127612
-
erről a szavazásról ez jut eszembe :) -
Olyan opció miért nincs, hogy azért iszom, mert az élet fáj? :DDD
[amúgy szereti] -
-
Az íze és az állapot miatt is.
de van amikor csak az ize miatt :D -
Nem iszok soha alkoholt. -
Rundstedt17 #12266 nem iszok -
Nem iszok soha alkoholt
-
G_ArchAngel #12264 Az íze és az állapot miatt is...
-
Famliy -> Élettárs -> Barátok (ez utóbbi kategória mostanában kicsit megkopott :/ ) -
köszi az együttérzést, de inkább csak tényként írtam le, hogy lehet ilyen élethelyzet is. -
hát ez szomorú...
én nem tudok szavazni mivel nekem a család és élettárs az 1 és ugyan az... -
-
nekem csak az egyik szülőm él és sajnos vele sem annyira közeli már a kapcsolat. egyértelműen fontosabb a párom, mint a szülőm. -
elolvastam,de te nem olvatad el amit irtam :D
" van a családtagok közül akik az utolsók lennének"
azaz ha a családot különkell szakítani vagyis a család mint szó egyben nem jöhetne az első helyre:D
12554: jovanna,kekeckedtem kicsit :D
amugy már régen szóltam le a kérdéseket ,mert ujabban joak voltak XD
khmm nem olvastam most vissza igen,nem tettem meg elnézést kérek de vagy 69 üzi érkezett :S -
2, ha minden feltétel adott lenne. Bocsi családom :/ -
"család meg tág fogalom:S" te sem olvasol leírást? :D -
a4. de ha lenne bnöm akkor is 4.:D
-
Te viszont tényleg mindig megszólod a dolgokat. Őszintén? Elolvastad Te az eddig kommenteket? Kifejtettük, hogy mit takar a kérdés. Sőt, továbbmegyek: ennyire nincs nektek fantáziátok? Miért kell mindig mindent megmagyarázni. Elvonatkoztatás sosem megy nektek, egyszerűen nem értem.
Amúgy meg: #12245 -
le is irta,hogy nincs barátnője,párja !
-
hmmm nincs válaszlehetőségnek a barátom/bnőm nincs variáns :D
és ha nincs sorrend?
család meg tág fogalom:S
mert sorrend Élettársam. Család. Barátok/barát. -de viszont van a családtagok közül akik az utolsók lennének ,azaz a sorrend igy nézne ki
Élettársam. Család1. Barátok/barát.családtag2 kb:S
hülye kérdés,de sorrendet felállítani:S
kit szeretsz jobban anyud vagy apud :S
baromság :D na elnézést :)
-
1. -
Élettársam: - A barátnőm, vagy a barátom. A párom.
leírást olvassunk kthxbai -
Hymtozis #12249 Jó tudni, h vannak akik értik a kérdést. (Nemcsakrádvonatkozik, vagytokpáran.)
De te írtál (meg Ability). -
Élettársam. Barátok/barát. Család
-
szó nélkül tudom hogy fontosabb a szüleim mint a párom.
és ezt tudja ő is.
de hogyha tényleg ő a párom akkor ő is a családom része lesz...
-
egyszerre a 3... -
Időszakos, tény, mint a legtöbb kérdés is az. Ez viszont nem arról szól, hogy kit szeretsz jobban, mert azt egyértelműen nem lehet megállapítani. Ez arról szól, hogy kihez ragaszkodsz jobban. Kivel beszéled meg a problémákat. A szüleid nem feltétlen lelki társaid, de attól még szereted és tiszteled őket. -
Jójó, most ne essetek egymásnak, Fbn Lx rengeteg kreatív kérdés ötletet küldött be, és szinte mindegyik bekerült. Igazából én még csak kétszer láttam panaszkodni, és szerintem el is fér itt. Az viszont tény, hogy a kérdések ki voltak fogyva amikor ezeket betettem, ergó biztos vannak ennél jobbak is, de szerintem nem rosszak. Ezek nagyrésze olyan kérdés, amiket elutasítottunk valamilyen okból, de most újfent úgy találtam, hogy alkalmasak. (Ennek sok oka volt, pl. a mobilszolgáltatósnál pont a többlehetőséges szavazás hiánya.) Most megint gyülekeznek a kérdések a gyűjtőhelyen, párat már ki is szemeltem, mert vannak nagyon jók. -
Fbn Lx #12243 már miért ne tudhatnám? :D 25 alatt az embernek ilyen tekintetben nem lehet fix álláspontja, ez a korszak nyilván az útkeresésről szól. Pont ezért tudom hogy ez így van, mert még én sem vagyok érett, és fiatalkorban kavarognak az érzések.
Másrészt meg geciségnek tartom, hogy én különbséget tegyek mondjuk anyám és a barátnőm között. mindkettőjüket szeretem, mindkettőjüket máshogy.
csak akkor szavazz gerinccel, ha úgy érzed x elé oda tudnál állni, és azt mondani: figyelj, nekem y fontosabb, mint te.
a lefikázásról meg annyit, hogy visszanéztem archyvban az utóbbi 10 kérdést, és nem emlékszek, hogy bármelyiket is becsméreltem volna. Ha akarod írhatsz nekem kommentszámot. -
család. Barátok/barát.
még barátnőm sincs, nem hogy élettársam -
te is 25 alatt vagy, vagyis nem tudhatod hogy msot hullámzol-e vagy sem, hiszen nem vagy még "felnőtt, élettapsztalt ember" a másikra meg..
figy, soksok kérdést leszólsz, ehelyett inkább megnéznéd mik lesznek előre, és véleményt nyilvánítanál. a panasztopikba. mégsem teszed, nem akarod hogy jobb legyen, jó ez így (szerinted) szarul, és még rá is hamuzol. -
ezt a komoly gondot próbáltam megmagyarázni :D -
Fbn Lx #12239 nem tudom.
segítesz? -
12234 - vagy valami komoly gond lehet közte és a saját vérével... -
Fbn Lx #12237 ezzel csak az a baj, hogy egy időszakos dolog - lehet hogy holnap, holnapután, egy hónap múlva, vagy sok év múlva totál máshogy fog szavazni az ember. Az érzelem tök random dolog, folyton hullámzó, nem lehet belőle statisztikát készíteni.
valamikor anyu/apu a fasz, mert dühösek vagyunk, vagy már el akarunk költözni otthonról, valamikor a barátnő a legfontosabb, de egy hónap múlva megcsal, kiszeretünk belőle, ezért hátulra kerül stb. fiataloknál 25 alatt ez még nagyon hullámzó. -
#12233 -
ki az a tirpák aki minden második napi kérdést lefikáz? -
Akinek nem a család van az első helyen az szerintem vagy túl fiatal még vagy valami komoly gond lehet közte és a saját vérével... -
nincs jóban a családjával: alkoholista fater estébé estébé -
lehet hogy valaki nyom a 2.-ra azért, mert a családjával nincs nagyon jóban. ugyan emiatt az okból lehet a 3.-ra, valamint a 4.re is, hogyha nincs élettársa.