127612
  • ba32107
    az intelligencia/műveltség teljes hiánya

Mondja ezt egy SötétBarom nevű ember
  • SötétBarom
    Agresszivitás, segítőkészség hiánya, érdekemberség.

Az agresszív embereket utálom. Agresszió helyett lehetne az is, hogy az intelligencia/műveltség teljes hiánya, kb ugyan az :DD

Segítőkészség: ha valaki egy balesetnél nem áll meg, necces szitukban eszébe se jut mondjuk mentőt hívni, stb. az nagyon kibassza biztosítékot.

Az érdekembereket meg utálom, és messziről büdösek. -.-

A többi pl. kétszínűség-hazudozás-manipuláció-egoizmus stb. lehet munkahelyi ártalom is :DDD Meg ezekre valamilyen szinten szükség is van az életben lavírozáshoz..
  • kas123
    hűtlenség, pesszimizmus, gyávaság, megbízhatatlanság, segítőkészség hiánya, hazudozás, érdekemberség
  • elitehun
    Megbízhatatlanság/Kétszínűség/Hazudozás
  • Pepsi Twist
    Intelligencia, műveltség hiánya /// Gyávaság /// Hazudozás
  • Carlos
    Összes, egyik se lehetőség?
  • DJ Skyline
    köszi :)
  • kulabácsi
    egoizmus, manipuláció, megbízhatatlanság, kétszínűség, hazudozás, érdekemberség... szal akkor most mire? :D
  • szieszáj
    4.,7.,9.
  • ChuckyHUN
    Hűtlenség
    Agresszivitás
    Intelligencia, műveltség hiánya
    Pessszimizmus
    Megbízhatatlanság
    Segítőkészség hiánya
    Kétszínűség
    Hazudozás
    Érdekemberség

szal inkább nem szavaznék:)
  • II Rocky II
    igaz :)
  • cement
    Intelligencia, műveltség hiánya, Kétszínűség, Érdekemberség
  • LordVenom
    Kétszínűség,hazudozás,egoizmus
  • RoR zsozso
    "A bátorság nem feltétlen jelenti a megsérülés lehetőségét."
    A mondat vége lemaradt sry: ahhoz hülyeség is kell :D
  • RoR zsozso
    A bátorság nem feltétlen jelenti a megsérülés lehetőségét.
    Persze énse állnék ki felnőttek ellen bunyózni,mégsem érzem magam gyávának.
  • RoR zsozso
    A segítőkészség hiányát utálom,mivel tudom hogyha leesne a lépcsőn mondjuk és bevágja fejét és elájul (vagy bármi hasonló) akkor hívnám a mentőket,de ezzel sok ember nincs így...
    pl:írtam a tegnapit mikor ajtóval eggyüt berepültem a terembe akkor nem elfutott a haverom a tanárok elől, hanem megnézte jól vagyok-e mert ott azért szerezhettem volna igen komoly sérülést is.

A hazudosást rühellem,mikor valaki annyira pancser h. olyan dolgokkal akar felvágni ami nem is igaz az gusztustalan.

A gyávaságot meg azért nem szeretem mert nem lehet vele hülyülni,mindentől visszariad. :D
  • sweech
    nem csak olyan szituációban lehet gyáva valaki, ahol megsérülhet
  • II Rocky II
    gyávaság az nem az!
    most ha ott van előtted egy látszólag erősebb emberke és tudod hogy erősebb nálad akkor gyávaság ha elfutsz előle?
    inkább vagyok gyáva mint halott:D
    másik példa:
    bankrablás van,gyáva vok közbeszólni hogy segítsek ....
  • II Rocky II
    Kétszínűség
    Intelligencia, műveltség hiánya
    Egoizmus
    ha vki kétszínű akkor sztem az egyben megbizhatatlan is!
  • RoR zsozso
    De a 80 évesek nem csúszkálnak le a lefagyott babakocsi letolón,vagy hogy hívják :D

Mai:Segítőkészség hiánya,hazudozás,gyávaság :)
  • caseih9400
    Hűtlenség,Agresszivitás,Megbízhatatlanság.
  • PrisonMan
    Kétszínűség, Hazudozás, Érdekemberség
  • lord nihilus
    ugyanez nálam is
  • Elyanon
    megbízhatatlanság, kétszínűség, hazudozás
  • Picar77
    Agresszivitás, Megbízhatatlanság, Kétszínűség

az ilyenek pfújjj
  • Rundstedt17
    Magyarán az agresszív idióta magán uralkodni képtelen embereket utálom
  • Rundstedt17
    Agresszivitás
    Intelligencia,műveltség hiánya
    Megbízhatatlanság
  • ba32107
    Egoizmus
    Manipuláció
    Érdekemberség

Ezek összefüggenek, és definiálják azokat az embereket akiket gyűlölök
  • Taranov
    A megbízhatatlansággal már egymagában is totálisan leírja magát egy ember a szememben. Ettől a falra tudok mászni, tényleg.
  • CopyKing92
    Ego,Hazudozás,Kétszínűség.. sok iennel találkoztam és mind utálom öket :D
  • tigeroo
    manipuláció, kétszínűség, érdekemberség.

szóval ha jól kihasználják az embert...:/
  • milk41
    Egoizmus,Intelligencia, műveltség hiánya, Megbízhatatlanság

• gercse
    Hazudozás, megbízhatatlanság, kétszínűség
  • Cat 02 #13560
    Pont későn írtad =)
  • bujcsik555
    csonttörés

elöször 8 éves koromban, kirepültem csuszdábol, 3 métert repültem, bal könyökömre estem, könyököm kicsavarodott. 7 szeggel fogadták össze.1,5 honap gipsz,1 honap gyogytorna. utanna jöttek ra hogy a szögeket ki kellett volna venni. mütet, kivettek öket utanna megin 1 honap gyogytorna. de nem lett hibatlan a dolog, bal könyökömmel vannak gondok neha

utanna 11 voltam, fociztam par haverral felnöttek ellen. en voltam pont a kapus, eggyik koma belebikaz nagyot labdaba, probalom vedeni, bal csuklonhatratörik. 1 honap gipsz, ezt is gyakran megerzem ha eröltetem kezem

utanna iden , majus elsejei helyi foci kupa, szabad nevezessel, haverokkal indultunk. rakozciujfalui profi kispajas csapat ellen jatszunk, eggyik 100 kilos koma felrug, rameseik, jobb csuklon szarrátörik. korhazba arab doki helyrerakja mütet nelkül, vmi arab modszerrel, jol sikerült halisten, ezzel van legkevesebb gondom, helyrejött szépen.

valamint volt még 3 zuzodasom, egyszer 10 centis seb labamon, összevartak. ezek is mind foci miatt.

de még le vagyok maradva, apámnak 11 törése, 5 mütéte volt foci miatt, lehet beérem öt ezen a téren.
  • LordVenom
    Gyerekkoromban a legjobb cimborámmal légpuskáztunk,és miközben tartottam a kezembe az ébresztőórát,mint áldozatot,ez a marha belelőtt a kezembe. Persze a golyó 4-5 cm mélyre fúródott és fel kellett vágni a kiszedéshez.
    Ezen kívül a baráti kesztyűzéseknél szinte mindennapos,és kölcsönös volt az orrtörér,és a bordatörés. Ennyi. :))
  • SötétBarom
    Ja igen, egyszer melóba egy bowlingbábuállító gép becsípte a bal kezem, a mai napig nem értem, hogyhogy nem tört szilánkosra.. Mikor kiszabadítottam, kb 2,5-3 centi mély lenyomatok voltak rajt - de legalább nem vérzett :C
  • SötétBarom
    Szerencsére semmi, csak a szokásos. Bár egyszer 2 éves koromban olyan komolyan kiszáradtam, hogy kórházba kellett vinni. Meg egyszer felborultunk egy trabival, aminek kiestem a tetején (mer ugye leszakadt, nyilván :D), de azt megúztam pár öltéssel..
  • Pepsi Twist
    omg voltál már orvosnál hogy nincs-e erős csontritkulásod? (ha az öregek esnek el a jégen annak törik a keze :D)
  • ba32107
    Engem egyszer szembedobtak hógolyóval. Nem ám porhóval, hanem a rendes kőkemény golyóval, de tiszta erőből, bele a szemem közepébe......szerencsém volt, mert semmi bajom nem lett, de körülbelül 10 percig folyt a könnyem, és fájt a szemem.