127612
  • kulabácsi
    én ilyenről nem nagyon hallottam, főleg nem viki csinálta sztem, ő védi a fajtáját :)
    am most van vmi kezdeményezés h ne kapjon családi pótlékot az aki nem dolgozik, csak ha nagyon rászorúl, de akkor is asszem h kevesebbet, remélem h ezt bevezetik, sztem sokan haza is fognak akkor inkább menni, mert ebben az országban pótlék nélkül nagyon nem fognak tudni meglenni, munkát meg max építkezésen kap, de mivel be kéne h jelentsék merthát ügye papír kell hozzá így sztem az is eléggé esélytelen. remélem történik végre vmi és nem csak mondogatnak mindent ott fönn és tömik a zsebüket mint ahogy szokták :S
  • N1ggA
    16 évesen én is így gondolkoztam. Majd megváltozik...
  • bardocz
    De ezt meg sose csinálják meg,mert akkor ők lesznek a rasszisták.
  • N1ggA
    Amúgy sokat segítene, ha nem családi pótlékot, hanem adókedvezményt kapnának, és akkor nem érné meg 10 gyereket szülni a 10x 15000 vagy mittomén mennyi pénz miatt, hanem dolgozni kéne. Volt is ilyen nem? Az egyetlen jó lépése volt Vikinek.
  • bardocz
    Ha halálra verik legalább csökken az utánpótlás
  • kulabácsi
    igazából ha már "vágott" képen kancigány, és vitte el telefonodat akkor sztem te is így vélekednél...
  • N1ggA
    Anyám a 8. kerületben tanít, a losonci téren, ahol a diákok bő fele cigány, és a nagyrészük bűnöző családban él. Na akkor képzeld el milyen lehetősége van a gyereknek, ha születése óta arra nevelik, hogy ne tanuljon az iskolában, hanem bukjon meg, mert amíg iskolába jár, kapják utána a családi pótlékot. Hallottam olyanról is, hogy a gyerek nem bukott meg semmiből év végén és megverték otthon... VÁááá
  • Arnoux

http://www.echotv.hu/video/index.php?akt_menu=1038&media=3738

Még régen találtam valahol ezt a videót az Echo TV egyik műsorából. Itt a magyar családnak ki kellett költöznie a saját házukból mert odaköltöztek a cigányok később meg meg akarták ölni őket. Igazából a videó arról szol, h jött a Magyar Gárda, h megvédje a magyar párt de a rendőrök nem engedik be a gárdát a házba. Ebben is volt olyan, hogy a magyar pár szomszédja egy félig cigány volt aki figyelmeztette magyar párt, hogy az ottani roma banda meg akarja verni őket erre a félig cigányt is elkapták. Szal a saját fajtájukat is ugyan úgy gyilkolják a romák.
  • N1ggA
    Igen. Legszívesebben elszakítanám a gyerekeket a bűnöző családoktól, hogy kapjanak normális nevelést. Csak sajnos ez lehetetlen. Szar egy helyzet, a legjobb beletörődni és tartani a távolságot. Én sem vagyok ám cigányvédő, nem járok tüntetésekre, és nem is szólalok fel soha, csak szerintem sokan eltúlozzák a helyzetet.
  • kulabácsi
    sztem az összes éppeszű ember egy idő után elkezdi utálni őket, mivel egy élősködő férgek (tisztelet a kivételnek)
  • Gabor1990
    "Elismerem, hogy rengeteg bűnöző van közöttük, és azt, hogy nagy részük kisstílű lopásból meg rablásból él. De ez főleg a szegénység, meg a rossz nevelés miatt van, nem genetika."

Akkor még jobban elítélendő, hogyha nem a genetika, hanem a nevelés miatt ilyenek.
    Nem lenne szegénység, ha nem szarnának az iskolára, mert majd a segélyből úgyis lesz pénzük.
  • bardocz
    Van osztálytársam,aki még engem tartott rasszista szemét nácinak,mert utálom őket,de mára már neki is más a véleménye...
  • milk41
    a legjobb az az hogy a rendes roma is fél ezektől a korcsoktól
  • bardocz
    Egy cigány család több segélyt kap,mint amennyit anyám keres napi 8 óra munkával -.- Ezek után ne legyek felháborodva,és nem utáljam őket?Faszt nem,rpk,tigristank.
  • kulabácsi
    na ez az! a törvények vannak elcseszve, ami viszont még rosszabb helyzet
  • bardocz
    Ha kihívod a rendőrt nem lesz semmi...Ők is utálják a fajtájukat.Ismerős futott este,és zenét hallgatott,és cigányok valamit szövegeltek neki kocsiból,dehát nem hallotta.Előre mentek,és az egyik kiszállt a kocsiból,keménykedett,és amikor meg akarta ütni a futót,csávó elhajolt,kettőt ütött rá,a cigány leült és sírt,a másik meg fel volt háborodva miért verte meg,meg hogy nem tűnt ilyen erősnek...Ezután ő futott tovább,rendőrök megálltak mellette hogy mitörtént,ő elmesélte,és mondták,hogy igen ezt láttuk,de feljelenteni nem akarja-e őket?

Nem a rendőrökkel van a baj,hanem a bírósággal.
  • Arnoux
    Hasonló a mamámékkal is volt. Kertes házban laknak erre egyszer csak bemászott hozzájuk egy roma származású fiatalember. Mikor papám kizavarta azt mondta csak egy kis vizet akart kérni-.-
    Ja és elegem van azokból a cigányokból is akik az utcában járkálnak és kihangosítón üvöltik, h "hölgyeim és uraim, régi kályhát, radiátort.. vinnénk el"

Én azt mondom csak munkára kéne fogni ezeket és akkor ráébrednének mennyit meg kell dolgozni egy kis pénzért és mien rosszul eshet annak aki ugyan ennyit dolgozott érte ha ellopnák. Csak hát gyurcsány támogatja a romákat cserébe azok meg rá szavaznak :(
  • Ability
    Én már az elején megmondtam, hogy ismerek jómódú romákat, akik adnak magukra, rendesen dolgoznak, és rendesek, kedvesek. Van ilyen is. De az én környezetemben nagyon kevés. Alapvetően vannak előítéleteim, de amíg nem bizonyosodtam meg róla, hogy pontosan miféle alak a másik, addig nem ítélem el, hagyom, hogy bizonyítson. De amúgy meg ha este végigmegyek az utcán, akkor eszméletlen, hogy mennyi olyan romát látok, akiknek valszeg semmi dolguk, és szórakozni járnak ki, másokba belekötnek, bandákba verődve járkálnak.
  • kulabácsi
    ezt nem értem énse, attól még h szegényt így nevelik nem lesz jobb ember, ugyanúgy börtönbe való
  • Rettenthető
    Az sem annak indult
  • desigo
    Vannak rossz tapasztalataim, de annyira nem vészes.

szerencsére eddig még nem volt gondom velük

kopp-kopp
  • bardocz
    ómájgád:D És ezen mi védeni való van?Érdekes,itthon a négerek nem balhéznak,zsidók nem balhéznak,de a cigányokban ez benne van.
  • kulabácsi
    ez igaz, de sajna a 90% geci, és akkor már inkább óvakodsz az összestől mint szereted őket. am meg nekem a legfőbb gondom a törvényekkel van, ezzel a rasszizmus témával amit ők szépen ki is használnak...ha nekem jogom lenne lelőni a csába amikor épp mászik be a kerítésen és jön kirabolni a lakásom akkor nem lenne semmi gondom, ehelyett kb jobb ha kinyitod neki az ajtót h legalább abban ne tegyen kárt, mert ha megvered és kihívod a rendőröket akkor még téged basznak meg ha bármi maradandó károsodás érte, sőt még akkor is necces ha csak 8 napon túl gyógyuló, merthát szegény csak lopni jött hozzád, te szemét rasszista meg megverted és megakadályoztad ebben, börtönbe veled!

és nem akarok politizálni, de sokminden megváltozott akkor amikor egy cigány volt a kedves miniszterelnökünk, nagyon érdekes!!!
  • N1ggA
    "Nem genetika, családi körülmények, neveltetés kérdése. Ha abba születik bele, hogy segélyekből élnek, és lopni járnak, akkor a gyerek is így nő fel, így nevelik, ő is felveszi a szülei szokásait"

Ez az ami igaz, és épp ezért védem őket..
  • Lullaby
    Ellopnák a cápát, ne veszélyeztesd az állatokat!

Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel. > +1
    Szomorú hogy MO-on képesek vegvédeni őket ha embert ölnek, míg egy magyart szó nélkül elítélnek...
  • bardocz
    Én nm adnék nekik segélyt.Rasszizmus meg cigányokra nem lenne érvényes,sőt,ők lennének a rasszisták minden ügyben,és osztogatnám az életfogytiglanokat 200ft-os károkozásért,akkor talán megtanulják.Csak akkor jönne a sok csőlátású fasz,és hisztiznének 0-tól 24-ig.
  • Arnoux
    Fél éve a vonatállomáson egyik havert megállította 4-5 cigány, hogy adja oda a telefonját. Nem adta oda erre a cigányok megverték és elvették a telcsit.

Munkához kéne kötni a segélyüket (ahogy egyik faluban az egyik politikai párt próbálta, csak a másik ellenezte), addig sem tudnának lopni verekedni és legalább hasznossá tennék magukat
  • N1ggA
    azokat nem is kell szeretni. épp ugyanúgy utálom őket, mint Josef Fritzlt aki 24 éven keresztül fogva tartotta a lányát, aki 7 gyereket szült neki.
    De emiatt nem fogom utálni a szomszéd Muci nénit, mert ugyanúgy barna a bőre, minthogy téged sem foglak utálni, mert ugyanúgy fehér a bőröd mint annak a pedofil vérfertőző fasznak
  • bardocz
    Az arányokat az összes cigányvédő elfelejti.Ilyen erővel a kínaiak a legtolvajabb nép,mert mennyi rablás van náluk.
  • kulabácsi
    fogalmazni nemtok lol
    szal aki milliárdokat lop az nem lógat le...
  • Ability
    Nem genetika, családi körülmények, neveltetés kérdése. Ha abba születik bele, hogy segélyekből élnek, és lopni járnak, akkor a gyerek is így nő fel, így nevelik, ő is felveszi a szülei szokásait. Sok olyan barátom van, akik valamilyen üzletben dolgoznak, és mennyiszer hallottam, hogy bemegy egy roma, kitalál valamit, hogy pl. a gyereknek sürgősen kellene egy pohár víz, utána amíg el van foglalva a boltos, addig szépen elkezd turkálni a táskájában. Konkrétan ez megtörtént az egyik barátommal, aki egy szoliban dolgozik. Bement a nő a pult mögé, kasszát nézegetet, meg az ott levő személyes holmikat áttúrta, és ki is vette a pénztárcáját az ismerősömnek. Viszont ebből nem lett szerencsére semmi, mert gyanus volt neki a roma nő, egyből visszanézett rá, meglátta a tálcás, és úgy reagálta le, hogy azonnal odament, és kivette a kezéből, majd kizavarta. A nő meg még ezek után is kamuzott, hogy ő mást keresett, meg hogy később visszajön, és majd szolizni fog. :D

Amúgy meg a bünözési arányokat kellene megnézni. Lehet, hogy a magyar bünözők is legalább annyira aktívak, csak azt felejtik el sokan, hogy sokkal több magyar van, jobban eloszlik. Romákból hasonló bünözési arnyán sokkal kevesebb emberen osztozik, ergó sokkal nagyobb számban lesznek bünözők.
  • kulabácsi
    annyi
  • tigeroo
    Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel.

az utolsó opció meg vicc. nekem nem lehet véleményem a magyarokról mert magyar vagyok?:D
  • N1ggA
    gyilkosságról szó sincs
  • kulabácsi
    mert aki milliárdokat lop azt nem lógatják le poénból a margit hídról meg nem úgy ébred h a mentősök szedik le egy fa tetejéről ahova poénból felakasztották a kedves nem napon lebarnúlt társasági lények

bizony kicsit dúrván hangzik de volt osztálytársammal ez megtörtént, haverjával margitszigeten piázgattak, jöttek vagy 5-6an ellenük, képszakadás, ő a fa tetején ébredt, haverját meg vhol a város szívében találták meg, foggalma sincs hogy került oda, addig vonszolták és verték, lelógatták a lábánál fogva a margit hídról és közben üvöltötték h ledobják a csába, és a szép az egészben h biztos h látta ezt vki DE SENKI NEM TETT SEMMIT!!!

ezek után hadne szeressem már ezeket a mocskokat
  • Rockynhooo
    rengetegről.
  • bardocz
    Ezt sose növöm ki.Ez örök marad bennem,mint a Subaru :-)

De akkor fogjuk a neveltetésre,de amíg ez megy,akkor generációkon keresztül ezek belőlünk fognak élni.Mert a mostani kis"gyerekek" hogyan fogják felnevelni a kölykeiket?Úgy mint őket az anyja,meg az apja,márha tudja ki az apja.
  • N1ggA
    Nehogy azt hidd, hogy ezek késelnek, meg agyonvernek. Csak fenyegetnek. Őszintén: az elmúlt 1 évben hány cigánymegkéseltmagyart esetről hallottál?
  • kas123
    "Lopnak, agresszívek, és nem dolgoznak. Sajnos kevés a kivétel"

Legszívesebben a cigányok 95%át kiraknám egy lakatlan szigetre, ahol kevés az élelem és a sziget körül 9 méteres fehér cápák vannak.
  • BEAST #11992
    Igazabol mar onmagaban az is eleg szanalmas, hogy te azzal probalsz ervelni hogy "jaj de ott van x, meg y, oket is utaljatok" ... itt nem az a kerdes hogy x es y milyen es mit gondolunk roluk... majd az egy masik kerdes lesz.

Amugy meg 3.