127612
-
Fbn Lx #4350 (2) Milyen típusú játékokat részesítesz előnyben?
hozzá akartam még rakni pár opciót, mer' ez így elég hiányos ^^ -
-
egyébként a sunától is függ, ha nagy fityegő van hozzá akkor nem árt a pamacsosabb :D -
Az kerül be, amit méltónak találunk arra, hogy bekerüljön. Nyilván ha népszerű egy ötlet, akkor nagyobb figyelmet kap a részünkről. Egyébként most sem lehet korlátlanul szavazni, IP-t nézi a script, és nem nyomhatsz ugyan arra többet. Regelés körülményes, úgy az emberek inkább nem szavaznának. -
nem?
-
bezzeg magukat nem merik borotválni, pedig optikailag jot tesz :PPP -
ba32107 #4344 Nagyon jó az oldal, viszont szerintem mindenképpen meg kéne oldani, hogy egy ember egy szavazásra csak egyszer nyomhasson. Tehát én megjelölhetem mindet, ha tetszik, de mindegyiket csak egyszer. Akár IP-ről, de nekem jobban tetszene, ha regelni kéne mindenkinek. Nem tudom, hogy ez mennyire lenne munkaigényes, de szerintem jó lenne.
És akkor ez most pontosan hogy van? Minden nap az aktuális első helyezett kerül be? Ha van rá lehetőség, akkor az lenne a legjobb ha minden nap azonos (vagy közel azonos) időpontban kerüljenek fel a kérdések, mert már több szavazást elmulasztottam amiatt, hogy túl gyorsan lekerült. És ha napi egy lenne csak, akkor mindenki tudná, hogy mikor lesz új. -
Kopasz barack toronymagasan vezet, látszik hogy a férfiak többségében erős a pedofil-hajlam...
-
Szerintem is, bekerül mindjárt. :D Amúgy találtam hibákat, IE7 alatt a fenti hoveres div valamiért nagyobb méretű lesz. A filtereknél meg lelóg az egész. Javítani fogom őket.
// Akinek van IE6-ja, az legyen szíves jelenteni, hogy van-e valamilyen hiba. Köszönöm!
MOD: melyik volt az amit te küldtél be? Törlöm, és újraírhatod. Egyébként tervezek egy szerkesztő funckiót is. A beküldés után mondjuk 1 óráig lehet szerkeszteni ugyan arról az IP-ről. -
Fbn Lx #4341 elpasztam.
elküldtem egyet, amikor még túl kevés opció volt.
kéne a szavazás beküldésénél sztem egy megerősítő kérdés, hogy így akarom -e beküldeni, igen, ez elég fontos lenne sztem -
nemértem:S most is lehet szavazni 2 -re vagy többre is egy embernek :S
ja de am jo lenne ha elutasithatná is az ember!
am jo lett nagyon ,grat érte :) -
neked csak a diszkriminációóó szólt, az elismerés természetesen ability-é :P -
Ez egyfajta toplista. Ha valakinek nem tetszik valami, akkor nem szavaz rá. Ha valami sokaknak tetszik, akkor úgyis a lista tetejére ugrik. Nincs szükség befolyásolni az eredményt, ha valami érdekes, akkor ... A napi szavazás limiten én is gondolkodtam, jó felvetés. A baj vele, hogy sokaknak nem esne le, hogy nem szavazhatnak korlátlanul. Semmiség lenne megcsinálni, de igazából ez csak bonyolítja a dolgot, pont a fenti okok miatt. Az egész csak egy toplista, csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy hányan támogatják az öleteket. Ha egy nap alatt bejön 20 jó ötlet, akkor legyen joga mindenkinek mind a 20-ra szavazni...
ui.: én csak megcsinálom, de ti szabjátok az igényeket. Akár ki is írhatjuk szavazásra, és döntsön az eredmény. -
ne nekem, Ability az egész kivitelező.
ergó én megmondom ilyenre, ő meg keveri a maltert :P :] -
"(12) Hogy állsz a traktorokkal ?"
vajon ki küldte be

[én :D]
-
muohaaa ez diszkriminációóó :D
azért kéne elutasítás h ha egy nekem naggyoonnn nem tetsző vezet, akkor kicsit tudjam már befolyásolni, de végül is így se rossz
(pontosabban kurvajó, grat) -
Minek kell elutasítani,szavvazz arra ami tetszik,és kész. -
klikkelsz a kézre = ez tetszik.
elutasítás egyenlőre nincs jogotok alatt. -
nekem nem tiszta a müködése a bétanak:S
mert mindig csak igennel lehet szavazni?pl elutasitani hogyan lehet?:S
mert ha klikkelek a kézre akkor elfogadja de nemtom most mivan:S:OOO -
úgy értettem igen :) és leszavazni nem is lehet? -
a mellette lévő kis ujjacskára :D -
rányomok a kérdésre és már kapott is egy szavazatot? vagy hogy? -
Fbn Lx #4328 sztem azt is meg lehetne csinálni - ha meglehet - hogy a tervezett kérdéseknél minden IP-ről naponta csak bizonyos mennyiségű (mondjuk 3-4) pipát lehessen küldeni, hogy tényleg mindenki csak azokra nyomjon amiket a legjobban szeretne... úgy nyílvánvalóbban dől el.
mert én is most pl. kapásból rányomtam a háromnegyedére kb. :D -
-
Fbn Lx #4326 nagyon jó lesz akkor :)
a többlehetőségest én is hiányolom egy kicsit, majd ha lesz olyan is egyszer, az jó lesz. -
Fbn Lx #4325 mert ötletes xD -
Úgy tervezem, hogy a legutóbbi listánál az elutasított ötletek azért látszódjanak kb. 5 napig, lássák, hogy el lett utasítva, aztán magától el lesz rejtve. Törölni nem akarom őket, és a keresésénél mindenképp ott fognak lenni, hogy lássák, volt már ilyen ötlet. Csak a nagyon extrém dolgok kerülnek törlése, amiket nem akarunk, hogy lássatok többet. -
tetszik:) -
az elutasított dolgokat nem lehet valahogy megoldani, hogy automatikusan törlődjenek? mert mama2 kérdés már kb a negyedik szavazatnál ellett utasítva, de vígan nyom rá mindenki :D -
Fel lett lőve az új admin menü és még pár dolog. Mondhatni eljött az update ideje. Bizonyos téren eléggé új alapokra lett helyezve az egész. Szóval mostantól akár itt, a szavazásnál is lehetnek bugok, de azért igyekeztem tesztelni. Ha valaki lát valamit, akkor szóljon, írjon nekem privátot, vagy ide írja be kommentnek. Működik mostmár a kérdés ötletek dolog is, megcsináltam, hogy egy kattintással el lehessen fogadni, szóval tényleg használjátok bátran, és lehet másnap már a Ti ötletetek lesz kirakva. Mostantól elsődlegesen onnan vesszük az ötleteket, ha ott találunk valami jót, akkor az be is kerül. Ne feledjétek, lehet szavazni az öletelekre. Ha valami nagyon népszerű, mert sokan akarják, akkor tuti be fog kerülni. A következő lépés, hogy új oldalt kap az archív részleg, ott is lesznek szűrők, kereső, szóval fejlődni fogunk. A szavazás marad utoljára, látványban is megújul, és talán kaptok új fícsőröket is. Még nem tudom mennyi értelme van megcsinálni a többlehetőséges szavazást, de ha lesz rá igény, akkor azt is beépítem. -
ááá megy lejjebb a golfpálya... na ilyen degenerált állatok közé keveredtem... -
G_ArchAngel #4319 Oké, így fogok tenni, csakhát UK az MBP-m is, a külső billentyűzet is..., nehéz visszaállni... -
Jó lenne. :P De volt amelyiket én is csak bemásoltam úgy helytelenül. Lesz majd lehetőségünk szerkeszteni őket berakás előtt, de igazából ez kétoldalról is előnyös. Egyrészt nekünk kevesebb munka, másrészt ha valóban korrektül van beküldve, akkor változtatás nélkül elmondhatjátok, hogy Ti voltatok a kérdés szerzői. -
G_ArchAngel #4317 (Megj: nemreg megtalaltam az Adidas kosaraspolom, amit altalanosban hordtam - most 190cm es 110 kg vagyok 32 evesen, de az a polo most is nagy...
)
-
bracsek #4316 Hát úgy néz ki, hogy nem ártana. -
G_ArchAngel #4315 (tehat hasznaljak magyar bill.kosztast? grrr...) -
jóak mind... -
A másik, hogy aki beküld egy ötletet az legyen szíven pontosan fogalmazni, igényesen írni. Helyesírás, kisbetű, nagybetű stb... Pont azért, mert majd az admin menüben egy mozdulattal át tudjuk venni az ötletet anélkül, hogy szerkeszteni kellene. Ergó tegyetek úgy, mintha ti raknátok ki a kérdést, valójában ti lesztek a szerzők... -
Persze, már eddig is pakoltam, hogy ne legyen üres.
MÁS: legyetek kreatívak a szűrők használatával kapcsolatban. Nem muszáj beírni keresési feltételt, nem muszáj kiválasztani az összes opciót. Elég ha pl. benyomjátok, hogy népszerűség szerint, és akkor rögtön átrendezi. Sémák közé fel lehet még venni olyat, amit szerintetek gyakran használnánk. Egyébként ha van valami bug, akkor jelezzétek. Ha nem úgy néz ki, ha nem úgy működik. Erősen támaszkodik a JS-re az egész, és igazából nem sok időm volt tesztelni, ma pedig szinte ész nélkül csináltam. A hibamentesítés, ellenőrzések majd most jönnek. -
Mutass egyet.Amúgy nem,sokkal borzasztóbb nekik,ha dolgozniuk kell.