127612
  • Ability
    Szerintem könnyen kattintható, ha viszont nagyobb kép van, akkor az az összes sor méretét vertikálisan megnyújtja, és csúnya lesz. Én inkább valami olyasmibe gondolkozok, hogy legyen egy kis jelzés előtte, ami jelzi, hogy szavaztál-e már rá. Most jóformán úgy tudod eldönteni, hogy kattintható-e a kép.
  • ba32107
    :D

Nekem tetszik amúgy. Ha ötlet kell, mondok egyet: legyen kicsit nagyobb szavazóikon, mert túl picik a kezek, amire kattintani kell :)
  • Paulie
  • Ability
    Na, itt van újra a kedvencetek, nem lehet csatlakozni az adatbázishoz. Javaslatom megint a következő: maradjatok a pitsátokon, majd megjavul. :)
  • Ability
    Hiányzik igen. Ez még csak egy teszt verzió, nem végleges, nincs is kész teljesen. Be sem akartam tenni élesbe, csak a felhívásomat mindenki leszarta, nekem meg tudnom kell, hogy működik-e az ami már készen van, ergó betettem élesbe. Ha bele vagytok kényszerítve a használatába, akkor talán majd csak szóltok ha valami nem megy. :D Hiába nézem meg én az összes létező böngészővel, hiába teszteltetem le az ismerőseimmel ... kevés... nagy tömeg kell.

[mostantól nyugodtan hívd csak degecz jánosnak]
  • ba32107
    Nálunk se nagy divat ez. Én még a boldog szülinapot szöveget se várom el senkitől. Ajándékot pláne nem, és nem is szeretek venni. Karácsonykor is egy kínszenvedés...

Egyik haverom szabályosan megsértődik, ha nem kívánok neki boldog szülinapot.....
  • Bulykin
    amúgy én se nagyon szoktam ajándékot venni, max anyunak tesómékkal összedobunk vmire, de pl. én már évek óta nem kapok semmit, de én nem is várom el h vegyenek nekem vmit...
    haveroknak, barátoknak meg csak akkor veszek vmit, hogyha a társasági körünkből mindenki vesz vmit, nemhogy már csak én ne:)(de ez nagyon ritkán vanXD)
  • xxxpaulxxx
    Valahova lejegyzem és akkor nincs gond.:)
  • szieszáj
    sajnos utobbi időben sokszor megfeledkezem róla :/ 3.
  • cenobite
    A menyasszonyom a naptáram. :) Ő minden dátumot bejegyez, felír, tud.
    Úgyhogy a kettesre nyomtam. (Amúgy a saját születés/névnapomat is elfelejtem, szóval akkor a hármas? )
  • Fbn Lx
    én paraszt vagyok, még ilyen alkalomra csak barátnőmnek vettem ajándékot :(
    az én esetemben mások a hagyományok. már hozzá is szokott mindenki hogy én soha nem is vettem ajándékot a családban, és nem néznek le miatta :p
    egyszerűen nem tudom hogy mit vehetnék, utálom ezt az ajándékozás dolgot. valaki szeret adni ajándékot, én bevallom, hogy egyáltalán nem. és nem azért mert sajnálom rá a pénzt, egyáltalán nem. nem tudom megmagyarázni miért D:
  • ba32107
    Nem csak hogy megnézem, én rakom be :P
  • Bulykin
    álltalában tudom kinek mikor van szülinapja, mert előtte egy-két héttel mindig kérdezik h mit fogok venni, vagy felmegyek myvipra és ott jelzi^^
    egyébként: Ha valaki nem figyelmeztet, eszembe sem jut.
  • wordsworth
    utolsó, egyedül barátnőmét tudom.-
  • fery02
    Ti megnézitek a következő kérdéseket? :D Én szeretem a Kinder Szörprájszt. :)
  • ba32107
    Hej hó, az új oldalról hiányzik a várólista gomb!
    (Vagy csak én vagyok szerencsétlen)
  • RoR zsozso
    Úgyis hazudik a sok kocka...
  • ba32107
    Na a holnapi kérdésre kíváncsi leszek
  • ba32107
    Bazmeg én se tudom pontosan :S
    Ja, de csak utána kell számolnom, mert a születési dátumukat tudom
    Amúgy bátyám szülinapját könnyű megjegyezni, mert aznap van a névnapom. Ezenkívül tudom egy-két haverom szülinapját +- 10 napos pontossággal.
  • Bachstein
    Legalább anyádét, apádét illene tudni :D
  • Fbn Lx
    fú, na hát ezek a dolgok nem ragadnak meg nekem.
  • NEOreg3
    tudom a sajátomét, meg a testvéreimét

szüleimről azt sem tudnám megmondani hány évesek
  • fery02
    Csak a szülinapomat tudom, ami pont április 1-ére esik, így könnyű megjegyezni.
  • Benny04
    Ha valaki nem figyelmeztet, eszembe sem jut.
    még a szüleimét se tudom :D
    Csak az apámét, mert azt könnyű megjegyezni, 1966 06 06 xD
  • banok
    senkiét sem tudom.
  • gercse
    családtagokét, meg pár barátomét tudom
  • Vegas
    nem kevés az opcijó? :s
    Igen, naptárban vezetem a dátumokat.
    Kettő közt de az utolsóra nyomtam :*
  • ba32107
    Azt azért figyelitek, hogy a gépes kérdésekre mindig több szavazat érkezik, mint a többire? (nem nagyobb a pontja, hanem összességében több a szavazat)
  • ba32107
    Fejből tudom a fontosakat. Saját, család, barátok. De az, hogy tudom, nem azt jelenti, hogy eszembe is jut, amikor köszönteni kéne :D
  • milk41

csak a sajátomat tudom:D
  • Goruck
    akarva akaratlanul is megjegyzem a legjelentéktelenebb születésnapi dátumokat is!
  • byzhouse
    én csak a sajátomét tudom =)
  • bardocz
    Párat megjegyzek,de amúgy nem tudom?Na ez hova tartozik?
  • RoR zsozso
    Fater muterét tom azt annyi :D
    Ja meg a sajátom :D
  • Maco13
    legjobb barátok + szülők megvannak, többit esélytelen megjegyezni
  • Rockynhooo
    néhányat tok , a többiről mindig figyelmeztet muter :D
  • chhaya #14361
    a fontosakat fejből, a többi a naptárban.
    hogy lehet ilyet elfelejteni?
  • kas123
    Néhányat tudok fejből, de a naptárba bevan írva mind :)
  • Ability
    Publikus bétateszt

Megújul szinte majd mindegyik aloldal. Elsőként az ötletes oldal. Az előzetes teszt verzió megtekinthető itt.

Elsősorban láthatjátok, hogy megváltozott a design. Kicsit a fent látható szavazásra hajaz a kinézet, szerintem mindenképp igényesebb mint az elődé. Egyszerű, letisztult, csak a tartalom van rajta, semmi csicsa. Ezen felül át lett rendezve minden. Bejött egy népszerűséget mutató csík, illetve kidobtam az infóbárt, a szavazás kikerült a cím mellé. Rögtön lehet látni a szavazás jelenlegi állását, a kis ikonra kattintva pedig le is lehet adni a szavazatot. Ez a művelet AJAX-ot használ, ergó az oldal nem töltődik újra, viszont az értékek rögtön frissülnek. A leírás mostantól nem felugró ablakban jelenik meg, ami szerintem sokkal igényesebb. Az elutasítás mindig előtérben lesz, csakúgy mint a leírás. Az előbb említett "nem tölt újra az oldal, de a tartalom frissül" egyébként mindenre igaz ezen az oldalon. Ha használjátok az oldalsó szűrőt, vagy az előre beállított szűrési sémára kattintotok, akkor szintén nem tölt újra az oldal, hanem egyszerűen csak megjelenik az új tartalom gyorsan. A kereső is real-time alapon megy. Ahogy gépeltek bele minden betű után frissíti a tartalmat, ahogy gépeltek folyamatosan úgy alakulnak a keresési találatok, és rögtön megmutatja mit talált, nem olyan, hogy végig kell pötyögnöd és még gombot is kell nyomni. Ha nem fér ki minden találat egy oldalra, akkor megjelennek a lapozó gombok, amik szintén oldal töltés nélkül jeleníti meg a következő oldalak tartalmát. Tehát elmondható, hogy gyors, letisztult és modern lett az oldal, nyilván a legnagyobb előny a szűrő, kereső, lapozó oldal töltés nélküli működése.

Egyelőre ez még csak teszt jelleggel üzemel, szeretném ha mindenki kipróbálná, és véleményt mondana. Építő jellegű kritikára van szükségem. Ha pedig hibát találtok, akkor azt jelentsétek nekem, mert sajnos előfordulhat bármi.
  • ThisZip