127612
-
Hmm. Pont a környezetemben történ, hogy egy fiatal gyerek megvert egy másikat csak úgy, mert nem tetszett az arc. Megverte nagyon, de nagyon. És ez nem volt neki elég, még a mobilját és az ékszereit is elvette.
Pedig a kötekedős gyerek nem szorult rá anyagilag, mert jó módú családból származik, de nem is ez a lényeg.
A baj az, hogy eddig rablás címszó ellen folyt ellene az eljárás, viszont az áldozat nem rég belehalt a sérülésekbe sajnos, és ezért rablógyilkossággá módosult a vád.
Kitalálod-e, hogy milyen kisebbséghez tartozott a kötekedő?
A következő kérdésem az lenne, hogy tudnál felhozni példát, hogy szélsőséges, ultra-jobboldali, hitlerjugend, neonáci (tetszés szerint bővíthető) fiatalok-öregek-bárki, mikor öltek utoljára roma származású személyt Magyarországon? -
ez egy csúnyán banos kérdés, szal csak annyit írok h lopnak, agresszívak és ami a legfontosabb h több joguk van ebben az országban mint nekünk fehéreknek, mert ha te megütsz egy cigányt az rasszimus és 8-12 év ha jóltudom, ha ő megkésel akkor talán előzetesbe kerül, de ki is engedik, ennyit a magyar törvényekről, az összes takarodjon vissza oda ahonnan jött, ha tehetném frankón írtanám az ilyeneket, nem vagyok rasszista, de ez már mindenen túltesz amit itt művelnek, h a városban bazz ne merjél nyugodtan sétálni mert tele van dzsipókkal, és már csak viccből is szétverik a pofád és lehúznak, hát a píííííp annyukat, sajnos hitler elkúrta, rossz helyen kezdte a tisztogatást :( -
lol. ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy genetika. ezt azért te sem hiheted el.. bár 14-18 között, remélem majd kinövöd -
Akkor viszont meglehetosen buta vagy, ha szerinted ez genetika :D -
Az államot nem lehet megkéselni, agyonverni. -
Hmm, szamuráj kard, ismerős, tesóm ott volt azon a bulin, gyorsan le is lépett a többiekkel együtt.
[egy városban lakik Rockyval] -
nem csak a lopásrol van szó , hanem az hogy nem emberi módon viselkedik java része a romaságnak.. ember olyat nem csinál hogy kirángat vkit az autobol és holtra veri a lányai szeme láttára. Mellesleg nekem 2 rendes roma ismerősöm van , aki valóban teljesen rendesek , szal kivételek mindig vannak. -
Azokat nem utálom?Csak amíg az arányok olyanok,hogy közöttük a 90%,magyar oldalon meg nemsitudom,hazudok 50%-ot,akkor az már nálam genetika. -
Mint a csibék,2 hét alatt kikelnek. -
Elismerem, hogy rengeteg bűnöző van közöttük, és azt, hogy nagy részük kisstílű lopásból meg rablásból él. De ez főleg a szegénység, meg a rossz nevelés miatt van, nem genetika. Nekem vannak rendes cigány ismerőseim, főleg azok vannak, ezért védem őket.
Jah amúgy nem tudom, valahogy a magyar emberben nincs benne az, hogy AZ ÁLLAMTÓL LOPNI IS BŰN. Nem értem, hogy miért utáljátok jobban azt, aki összelop 10000-et, mint aki milliárdokat sikkaszt. Ugyanúgy lopás, csak ugye az államot szabad lopni.. Szánalmas. -
van benne valami, ember nem képes olyan ütemben szaporodni ahogy ezek teszik. -
Én csak szimpla tapasztalat.Ha meglátok egyet vagy elkap a röhögés,vagy rpk-ra gondolok...az annyira céééép. -
Milyen jó nekünk a te éleslátásod, így nem kell tovább hazudnunk saját magunknak. :) -
A nem tartom őket embernek opció kimaradt... -
Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel.
és ez még enyhe kifejezés. -
dehogynem azt is elitélem.. de az ritkább , hát hidd el volt már romákkal dolgom párszor, nem egy haverom lett megfenyegetve, láttam már hogy buliba előkerült szamuráj kard, láttam már h rendőrt vertek meg még sok mindent , és nem mellesleg nem messze van egy utca ahova csoportosultak szal nap mint nap látok eseményeket. és nem tom Olaszliszka és a többi városnév mondd e vmit amik ott történtek.
bár engem nem izgat az egész téma, nem szeretem őket kész, bár én az egész országot nem nagyon szeretem már :| -
És azok a kopasz faszkalap senkigecik akik kövekkel dobálják a melegeket, akik autókat gyújtanak fel a tv-ostromkor, akik molotov koktélokkal dobálják a rendőröket? Azok nem tehetnek meg mindent?
Az ember csak azt veszi észre, amit akar. Fogadok, hogy a legtöbbeteknek akik a 4-esre szavaztatok soha az életben nem volt semmi problémátok, nézeteltérésetek a cigányokkal (vannak kivételek, engem is akartak már kirabolni, cigányok is, fehérek is), és csak azt lökitek amit a kuruc.infon meg mittudomén hol olvastok vagy láttok. Vegyétek már észre, hogy ez nem így műkődik. Na mind1 -
én azt tartom jogszerűtlennek, hogy ha én megverek egy romát akkor rasszizmus ellen is eljárás indul ellenem, de ha ő csinál valamit, akkor ilyen nincs...pedig nem minden esetben(!) de ők kezdeményeznek -
szinte mindent megtehetnek :| láttam őket rendőrt verni stb stb.. na most ha én oda mennék a rendőrhöz és pofán vágnám lehet lecsuknának örökre :| -
"mivel különb ő mint mi magyarok? semmivel ,csak rosszabbak."
magad ellen beszélsz -
Most mondanám, hogy a szemét magyarok minden alap nélkül utálják a cigányokat.
De jé, Európában máshol is sírnak miattuk.
Tehát: szemét európaiak!
(vagy világ?)
-
ALAP -.-
és most jöhet a roma védő egyesület,dee nem véletlen vannak róluk ilyen véleménnyel az emberek!
mert hát mindeki ezt tapasztalja,akkor meg nem is lehet mondani ,hogy jó emberek:S
ezek mellett még az a felbosszantó hogy kapják az ösztöndijat a különféle segélyeket.
van olyna is hogy amit a magyar ember megkap segélyt azt megkapja a cigány is,de ez mellé még kap + segélyt a származása miatt.
mivel különb ő mint mi magyarok? semmivel ,csak rosszabbak.
2éve kb voltam a polgármesteri hivatalba és egy roma asszony jött a segélyért.
persze nem kivárva a sorát hanem durodva és a következőt mondta :" sietek mert vár a taxi"
kész röhej, a szemtelen ***** a segélyért is taxival jár, gondolom nagyon rosszul mehet nekik!
kis gyereketet meg bedobják a kapu tetején aki kiadja a cuccokat és igen ha elkapják nem büntethető mert kiskoru,ez is felháborító!
sőt ha 10.000 ft alatt lpopnak akkorsem tesznek semmit mert megélhetási lopásról van szó.
de gondoljunk bele,hogy bemennek 10 helyre az már 100.000 ft kb... -
youtube-on keressetek rá erre: tücskök és hangyák -
Nah, már ketten vagyunk :) -
Hát, a magyarok között ugyanúgy vannak tolvajok és agresszívek mint a romák között. Csak a romákra valahogy ez jobban kivan hegyezve. Múltkor is a HÉV-ről leszállok, egy srác rohan mint az állat, mögötte futnak ketten és üvöltözik hogy "tolvaj tolvaj", pedig nem volt roma, ennyit erről. Ok, elég zűrösek az tény, meg tényleg nem túl kedvesek, de nem lehet X% miatt ráhúzni egy egész csoportra azt amit. Ezt általánosításnak meg beskatulyázásnak hívják. -
gagyenkov #11966 Hát először szíven ütött ez a kérdés, de szavaztam! Bár nem tudom, hogy ki kérdez!(ez az én lustaságomból ered!)Az elsőre! Mert szerintem a négyes az inkább a kopasz audis "vállalkozókra" igaz és még nagyon sok emberre! De, hogy egy egész népcsoportról ez legyen sok embernek a véleménye?? Bár úgy hallottam, külföldön mirólunk mondják ugyanezt! Nem jó ha általánosítunk!! -
most miért nincs "RÁSSZISTÁÁ" válaszlehetőség? ez a szavazás így önmagában diszkriminatív
-
Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel. -
asszem mindent elmond a szavazás állása :| -
Ez nem gondolkodásmód, ez tény. Csak sajnos a magyarok 90%-a nem ismeri be.
Ja és nem a 8. kerületben kell keresni őket. Gettók vannak. -
EU "elvárja", hogy mindenki így gondolkodjon. Ezt az álláspontot is meg tudom érteni, mivel a sok gyerek milyen példát lát? Hát sajnos ilyet, és így nőnek fel, felnőtt fejjel pedig nehezen pedig egyre nehezebben lehet megváltoztatni..... -
hát már amelyik. -
1 roma "barátom",apja most megy ötödszörre a börtönbe,nagyapja pedig olyat mondott a volt osztálytársamnak hogy,hogyha valami gond van akkor nyugodtan szóljon neki majd ő elintézi... -
Teljes értékű, normális polgárok, mint mi.
Legalábbis erre szavaztam. -
Szerintem ilyenért ma már jobb érzésű ember nem rasszistáz le. -
Ja tényleg, bocs, akkor támogatom:DD -
átugrottad a végén a legyőzős mészárlós és elfoglalós részt :D a végén legálisan kiirthatjuk az összeset 8) -
Én is roma vagyok.
4.55%
-
Durva, ennyire nem volt még egyhangú a szavazás. :D
Amúgy meg régebben olvastam egy fórumhozzászólást (nem SG-n), hogy a romák hogyan juthatnak hozzá gyerekkel pénzhez.
Szóval adott egy házaspár, nem akarnak dolgozni, hát mit csinálnak, gyereket......
Csinálnak (sajnos ezt a szót kell használni, mert ez eszméletlen, hogy 12-13 évesen szülnek) 5-6 gyereket. Ezután fogják magukat és szólnak a gyermekvédelmi hivatalnak, hogy jajj, jajj szegény gyermekünket nem tudjuk eltartani, vegyék állami gondozásba.
Kijön az ellenőr, és általában putriban és koszfészekben találja szegény gyerekeket, persze megfelel az előírásnak, hogy nem megfelelő körülmények.
Jól van, gyereket beveszik és pár hónap múlva felbukkan egy "távoli" rokon, hogy el akarja tartani a gyereket, persze állam örül neki, merthát így is túlzsúfoltság van, vihetik nyugodtan.....
Igen ám, de az állam még pénzt is ad a távoli rokonnak, hogy el tudja tartani a gyereket. Ez gyerekenként 80,000 Ft(!).......
Időközben persze a gyerek visszakerül a rendes szüleihez, pénz persze folyamatosan jön havonta.
Nagyon jó ötlet lett volna az, hogy a romák akkor jussanak hozzá pénzhez ha dolgoznak. Sok szép erős legény van köztük, menjenek autópályát építeni, meg kapálni......
Ez a helyzet, sztem drasztikus megoldást kíván, mert ellepnek minket. (álom, álom édes álom)
Észrevettéktek, ha vmi gond van egy romával máris a semmiből sok "rokon" ugrik elő? A magyarok meg csak egymást tudják ölni...
Persze a németek is ezzel a problémával szembesülnek a törökökkel szemben, meg az amerikaiak a bevándorlókkal szemben, Angliáról pedig ne is beszéljünk. :)
Ez a folyamat úgy látszik a "természet" rendje. -
Az én véleményem szélsőséges, de vállalom (rossz tapasztalat beszél belőlem). Egy helyre zárni mindet, és atomot nekik.
(vitát nem nyitok, nem érdekelnek az anyázások, nem érdekelnek a rasszistázások sem)