127612
  • Miskolc88
    jaja
  • Pepsi Twist
    nekem se... pont azért írta hogy tetszik
  • Miskolc88
    nekemse.
  • elitehun
    csak nekem nem jelenik meg?
  • kulabácsi
    tetszik a banner
  • tommyg
    Hányingerem van tőlük.
  • Fbn Lx
    ilyen értelmi szinttel kétlem hogy többet tudsz a sátánista egyházról akár nálam is :|

kezdjük ott, hogy a sátánisták alapból elzárkóznak mindenféle eszmétől, még csak fikázás szintjén is, szal buktad.
  • DJ Skyline
    Thanba jársz? részvétem :) nem tudom, nem tartom azt szar embernek aki szeret valamilyen zenét, esetleg abban a stílusban öltözködik. szarabb ember az aki átbassza a másikat, kétszínű, nem őszinte, hazudik, stb stb stb stb. és ehez nem kell emonak lenni
  • kas123
    - Mi a különbség az emo és a transzfesztita közt?
    - Az utóbbi legalább vállalja, hogy az, ami...
  • LordVenom
    Azért ne általánosítsunk. Szeretem,hogy színes a világ a különböző emberek különböző stílusai miatt,és nem ítélem el egyiket sem. Soha nem voltak senki irányában előítéleteim. Még a melegről sem,róluk is azt tartom,ameddig nekem nem ártanak starok rájuk,éljék a világukat. De azt hagy döntsem el, előítéletek nélkül is, hogy melyik stílus tetszik,és melyiktől van hányingerem,annak ellenére,hogy én egyik stílust sem képviselem. Sajnos az emora ránézek,és hányingerem van tőle. Attól még lehet teljes értékű ember.
  • sweech
    azt is felvállalod, hogy segghülye vagy
  • cicai
  • Miskolc88
    mi a jó a sátánizmusban??
    vagy csak az tetszik benne hogy felveszel egy 20 soros acélbetétest?
  • bardocz
    Slipknot meg a sátánizmus nekem nem illik össze^^
  • kas123
    hányinger...
  • CopyKing92
    én speciel felvállalom hogy sátánista vagyok na és? :D
  • CopyKing92
    omg de sok eMo van itt vagy csak nembirják felvállalni mert mind szar emberek :D
  • cicai
    "a világ attól színes h nem fekete-fehér"
  • Vegas
  • bardocz
    Gép mögüli szájkaratés:) Mint itt elég sokan.
  • sweech
    leírhatjuk ezt akár 100x is, pepsi twist úgyis meg fogja őket verni
  • bardocz
  • z99999
    'Mert így színes a világ! '
    de az ő világuk fekete-fehér
    {no offense}
  • Fbn Lx
    Ne legyetek már ilyen sötétek emberek! :]
    nem veszitek észre, hogy becsmérlő fogalmakkal dobálózni, és elítélni nyélből egy egész stílus, egy egész embercsoportot MESSZE hülyébb dolog, mit oda tartozni? Ugyanannyira hívhatjuk ezt divatfikázásnak, mint divatemonak.
    Arról nem is beszélve, hogy a szavazók 90%-a nem tud semmit az emorol, és olyan gyerekekre is ráhúzza, akiknek semmi köze hozzá!
    Nekem tetszik a stílus. MINDEN stílus tetszik. És tudjátok miért? =)
    Mert így színes a világ! Ahelyett, hogy körülnéznétek, és azt látnátok, hogy a világ attól szép, mert mindenféle ember van benne, buták, okosak, emok meg nem emok... degradáló fogalmakkal dobálóztok. Azok a gyerekek akikről ti beszéltek, hogy divatot követnek, KI FOGNAK BELŐLE NŐNI! 14 évesen én is divatrokker voltam! :D Ne helyezzétek már magatokat más emberek fölé csak azért, mert még nem érett a személyiségük. Senki sem úgy születik, hogy lélekben már túlnőtte magát a valahova tartozni akarásból.
    És még mindig csak a divatemokról beszéltünk, az emokról nem.
    Ha nem tetszik valami, amit a 16 éven aluliak csinálnak, nem úgy kellene kezelni a helyzetet, mintha 30 évesek csinálnák. Akkor megérteném, ha ugatnátok. Aztán meg lehet -talán eszetekbe sem jutott- de némelyik emo okosabb, értelmesebb, értékesebb személyiség NÁLATOK.
    főleg, ha nem rendelkezik olyan előítéletekkel, amikkel sok "kifejlett személyiség" szégyenletes módon igen.
  • z99999
    nem kell élettapasztalat ahhoz, hogy depressziós legyen valaki, de az hogy megjátsszák, az télleg idegesítóu
  • tigeroo
    emocore (Y)

emo mint stílus sztem már tulságosan "emtívís" lett...és akik nem emok meg fikázzák orrba-szájba a stílust

engem nem érdekel, de ha támad az emo, én védekezem
  • DJ Skyline
    Nem különösebben izgat a téma. - néha nagyobb hangot adok a dolognak, de általában nem csinálok belőle ügyet.
  • Black Hawk
    Nem különösebben izgat a téma. (másszóval leszarom őket)
  • Pepsi Twist
    Nem vagyok dEMO XD
  • Met
    Hányingerem van tőlük.

0 élettapasztalattal meg játszák, hogy "depressziósok"
  • sweech
    amúgy most zenéről, öltözködésről vagy miről beszélünk? :|
  • kocsisgabor9999
    Nem vagyok emo, de tetszik a stílus. Az emo-s lányok szépek akárki akármit mond. De igen vannak kivételek akik még az emo stílusban sem jó csajok.
  • banok
    Nem különösebben izgat a téma
  • Simaji
    Sajnos mint azt a statisztika is mutatja a legtöbb embernek hányingere van az EMO-któl. Nos azoktól az emberektől akik azért akarnak EMO-k lenni mert az most trendi meg mert most az a divat azoktól nekem is de az igaz EMO-kkal semmi bajom nincs úgy igazából.

Az a gond, hogy ez az irányzat is mint olyan sok másik kezd rossz irányba elmenni mert bizonyos emberek ebben élik ki a vágyaikat...
  • N o N a m e
    :DD
  • Pepsi Twist
    meg sokszor neveLnek is rajtuk... (idegenek)
  • Csuhai G
    Sokszor nevetek rajtuk az igen vicces megjelenésük miatt, egyébként nem érdekel a téma.
  • NeverwinterKING
    bocs én szavaztam :D

Nem különösebben izgat a téma. erre
  • cicai
    és te miért nem szavaztál?:D
  • NeverwinterKING
    Én is emo vagyok. 0 szavazat

VRSDM és korzy még nem szavazott