127612
-
"aki minden este instázik WoW-ban, meg nem jár el a haverjaival, mert "a klán hívja""
Megadtad az osztálytársam leírásat :D -
Ez sztem is így van!! -
Pl. aki minden este instázik WoW-ban, meg nem jár el a haverjaival, mert "a klán hívja".... szerintem az igazi kockaság;
nem feltétlen gép előtt töltött időtől függ.......szerintem -
vagy a 10001 -es :P -
vagy a 9999 ?:Dddd -
legyen olyan kérdés h kié lesz a 10.000es ték? :DD -
hm ték -
7-8 -
valahogy én is így gondolom, nem a gépnél töltött idő alapján határoznám ezt meg. mert valamikor itthon sem vagyok napokig, valamikor meg nincs semmi dolgom és egész nap dumálok, fórumozok, nézelődök a neten. játszani nem nagyon szoktam. én is azt tartom inkább kockának, akit ha hívnak se megy el sörözni vagy bulizni vagy kirándulni vagy moziba vagy csak simán találkozni, stb. volt hogy felvittem haverhoz a gépem, de minek, 2 napon át kint ültünk a kertben és grilleztünk :Dd általában sokat gépezek igen, de emellett vannak haverok barátok eljárok jövök megyek. de ha itthon vagyok akkor nagyon nem tudok mást csinálni. -
Ezzel egyetértek! -
én azt tartom kockának,akinek se bnője,se hobbija,se sportja nincs,mert a szabadideje nagy részét a gép/net köti le. Ez már kocka. Kinek nem inge nem veszi magára. ;) -
Cat 02 #9895 Btw nem a gépezés miatt lesz vki kocka, lehet wow-ozik 2 órát naponta, de a suliban/munkahelyen csak akkor tud beszélni. -
"Szerintem elég természetes, hogy csak azt vesszük alapul, amikor az ember önszántából ül oda. Mindenesetre beleírom." -
akkor nem
-
Leírás? -
akkor én is elmondom:D
végülis nemtom én hova sorolja magam :D
mert leülök a gép elé 9 kor és vna h vagyok egy kicsit majd elmegyek majd visszajövök és egész estig,így ugye több mint 8 óra jóval :P
de nem egyfolytában vagyok itt :Ddd
-
sztem az 5-6 óra csak hétköznap tekinthető kockaságnak, főleg mivel hétvégén simán végiggépezem a delet és kora délutánt, mert egyszerűen nincs más programom, szal hétköznap 5-6, hétvégén 7+ -
5-6 -
végre egy őszinte ember. ;) -
én többet is XD
és szintén koczka vagyok ^.^ -
én nyáron lazán gépezek 8 órát, és kockának is tartom magam :) -
kocsisgabor9999 #9885 8 óra felett a totális kocka. :D De nyári szünetben persze hogy lehet orrba szájba de azért mikor dolgozik vagy tanul valaki az 5-6 óra már nem normális. -
kocsisgabor9999 #9884 Lehet! :D -
sztem erre sok a nem normális :D -
a kockák nyomnak az utolsóra :D -
kocsisgabor9999 #9881 Számold össze munka, alvás, suli, család. -
kocsisgabor9999 #9880 5-6 óra már nemnormális. -
dzsaniii #9879 Nem ezt kellene alapul venni, mert más meg egész nyáron dolgozik. Legyen csak egy átlagos nap, amikor van suli, munka, otthon elintéznivaló. -
jó ,de van h nyáriszünet van :D akkor meg van aki reggeltől tolja egész hajnalig :D na az már a vérkocka
-
mindegy mennyit gépezek, kocka vagyok -
A kockák sosem tudják,hogy ők kockák...
-
Rundstedt17 #9875 8 óra felett -
dzsaniii #9874 Egyébként meglep, hogy sokaknak 8 óra felett van a kockaság. Nem nagyon értem, direkt nem is csináltam magasabb mércét. Egy átlagos hétköznap van kb. 8 óra suli, munka. Vegyük azt, hogy 8 órát alszik átlagosan az ember. Akkor ezek után marad 8 órája gépezni. Aki minden szabadidejét gépezéssel tölti az nem kocka? Hol marad mondjuk a házimunka, tanulás, barátok? Ezek mindennapos feladatok, és aki inkább gépezik az tuti kocka. :D -
5-6 óra szvsz már kockaságnak nevezhető -
ja nekem ott van :)
kössz az infokat :] -
dzsaniii #9871 Nem tudom, bár ki tudnám nyomozni. Csak párszor fordult elő ilyen, és akkor pontosan tudtam, hogy ki küldte be, mert említést tett róla. Ilyen volt pl. a "Miben rejlik igazi erősséged?" kérdés is, ami alapból 2-3 lehetőségből állt, és sokat nem tudtunk volna meg belőle, de tetszett az ötlet, és szépen megkerestem Fbn Lx-et, majd mondtam neki mire gondoltam, erre visszaküldött priviben egy átdolgozást, amit szinte tökéletesnek tartottam, így be is került.
Egyébként meg ha valakivel egyeztetni szeretnék, akkor a panasztopikba tuti beírom, hogy jelentkezzen a gazdája. Érdemes elmenteni azt a topikot is kedvencnek. -
igazad van,ezért elnézést kérek :D kicsit kötekedő típus vagyok! erről nem tehetek.
irod h a kérdés gazdájával átgonodolod,nem értem: honnan tudod ki a kérdés gazdája? -
dzsaniii #9869 Jó, de Te mindegyikbe belekötsz. Tetkósnál is mondod, hogy nem tudod eldönteni, miért nincs ilyen lehetőség. Hadd ne kelljen már nekünk ilyenekre gondolni. El tudod te ott dönteni, nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani, nem kell végiggondolni, hogy valaha meggondolod-e magad. Abban a pillanatban rá tudnád-e venni magad, és kész. Úgyis húzol valamelyik oldalhoz, még ha nem is vagy határozott.
De egyébként a tetkós kérdésnél azt is meg kell jegyezni, hogy többet ki lehetett volna hozni belőle. Megtudhattuk volna például, hogy mennyi embernek van már jelenleg is tetkója. Több lehetőséggel jobban le tudtuk volna fedni a csoportokat, és megtudni az emberek szokásait, ki az, aki már túlvan rajta, stb... Mostanság nem nagyon figyeltem a topikra, de most újra itt vagyok. (VRSDM: neked is szól, hogy néha látom változatlan formában bekerülnek a kérdések. Sokszor igénytelenül, helyesírási hibákkal. Én azért amit észreveszek azt javítom, meg kicsit átgondolom a lehetőségeket. Sok kérdést teljesen 0-ról újraírtam, vagy megkeresem a gazdáját, és együtt átgondoljuk.) -
Igy tartom most korrektnek a kérdést! -
köszönjük emese