127612
-
Művelt/verbális/emberismerő
:]
Asszem pályát tévesztettem :c -
Kreatív vagyok és újszerűen gondolkozok.
Megbízható, jámbor, segítőkész vagyok.
ja és persze szerény
-
csak 3at lehet?:D::PP -
A "Semmilyent" választási lehetőség hiányzik. -
msotmé'
barátnőm ha ittalszik és épp nincs itt / nála alsóneműje. (mamabugyija, valljuk be) akkor simán ráadom a feszülős boxerem, vicces ahogy ott lifeg üresen a faszocskatartó része :D
(elnézéstafogalomért de ittas)[right]és ez minden alól mentség -
hmm úgy tűnik több lány szeret boxerben lenni mint fiú tangában. ez asszem érthető:D -
"a világ szerencsésebb felén lemondást, szégyent és közutálatot okozó kijelentését"
Ejj. Ez nagyon gáz kijelntés ... -
nem látok az agyadba
nem vagyok gondolatolvasó
ha faszságokat irsz le, faszságokból lehet meríteni
legalább leszoksz erről
és nesztek cikk primitivországról, remélem magára ismer mindenki, akit illet -
Úristen,miért kell mindent belelátni az írásaimba?Azt írtam,hogy azokat,akiket még a normális meleg is elítélnek,(mint egy alább linkelt videón,amit a nő is mondott)nem a hétköznapi,táskával,kúltúráltan vonulós melegeket. -
-
ja és boxer, és nem feszes, mert akkor már rendes speedo (fecske) tipusú alsó, abban sem fityeg semmi
tegye fel inkább az a kezét, akinek van tommy hilfigere, és úgy hordja a farmert, hogy a márkajelzés ki is látszódjon, hogy a többi sóher is tudja, neeked TH boxered van :)) -
bardocznak az a véleménye a buzikról, hogy mosolyogva nézte volna, ha legépfegyverezik a felvonulókat
szerinted ezek után, van itt bárminemü érdeklődés mások véleménye iránt, vagy vmiféle értelmi színvonal? nincs -
Nyiss egy "Mi a véleményed a melegekről? (kúltúrált vita!)" c. topicot! :)) -
ja
minek vezsekedjek/vitatkozzak a sok tirpákkal
úgyis gyűlölködnek, ha n itt jártatom a szám
felesleges
leirtam már múltkor mit gondolok arról kikkel érdemes vitatkozni, azóta sem változott a véleményem -
Jó,akkor vitázni:) Tuti top1 lenne topik még 3 hét múlva is:D -
"veszekedni" kisgyerekek szoktak (vagy hülye p*csák :), ez itt vita volt :) -
Nem úgy értettem,hanem veszekedni:) -
pedig szavaztam, bardocz -
Fbn Lx #7548 boxert szeretem, bár legszívesebben nem hordanék ilyesmit, csak úgy natúrba a nadrágot rá és kész xD
szeretem ha szabadon van :p
a fecske meg idétlenül áll rajtam
lányoknak kéne egy franciabugyi lehetőség, nekem azok jobban bejönnek pl. mint a tangák o.O -
Fbn Lx #7547 mivel mint minden mást, a mlegséget is csak 20%ban határották meg a gének, a maradék 80at a neveltetés és a környezet befolyása alakítja ki.
a buziswágot sem lehet örökölni, csak azt a hozzávetőleg 20%-os hajlamot.
na ha valakiben ez benne van, akkor lehet belőle buzit nevelni.
akiben nincs, abból lényegében szinte tényleg lehetetlen. -
Fbn Lx #7546 néhány dolog azért vicces, mert már annyira szar, hogy az már-már nemis szar, hanem vicces!!!!!!!!888888nyolc -
S8DJ #7545 úgyszint -
sztem kevés az opció
alapból a boxernek van 2 fajtája (bő és passzos) + a női fehérneműknek is van még 2 fajtája (minimum), az egyik a francia a másik meg a mama :D
amúgy a passzos boxert részesítem előnyben, vagy a bő-t :) -
gotchaaa #7543 Boxer, alap. -
ó ha az ágy beszélni tudna :))) -
eddig még nem panaszkodott :D -
-
szegény ágy -
én pucéran
-

-
képet vagy meg sem történt xD -
boxerben alszok xD -
feszülős és himbi egyaránt. -
csak ilyenem van, meg kettő skótkockás lengőbengő. de az csak itthonra, fürdés után felkapni meg hasonlók. kaptam azokat is, szóval szép emlék, de ennyi.
nekem ha jóféle egy ilyen feszülősebb akkor nincs vele gond, volt már nekem is olyan aminek rövidebb a szára, na az tényleg szar... -
nekem van 1 ilyenem, de mikor a nadrág alatt felgyürödik a szára, az naon irritál:S -
egy ilyenben nemtudom bárkinek is mi a kényelmetlen... -
vagy férfi tangával..mértkellegyből a buzira gondolni... 
am fecske meg boxer azaz mindkettő
himbis is meg feszülős is
-
himbi-limbi boxer. -
az az egy aki lány :) -
Boxer,abból mind1 milyen,mindkettő tud kényelmetlen lenni,amikor felgyűrődik,és el akarja zárni a lábam vérellátását.