127612
  • Ability
    Én mindenféleképpen azt gondolom, hogy nem az a többség vagy átlag, aki kimegy és pávatollat dug a seggébe, mutogatva magát az Andrássy úton. Láttam az Index videóit, a tavalyit is, és azt kell mondanom, hogy akik kimennek azok többsége végtelenül romlott, erkölcstelen ember. Nem létezik, hogy minden meleg így gondolkodik, szerintem a többség csöndesen titkolja magáról inkább, és éli mindenapjait anélkül, hogy bárki gyanakodna rá.
  • BaliBoy
    LOOL. Soha nem értettem az iylen végletekben gondolkodókat. Mit zavar az téged, hogy kinek miylen a vonzódása amíg enm vagy érintett közvetleneül?

"ha mindenki bu*i lenne kihalna az emberi faj!"

Te jó Isten. :DDDDDD Erre nem is tudok mit válaszolni. Ilyet kitalálni. :DDD Maradjunk annyiban, hogy amíg az emberiség baromi kis százalékát teszik ki a melegek addig nincs mitől tartani. :DD

"Ők terjesztik a legnagyobb számban a nemi betegségeket!"

Hatalmas tájékozatlanságra vall ez a mondatod. Semmi kétség biztos nagyobb számban fordul elő közöttük mindenféle nemi betegség, de az biztos, hogy nem ők a fő terjesztők. A drogosok, prostik pl sokkal jobban terjesztik. A drogosoknak még csak d*gni sem kell a betegségek terjesztéséhez. Vagy nézd meg a nemi betegségek meleg ágyát, fekete Afrikát. Nem ismerek adatokat, de a nyakamat merem rá tenni, hogy nem túl nagy számban fordulnak elő ott a melegek mégis az egész világon ott terjednek ezek a betegségek a legjobban.

"Egyébként tudtad hogy az adózók pénzéből finanszírozták a biztonságukat? Kb. fejenként 800000 forintba került!"

Igazad van. Szerintem tiltsuk be a futbalt is Magyarországon mert minden egyes rohadt meccset rendőröknek kell biztosítani. Ami nemcsak a játékidőre vonatkozik, hanem előtte is meg utána is szükség van rendőri jelenlétre. Szerinted azokat kifizeti és mennyibe kerül? Ráadásul ha nem érnék őket atrocitások meg már egy másfél hónappal nem kezdődött volna el a fenygetőzés akkor nem kerülne ennyibe. Csak és kizárólag a tüntetők miatt kerül ennyibe a biztosítás. Ha nem lenne semmi atrocitás akkor az a néhány motoros rendőr kivezénylése akik lezárják az útvonalat a forgalom elől, negyed ennyibe sem kerülne az egész!

Annyiban igazat adok az ellenzőknek, hogy én sem értem, hogy minek kell felvonulniuk, főleg így, hogy láthatóan csak az ellenszenv nő velük szemben a felvonulás által. De ha vonulni akarnak akkor csinálják. Komolyan nem értem mit kell ezen annyira felütközni. Én speciel sz@rok az egészre!
  • bardocz
    Öljük meg apját anyját,hogy csírájában elfojtsuk a betegséget
  • ba32107
    a melegekkel semmi bajom, de ez a felvonulás szerintem is hülyeség. mi értelme? akit nem érdekel, úgyse követi figyelemmel.....mást nem értek el, mint hogy tojásokat kaptak a pofájukba.

de az is igaz, ha már van, akkor ezen ne idegeskedjünk. nem érdemes.
  • kocsisgabor9999
    "NEM TEHETNEK RÓLA" én mondtam azt hogy tehetnek? De nem azokkal van bajom akik ezt privátban rendezik hanem azokkal akik felvonulnak:S
  • bardocz
    Höhö,mondta anyám,hogy amikor kicsi voltam,ők elmentek biliárdozni,engem otthon hagytak,és néha apám hazaugrott megnézni mi van velem:D
  • Szabi84
    de nem tehetnek arról hogy buzik
  • kocsisgabor9999
    Akkor is gusztustalan ez a GÉNHULLADÉKOKBÓL álló felvonulás!!! Gondolkozz már el ezen: ha mindenki bu*i lenne kihalna az emberi faj! Ők terjesztik a legnagyobb számban a nemi betegségeket! Egyáltalán nem értelek! Nem a gyerekeket kell felhozni igazad van de akkoris látják őket!!! Én mindet akasztanám fel amelyik felvonult!! Az a legolcsóbb kivégzési módszer. Egyébként tudtad hogy az adózók pénzéből finanszírozták a biztonságukat? Kb. fejenként 800000 forintba került!
  • PyRex
    igen, erre akartam célozni :)
  • lele
    azok is ilyen rejtett melegek voltak akik elfojtják magukban...és ezért utálják őket. ilyen van kissé identitászavaros embereknél
  • PyRex
    pontosan, eléggé túl lett reagáva ez az egész a sok barom homofób miatt. azon röhögtem a legnagyobbat, hogy a legnagyobb kurvaanyázók végig vonultak a melegekkel... nekem ez elég logikátlan, most ha valami nem tetszik, ha valamit utálok, akkor ott vagyok végig és sétálok velük a kordon másik oldalán??? hihetetlen...
  • lele
    tökéletesen igazad van, szerintem tiszta hülyeség ezen felkapni a vizet, vannak normális melegek is akik ezt nem hiresztelik, maguknak tartják. nem lehet őket egy kalap alá venni az ilyen kamionon táncólokkal...

amugy pedig szerintem igazán nem kéne ennyire radikálisan venni ezt. Röhejes ez az ország... Megértenéma tüntetőket ha az lenne a bajuk hogy nekik kötelező melegeket nézni, vagy kötelezően velük kell lenni. de nem kell. Innentől fogva én is kimehetek ellenük tüntetni hogy tönkreteszik az ország megitélését és szánalmasak.
  • BaliBoy
    Ezek annyira erőltett dolgok, hogy hiehetetlen. Ha annyira zavarja elmegy meglátogatni a nagyszülőket pl. vagy akármi. Lényeg, hogy mielőtt felvonulnának elindulnak vhova, mire visszaérnek már nem lesz ott senki. Ilyen egyszerü! Egy éveben ugyebár van 365 nap. Kb. fél max 1 órát kell elviselni míg tart a vonulás és ebből csinálnak ilyen nagy felfordulást. Komolyan az ember esze megáll.
  • Benny04
    akkor nem mozdul ki a lakásból...
  • Norbi1990
    És ha valaki ott lakik?
    Akkor mindenképp ott elkell mennie ahhoz, hogy pl elmenjen a Állatkertbe
  • BaliBoy
    Arról nem is beszélve, hogy ki az a nagyon okos aki szombat délután az állatkert, vidámpark, Vajdahunyad vára, népliget, csodák palotája vagy vmi zöld terület............ stb. helyett a belvárosban, az Andrássy úton sétáltatja agyerekét??
  • PyRex
    majd pár nap múlva kérdezd az iwiw-et...
  • PyRex
    már bocs de a buzifelvonulás eléggé előre be lett hirdetve, adott útvonalon és kordonnal lezárva végig. szóval itt elvileg nem lehet olyan, hogy véletlenül arra tolja valaki a gyerekét és hopp hát nem arra mennek? a tüntetés az más kérdés, de most nem is arról volt szó.
  • Cat 02 #7348
    Meg ha már arra járunk téged is
    Na jó nem, mi lenne velünk Clearbox nélkül :P
  • BaliBoy
    Ez sem rossz indok, de ő nem ezt írta. Innen viszont már politikába csapná át a dolog, úgyhogy...
    Szóval a lényeg, hogy azóta nálam tökéletesen hiteltelenek akik a gyetekeket hozzák fel indoklásul.
  • Pepsi Twist
    végülis... direkt viszi mert a nagymama nincs otthon de ő le akar menni a tüntetésre a kis gyereket nem hagyhatja otthon :D
  • BaliBoy
    Olvastam olyan fórumhozzászólást (nem itt természetesen) amiben egy hölgy azt ecstelte, hogy ő direkt kiviszi a kisgyerekét..
  • Pepsi Twist
    miért a tüntetésen ami volt 2 éve vagy mikor pesten gyurcsány miatt ott volt videó és ott tolta este a kis gyerekét a babakocsiba a nő... és nem megy oda a gyerekkel hanem 1x csak hopp itt 1 buzi felvonulás... a tüntetésre se ment szándékosan az anyuka sztem babakocsis gyerekkel... csak sétálgatott és arra futottak a tüntetők...
  • PyRex
    tiltsuk be az EMO-t is!
  • PyRex
    ezt a "gyerekek előtt" című baromságot egyébként sosem értettem... hát igen tudod: aki kiviszi a kisgyerekét is megmutatni nekik, hogy ott vonulnak a buzik, az ne pofázzon, egyébként meg hogy kerülnének oda gyerekek? napközis foglalkozás keretében buzifelvonulás-látogatás? vagy a tizenévesekre gondolsz, akik már elmehetnek otthonról egyedül? ja értem... szóval szerinted károsabb egy melegfelvonulás, mint az internet? ugyanaz a gyerek inkább üljön otthon a gép előtt ahol kb. 1 percen belül BÁRMILYEN MOCSOKHOZ hozzáférhet a neten? gratulálok Neked!
  • BaliBoy
    Igaz, mennyivel jobb, hogy azt látják, hogy emberek úgy viselkednek mint az állatok...
  • kocsisgabor9999
    Csak az a különbség hogy a nudisták nem vonulnak fel mint azok a MOCSKOS B*ZIK Pesten gyerekek előtt!!!
  • Cat 02 #7339
    Ez kb olyan mint a meleg kérdés. Önmagát nem zavarja, de lehet h másokat gecire irritál.
  • desigo
    Mindenki magánügye, hogy milyen öltözékben vagy anélkül érzi jól magát.

• milk41
    Elítélem, mert az ember természetes jellemzője a ruházkodás.
  • II Rocky II
    eléggé
  • VRSDM
    gyorsak vagyunk :]
  • II Rocky II
    eirtam és már jó is lett a szavazó:P
  • II Rocky II
    "A szavazórendszer jelenleg leállt rutin karbantartás miatt.
    Az oldal újra elérhető lesz, amilyen hamar az lehetséges."
    szavazunk később akkor :D

én is igy gondolom...:
  • CUCLI
  • Benny04
    Undorító, gusztustalan dolog.
  • DJ Skyline
    Mindenki magánügye, hogy milyen öltözékben vagy anélkül érzi jól magát
  • cicai
    hehe:D
  • Fbn Lx
    Az ember természetes jellemzője a meztelenség.
    mindnekinek magányügye... nekem tetszik a dolog.
    De azért nem "támogatom", mert és személy szerint csak 14-től 30 éves korig engedélyezném, és csak lányoknak :D
  • [HUN]FaTaL
    mindenki magánügye