127612
  • Szabi84
    "karbantartó folyadék kellene"
  • VRSDM
    jó hogy szólsz, édesanyám tanár, karácsonykor mi is minden kinőtt nem kellő cuccunkat odaadjuk, mondjuk az fix hogy jó helyre megy, mert ott a suliban adják oda a rászorulóknak.
    4en vagyunk tesók van mit lecipelni olyankor az iskolába :D
  • cement
    vicces volt, mert multkor mi is ulunk a kocsiba felreaaltam mert cd-t csereltem es ket ficko ott tantorgott mellettunk a jardan, egyik elkezd felenk imbolyogni, lehuzom neki az ablakot mondom mondjad mi kéne aszondja: háát karbantartó folyadék kellene neki meg a barátjának :D mondom te legalább faszán megmondod mi a téma. aszondja: ja hát nem fogok hazudni nem kenyérre kell :D:D:D még dumáltam vele kicsit, dőltünk a röhögéstől, aztan odaadtam neki az összes apromat :D
  • bardocz
    Nem adok senkinek semmit.Úgyis mind hazudik és piára kell.Mondjuk amikor télen odajött egy fickó,hogy nem fog hazudni,és piára kell adtam neki.Tőlem ne a 28 kölykéért kérjen,akiknek nincs mit enniük,stb...
  • bulba
    Elkopott kinőtt ruhákat, meg mindent ami nekem nem kell de, másnak jól jöhet azt igen.
  • Szabi84
    Hozzank is jött egy fickó tegnap elött, de kp-t sohasem adnék ezeknél meg csak azt lehet, adjon csekket vagy valamit, haggyonmár a mai világban készpénzel, tiszta röhely, meg amúgy sem bízom ezekben!
  • Rockynhooo
    ad a geci, nekem sincs .. .:\
  • karajjj
    nem igazán adakozunk, bár eddig ha volt apróm odaadtam, de vagy 2 éve jöttek hozzánk gyűjteni valami alapítványtól és mutatott a nő fényképes igazolványt is... apámnak volt a zsebébe 200 forint és a kezébe nyomta, a nő meg ugye felírta az adatait, mert adott...
    erre vagy 2 hónap múlva jön a levél, hogy legyen már szives bemenni a rendőrségre mert csalók voltak, és mért vannak meg náluk az apám adatai...
    szóval félév rendőrségre szaladgálás lett belőle...
  • VRSDM
    mégse módosítottad :D
  • PyRex
    hülye a kérdés, illetve kevés a válaszlehetőség..
  • Pepsi Twist
    megfázott a klímás mercibe :D
  • poppe
    nyáron zsepit? lehet h csak allergiás :) mi a másik verzió?
  • Pepsi Twist
    Nem adok senkinek semmit.

Nekem sem ad senki semmit mikor rászorulnék...
  • Bulykin
    nem biztos hogy minden hajléktalan szalad az első kocsmába ha van egy ks pénze
  • ThisZip
    "hajléktalanoknak olykor igen"-----> aki erre szavazott gondolom nem tudja, hogy szaladnak is az első kocsmába...... vagy azért ad, hogy megnyugtassa a lelkiismeretét, hogy na most ma tettem egy jó cselekedetet? vagy vallásos aki meggyónja istenének bűneit?
  • miki36
    ha lenne, adnék, de csak segélyszervezeteknek
  • Bulykin
    Nem adok senkinek semmit...örülök ha nekem van
  • Benny04
    Nem adok senkinek semmit...
  • ThisZip
    Nem adok senkinek semmit. Ha kevés van nekem is, akkor főleg nem. :P
    Az álkéregetőket ki nem állhatom, akik pl a kocsik között bicegnek, vagy a lépcső alján ülnek, nagyon előredőlnek, magukraterítenek vmit és nem lehet megállapítani, hogy egy idős nő, vagy egy 20 éves fiatalról van szó. Nah meg az olyan aki zsepit kér nyáron....
  • Black Hawk
    Nem adok senkinek semmit - nekem sincs
  • VRSDM
    szervezetnek ha adnék akkor is csak személyesen, pl. a harley mo. adott Fót-on (ahol lakom) a gyermekotthonnak 30db montit :) ilyenekbe látok fantáziát...

hajléktalanoknak meg néha adok.
  • Ability
    idézet

+ számított eddig is, mióta van leszavazási lehetőség sokszor maga a közösség harcolja ki, hogy valami ne kerüljön be. Toplistát sokat figyeltük, sok ötlet került be onnan. Vannak esetek amikor viszont több szempont alapján azt mondjuk, hogy valami nem alkalmas, vagy fordítva, valami jót tenne a topiknak, csak nem gondoltok rá. Fontos a számláló, de nem minden, nem döntő szempont. Ez a mostani kérdés is jó szerintem, leírtam hogy miért, talán megmozgatja sokak fantáziáját a téma, és elkezdenek mesélni. Erre a szavazók tuti nem gondoltak, mert akkor népszerűbb lett volna.
  • VRSDM
    5fős bíróság órákon át ücsörög a gép előtt, és beszélget közösbe át minden kérdést, több szempontból megvitatva. Így jönnek ki a valójában bekerült kérdések. a panasztopik meg mindig alrébb van ...

top10-ről meg csak annyit hogy minden témához lehetne írni sztorikat, csak épp nem írtok. Részemről az meg nem cél hogy offal kerüljünk oda, ha úgy hozza a sors akkot ottleszünk, és örülök neki.
  • Fbn Lx
    "Kerüljünk már be a TOP10-be, rég volt itt olyan kérdés, amiről nagyon sokat beszéltünk volna..."

...Mert sok jó kérdést elutasítotok :)

Meg egyébként is, vegyétek ki a tervezett kérdéseknél a le\felszavazási lehetőséget, mert szvsz eddig semmit nem számított.
    Tekintve, hogy 40 felettiek kerülnek elutasításra és 10 alattiak a listába.
    Nem akarok kötöszködni hogy szarul döntötök, csak annyit mondok, minek van egy funkció feleslegesen, ha végsősoron nem számít semmit? :D
  • karajjj
    imádom őket, de csak azt a fajtát, akit nevel is anya meg apa, nem pedig a verekedős rajzfilmeken nő fel és csak az minden célja, hogy ordítva nekedugorjon és elkezdjen verni...
  • Ability
    Beraktam holnapra egy kérdést, mert nem volt semmi a listán. Ettől a kérdéstől azt remélem, hogy kicsit beindítja a topikot. Maga a kérdés nem annyira fontos, viszont jó sokat lehet sztorizni róla. Volt is az SG-n egy topik, ahol hajléktalanok kéregetős szokásairől beszélgettek. Amikor indult népszerű is lett, mindenkinek volt valamilyen különös története. Ezen felül itt vannak az átverések is, szerintem mindenki tudna mondani egy történetet, amikor valamilyen segélyszervezetnek álcázott bűnbanda próbálta rászedni valamire. Kerüljünk már be a TOP10-be, rég volt itt olyan kérdés, amiről nagyon sokat beszéltünk volna...
  • Fbn Lx
    Sehogy nem állok velük. Tökre olyanok, mintha emberek lennének!
    változatosan.
  • Bulykin
  • bardocz
    Aranyosak,amíg el nem kezdenek hisztizni :C
  • PJack
    Ki nem állhatom a kis dögöket, idegesítő az állandó nyüzsgésük./Jól eljátszom velük, aranyosak.
    igazából mindkettő.
  • Benny04
    Jól eljátszom velük, aranyosak.
    nekem is van egy 4 éves kis tesóm.
    néha hülye.. :D
  • N1ggA
    Én nagyon szeretem őket, már alig várom, hogy legyen sajátom! (18 vagyok, lol :D)
  • Csuhai G
    Nyári gyerektábor, és kerületi ifjúsági programok rendezésében veszek részt, tehát utolsó. :)
  • Pepsi Twist
    majd kinövi 20 éves kora környékén addig én is olyan hülye voltam mint 1 10-12-14 éves :D
  • DJ Skyline
    nekem nincs velük bajom, nekem is van egy 8 éves öcsém, igen néha agyrákot kapok tőle, de majd kinövi az erre a korszakra jellemző dolgokat és hello.
  • Pepsi Twist
    "én pedig nem szeretnék 20 év múlva olyan fiatalok közt élni akiknek nincsenek céljaik, értékeik, ideológiájuk stb."

ez már megtörtént...
  • Attila8805
    Hát valami oknál fogva engem szeretnek a gyerekek de ez sajna nem kölcsönös:)
    LEgalábbis míg nagyon kicsik.
    Nyáladzanak visítanak brrr.
  • bulba
    Részemről oké, de valahogy én nem vagyok szimpatikus nekik, talán nem mosolygok eleget és nem tudok bánni velük, ha van a közelben másvalaki akkor inkább oda mennek. Ha (elég ritkán) egyedül vagyok egy kisgyerekkel akkor azért mindig sikerül valahogy megoldani. Sokszor persze idegesítőek meg minden, de emelje föl a kezét aki nem volt az kiskorában...
    Törődni és nevelni őket is fontos (még akkor is ha ez nehéz és idegölő) hiszen ők adják majd a jövőt, én pedig nem szeretnék 20 év múlva olyan fiatalok közt élni akiknek nincsenek céljaik, értékeik, ideológiájuk stb
  • ThisZip
    Panasztopikot, sztem rakd piros betűkkel bannerba.....

Ki nem állhatom a kis dögöket, idegesítő az állandó nyüzsgésük.

Tanár ismerős mesélte, hogy alsó tagozatos 4-eseknél csak úgy szabad tanítani, ha nem fordulsz hátra, mert különben bármire képesek.
  • Black Hawk
    Kemény az idegrendszerem úgyhogy "Jól eljátszom velük, aranyosak."