127612
-
ez jogsi nélkül vezetett... 
-
de volt akkor autóm :D -
Nem várom, jó nekem a szünet.
meg most 1évig heti 20órám németóra lesz:D(kéttannyelvű gépészet átka...) -
rohaTT egyetem. -
Most lesz váltás, és a kíváncsiság miatt várom. -
Nem várom, jó nekem a szünet. -
Nem tanulok. -
de autód se volt :D -
Jó nekem a szünet. :D -
de nem is idegesít a sok idióta tanár...
jobb a meló... -
sazavzás már nincs?:S:( -
igen jobb melózni, szerintem is, viszont most fizetni kell a számlákat meg tankolni meg egyéb szarok :D
régen ilyen nem volt :D -
A suliban csak a szünet volt jó. Én jobban szeretek melózni :) -
Alig várom, szeretek suliba járni.

(mai szemmel rájöttem hogy jó volt az az iskolaidő...)
amúgy erre nyomtam:
Nem tanulok. -
aki várja az mehetne helyettem is,ty -
Rundstedt17 #12096 jó a szünet -
Nekem tökmindegy, jön a suli és kész
visszaáll a körforgás,
nem mondhatnám, hogy alig várom, de nem is zavar hogy már itt van a kezdés
szóval nem szavaztam -
nem várom, jó nekem a szünet. -
:) -
Egyéb kommentbe kifejtem:"Há roma vagyok more,há mi jogtalanul vagyunk kitéve diszkriminációnak meg közutálatnak,mer lopunk,agresszívek vagyunk és nem dolgozunk,há de a Gázsi se dógózik,de szerencsíre nem sok kivétee van,Node há miettű még hasznos és tejjes értékű tágjái vátyunk a mágyároknak" -
Vannak rossz tapasztalataim, de annyira nem vészes.
Nem foglalkozom velük / nincs véleményem.
igazából ez a kettő. vannak rossz tapasztalatok, de nem voltak vészesek, ettől függetlenül nem foglalkozom velük
-
volt már olyan,hogy 85% voksolt egy féle válaszra?:D -
igen , akkor nem volt olyan megkülönböztetés ,hogy te zsidó vagy cigány vagy stb.. mostmár sajnos van :/.. jókis liberalizmus csúcsa :D , najovan nemoff.. -
pf elég egyértelmű a jólbeívodott sztereotípia, de miután más élményem nekem sem volt velük kapcsolatban , innentől kezdve nincs miről beszélni. -
Miskolc88 #12087 egy ilyen szavazást nézne meg vmi nagy fajvédő és utána pofázna... -
Miskolc88 #12086 no comment. -
F1re #12085 csendorok idejében.... -
Cat 02 #12084 Kommunizmus idején azért mást volt. -
az egy dolog, hogy nehéz megszokniuk, de hány éve vannak már itt? 300-400? (töriből sz*r vagyok-.-) -
-
Cat 02 #12081 Egyébként a roma-knak nem lopnak :D Csak más a kultúrájuk és azt szokták meg h bármit bármikor kölcsönkérhetnek, odaadhatnak, elvehetnek és sajnos nehéz megszokniuk az új rendszert. -
Rundstedt17 #12080 Az összes bünőző,nincs kultúrájuk,uninteligensek,nem rendelkeznek önfegyelemmel,büdösek,rondák,erőszakosak. -
kill'em all -
hát nem értek egyet.most is a zsidók vannak a hatalmon :|
zsidó,cigány támogatják a magyarokat meg elnyomják... -
kommenteket rasszizmus és politika nélkül -
Fbn Lx #12076 Minden embercsoport egyenlő, de nem minden embercsoport egyforma.
tipikus szélsőségesen liberális nézet az, hogy "mi az, hogy a vérükben van valami, csak neveltetés kérdése". Márpedig a fehéreknek, a négereknek, az ázsiaiaknak és az indiai cigányoknak is saját vérük van, saját génállományuk, ami hajlamosabbá és kevésbé hajlamossá teszi őket bizony viselkedésformákra, meg szokások kialakítására. A romák és néhány fekete népcsoport például genetikailag alacsonyabb állóképességgel, terhelhetőséggel és munkabírással rendelkezik.
az egy dolog, hogy megfelelő neveltetéssel a cigány gyerekeket tisztességes felnőtté lehet akár formálni, de bizonyos szinten nehezebb, mert genetikailag van egy hajlamosító tényezőjük a lázadó beállítottságra, ahogy a figyelmüket/érdeklődésüket is nehezebben tudják hosszútávon fenntartani, és a közösségek kialakítására leginkább valahol törzsi szinten törekszenek.
ezért mondom, hogy én alapvetően egyetlen népcsoportot sem ítélek el. Az én véleményem az, hogy mindnek megvannak a saját erőssége és gyengéje is, ahogy nekünk, fehéreknek. Az európai fehérek pl. genetikailag hajlamosabbak a lelki eredetű, modern civilizációt kísérő problémákra. Depresszió, elmagányosodás, bizonyos mániák, az ázsiaiakkal is ez a helyzet. Míg a romák, hogy pozitívumot is mondjak a genetikájukról, sokkal kevésbé hajlamosak ezekre a dolgokra, akárcsak a négerek.
Szóval minden népcsoportnak vannak bizonyos hajlamai, és ezért mindegyik népcsoportnak megvan a saját közösségi szintje, a saját helye a világban. A cigányok például nem közénk valóak, mert a közösség fogalmát alapvetően máshogy fogják fel, mint mi.
A jó neveltetés bár a jellem 80%-a, azért a a maradék 20% a génállomány mégis. -
ott a pont -
Te figyi, 895 előtt meg magyar sem volt a Kárpát medencében, nekünk is vissza kéne húzni az Ural-hoz mert semmi keresni valónk itt (legalábbis a morvák, bolgárok és avarok szerint) 
-
timantes #12073 Az összes romát , kivétel nélkül ki kellene toloncolni az országból. És valahol Afganisztán , és Irak területén építhetnék a saját társadalmukat.... ez magyar föld , nincs szükség hogy más kívülálló romik tapossák -
egyet értek...