127612
-
Fbn Lx #13031 kicsit igaz az, hogy a régiek jobbak voltak.
már nincs miről poént gyártani, minden közismert témát kitárgyaltak
az 'édessáványu" az örök :D meg a wow-os rész -
Fbn Lx #13030 kb. :D -
Imádom :). Minden részét kívülről fújom :).
A dr House és a Dragon Ball után ez a kedvenc sorozatom :). -
összes részt láttam és meg is van mind!
best... -
nagyon utálom , sztem végtelen primitív vmi , nagyon ritkán megnézek egy egy részt ha arra járok a tv csatornák lapozgatása közt, van benne egy két yo poén de am sztem nagyon szar :| -
Neha megnezek 1-2 reszt, de amugy teljesen hidegen hagy a tema. -
Ne hazuggyá, értem?
-
A nevedbő is látszik
-
sose láttam 1et se
-
Néha megnézek egy-két részt, de nem a kedvencem.
pontosítok!
megnéztem összesen vagy 3 részt.annyira nem fogott meg :D
de msot ez a kérdés olyan fail:SSSSSSSSS
enniy erővel lehetne kérdezni,hogy
Prison Break ??? (vagy bármi más sorozat!)
Imádom nézni.
Régen nagyon szerettem, de az új évadok nem valami jók.
Néha megnézek egy-két részt, de nem a kedvencem.
Egyáltalán nem szeretem.
Nem ismerem.
-
sört utálom :D -
Vegas #13020 Imádom nézni.
erre nyomtam de nem imádom csak a többi lehetőség fosh -
tök jó kérdés, holnapra mehet egy prison break-es, utána egy barátok köztös meg esetleg egy csillagkapus -
Néha megnézek egy-két részt, de nem a kedvencem. -
Régen nagyon szerettem, de az új évadok nem valami jók.
-
Imádom nézni -
Imádom nézni. -
Tudom miről van szó.... de még egy részt nem láttam.
A zenéje milyen ?
-
néha 1-2 részt megnézek... -
ba32107 #13012 Régen nagyon szerettem, de az új évadok nem valami jók.
Konkrétan szerintem pocsékok az új évadok. Semmi régi jó poénok, káromkodás sincs nagyon, nem jó........azok voltak a jók, amikor Kenny mindig meghalt. -
hahaha mekkora poéngyáros vagy :) -
ba32107 #13010 Kérdések is kezdenek kifogyni.....küldjetek be, mert nem lesz mit betenni! -
érdekes könyv erről a témáról:) -
Fbn Lx #13008 tehát szoktál velük kefélni -
az emoknak is van pöcsük de mégse tartom férfiaknak őket :O -
Fbn Lx #13006 hét eleje óta csökken a szavazók száma :p
keményedik a suli :D -
Fbn Lx #13005 én nem szeretem a focit, de pöcsöm az van.
szerintem lehetséges, hogy ez utóbbi kritérium alapján dől el a dolog =) -
Na és szerinted mitől férfi a férfi? Sok dumát hallottam már, aki nem iszik sört az már nem is férfi, aki nem szereti a focit az már nem is férfi, bla bla bla bla :) -
A férfiaknak nagyobb szerepe kell, hogy legyen a társadalomban.
ha egyenlőek lennénk akkor miért férfi a férfi? -.-
-
kocsisgabor9999 #13002 A férfiaknak nagyobb szerepe kell, hogy legyen a társadalomban.
66 szavazat??? Na ne hülyéskedjünk már! Ott a példa Gyurcsány papánk xD -
Igen, de ezt már leírtam, hogy ezzel valószínűleg mindenki egyetért, és esélyes, hogy szinte mindenki erre nyomott volna. Egy ilyen opció mellett csak azok nyomnak a többire, akik nagyon is felsőbbrendűnek vallják a saját nemüket. Szerintem ezzel a nők is egyetértenek. Mert az egy dolog, hogy vezető szerepbe például a politikába inkább férfiakat választanak, és ez nem tetszik nekik, de egy másik oldalról megközelítve nem hiszem, hogy a nők szívesen mennének autópálya építőnek. -
Fbn Lx #13000 "bizonyos téren a férfiak, bizonyos téren a nők állják meg jobban helyüket és így teremtenek balanszt a két nem között."
na akkor neked pont kézenfekvő lett volna az a lehetőség amit töröltél. a teljes egyenlőség alatt az értendő, hogy manapság eléggé elterjedt az a nézet, hogy a nők kapálóznak hogy miért nézik le őket annyira, hogy nem kaphatnak meg bizonyos munkákat, és férfiakat választanak helyettük.
sok ember azon a nézeten van, hogy ne legyen külön "férfias" és "nőies" poszt, mert ez alapból ellent mond az egyenlőség elvének.
de így estefelé ezt már felesleges megbeszélni :D mindegy is. -
Nézőpont kérdése, egyet is érthetnék veled, korrekt amit írtál. Viszont egy másik nézőpontból nézve talán felesleges ez az opció. A 'minden tekintetben egyelőek vagyunk'-at nem tudom azonosítani azzal, hogy minden munkakört el tud látni mind a két nem. Valószínűleg valami megterhelő fizikai munkára nem a nőket küldenek dolgozni, vagy ők nem vállalkoznak arra. Most ne kérj példát, mert nem tudnék semmi jót mondani, de valami építkezésre cipekedni tuti nem nőket választanak. Ha viszont így nézzük, akkor nincs olyan, hogy azonos munkakör mindkét nem számára. Bizonyos munkakörökben egyszerűen ez nem létezik. Vannak olyan helyek, ahol csak az egyik nemet alkalmazzák. Ergó ott tartunk, hogy Te máshogy értelmezed az első opciót, csakhogy az nem minden esetben állja meg a helyét, mondhatni szerintem nem létezik ilyenfajta egyenlőség. Én ezért arra gondoltam, hogy inkább arra kellene asszociálni, hogy bizonyos téren a férfiak, bizonyos téren a nők állják meg jobban helyüket és így teremtenek balanszt a két nem között. -
a nőknek jobbak az adottságaik de nem kellene nekik irányítaniuk. -
Fbn Lx #12997 mindkettőnek megvolt az értelme.
a "minden tekintetben egyenlőek" annyit tesz, hogy nem kell tipikusan férfi és női munkakör sem, ezeknek a dolgoknak teljesen egybe kell forrniuk.
míg valaki azt a nézetet követi, hogy jogilag ugyan egyenlők, a nőknek és a férfiaknak is külön, nem annyira rugalmas szerepköröket kell teljesíteniük.
egyáltalán nem hülye válaszlehetőség, főleg azért, mert elég komoly tesztből szedtem.
a nők szolgálják a férfiakat pedig a hím soviniszta válaszlehetőség, ami itt nem annyira van így meg.
-
ja ja :D -
-
a nők addig nem lesznek egyenlőek a férfiakkal, amíg nem tudnak kopaszon, sörhassal és kétnapos ruhában úgy végigmenni az utcán, hogy teljesen elégedettek lennének magukkal.
azt hiszem ezzel kifejezem h kb mit akarok mondani, a szavazás is azt az eredményt hozta, amit vártam. -
F1re #12993 1et ertek :Dde azert "A férfiaknak nagyobb szerepe kell, hogy legyen a társadalomban" -
"A férfiaknak nagyobb szerepe kell, hogy legyen a társadalomban."
Erre szavaztam, de egyáltalán nem ilyen hímsoviniszta szinten, én inkább úgy értem, hogy a nőknek nem karriert kéne építeni meg keményen dolgozni, hanem inkább gyerekeket kéne szülni és összetartani a családot. Csak ez sajnos a legtöbb családban megengedhetetlen anyagilag, mert a férfi nem tudja eltartani a családot egyedül.