127612
  • Gabor1990
    Ja, és még kisebb lesz Mo, a cigányok miatt, nem?
  • Hayni
    Én is sokan gondolkoztam ilyenen xD
    Betonfallal körbezárva szögesdrót stb.
    Persze ez nekik jó
  • Gabor1990
    Mikor kresz vizsgán voltam, akkor találkoztam eggyel, de már nem először futott neki a vizsgának

Meg oktatóm mesélte, hogy volt olyan, hogy kiszállt a kocsiból, mert valamilyen papírt alá kellett írnia, addig a tanuló kivett a pénztárcájából egy 10000-est, meg egyszer az óráját lopták el, ugyhogy néha látni, de nem hazudtolják meg magukat:DD
  • Hayni
    Hát amit láttam :
    -fényes nappal bementek lakásba,hűtőt kirámolták
    -átmásztak a kerítésen és a homokozóból az összes játékot xD
    -cipőket ajtó elől elvitték
    -telefont töltőről levették
    -este az autóból a udvarról elvitték a magnót
    -engedély nélkül bejöttek mert szerintük itt volt a kutyájuk..mondjuk hamar észrevettük akk nem tűnt el semmi.
    -buszon szotyizás..attól kikészülök - . -
    -meg buszmegállót szétverik és elhordják..de van amikor mindenki szeme láttára sőtt telefonfűlkét is szétszedik.

NAH DE NEM ÁLTALÁNOSÍTUNK !!...
  • Kicsikiraly
    nekem volt egyszer egy olyan ötletem, hogy kiválasztani azt a megyét ahol a legtöbb roma van, a többit pedig oda szépen kitoloncolni, de hogy az utolsó szálig ott legyenek csak, aztán azt kinevezni cigányországnak vagy ilyesmi, határral lezárni, függetlenség estébéestébé, hogyha ugye másik ország, akkor már fegyveres határőrség is kell oda, na most nem hiszem hogy kibirnák hogy ne jöjjenek át lopni vagy ilyesmi, ez ugye illegális határátkelés stb, le lehetne támadni őket, és akkor megszabadulnánk tőlük véglegesen :D

Igen, mondjátok hogy rasszista vagyok :D
  • Jano
    Segély címszóval kapják, fogadnÁk is rá.
  • Kicsikiraly
    szerintem elég egyértelmű a végeredmény :D
  • FZoleee
    a romák nem is köszönnek :c
  • G_ArchAngel #11943
    Mi a legrosszabb, amit egy roma mondhat Neked?
    "Jo reggelt, szomszed!"

• PyRex
    "Én is roma vagyok. 0 0%"

persze, biztos valaki erre fog szavazni, ugye? :)
  • G_ArchAngel #11941
    Nekem egy erdekes kerdesem van:

Latott mar valaki romat gepjarmuvezeto-iskola tanuloautojaban?
    Mert en soha, de jogsija mindnek van...

(edesapam anno az MHSZ - idosebbek emlekezhetnek meg ra - berkein belul volt gepkocsi vezeto oktato, de O a legnagyobb szervezetnel sem talalkozott roma tanuloval)
  • Goruck
    akár hiszed akár nem ő tényleg szemüveges volt !!!!!
  • Bmx01
    hm "Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel." 89.29%
  • FZoleee
    felére kéne csökkenteni a segélyt, és akkor nézhetnének... Amúgy meg erre szavaztam: "Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel."
  • whiskeyman
    erre meg azt szoktam mondani, hogy ritka, mint a szemüveges cigány
  • Ability
    Na, akkor kezdem én. Nálunk elég sokféle történetet hallani cigányokról. Azt már most leszögezem, hogy van kivétel, ismerek dolgos, jómódú romákat is, de sajnos szerintem kevés a kivétel.

Régen tömbházban laktunk, vele szemben viszont volt egy lepusztult épület, amit a cigók önkényesen elfoglaltak. Már akkor megutáltam őket, mert ezek sosem dolgoztak, hanam kifeküdtek az ablakba, az út szélére, és ott mulattak, ordítottak, soha semmi dolguk nem volt, minden este hajnali 4-5 fele még ott ordibáltak. Nem lehetett tőlük aludni. És persze balhésok is voltak, belekötöttek mindenkibe, összevesztek egymással, mindent megtettek, hogy kinézzék onnan őket. Na ez még a lájtos történet, csak sajnos itt is megmutatkozik, hogy lopták a napot, segélyekből éltek.

A következő már a bartaimmal történt, akik éjszaka egy téren sétáltak, és minden ok nélkül odament hozzájuk 3 roma, előkaptak egy kést, és ott hadonásztak vele. Nem tudni, hogy meddig fajult volna a dolog, de az egyik nekiesett az egyik barátomnak, de nem sikerült megütnie, utána ment a késes is, ekkor viszont már nekik sem kellett több, inkább elfutottak. Az egészet megelőzte egy beszélgetés, ahol ki akarták provokálni belőlök, hogy legyen valamilyen indok, amiért nekikmennek. A szomorú, hogy a téren sokan voltak, és mégis megmerik csinálni mindenkivel, mindenki előtt.

Ez után még mondhatom, hogy anykám az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságnál dolgozott, és volt egy időszak, amikor ügyfeleznie kellett. Hát mondanom sem kell, hogy oda mennyi piszkos, koszons, büdös, ápolatlan ember ment be, nagyrészük cigány. A lényeg, hogy a létező összes segélyt követelték. Olyat is, amit mondjuk a polgálmesteri hivatalban kellene intézni. És meg voltak sértve, ha valamire nem voltak jogosultak. Aztán elkezdtek ott balhézni, meg alap, hogy tollakat meg minden ami mozdítható elloptak, fenyegetőztek stb...

Akkor ismerek még egy olyan sztorit, ahol az jön ki mennyire buták. Az önkormányzat átadott itt a mi városunkban csomó új házat direkt a kisebbség megsegítése végett. Beköltöztek. Kevés volt a segély, tél volt, nem tudták a fűtést fizetni. Hát akkor mit csinálhattak vajon? A gyönyörű szép házat szétverték. Felszedték a laminált padlót, és eltüzelték. Nemhogy valakinek eladni alapanyagként, és akkor még talán kapnak is érte valamit. Nem, ők eltüzelték, és kb. 10 percig nem fáztak. De a ház minden részével ez történt, a bútorokat is eltüzelték, fél év alatt egy gyönyörű házból egy romos, lelakott valami lett. :D

Akkor még tudom mondani a története, hogy mamáéknál nagy kert van, sok gyümölcs terem. A környékbeli romáknak természetes, hogy átmásznak a kerítésen, és lelopják a termést.

Hallottam már ilyen cigánymaffiáról is, gyilkosságok, olyan család, ahova a rendőrök sem mernek kimenni. De ez már lényegtelen, igazából leírni nem lehet, hogy miért van előítéletem feléjük... viszont ha látom, hogy jómódú, ad magára, nem segélyekből él, és van munkája, akkor azokat maximálisan tisztelem. Szerintem csak a családi háttér, és a neveltetés az, ami meghatározza a jellemüket. Egy normális körülmények között nevelt roma tud teljesen normális polgár lenni, mint mi. Csak nem ez az átlag, az átlagnál nincs pénz a háznál, segélyből élnek, és nem is akarnak munkát keresni, mert a segély és a minimálbér között alig van különbség.
  • ricsimaster
    "Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel."
    A probléma csak annyi, hogy eddig ők próbáltak beilleszkedni hozzánk, most már ők akarják, hogy mi hozzájuk... :(
  • Goruck
    az a helyzet, hogy nekem eddig csak rossz tapasztalataim vannak, !SAJNOS! ismerek egy roma gyereket viszont aki m ég nálam is sokkal tisztességesebb és rendesebb, de sajnos, nagyon-nagyon ritkaszámba megy az ilyen jelenség...
  • Kicsikiraly
    negyedik.

főleg most a Magyarország - Románia háború alatt :D
  • cicai
    Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel. sajnos ez így van:(

• PyRex
    Semmi bajom azokkal, akik becsületesen dolgoznak, de sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenből kevés van. Az, hogy nem dolgozik, engem nem igazán érdekel. Az, HA emellett lop, felháborít. De a legfelháborítóbb az, hogy azért fizessek én több adót, hogy az ő gyerekeit tartsam el...
  • PyRex
    sry
  • tommyg
  • toysoldier
  • PyRex
    ?
  • bardocz
    WÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • PyRex
    3x tmobil kártya + 1xvodafone (bruttó 18 forint csúcsidőben mindent üt :))
  • N o N a m e
    orange
  • MerlinW
    Szerintem a legkorrektebb szolgáltató, gyors és hatékony supporttal. 11 év alatt semmi problémám nem volt velük.
  • karajjj
    hát nekem havi 2000-es csomagom van, amit le is beszélhetek, szóval szerintem egész korrekt ajánlat, és úgy kb max egy ezressel néha esetleg kettővel szokott több lenni a számlám, szóval annyira csak nem fos...
  • DJ Skyline
    kőkemény 39 ft-ért beszélek / perc, és egy átlag telefonbeszélgetés nálam kb 1 perc, kivételes esetekben 2, extrém esetben áttolódik a harmadik percbe :D de amúgy sem csüngök a telefonon, szóval nekem igazából nem oszt nem szoroz hogy most melyik szolgáltatónál vagyok. ennél vagyok 7 éve, nincs vele bajom.
  • zotja
    nagyon lényeges kérdés h ki meiknél van.
  • F1re
    hogy lehet ennyi ember a szarfoshugy pannonnál ?:D mert még a T-mobilet megértem annál én is voltam párszor de panonnál pfuj :D
  • Bmx01
    yodafon
  • Fbn Lx
    T-mobile.
    van más is?
  • tugyiti
  • LordVenom
    Amikor én telefont vettem a voda még hírét sem hallotta magyarországnak,és a pannonnak a térereje mintha egész életedet pincébe töltötted volna. A westel volt az egyetlen,ahol érdemes volt egy mobilra beruházni.
    Nem biztos,hogy a reklámnak dőlt be mindenki...
  • CUCLI
    votyafon (Y)
  • tigeroo
    vá ez nemér multkor még nemvolt "nem használok telefont" opció:D
    arra nyomtam volna
  • whiskeyman
    akkor itthonról is szavazva a Pannonra :D