127612
  • ba32107
    Nem mernek
  • Pepsi Twist
    amúgy nem poénkodik velem senki :P
  • Pepsi Twist
    xD
  • DJ Skyline
    például belegyűrlek egy gyufásdobozba? :D
  • Pepsi Twist
    nem, akkor jót nevetek és olyan poént mondok amitől sírva fakad :D
  • DJ Skyline
    de ha más lépi át a határt veled kapcsolatban (magyarul téged szivatnak meg kellőképp), akkor gondolom belegyűröd őt egy gyufásdobozba :D
  • FZoleee
    ki gondolta volna
  • Pepsi Twist
    Nem foglalkoztat, én jól mulatok az a lényeg.
  • NEOreg3
    nincsenek ismerőseim, akiket meg valami véletlen folytán ismerek, azok tudják, hogy semmit sem kell komolyan venni abból, amit mondok
  • kulabácsi
    dettó
  • HiPPoNaX
    Altalaban tudom hol a hatar, de neha (nem direkt) tullovok a celon. Szerencsere az ismerosi kor jelentos resze pontosan tudja, hogy bizony kicsit eros tud lenni a humorom, igy ebbol nem csinalnak problemat.
  • PyRex
    na én kb. ugyanígy vagyok, csak sokszor már a kettő között nincs éles határ sajnos :(
  • G_ArchAngel #14305
    "Direkt lépem át a határt, szeretek megbántani másokat."

Ez igy nem teljesen igaz, mert nem megbantani szeretek, de ironizalni, csipkelodni igen...
  • PyRex
    csatlakozom
  • DJ Skyline
    Általában tudom hol a határ, de néha (nem direkt) túllövök a célon.
  • Vegas
    Nem direkt, de sokszor beleesek abba, hogy megbántom a másikat.
    ésezbaj:(
  • II Rocky II
    Megveszem amit szeretnék, a maradékot félrerakom.
  • BIZ0906
    Arrol ne is álmodj :S
  • Kicsikiraly
    azt hittem kocsisgaborral vége volt ennek az igazmagyar hullámnak :S
  • BaliBoy
    Alapjában véve szűkmarkú vagyok, de azért néha költök.

Így mindig van pénzem amikor kell.
  • ba32107
    De hát azt nem szó szerint kell venni! Nem értem, hogy miért nem érzitek a válaszok súlyát:
    1. egyik véglet szélsőségesen
    2. egyik véglet közepesen
    3. másik véglet közepesen
    4. másik véglet szélsőségesen

Én minden kérdésemet igyekszem hasonlóan kialakítani (ez spec nem az én kérdésem, de kicsit átszabtam a válaszokat). A megfogalmazás szerintem lényegtelen. A második opciónál arra kell gondolni, hogy amire van pénzed, és kell azt megveszed (tehát nem tagadsz meg magadtól semmit azért, hogy maradjon pénzed), de nem költöd esztelenül. Nekem ez teljesen egyértelmű, nem tudom minek akadtok fent a megfogalmazáson.
  • SötétBarom
    Ez azért túlzás, de nyilván nem jó dolog úgy élni, hogy egy prosche meg egy 300nm-es ház tölti be az álom szerepét :) A második opció sztem egy faszság, nem nagyon tudom elképzelni, hogy havi szinten mekkora összegből tudnék megvenni mindent amit szeretnék (pedig nincsenek óriási igényeim), de úgy saccolom, hogy fél milla alatt teljesen esélytelen.. Úgy kezdődne, hogy min. 4 tank benzin aztán egy halom mozijegy, egy vödör pia, éttermi számla hegyek, konzolok, durva gép, high-end fényképezőgép, mindenféle autóalkatrész, egy pofás DH gép... És mindezt csak úgy 30 másodperc alatt találtam ki..

De ha tovább gondolkozom, akkor bejön még a képbe egy normális nyaralás (nem hawaii nyilván, de valami jobbfajta), sítúra télen, elmennék néhány EBT versenyre is, öltözködnék is (egy jó wesco, olyan 100 rongyért :DDD).. stb.

És akkor még hol van a kerti jacuzzi, a 10milla+ autó, motor, repkedés mindenfelé, hétvégenti paintball blablabla..

All in all, a második opció egy ökörség.. (de ha van itt ilyen, akkor én kérek elnézést, és privátban küldöm a címem, ahová küld nekem egy rekesz sört együttérzése jeléül :DDD )
  • LasDen #14295
    van mikor elköltöm mindenfélére máskor meg azé okosan költöm, hogy legyen későbbre is.....de sose aggódom azon, hogy nincs......később úgyis lesz.....
  • xotyi
    Így van. "Megveszem amit szeretnék, a maradékot félrerakom"-bár néha így is csodálkozom,hogy hó végéig mennyi pénz elmegy apró kis biszbaszokra..:(
  • fery02
    Van itt minden jópézé
  • BIZ0906
    "Megveszem amit szeretnék, a maradékot félrerakom"
    Már ha van mit ebben a szánalmas országban :(
  • Rockynhooo
    ha van nálam akkor szórom mint az állat, de ezért nagyon utálom magam :| gyüjtöttem most egy kabátra és tegnap este elhívtak partyzni és kivettem 5ezret a biztonság kedvéért, de úgyvoltam nem fogok költeni aztá hazatértem 1000el :|
  • Fbn Lx
    nekem nem szabad pénzt adni, rögtön elköltöm.
    ha ballagás volt vagy ilyesmi 3 napnál tovább nem tartott a pénz.
    De már egészen kiskoromban is, valaki adott pár száz forintot rögtön rohantam vele a boltba édességet venni, vagy kipótoltattam hogy játékot vehessek. nem lennék jó gazdász :D
    Bár nem is tehetném meg hogy gyűjtök valamire, mert csóró vagyok d:
    nyáron nem dolgoztam, egyébként meg hétköznaponként egy ezrest kapok, amit egyetemen elköltök kajára.
    nem lenne esélyem gyűjtögetni.
  • Taranov
    Szerintem azért ilyen árkategóriában már azért az Alfa Breránál komolyabb autót is tudsz venni. Bár szebbet biztosan nem :)
  • Benny04
    Alapjában véve szűkmarkú vagyok, de azért néha költök
  • Csuhai G
  • DJ RX7
    Alapjában véve szűkmarkú vagyok, de azért néha költök. - kettő között.

• somdav95
    Én meg gyűjtök, de nemtom mire, ideje lenne már elkölteni...
  • milk41
    Még a harmadikos menzapénzem is megvan, sosem költök.

5-6éve csak gyűjtök,eddig csak a kormányom volt az amit saját pénzből vettem
  • Bulykin
    Alapjában véve szűkmarkú vagyok, de azért néha költök.
  • kulabácsi
    ha reálisan gondolkozik az ember akkor olyan dolgot akar megvenni amit meg is tud...
  • fery02
    Én ugyanígy voltam idén nyáron pl a PSP-vel. :D
  • bardocz
    Én meg most megvehetném azt,amit még nyáron akartam,csak annyira keveset használnám,hogy hagyom a fenébe:)
  • fery02
    Túloztam mondjuk, a gépet megvehetném, csak valahogy én nagyon spórolós vagyok, sajnálom rá a pénz. Egész nyári fizetésemet gépre? De sajnos ez van. :)
  • fery02
    Látom jó sokan nyomtak arra, hogy amit szeretnének, azt meg is veszik... Az igen mondom, micsoda jómód van itt az sg-s felhasználók köreiben. :D Én is szeretnék ám sok mindent, pl ideje lenne lassan egy új gépnek, kinéztem magamnak régebben egy Alfa Brera-t (amiből úgyse lesz semmi), ezeket én szeretném, de mégse vehetem meg. :D
    Bár végül is nincsen meghatározva, hogy milyen szintű értékre vonatkozik az a bizonyos válasz.