127612
  • ba32107
    VH
  • Rage47
    ki akar háborúban élni :S
  • Lullaby
    Egy félreeső vár ura lennék a középkori Angliában

mindig is akartam egy várat xD
  • DJ Skyline
    A Világháborúk korát szeretném átélni - mert a kedvenc témám töriből a XX. század, a többi nagyon nem köt le
  • CUCLI
    Japánban, szamurájként akarok élni
  • sweech
    szerintem ott az a kérdés, hogy a kutyákat vagy a macskákat kedveled-e jobban :)

de nem ártana pontosítani az ilyen kérdéseket, elég félreérthető.
  • DJ Skyline
    kutya macska kérdésre mehetne még ez választási lehetőségnek:
    - Szeretnék kutyát / macskát, de nem tudnám sajna eltartani
    vagy
    - Szeretnék kutyát / macskát, de a család nem megy bele

most az utolsóra kéne hogy nyomjak /Egyik sem, rühellem az állatokat/, csak ez nem teljesen igaz, mert nem rühellem az állatokat :)
  • mama2
    Dehogynem. Nem sietem le:D.
  • Pepsi Twist
    jah az jó lenne :D te már fogadjunk nem vagy az mi?
  • mama2
    Legyen a köci kérdés az, hogy hány évesen vesztetted el a szüzességed. Már jött rá 13 szavazat.
  • Ability
    A tervezett szavazások oldalon csak IP-t ellenőrzök. A többség szinte az összesre szavaz, a böngészők is szabnak egy limitet, hogy egy domain-hez max. mennyi sütit lehet társítani. Egy sütibe több azonosító meg elég gázos, már 10 után is van érezhető lassulás. Max úgy lehetne, hogy minden napra új süti, és azokba csak az aznapi szavazat azonosítókat.

Ha pedig a normál szavazásról van szó, akkor ott az IE az egyedüli, aki elutasítja a sütiket.
  • [HUN]FaTaL
    Mert minden nap újra és újra változik az IP címed:)
  • Fbn Lx
    Amúgy minden nap újra és újra tudok szavazni azokra a dolgokra amikre már egyszer szavaztam... :D
    pedig kukikat sem töröltem, h aaz számít.
  • Rundstedt17
    általánosban:a szorgalmas okos gyerek voltam:D
    középiskolában:a lusta okos:D
    a jelenre meg nem vonatkozik a kérdés szóval no komment:D
  • LES FORZA INTER
    hm érdekes kérdés, bár sztem általános mindenkinek a meghallgatok minden zenét, majd eldöntöm mi teccik korszaka volt, általános végére álltam rá én is a rockra, középsuliban jött be egy kis punkosabb vonal... bár azért szeretem a bő cuccokat, szal általános még erősen egyéb, manapság meg főleg a környezet mondja, hogy rocker vaok.
  • bracsek #4495
    Így már szerintem(nekem) Ok, thnx.
  • Ability
    Megoldottam, majd megmondjátok jó-e. Nekem eddig sem jelent meg a tartalom rész, egyből betöltötte az oldalt. Most alapból CSS-ben letiltom a megjelentést, majd amikor a script vizsgálja a méreteket, akkor gyors egy pillanatra visszaváltja, eltárolja az értéket, majd újra elrejti. Elvileg ez olyan gyorsan játszódik le, hogy nem lesz látható nyoma, ha mégsincs rejtve alapból, akkor a CSS állományok betöltésére kell várni. Gondolkozok is rajta, hogy esetleg a html-ben adjam meg neki a rejtést, csak az elég csúnya...
  • Ability
    Kipróbáltam. Érdekes, az animáció nem megy, rögtön megjelenik, de a magasságot jól állítja be. Holnap majd utánanézek ennek.

Egyébként szerintem az lehet, hogy mégsem adja vissza a magasságot, a feltételeken átugrik, és az else ágban kap egy display: block-ot, amitől megjelenik, miközben a magasságát sosem állította a script.
  • bracsek #4492
    Akkor visibility: hidden-t pl, akkor legalább nem látszik, de úgy meg csak 1 kicsivel lesz jobb.
  • Ability
    Elvileg nem adhatok neki display: none-t, mert akkor nem tudom behatárolni az eredeti magasságot. Az offsetHeight nem adja vissza. Majd kipróbálom, erre csak úgy nagyjából emlékszek, nem vagyok biztos benne.
  • bracsek #4490
    Amúgy meg ha nem nagy kérés valamit kitalálhatnál, hogy csukva jelenjenek meg a kérdések, mert elég zavaró, megvárni, míg becsukódik, valahogy biztos megoldható szerintem.
  • Ability
    Tegnap járt le. :P
  • bracsek #4488
    Pedig meg mernék esküdni, hogy az előbb még VIP voltál -.-
  • Ability
    Biztos unjátok már a fejlesztős dumáimat...
  • ba32107
    spoiler minek?
  • desigo
    nice ...
  • kocsisgabor9999
    Az egyébbe tartoztak a normális emberek... -.- mert ez a felsorolás elég alpári színvonalakat tükröz
  • Ability
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pár változás a tervezett szavazások oldalon:

- A túl hosszú kérdést levágja a script ugyebár. Mostantól ha ráálltok az egérrel, akkor a teljes kérdést láthatjátok.
    - Nem mutatja többé a szavazóikont, ha már szavaztál egy ötletre (jobban át lehet látni, hogy mire voksoltatok)
    - Az elutasítás mellé mostantól indoklást is lehet írni (hajrá VRSDM :P)

Szerintem nagyjából elértük a végleges változatot, de ha van még ötlet, akkor várom.
  • Fbn Lx
    bassz, röviden összefoglalva az én történetem is ennyi. csak ilyen velősen nem tom megfogalmazni :D
  • [HUN]FaTaL
    Egyéb
  • ba32107
    én általánosban nagyrészt az "élbolyba" tartoztam, mindig együtt hülyültünk. 8-ban nagyjából a 2 legjobb tanuló egyike voltam ezért annyira nem szerettek.

gimiben végig megvoltunk magunknak a haverokkal, az osztály nagyrésze szart ránk, mi meg még magasabbról rájuk. elitsuli volt, elit kölykökkel.
  • DJ Skyline
    egyéb, nem tartoztam sehova sem a felsoroltak közül :)
  • Pepsi Twist
    Egyéb,

Én teljesen normális kopasz voltam :D ha valaki nagyon felidegesített akkor megvertem (általános), norm voltam de itt is ha beszólt valaki megvertem de itt már nem voltam annyira agresszív (középsuli), beszól valaki megverem de mostmár még kevsébé vok agresszív most inkább az autón élem ki az agresszivitásomat (száguldás, napjaink)
  • Fbn Lx
    na, szal:

tudom hogy mindenki leszarja, de leírtam, mer' jólesett.
  • Fbn Lx
    jellememet tekintve:

óvodában: sarokban bújkálós, senkivel nem játszó elmélkedű és kínlódó, de rendkívül aranyos kiskölyök :D
    1.-től 8.-ig: az okos és visszahúzódó jótanuló, kevés baráttal.
    9.-től 10.-ig: a mindent leszaró flegma kussban ülős.
    11.-től napjainkig: végtelenül lusta és nyugodt, de alkalmazkodni próbáló, kicsit elvont, sokak által furának tartott.
  • PíszLávJuniti
    egyéb
    egyik sem.
    normális voltam
  • Fbn Lx
    na akkor az én 'zenetörténetem', a megvilágosodásig. -.-

én 1-3.-ig a jókis '90s popzenét hallgattam, Hip Hop boyz, bestiák, ámokfutók, 4Fclub :DD
    4-5.-ig jött a diszkózene-korszak,
    6.-ban meg fekafan lettem, eminemes pólóban :D
    7-ben olyan semilyen, majd 8.-ban kezdtem el a populárisabb rockzenéket hallgatni, tankcsapda, nightwish meg hasonlók.
    9.-ben már mindenféle metál jött, legyen bármilyen noname, akkor kezdtem el hajat növeszteni,
    10.-re lettem igazán igénytelen kinézetű hosszúhajú rokker. Pain of Salvation, Opeth, Children of Bodom, Iced Earth meg hasonlók, ezek mentek :D
    év végére kezdett bejönni a punkzene, és vágattam le a hajam, majd
    11.-re már amcsi punkzene, emocore, egy kis magyar punk, meg bejött mellé az elektronikus zene (psychedelic trance, DnB leginkább) plusz még rap meg magyar underground hiphop fellángolások is voltak [legkevésbé válogatós korszak]
    12.-re mindezek mellé bejött még a reggae és a ska punk is, és eljutottam odáig, hogy stílusfüggetlenedtem :D
    'mindegy csak jó legyen - szint'
    de azért ha választani kellene, manapság is a lájtos amcsipunk az talán, amit mind közül a legtöbbet hallgatok (Rise Against, Amber Pacific, The All-American Rejects, stb.). De azért a keleti zenéket is szeretem :p Yoshida Brothers-t, Chinese Traditional Orchestra-t is szoktam hallgatni :D
  • ba32107
    én általános iskolában semmilyen zenét nem hallgattam az égvilágon
  • bardocz
    Én meg nagyából viszahúzódó gyerek voltam alsóban,egyéb kategória,aztán 5-6 alig voltunk osztályban(14),de ott is inkább egyéb,bár már elkezdtem Tankcsapdát hallgatni,hetedik új suli,ott viszahúzódó,aszem 8.-ig,de akkor már elkezdtem black metalt hallgatni,aztán az mostanra picit alábbhagyott,még hallgatok azt is,de így hogy van "sok" zeném így ne csak azt hallgatok,hanem metalcore,trashmetal,power metal,death metal,ilyenmetal,olyanmetal:D Most is cataract szól...olyan zenére a legjobb tanulni,meg úgy mindent csinálni,ahol nem tisztán énekelnek,hanem inkább már krákognak,meg hörögnek:D
  • ThisZip
    egyéb