127612
-
igen
nem ítélem el
igen
inkább jó -
Igen. Nem, nem ítélem el. Igen. Inkább jó. -
hugopareiros #116390 nem, nem érdekel, nem
lett volna rá már lehetőség, de nem éltem vele
féltem én a kukkerót annyira, hogy sokat használt lyukba ne tegyem bele
és akit első randin meg lehet fektetni, azt tuti megfektette már pár ember -
Az egyéjszakás és első randis között lehet átfedés, de nem zárja ki a későbbi alkalmakat sem. -
Akitől komolyan szeretnék vmit, azzal tuti, h nem feküdnék le az első randin.
Amúgy nem, nem, nem.
-
ha tehetné sztem minden férfi megtenné már az első alkalommal, aki mást mond az hazudik:D
a nők úgytudom amúgyis nagyobb %-ban bánják meg az egyéjszakás dolgokat, de ez genetikailag van bennünk, mindkét nem máshogy áll hozzá -
nem, nem érdekel, nem. -
Nem hallgatok zenét. -
Amúgy kimaradt a jazz, a funky, a soul csak úgy kapásból...
Ami engem illet, én leginkább a rockot kedvelem, de sok minden mást is meghallgatok. -
Ugyanerre gondoltam én is... -
hugopareiros #116382 Csak kocsiban hallgatok zenét. Ott meg ami éppen megy a rádióban. -
Evoluti0N #116381 Vicces, hogy a "Nem hallgatok zenét / sok fajtát kedvelek" egy kategóriában van, amikor a két dolog egymásnak tökéletes ellentéte. -
Ha választanom kéne, akkor komolyzene, népzene.
Ha már jazznél tartunk, Dave Brubeck egész hallgatható, például ezek:
Take Five
Blue Rondo A La Turk
Koto Song
Ha játszott valaki a Mafia című játékkal, akkor biztos ismeri a zenéjét, nekem az is tetszett.
Amúgy szinte minden műfajból akad egy-két olyan szám, ami tetszik. -
Swing, Bop, Blues, Fúziós Jazz, Progressive Jazz/rock -
Néha nagyon nehéz elválasztani, George Gershwin például rengeteg olyan zeneművet írt ami ha akarom jazz, ha akarom komolyzene.
-
modern jazz, pl. marcus miller
modern metál, pl. sumerian records bandái -
Elég sokféle jazz van, és vannak olyan típusai, amik talán ahhoz vannak a legközelebb, például hangszerelésben, hangszerhasználatban, és nem utolsósorban közönségben.
(nem véletlen, hogy a klasszikus/komolyzenei rádiók szoktak jazzt is közvetíteni) -
Egyéb. A jazz elég távol áll a komolyzenétől. -
Egy barátom a 30. születésnapomon megkérdezt, hogy milyen ennyi idősnek lenni. Mira azt feleltem, hogy a jazz már egész hallgatható. :) -
Szegény Jazz egyéb vagy komolyzene kategóriás? :)
-
Blum #116372 Egyeb.
Pop,Jazz,Blues,Country,Klasszikus Rock,Indie Rock
Minden fost sikerult felsorolni de ket olyan alapveto mufajt,mint a Jazz es Blues mar nem sikerult. Gratulalok. -
Hiphop, RnB, Rap, Rock, Metal, HC, Dnb, Dance, Trance
Szóval, csak a jót:D -
Sokféle zenét szeretek, de elég hülye ötlet volt egy opcióba tenni a "Nem hallgatok zenét" meg a "Sok fajtát kedvelek". Pont egymás ellentétei. -
egyéb,kb.95%-ban metál,a többi meg elég vegyes. -
Freeda Krueger #116368 Szinte bármilyen stílust meghallgatok,jó számok mindben vannak. -
Sok fajtát kedvelek, de mostanában az instumentális vagy olyan pop jellegűt, amiben klasszikus hangszerek vannak vagy pop feldolgozást.
Mostanában régi / mai pop számok feldolgozása divatos klasszikus hangszeren, lásd ami azt mutatja, hogy nem lenne rossz adott esetben a sokszor fos mainstream popzene, ha az előadók tudnának hangszeren játszani, vagy énekelni...
Az a zene, amit eszembe nen jutna meghallgatni egyes cover vagy instrumentális előadásban atomjó úgy, hogy az eredeti a hallgathatatlan kategóriában van nálam.
Pl. ez.
Ugyanez Piano Guys-tól.
Ennél azt sem tudtam, hogy mi az eredeti zene. Rongyosra halgattam aztán megnéztem az eredetit. Nagyon nem kelllett volna. Kiábrándító volt.
-
Rock irányzatban általában, de pl őket is gyakran szoktam, de besorolni nem tudnám :D -
rap, hip-hop, de hangulattól függően más is megy -
lord nihilus #116364 sok fajtát kedvelek (dnb, dábtep, diundisum, punk, metalcore, hardcore, deathcore, alter, komolyzene, blues, progressive, ami épp megtetszik) -
Rave, Goa -
majdnem mindig hallgatok zenét, de a nem hallgatok/sok fajtát kedvelekre kellett nyomni. nem lehetne külön szedni, ez így fura.
leginkább rock, pop, metal, de majd mindegyikből van olyan, amit kedvelek. -
clio1616v #116361
Arab zenét:
Relax zenét:
Dubstep:
Italodance:
-
Azt jó lenne tudni, hogy került egy kalap alá a sokfélét kedvelek és a nem hallgatok zenét :D -
ÉK-MO dimbes-dombos-hegyes tájai után dögunalom síkságot látni, így ha lehet maradok a megszokottnál...bár a magasabb hegységeket inkább kihagynám a hideg miatt. :) -
Fbn Lx #116358 sokkal jobb, ha az életnek vertikális síkon is van kiterjedése, különben szűknek érzem.
tipikusan imádok mindent ami zeg-zugos
a mindhárom síkon szétterjedő aszimmetrikus természeti formák töltik fel érzéssel és lélekkel számomra a tájat
dombok-hegyek között elrejtett kis falvak lenyűgöznek -
a magas hegyeket szeretem, imádom az erdőt, a szép tájakat, engem jobban vonzz mint pl egy tengerpart -
A vágyaim szerint hegy, az ésszerűség szerint dimbes-dombos. -
Na ez egy jó film! -
Blum #116354 -
lázadok a nép hegyes preferenciája ellen, akar a tököm meredek lejtőkön fel- és le rohangálni, maradok a síkságnál köszi szépen.