127612
-
timantes #5312 Belemásznék az emberek tudatába (megtudnám, esetleg befolyásolnám mindenki gondolatait)
--> ez a legjobb mert bármit meglehet tenni vele amit csak akarunk, és bármit/bárkit meglehetne kapni
-
ja és ocsmány a nyelvük -
Én csak repülni szeretnék (: -
de ne politizáljunk, én manipulálnám az időt, ha tudnék iőutazni pl, mindent megérne -
amíg akárki jár németországban és úgyjön vissza, hogy a fiatalok két részre bomlanak, akik nem hiszik el a gázkamrákat, és ez az egész csak egy németellenes összeesküvés, a csúnya emberektől (aka zsidók), vagy azok akik mélységesen egyetértenek vele, addig azt hiszem, ez nem általánosítás. de ez amúgy is csak olaj a tűzre, mert amúgyis ritka gusztustalan, hihetetlen egoval rendelkező nép, ami egyrészt nem kapta meg a büntetését, kettő, az egész nemzetükben él így úgy amúgy az a szemlélet, ami anno ehhez vezetett. -
1. és 3. között vacilláltam. De végül 3. lett. Először poén lenne, hogy gyorsítgatnám-lassítgatnám az időt, de valszeg legvégül marhára beleunnék és magányos farkas lennék örökre.... -
nagyon érdekes szavazás, grat annak aki kitalálta!
1. -
időmanipulálás. dolgozatok/vizsgák közben jól jönne ;) -
Az első három így sorba:D. -
Manipulálnám az időt:) -
hát nem tudom, te örülnél annak, ha valaki csak azért szeretne, hódolna be, stb, mert te manipulálod? halálosan szar lenne, tegyék maguktól, az mindjárt más... -
én valami nagyon durva telekinetikus erőt szeretnék:) -
ba32107 #5300 a kérdésíró egyáltalán nem Heroes-fan....
-
belemásznék az emberek tudatába:D a gondolatbefolyásolás az fasza lenneXD -
Rundstedt17 #5298 dehogyszar.a legjobb lenne a világon:D.kit érdekel hogy nem maguktól a lényeg hogy tegyék:D -
1. és 3. egyszerre:D
Én kis terhetetlen de a 3.-at jelöltem. -
de az szar, mert akkor semmi vicc nem lesz az életedben, gondold el, soha semminek nem fogsz örülni mert belül basztatni fog, hogy nem maguktól teszik az emberek. én simán csak láthatatlan lennék és elmennék kémnek vagy nemtom :) azzal is gyakorlatilag iszonyat hatalomra / pénzre lehet szert tenni :) -
Rundstedt17 #5295 manipulálnám az emberek tudatát,az egyenlő a korlátlan hatalommal ha tudom a gondolatait bármit elérhetek
-
pista89 #5294 Bármikor/bárhol láthatatlanná tudjak válni -
Dejavous?
Ez a kérdés már volt. -
ja és első! :) -
láthatatlan, egyértelmű -
ba32107 #5290 sehol sem nácizta le őket
én sem szeretem a német embereket, sem a nyelvüket, semmit. lehet, hogy csak így gondolta -
Rundstedt17 #5289 a németek elvesztették vezető szerepüket,ugyhogy a technológiájuk nem nagy etwas.de persze,hülyeség lenácizni őket. -
Te most akkor elítéled a német embereket, mert 1945-ig volt nekik egy Hitlerük, és innentől fogva minden német egy náci. Szépen tudsz általánosítani, abból a generációból szerintem eléggé kevés ember él már, aki konkrétan náci lehetett. Vagy netán van valami konkrét jel, ami arra utal, hogy minden német egy náci? Mindegy, nem akarok ebbe bele menni, csak fura hogy így minden dolog nélkül ráhúzol valamit egy komplett nemzetre. Akkor ennyi erővel a mai napig komcsik vagyunk (mert mi nálunk meg kommunizmus volt), pedig nem. (Ebbe sem akarok belemenni, nem érdekel milyen a politikai helyzet Magyarországon, mielőtt még valaki nekem esne, hogy márpedig a mai kormány......) Ne értsd félre, nem baszogatni akarlak, meg kioktatni, csak nem tartom jó gondolkozásnak, hogy egy 60+ évvel ezelőtti dolgot akarunk ráhúzni valakire. Biztos vannak olyan németek, meg német fiatalok, akik most is kőkemény nácinak tartják magukat, de szerintem elenyésző ez a mennyiség. Én nem tartom őket náciknak, eléggé egy precíz nép ha csak a technológiájukat nézzük meg, és azt ahol most tartanak.
Na mindegy, béke
-
ba32107 #5287 viszont akárki akármit mond, tévéből rengeteget lehet tanulni. én 4 évig tanultam angolt (igaz heti 6 órában), és miután a nyelvtant és a szókincset frankón megtanultam, 3. végén nyelvvizsgáztam. utána kizárólag interneten olvasgattam angolul, és rengeteg angol nyelvű filmet néztem, és tényleg sokat segített. nem is beszélve a szlengről, amit így megtanulsz.
németül pedig 10 évig tanultam és csak egy mondatot tartok érdemesnek megjegyezni: "Sprechen Sie English?"
franciát talán elkezdeném, nekem tetszik -
Rundstedt17 #5286 egyiket sem.az angol bőségesen elég,mondhattam volna skandináv nyelvet,de mivel svédországban a svéd mellett mindenki anyenyelvi szinten tud angolul elég fölösleges lett volna.a német nem sokat ér,utálom azt a nyelvet.franciának még kevesebb értelme van ahogy az olasznak se sok.egyértelmű a helyzet angol egy világnyelv ráadásul könnyen tanulható és nagyon primitiv is szabályok tekintetére kifejezésre,ezért is a legjobb talán.a többi meg semmit sem ér csak akkor ha valaki az adott országban akar dolgozni.bátran kimondhatjuk az újkor latinja az angol nyelv.a többi idegen együtt véve se ér annyit. -
ba32107 #5285 "Semmi bajom a nácikkal, sőt...."
Sőt mi?
-
nem. szimplán csúnya
az már megint más kérdés, hogy nem, nem tartom embereknek őket, és ezért sem szólalok meg
letettem egy középfokút, mert kellett a pont, aztán ennyi. -
Fbn Lx #5283 én most gimiben tanultam franciát, első félévben tetszett, aztán egyre gusztustalanabbá vált a szememben, és tanulhatatlanabbá -.-
negyedikben már néhányunnkat ki is ültetett szélre, hogy azt cisnálunk amit akarunk, úgyis leszarjuk a franciát, csak adjunk be házidogákat hogy le tudjon zárni =)
rendes volt tőle. -
Ők méginkább azt mondanák, mivel a magyar az egyik legnehezebb nyelv a világon. -
Deutsch über alles! -
was is das kutykurutty? -
Semmi bajom a nácikkal,sőt,de a német nyelvet akkor is utálom,tanultam 2 évig,és eléggé undorítónak találom. -
sztem szép nyelv a francia, csak kurva nehéz. Sztem anyanyelvi környezet nélkül meg se lehet tanulni felső fokú szinten -
Angolt nagyon kicsi koromban úgy "tanultam meg", h a Cartoon Network még nem volt lefordítva, így szinte belémivódott. Utána jó hosszú ideig németet tanultam, sztem szép nyelv, igaz, h rengeteg a szabály, de ha jól begyakorolja az ember, akkor magától jön.
Angol valszeg azért könnyebb, mert Amerikában nagy ívben lekakilják a nyelvtant így a tévéből megtanult nigga-nyelvvel is vígan elboldogulsz. Nyelvvizsga miatt jártam angol-kurzusra ott angliai-angolt tanultam, abban is van rengeteg nyelvtani szabály, elhihetitek...... -
jaja, de amúgy most ez olyan hogy hallod hogy beszélnek a franciák és asszondod rá hogy szar meg nehéz...szerintem a franciák(vagy mások) ha hallanának vkit magyarul beszélni ők is ugyanezt mondanákXD -
franciánál nincs tesznyébb nyelv :p -
nekem angol és francia volt a választható általános harmadikban :D örülök hogy szülők nem a franciára tuszkoltak be. arra tényleg azt mondom hogy szar nyelv, úgy ahogy van. -
én inkább csak nehéznek mondanám. annyi szabály van benne, meg minden szónak más más névelője, meg ugye többesszámban is új névelőt kaphat :C én csak ezért nem szeretem a németet.