudok beszélgetést kezdeményezni lányokkal, ettől függetlenül nem rohadok itthon, holnap is megyek el biliárdozni a haverokkal. de ha most írni kéne egy lánynak valamit, vagy leszólítani az utcán, akkor az valami lehetetlen feladat nekem attól tartok hogy elcseszek valamit, így inkább nem is próbálkozom mondjuk ez a dolog nálam nem a számítógép miatt van, régen féltem az emberektől meg a tömegtől (igen, jártam pszichológushoz, meg pszichiáterhez is), így konkrétan senkivel sem beszélgettem, tehát ez a hogyan csajozzunk című dolog nem nagyon fejlődött ki bennem.
  • ThisZip
    Azt egy szóval nem mondtam, hogy gép előtt várok. Ha megsértettelek azzal, hogy a barátnődre értettél vmit akkor sry.... Amugy inkább személyes ismeretség tábort erősítem, mert jobban látják az emberek egymást, ezt már lentebb leírtam. Nem tudom, hogyan ismerkedtél össze bnőddel, de nehéz elképzelnem, hogy cseteléssel hogyan lehet "megérezni" a másikat. Ha elmondod, akkor happy leszek.
  • bracsek #3407
    Eléggé kínos kérdés lett ez itt az sg-n szánalmas társaság az tuti.
  • bracsek #3406
    Olyan lesz mint én, azt meg igazán nem akarhatja :P
  • Fbn Lx
    pedig legalább olyan sokan vannak gép előtt ülve várók, mint olyanok, mint te.
    egyik tábor sem érti meg a másikat, hogy hogyan képes arra, ahogy csinálja :|
  • ThisZip
    Sztem most egyszerre több dologra válaszoltál, szal elég nehéz kibogozni.
    Tehát kamu szöveg az amit #3400-ben írtam le?

Nem azt mondom, hogy baj, ha egy csaj nyit, de ha egész nap a gép előtt kesereg vki, hogy nincs csaja, akkor attól nem tudom, hogy mi várható.
  • Fbn Lx
    de kamu szöveg.
    tökmindegy hogy áll hozzá az ember, ha pont azért áll úgy hozzá, mert önmagától nem képes változtatni rajta.
    Felém is barátnőm kezdett el nyitni.
    manapság egyre inkább az a tendencia, hogy a lányok kezdeményeznek, ha akarnak valamit, és ez csak még durvább lesz.
  • bardocz
    Sok gyík,várja,hogy a sült galamb a szájába repüljön-.- [ő is arra szavazott,nem megsértődni:D]
  • Fbn Lx
    Nem teszek semmit sem, várom, hogy rámtaláljon a szerelem.

és be is jött :ASDD
  • ThisZip
    hát amíg úgy állsz hozzá, hogy ezen nem tudsz felülkerekedni, akkor nem tudsz kimászni a gödörből
  • joshua
    sajnos én is lúzer vagyok....bocsi csajok
  • bracsek #3398
  • NEOreg3
    3. válasz, mert lúzer vagyok, meg mert #3396
  • DJ Skyline
    erőteljes önbizalomhiányban szenvedek, amin csak én tudok változtatni, csak sajnos túl erős, és felülkerekedik rajtam. ez van :|
  • ThisZip
    Nem teszek semmit sem, várom, hogy rámtaláljon a szerelem-----> Tudom, hogy még alig szavaztak dehát a 22 emberből 68.18%???

Ez most összebeszélt hülyülés?
    Nemá, hogy várjátok az olyan csajt, akit akkor vesztek elő amikor akartok, azt csinál amit ti mondtok neki....
  • DJ Skyline
    Nem teszek semmit sem, várom, hogy rámtaláljon a szerelem
  • cicai
    aham, én mind2re szavaztam egyéb
  • Ability
    Az egyértelmű, hogy az internetes ismerkedés is személyesbe megy át, ha minden okés, de szerintem a kérdés inkább arról szól, hogy melyik módját választod az ismerkedésnek. Tehát szórakozóhelyeken odamész-e idegen lányokhoz, vagy inkább a neten nézelődsz, és utána hívod el találkozni, amikor már kicsit megismerkedtetek.
  • [HUN]FaTaL
    2 éve van barátnőm úgyhogy sehogyansem, de inkább személyesen:D
  • Benny04
    aha :D
  • bracsek #3389
    sehol [fél az emberektől]
  • VRSDM
    Abi már válaszolt is a kérdésedre, szóval mikor kérdezem akkor érkezik 5fajta kérdés, mire másnapra, az már oldalakkkal alrébb is lehet. :D szóval érted. de ha lesz ilyen oldal akkor ;)
  • cicai
    háát, figy, vki megtetszik Myvipről pl, felveszed MSN-re azt talira hívod
    max ennyi szvsz
  • caseih9400
    én mind2..
  • VRSDM
    internetet senki nem meri felvállalni?
  • caseih9400
    ezmoshogy???????hákikérem magamnak h törölték a mind2-őt:D
  • CUCLI
    türelmes-e vagy?
  • Benny04