127612
-
akkor meg ha van kerités akkor vezess bele áramot,azt többet nemjönnek lopni az biztos -
mert az azt jelentené, hogy meghunyászkodunk, hogy igen, jöhettek betörni van kameránk tudjuk kik vagytok. Egyáltalán betörni nem kéne. -
de most nemtudom ha olyan értékes cuccok vannak a lakásban, akkor mérnem raknak fel kamerákat, max 40 e de akkoris -
Igen, és max 500.000 forint értékben vittek el ingóságokat.
több órát, elrakott kp-t, mobiltelefont ami otthon lett hagyva vittek el, meg látszik hogy több mindent is akartak, de vagy nem bírták el vagy nem tudom. ja és a komplett zárrendszer kicserélése se volt olcsó :S
azóta se kapták el őket tudtommal. -
"És 30 év múlva 40% roma 50% magyar 10% egyébb kisebbség lesz az arány."
hehe ne viccelj már, max 5-10 év iylen tempóban -
F1re #9341 1 baj van ha cigonak neki mesz vagy vami te hiaba tudsz barmit is bizonyitani a cigo assze szedi az egész csaladjat és azt mondjak mindannyian hogy ott voltak es lattak mi tortent
-
ba32107 #9340 Vigyázz, támadni akar!!! -
Hát ha már volt szemtanu akkor elvileg nem lehet gond. (nem egyedül sétálsz) Az már a magyar jogszabályok, törvénykezés hibája ha végül nem az igazság győz. -
Fbn Lx #9338 persze, poénból mondtam.
ráadásul vannak olyan emberek, akiknek szinte egyáltalán nem lehet levenni az ujjlenyomatát semmiről (szárazabb, nem izzadós kéz, gyengén látható bordázatok az ujjbegyen stb. mind megnehezítik). -
Használd az agyad és értelmezd amit írok!! -
ezt ne itt már lécc -
Tények kellenek, nem találgatások. Körbe röhögnek a bíróságon ha kökemény, rendíthetetlen bizonyítékokat nem tudsz szolgáltatni az ártatlanságod védelmében. -
kocsisgabor9999 #9334 Megint.
Ilyeneket mikor csinálnak magyarok bali? -
:D
Ilyenek csak a filmekben vannak.
A koleszban kiraboltak engem meg a haveromat míg aludtunk. Nekem eltüntek az irataim. Majd 1 hét múlva megkerültek. Bevittem a rendőrségre, hogy hátha tudnak ujj lenyomatott venni róluk. (Mindezt azért mert az elkövetőről video felvétel is készült.) Fel lettem homályosítva, hogy ilyenek csak a filmekben vannak. Ujjlenyomatot pl. csak homogén, 1 anyagból lévő dolgokról tudnak venni. (van olyan anyag amiről egyáltalán nem tudnak)
Kb. ez lehet a vérszáradással is. :)) -
Itt nem a népcsoportokról van szó, fehér is lehet, sárga is, mindegy.
Akkor alakitsunk egy kicsit:
Sétálsz az uccán a pároddal, odajön két ember (mindegy, hogy milyen) és elkezd kötekedni, molesztálják a barátnődet.
Te bizony nem kapnád elő azt ami épp nálad van (nem a pöcsödre gondoltam), vágnád úgy fejbe őket gondolkodás nélkül, hogy csak na? Mert én igen.
Aztán ha belehal, hát peche volt...És itt a gond! Engem basznak meg, mert védtem a páromat.
Egyik munkatársammal fordult elő (a két roma nem halt bele)
Per volt, rokonság a tárgyalóteremben, fenyegetés, meg miegymás: kinyirunk, kinyirjuk a családodat, etc. -
Fbn Lx #9331 mondjuk alapból eléggé valós a szituáció.
megy a fehér ember az utcán éjszaka, és beleköt az ártatlan romába, aki természetesen EGYEDÜL van, és BÉKÉSEN sétálgat, de a fehér ember gondol egyet és viperával ráver a magányos cigányra aki éppen munkából hazafelé tart.
de akkora állóképessége van a kitartó romának, hogy miközben javában verik a fejét, ő simán előránt egy kést és beletolja az oldalamba, azzal a kiáltással, hogy 'maggammal viszlek, ha már meg kell halnom!' -
kocsisgabor9999 #9330 asd
a videó magáért beszél -
Az okés, hogy előlét számít. De csak úgy nem üthetsz agyon senkit sem. Mert attól, hogy esetleg sötét a bőre nem biztos, hogy volt előtte büntetve. És akkor szívás. -
Amúgy nincs ötletem. Hazugságvizsgáló esetleg? -
Fbn Lx #9327 visszanyomozzák a vér száradási idejéből o.O -
Pl. kietlen utca este. Kamera sehol a környéken. Emberek (szemtanuk) sehol. Megtámad valaki téged, te meg agyon vered. Hogy bizonyítod be utána, hogy ő támadott rád előbb és nem fordítva? -
Sajnos ez igaz...DE!
Aki rendezett körülmények között él, nincs büntetett rokona, van munkája vs dzsipó, apu sitten, anyu részegen koldul, bátyó ladát lop, húgi 5-ik gyereket fijalja.
Azért ezt is figyelembe kéne venni, oder? -
És? Lehet az utolsó erejével ő próbálta megvédeni saját magát a késsel te meg agyon verted! Csak akkor önvédelem ha be lehet bizonyítani. -
ódalamból áll ki a kés a delikvens ujjlenyomatával könyörgöm! Emó vagyok, magambaszúrtam és az első szembejövő ujjlenyomatát rárakom, gazemberség, hupákolás, luxusbaloldal, iskolatüntetés, istenkáromlás? -
-
Ha be tudod bizonyítani, hogy önvédelem....
Ha ilyen egyszerü lenne a dolog akkor halomra öldöshetnék az emberek egymást és csak annyit kellene mondaniuk, hogy önvédelem. Ha nem tudod bizonyítani (vagy a rendőrség) akkor az bizony önbíráskodás. -
Fbn Lx #9320 ha valaki le akarja szedni az arcomat, hagy önbíráskodjak már fölötte -
kocsisgabor9999 #9319 Igen. És csak egy megoldás van már. Segélyek befagyasztása és aki nem dolgozik becsületesen dögöljön éhen. Persze ehhez még munkahely (cégek, kis és nagyvállalkozások) is kéne amit nem mondom meg kik, csődbe juttattak. És miért van bajuk a Magyar gárdával? Mert felnyitja az emberek szemét. Szembesíti milyen mocsokban és hazugságban élünk. -
Önvédelem olyan nincs?
Ha késsel az ódalamba (ha nem pusztulok bele) úgy elverem, hogy beszarik, akkor:
1, az összes roma aki a környéken van odajön és agyonver
2, a kissebbségi hülyeség úgy beperel, hogy 10 év akasztásra és 5 év golyó álltali halálra ítélnek. -
gotchaaa #9317 Önbíráskodásnak? Azt, hogy ha megszúrnak, te meg visszaütsz? Mióta? Azt úgy hívják, hogy jogos önvédelem... az más kérdés, hogy a vipera tiltott dolog, de itt nem ez a lényeg. -
Fbn Lx #9316 de optimista vagy 
én 60 cigány -30 magyart mondanék. 30 év sok idő ilyen tempó mellett -
kocsisgabor9999 #9315 És 30 év múlva 40% roma 50% magyar 10% egyébb kisebbség lesz az arány. És ez teljesen reális. Mert a magyar családok nem "fialnak" 8-10 purgyét hogy a segílykék mennyisége elérje a 200000-es nagyságrendet. ezen is ellehet gondolkodni hogy mi lesz velünk! Akik dolgoznak! -
Még jóhogy. Azt önbíráskodásnak hívják. -
nem tartozik a témához, és ha a nép birka és vevő az ijenekre, akkor naná hogy a politikusok ott csalnak ahol tudnak -
nem mondtam, hogy jobb.
ezeket a skinheades dolgokat meg nem kéne. -
kocsisgabor9999 #9311 Magyarország már lassan ott tart hogy a paraziták teljesen felemésztik! Sőt... Színesfém tolvajok és még sorolhatnám. Ingyenélők. 400 parlamenti képviselő van 10000000 emberre! Hollandiában 50000000 emberre van 200 képviselő! Egy képvieslőnek hazánkban biztos többa fizetése mint 400000 forint. Akkor ellehet gondolkodni. 1 milliárd forintos TV kampányba kezd az MSZP és Fidesz. Jó kérdés hogy mi a f*sznak. Amit befizettek adóból az emberek azt most visszakapják a TV-ben egy halom hazugsággal fűszerezve. Aztán mikor megemésztette a zombi nép egy időre csend lesz aztán kezdődik előről. Ha nem robbantanak ki a Magyarok forradalmat itt nem zavargásról beszélek nagy bajban leszünk.
Tudom ez nem a témához jött de remélem valós tényeket közöltem! -
Mér most nem?
Mész az uccán. Szembejön a kiscigány belédvágja a kést, te fogod és a nálad lévő viperával úgy hókonbaszod, hogy beledöglik.
Ilyenkor te vagy a hunyó még ha önvédelem volt akkor is. -
de nem a kivégzések miatt.
és akkor is szar volt azoknak akik nem a nemesekhez tartoztak, arról nem is beszélve mennyi embert végeztek ki ártatlanul, mivel akkoriban az ártatlanságot kellett bizonyítani, nem a bűnösséget. -
támogatnám -
kocsisgabor9999 #9307 mégis nagyobb igazság volt mint ma! legalábbis Magyarországon!