127612
  • milk41
    ez jogsi nélkül vezetett...
  • Pepsi Twist
    de volt akkor autóm :D
  • milk41
    Nem várom, jó nekem a szünet.

meg most 1évig heti 20órám németóra lesz:D(kéttannyelvű gépészet átka...)
  • NEOreg3
    rohaTT egyetem.
  • bulba
    Most lesz váltás, és a kíváncsiság miatt várom.
  • FZoleee
    Nem várom, jó nekem a szünet.
  • Carlos
    Nem tanulok.
  • zsutyesz
    de autód se volt :D
  • caseih9400
    Jó nekem a szünet. :D
  • desigo
    de nem is idegesít a sok idióta tanár...

jobb a meló...
  • John Cena
    sazavzás már nincs?:S:(
  • Pepsi Twist
    igen jobb melózni, szerintem is, viszont most fizetni kell a számlákat meg tankolni meg egyéb szarok :D

régen ilyen nem volt :D
  • zsutyesz
    A suliban csak a szünet volt jó. Én jobban szeretek melózni :)
  • Pepsi Twist
    Alig várom, szeretek suliba járni.

(mai szemmel rájöttem hogy jó volt az az iskolaidő...)

amúgy erre nyomtam:

Nem tanulok.
  • miilann
    aki várja az mehetne helyettem is,ty
  • Rundstedt17
    jó a szünet
  • gercse
    Nekem tökmindegy, jön a suli és kész
    visszaáll a körforgás,
    nem mondhatnám, hogy alig várom, de nem is zavar hogy már itt van a kezdés
    szóval nem szavaztam
  • Kicsikiraly
    nem várom, jó nekem a szünet.
  • tarti19
    :)
  • tugyiti
    Egyéb kommentbe kifejtem:"Há roma vagyok more,há mi jogtalanul vagyunk kitéve diszkriminációnak meg közutálatnak,mer lopunk,agresszívek vagyunk és nem dolgozunk,há de a Gázsi se dógózik,de szerencsíre nem sok kivétee van,Node há miettű még hasznos és tejjes értékű tágjái vátyunk a mágyároknak"
  • DJ Skyline
    Vannak rossz tapasztalataim, de annyira nem vészes.
    Nem foglalkozom velük / nincs véleményem.

igazából ez a kettő. vannak rossz tapasztalatok, de nem voltak vészesek, ettől függetlenül nem foglalkozom velük
  • II Rocky II
    volt már olyan,hogy 85% voksolt egy féle válaszra?:D
  • Sugam
    igen , akkor nem volt olyan megkülönböztetés ,hogy te zsidó vagy cigány vagy stb.. mostmár sajnos van :/.. jókis liberalizmus csúcsa :D , najovan nemoff..
  • Sugam
    pf elég egyértelmű a jólbeívodott sztereotípia, de miután más élményem nekem sem volt velük kapcsolatban , innentől kezdve nincs miről beszélni.
  • Miskolc88
    egy ilyen szavazást nézne meg vmi nagy fajvédő és utána pofázna...
  • Miskolc88
    no comment.
  • F1re
    csendorok idejében....
  • Cat 02 #12084
    Kommunizmus idején azért mást volt.
  • NEOreg3
    az egy dolog, hogy nehéz megszokniuk, de hány éve vannak már itt? 300-400? (töriből sz*r vagyok-.-)
  • tugyiti
  • Cat 02 #12081
    Egyébként a roma-knak nem lopnak :D Csak más a kultúrájuk és azt szokták meg h bármit bármikor kölcsönkérhetnek, odaadhatnak, elvehetnek és sajnos nehéz megszokniuk az új rendszert.
  • Rundstedt17
    Az összes bünőző,nincs kultúrájuk,uninteligensek,nem rendelkeznek önfegyelemmel,büdösek,rondák,erőszakosak.
  • poppe
    kill'em all
  • II Rocky II
    hát nem értek egyet.most is a zsidók vannak a hatalmon :|
    zsidó,cigány támogatják a magyarokat meg elnyomják...
  • z99999
    kommenteket rasszizmus és politika nélkül
  • Fbn Lx
    Minden embercsoport egyenlő, de nem minden embercsoport egyforma.
    tipikus szélsőségesen liberális nézet az, hogy "mi az, hogy a vérükben van valami, csak neveltetés kérdése". Márpedig a fehéreknek, a négereknek, az ázsiaiaknak és az indiai cigányoknak is saját vérük van, saját génállományuk, ami hajlamosabbá és kevésbé hajlamossá teszi őket bizony viselkedésformákra, meg szokások kialakítására. A romák és néhány fekete népcsoport például genetikailag alacsonyabb állóképességgel, terhelhetőséggel és munkabírással rendelkezik.
    az egy dolog, hogy megfelelő neveltetéssel a cigány gyerekeket tisztességes felnőtté lehet akár formálni, de bizonyos szinten nehezebb, mert genetikailag van egy hajlamosító tényezőjük a lázadó beállítottságra, ahogy a figyelmüket/érdeklődésüket is nehezebben tudják hosszútávon fenntartani, és a közösségek kialakítására leginkább valahol törzsi szinten törekszenek.
    ezért mondom, hogy én alapvetően egyetlen népcsoportot sem ítélek el. Az én véleményem az, hogy mindnek megvannak a saját erőssége és gyengéje is, ahogy nekünk, fehéreknek. Az európai fehérek pl. genetikailag hajlamosabbak a lelki eredetű, modern civilizációt kísérő problémákra. Depresszió, elmagányosodás, bizonyos mániák, az ázsiaiakkal is ez a helyzet. Míg a romák, hogy pozitívumot is mondjak a genetikájukról, sokkal kevésbé hajlamosak ezekre a dolgokra, akárcsak a négerek.
    Szóval minden népcsoportnak vannak bizonyos hajlamai, és ezért mindegyik népcsoportnak megvan a saját közösségi szintje, a saját helye a világban. A cigányok például nem közénk valóak, mert a közösség fogalmát alapvetően máshogy fogják fel, mint mi.
    A jó neveltetés bár a jellem 80%-a, azért a a maradék 20% a génállomány mégis.
  • Kicsikiraly
    ott a pont
  • GregSB
    Te figyi, 895 előtt meg magyar sem volt a Kárpát medencében, nekünk is vissza kéne húzni az Ural-hoz mert semmi keresni valónk itt (legalábbis a morvák, bolgárok és avarok szerint)
  • timantes
    Az összes romát , kivétel nélkül ki kellene toloncolni az országból. És valahol Afganisztán , és Irak területén építhetnék a saját társadalmukat.... ez magyar föld , nincs szükség hogy más kívülálló romik tapossák
  • CoolX
    egyet értek...