127612
  • atlagember
    Ez attól függ, hogy kiről volna szó. Egy hozzám betörő cigányt minden lelkiismertfurdalás nélkül megölnék, de egy olyan embert, aki nem ártott senkinek, soha.
  • sweech
    mert nem az a kérdés.
  • Pepsi Twist
    olyan menü pont miért nincs hogy már öltem?
  • Pepsi Twist
    Minden további nélkül.

• VRSDM
    nomiért? amúgy zohan a neve.
  • miki36
    Nem, éppen ezért csak ha életveszélyben lennék, vagy valaki aki közel áll hozzám(család, barátok...), akkor ölnék, más esetben nem. Kivétel persze a katonaság, meg ugye a rendőrség, de rendőrségnél simán lábon is lőheted az illetőt, nem kell feltétlenül megölni.
  • elitehun
    de nem vagy a hadsereg tagja :)
  • Cat 02 #10422
    Csak olyanokkal akik nem gondolkoznak rendesen és nagy az arcuk.
  • z99999
    azért érdekes hogy a 3.ra kevesebben voksoltak mint az elsőre, az sg tele van psziopapákkal
  • Picar77
    2. :D
  • miki36
    Ha a hadsereg tagja lennék, minden további nélkül megtenném, mivel az lenne a munkám. Minden katona megtenné szvsz...
  • Fbn Lx
    nem hiszem, hogy lány o.O testőrtopigjából ítélve.
  • ForzaInter
    ha nagyon felidegesítenének akkor igen, olyan esetben pl ha vmék családtagomat akarja megölni illető, vagy betör hozzánk akkor habozás nélkül megölném.
  • ForzaInter
    lolllll
  • Rettenthető
    "kérdeztem közeli családtagot aki a seggeteket örzi mostis valahol :]"

Már nem azért, de ez a kis kiegészítés igazán nem kellett volna.
  • Bulykin
    Olyan válasz miért nincs, hogy nemtudom???:)
    Még sose voltam olyan helyzetbe, hogy választanom kéne...
  • N o N a m e
    Attól függ kiket kéne megöljek, ártatlan embereket nem tudnák ölni, de buzi terroristákat, kinai maffiákat, japán jakuzákat szivesen legyilkolnám mind.
  • NEOreg3
    © huntofa
    2008. júl. 01. 09:37 | privát | válasz erre | #1
    26 éves vagyok , soha nem dolgoztam , sem diákmunkában , sem rendes állásban. Magyar állampolgár vagyok!

ráadásul 11 éves kora óta katonáskodik=)
  • bardocz
    Csillagjegy: ismeretlen
    Életkor: ismeretlen
    Neme: lány
    Város: Nincs megadva

Nám hiszek neked.
  • huntofa
    jó pénzért , jó felszereléssel , jó szervezéssel bárkit eltennék lábalól. Mielőtt bárki mondaná , 15 év katonai szolgálat van a hátam mögött , voltam afrikai misszióban , ott is kiontottam pár fekete életét.
  • bardocz
    Bush-t hamarabb meggondolom.
  • cargame
    Mondjuk ha Bin Laden kocog feled, azt meg meg gondolod mih?? :DDD
  • Fbn Lx
    ja, hát ezt sztem mindenki megtenné ha fegyvert adnánk a kezébe, hogy fiam hős lehetsz, ha meghúzod a ravaszt megmentesz 50 embert...
    főleg, ha egy csúnya arab jön a bombával.
    mert ugye az emberbe már bele van táplálva valamilyen szinten az arabokra való gyanakvás / irántuk érzett utálat.
  • Fbn Lx
    jaj hát persze hogy nem több, mivel alapvetően majdnem 10-szer annyi magyar van mint cigány az országban :D
    nem összesített számokat kell nézni, hanem arányokat.
    ugyan 10-ből csak 5 késeléses esetben cigány a felelős - de nem mindegy, hogy 9 millióból 5 ember, vagy 1 millióból 5 ember =)
    azért írtam cigányt, mert az arányok miatt rájuk jobban haragszojm. meg a tapasztalatok miatt is ;)
  • NEOreg3
    a megfelelő eszközökkel tudnék.
  • VRSDM
    senki nem szidott senkit, beszélgettünk számokról. majd ha szidás történik ne aggódj eljárok az ügyben :D

de valóban off :]
  • Szabi84
    jajj ne kezdjétek mar megint
  • bardocz
    Nézd meg az arányokat,a magyar-magyar lakosság hány százaléka lop megélhetésből,mert nincs kedve dolgozni,és a cigány-magyar lakosság hány százaléka lop,mert nincs kedve dolgozni,de az offot be is fejezhetjük
  • bardocz
    Na nem akartam elkezdeni cigányozni,de na...tudjátok :D
  • VRSDM
    miért kell egyből beleírni hogy cigány? nem fért volna el " késsel fenyegetnek egy embert " ...
    nem több a cigány bűnöző mint a magyar. csak a cigányt mindig szóbahozzák a magyart meg nem.

egy jó példa. a zsidók gazdag milliárdosok, ez jön le a médiából.
    miért? nyilatkozik az rtl mittoménkije főembere aki zsidó származású. és mondják " XY zsidó származású befektető " ... de bill gatesről nem mondják hogy " XY keresztény milliárdos " . mert az természetes, de zsidónál cigánynál mondani kell ezaz...

visszaforgatva. nem több a cigány - magyar lopás mint a magyar- magyar lopás. csak szimplán ha cigány lop, akkor azt megjegyzik ha magyar akkor meg nem...
  • tugyiti
    Természetesen nem minden további nélkül,de adott szituációban nem csak saját életveszélyem elháritásának érdekében cselekednék.Családtag,jóbarát,hazám megvédése vagy akár nagyobb ember csoport megvédése érdekében helyzettől függően azonnal vagy némi mérlegelés után.Adott a tipikus helyzet nálunk hálistennek még nem annyira pl. körúton kávézó ~50 ember a teraszon gyerekek is,kb. 100 méterre közeledő ember nagyobb táskával a kezében amiről tudod hogy repesz bomba van benne :habozás nélkül lelövöm,kockáztatva hogy akár mást is megsebesithetek az utcán.
  • bardocz
    Én is így vagyok vele:D
  • Fbn Lx
    életveszélyben bármire képes vagyok, vagy akkor, ha olyan valaki van veszélyben, akit szeretek.
    bár akkor is meg tudnám tenné, ha látnám, hogy másokat akarnak megkárosítani (pl. cigányok késsel fenyegetnek meg egy fehér embert, embert rabolnak, vagy valaki nyílvánvalóan rablásra, vagy ilyesmire készül).
    igazából lehet a minden további nélkülre kellett volna, mert csak most olvasom, hogy az azért nem olyan, hogy bárki ártatlant lelövünk...
    rendőrök egyrészt csak akkor ölnek ha komoly bűnöző az illető, az olyanokat meg én is szívesen lelövöm. főleg, ha felnéztek a top100 magyar bűnöző listájára, olyan arcok vannak hogy vágyat érzek rá hogy szétszedjem őket.
  • ba32107
    Az se mindegy ám, lehet meg tudnád tenni, de utána nem aludnál egy hétig...
  • cargame
    Igazad van 100 eberbol ezt kb. 10-15 tudna megcsinalni/merne megcsinalni.
  • Fbn Lx
    azt lőném fejbe aki ilyen parancsot ad.
    túl erős az igazságérzetem :D
  • Benny04
    Csak ha életveszélyben lennék.
  • VRSDM
    kutya ellen egy igazán hatásos technika van ha már érzed hogy ebből balhé lesz... ha már elkerülni nem tudtad és látod hogy nekedjön, bal alkart kitartod az arcod elé, hogy arra ugorjon, amint ez megvolt és ráharapott a csontra, összezárod V alakban a mutató+középső és a gyürüs+kisujjadat így, mert ha egy ujjal csinálod akkor kitörhet az ujjad / megsérülhetsz és nem okozol elég nagy roncsolást.
    szóval rajtavana a kezeden, másik kéz (jobb) összerakva V alakba, és benyomod a szemét az agyáig. ott hal meg a szemed előtt. de te túlélted.

namost szerintem még erre sem lenne képes az a 15% nem hogy egy késsel vágjon át egy torkot pl.
  • szieszáj
    honnan tudnád hogy gyilkos lehet csak disznót vágottXD
  • cargame
    Mondjuk pont most almomban egy kutya tamadt ram es csak 1 fa darab volt nalam:D Hiaba uttem a foldet nem akart elmenni :DD na ez a szar helyzet :D