127612
-
Egyéb:
pecsétgyűrű -
VRSDM lámul, javítottam. Egyébként első kérdés, ahol limitálatlan lehetőségek vannak, de azéert jó lenne, ha nem jelölnétek poénból végig mindegyiket. :D -
nem 10:42-kor kellett volna jönnie az új kérdésnek? ja hogy holnap? -
Ebben akkor tényleg nem fogunk egyet érteni. És szvsz az ötös lottónak még mindig nagyobb az esélye minthogy:
Tarkódnál a pisztoly csöve. Mit választasz?
Többé soha ne juthassak semmiféle szexuális élvezethez.

De egyébként szerintem elég jól megmagyaráztam, hogy miért és, hogy ez a kérdés hogy lehetett volna jobb. #9137 #9214
Abban viszont egyetértünk, hogy a nagylányos még sokkal rosszabb, mivel a kérdés két lehetséges válasza tlkp. ugyanaz. :) -
S8DJ #9222 Fosszanak meg minden vagyonomtól, és az utcán éljek 10 éven át. -
Bumm headshot 
-
:D
Megmagyarázom: inkább a golyó,mint a lábaim elvesztése,de mivel nem merném bevállalni a golyót,akad más választás is: a vagyontól való megfosztás...megmarad a lábam,és nem halok meg. ;)
Jesszus,van aki nemhogy a golyót be meri vállalni,de még akciózna is...sok itt a mekgájver meg a csáknorisz...
-
Amugy lehet ezt választottam volna: Fosszanak meg minden vagyonomtól, és az utcán éljek 10 éven át.
De a 10 év utcán sok. Inkább halál:D -
Gólyó a fejbe, de előtte azért akcióznék hátha megtudom szerezni a fegyvert. Próba cseresznye
-
Most így a monitor előtt kapásból a golyót kérném. De ha tényleg valaki idenyomná a pisztolyt biztos feléledne bennem az ösztön és ha máshogy nem ecc-pecc alapon választanék egyet. -
ba32107 #9216 Pont így gondolkozom én is
-
ba32107 #9215 Milyen szituációba élje bele magát az ember? Hát ebbe, amiről a kérdés szól. Még mindig nem értem, mi a problémád a megfogalmazással...de nem vagyunk egyformák. Én például a pajzán nagylányos kérdést nem értem, na az tényleg hülyén van megfogalmazva.
"Értelmes emberek csak olyan dolgokon filóznak amiknek van racionalitás alapjuk."
Na hát bocs, de ez......hülyeség. Akkor ennyi erővel sosem fogok azon gondolkozni, hogy milyen jó lenne, ha megnyerném a lottó ötöst, mert nincs reaális esély rá. Milyen jó lenne a Marson sétálni. És még sorolhatnám. Ez fantáziálás, és szerintem igenis fontos. Ezért jó ez a kérdés. -
Így van!
A kérdés feltevőjének vállalnia kell, hogy esetleg nem mindenkinek fog tetszeni a kérdése. Nem rejtettem véka alá, hogy ez most nekem sem tetszik mert nem látom értelmét. Ha filozofálni akarok akkor nem ilyenen fogok mert ettől nem érzem, hogy több leszek. Szóval Fbn Lx, kár ezt személyes sértésnek venned. Biztos vagyok benne, hogy volt már olyan kérdésed ami nekem is tetszett. (mivel többségében jó kérdések szoktak lenni) Szvsz ezt a kérdést úgy kellett volna megfogalmazni, hogy mit vállalnál be az alábbiak közül ha mindenképpen választani kell. Ez a pisztolyos megfogalmazás szerintem nem túl nyerő. Értem mire akarsz vele kilyukadni de.... És akkor a két "életvesztős" válasz helyett valami másik kettőt kitalálni. -
Inkább a halál,mint a két láb amputációja.
Golyót a fejembe semmiképp nem merném beállalni.
o_0 -
Nekem tetszik a kérdés,elgondolkodtatott...
Viszont egyetértek az előttem szólóval,én is kíváncsian megnézném,hogy a valóságban bevállalja a golyót,aki arra nyomott. Asszem lenne pisi-kaki a keménysrácoknak. Ezt nem igazán lehet így,gép előtt átérezni.
Az összes lehetőséget számba vettem,és őszintén megmondom: semmiképp nem váltanám ki az életemet az öcsémével,vagy a menyasszonyoméval.
Semmiképp nem mennék ratyi fegyházba,hogy pár hét után a nagy drabális langyik szétszakítsanak.
Inkább a halál,mint a két láb amputációja.
Szex nélkül élni nem lehet,én sem tudnék.
Golyót a fejembe semmiképp nem merném beállalni.
Ez teljesen kizárásos alapon ment: fosszanak meg az anyagi javaimtól...
logikus. -
[egyetért] -
:DDDDDDDD -
Szerinted ha van ilyen lehetőség, akkor ki szavazott volna a többire? -
Nagyon sok kérdésed bekerült már élesbe is, pont azért, mert kreatív vagy, olyat alkotsz, amire érdemes felfigyelni, mert nem átlagos, mégis érdekes, és lehet róla beszélni. Nyugodtan írjál még kérdéseket, nem mindenki gondolkozik úgy, amit a mai kérdés megmutatott. Mellesleg egyik kérdés ilyenre sikerül, a másik olyanra, azért mert egy nem tetszett nekik ne add fel. Volt olyan is, ami tetszett nekik. -
szieszáj #9207 bocs csak nehéz volt a mai nap...:D -
kocsisgabor9999 #9206 Kultúrált vagy! :) -
szieszáj #9205 már bocs... -
kocsisgabor9999 #9204 Akkor inkább nem választok semmit megvároma következő szavazást :D -
szieszáj #9203 egyáltalán mi a faszért kell mindenbe beleszólni??? -
Fbn Lx #9202 "Nem szeretnék ilyen szituációba kerülni" :DDD bassz ez betett nagyon.
Szerinted ki szeretne? :D
akkor no komment, ha még azt sem bírod felfogni, hogy a kérdés lényegét adja pont, hogy mindegyik 'létfontosságú'. -
pont ez a lényeg. ha mindenképp fel kell áldozz egy létfontosságú dolgot, melyik ér neked a legkevesebbet? lehetett volna a kérdés rengeteg féle, robog a vonat és ki vagy kötözve, halálos beteg vagy, stb. -
kocsisgabor9999 #9200 De inkább nem szólok mostmár semmit hozzá mert úgyis primitív bunkó leszek (egyesek) szerint! -
kocsisgabor9999 #9199 Figyelj már! Meg sem néztem ki találta ki a kérdést! És ha már itt járunk adhattál volna olyan válaszlehetőséget hogy: Nem szeretnék ilyen szituációba kerülni! Nem a kérdés a szar hanem a válaszlehetőségek:S Ezek a dolgok amiket felsoroltál mind létfontosságú! -
mit értesz értelmes alatt? mit értesz bölcs alatt? -
Fbn Lx #9197 azt hiszem Gandol reinkarnációjával állunk szemben!
najó, befejeztem. -
Fbn Lx #9196 a néhánnyal ezelőtti hsz-eddel tanúbizonyságot adtál róla, hogy igenis primitív vagy.
nagyon trendy lett mostanában ez a tükörbenézős fikázás - csak az a baj, hogy gyakran pont azok mondják, akik nem jó önjellemzők.
Én tisztában vagyok minden tulajdonságommal, hidd el, sokszor néztem már tükörbe. tudom, hogy egyáltalán nem vagyok jó ember.
De ha már valaki primitív, az nem a kérdés, és nem a kitalálója, hanem a vak basztatós minősítéseddel sokkal inkább te vagy.
ma már elég basztatást kaptam, szal ha még hozzá akarsz fűzni valami azt majd holnap, de leginkább soha. mert ez nekem már sok egy napra, nagyot csalódtam számos emberkében és a mentalitásukban.
és kérlek vedd észre ki a primitív. Az, aki azért nyög be, hogy becsméreljen és kioktasson, holott saját maga nem tud többet, jobbat letenni az asztalra, vagy az, aki megvédi magát, amikor csak geciskedve tudnak egyes emberek feléfordulni.
tudom, hogy fasz vagyok, a kérdéseim pedig rohadt szarok, mondjuk már elég sokat írtam - talán még olyan is volt, ami neked is tetszett -, de nem veszem zokon ha inkább engem lövetnél fejbe, te is csak ember vagy, és jogosan mented a tyúkszaros életedet. szóval hiába vagyok én agyilag nulla akinek ilyen kérdésekre futja, a primitív az bizony TE vagy.
De megígérem neked, hogy nem írok több kérdést. Tökre felesleges egy közösségért tenni valamit, ha mindenki olyan primitív módon fikázza le, mint ahogyan te tetted, főleg, ha még dobálóznak is vele utána, hogy a primitív igenis én vagyok. De lehet, hogy még mindig nem vagy tisztában a primitívség fogalmával.
Tudod, hogy mi az? segítek. Primitív dolog, ha valakinek a közösséghez hozzátett konstruktivitása kimerül a "Kiváltanám az életemet annak a személynek az életével aki ezt a kérdést kitalálta!!!" hozzányögésekkel. Sőt, a primitívség szűklátókörüséggel és önismereti hiányosságokkal is párosul, ha az illető nem képes felfogni, hogy ezzel valami nincsen rendben.
ennyit akartam -.- -
kocsisgabor9999 #9195 Én meg a számítógépes **** topicokon kivül nem sok hozzászólásodat láttam! Érdekes engem mindig az oszt le akinek fingja sincs milyen gondolkodású vagyok... attól hogy okos vagy attól még értelmesebb nem leszel! Mert tudod aki okos az nem bölcs, aki bölcs az pedig nem okos. Valahogy így fogalmazott egy filozófus(ha jól emlékszem)... -
Inkább kapjak golyót a fejembe. 54
de sok gecikemény ember jár az sg-re :o! -
végülis tényleg fejlett, széleslátókörű és nyitott személyiséget sejtetnek a hozzászólásaid -.- -
kocsisgabor9999 #9192 És nem vagyok primitív ha rám értetted... nézz már magadba... vagy inkább tükörbe! -
kocsisgabor9999 #9191 Arra azért kíváncsi lennék az alkotó mit választana... -
Prison Break:)
-
Inkább kapjak golyót a fejembe.
kiv vagyok ki az a görény aki a legjobb barátját feláldozná -
Fbn Lx #9188 ilyen primitív, értelmetlen embert már láttam. -
megdobálnád utcakövekkel?