127612
  • Sir Quno Jedi
    igen
    nem ítélem el
    igen
    inkább jó
  • immovable
    Igen. Nem, nem ítélem el. Igen. Inkább jó.
  • hugopareiros
    nem, nem érdekel, nem

lett volna rá már lehetőség, de nem éltem vele
    féltem én a kukkerót annyira, hogy sokat használt lyukba ne tegyem bele
    és akit első randin meg lehet fektetni, azt tuti megfektette már pár ember
  • Molnibalage
    Az egyéjszakás és első randis között lehet átfedés, de nem zárja ki a későbbi alkalmakat sem.
  • Lacee86
    Akitől komolyan szeretnék vmit, azzal tuti, h nem feküdnék le az első randin.
    Amúgy nem, nem, nem.
  • tigeroo
    ha tehetné sztem minden férfi megtenné már az első alkalommal, aki mást mond az hazudik:D

a nők úgytudom amúgyis nagyobb %-ban bánják meg az egyéjszakás dolgokat, de ez genetikailag van bennünk, mindkét nem máshogy áll hozzá
  • videobaby
    nem, nem érdekel, nem.
  • immovable
    Nem hallgatok zenét.
  • Lacee86
    Amúgy kimaradt a jazz, a funky, a soul csak úgy kapásból...
    Ami engem illet, én leginkább a rockot kedvelem, de sok minden mást is meghallgatok.
  • Lacee86
    Ugyanerre gondoltam én is...
  • hugopareiros
    Csak kocsiban hallgatok zenét. Ott meg ami éppen megy a rádióban.
  • Evoluti0N
    Vicces, hogy a "Nem hallgatok zenét / sok fajtát kedvelek" egy kategóriában van, amikor a két dolog egymásnak tökéletes ellentéte.
  • Motoroj
    Ha választanom kéne, akkor komolyzene, népzene.

Ha már jazznél tartunk, Dave Brubeck egész hallgatható, például ezek:

Take Five
    Blue Rondo A La Turk
    Koto Song

Ha játszott valaki a Mafia című játékkal, akkor biztos ismeri a zenéjét, nekem az is tetszett.

Amúgy szinte minden műfajból akad egy-két olyan szám, ami tetszik.
  • morcosqtya
    Swing, Bop, Blues, Fúziós Jazz, Progressive Jazz/rock
  • vizes
    Néha nagyon nehéz elválasztani, George Gershwin például rengeteg olyan zeneművet írt ami ha akarom jazz, ha akarom komolyzene.
  • tigeroo
    modern jazz, pl. marcus miller
    modern metál, pl. sumerian records bandái
  • Dzsini
    Elég sokféle jazz van, és vannak olyan típusai, amik talán ahhoz vannak a legközelebb, például hangszerelésben, hangszerhasználatban, és nem utolsósorban közönségben.
    (nem véletlen, hogy a klasszikus/komolyzenei rádiók szoktak jazzt is közvetíteni)
  • Fresh Duke
    Egyéb. A jazz elég távol áll a komolyzenétől.
  • Molnibalage
    Egy barátom a 30. születésnapomon megkérdezt, hogy milyen ennyi idősnek lenni. Mira azt feleltem, hogy a jazz már egész hallgatható. :)
  • Dzsini
    Szegény Jazz egyéb vagy komolyzene kategóriás? :)

• Blum
    Egyeb.

Pop,Jazz,Blues,Country,Klasszikus Rock,Indie Rock

Minden fost sikerult felsorolni de ket olyan alapveto mufajt,mint a Jazz es Blues mar nem sikerult. Gratulalok.
  • milk4
    Hiphop, RnB, Rap, Rock, Metal, HC, Dnb, Dance, Trance

Szóval, csak a jót:D
  • oliwwer
    Sokféle zenét szeretek, de elég hülye ötlet volt egy opcióba tenni a "Nem hallgatok zenét" meg a "Sok fajtát kedvelek". Pont egymás ellentétei.
  • HTS s3rg1nh00
    egyéb,kb.95%-ban metál,a többi meg elég vegyes.
  • Freeda Krueger
    Szinte bármilyen stílust meghallgatok,jó számok mindben vannak.
  • Molnibalage
    Sok fajtát kedvelek, de mostanában az instumentális vagy olyan pop jellegűt, amiben klasszikus hangszerek vannak vagy pop feldolgozást.

Mostanában régi / mai pop számok feldolgozása divatos klasszikus hangszeren, lásd ami azt mutatja, hogy nem lenne rossz adott esetben a sokszor fos mainstream popzene, ha az előadók tudnának hangszeren játszani, vagy énekelni...

Az a zene, amit eszembe nen jutna meghallgatni egyes cover vagy instrumentális előadásban atomjó úgy, hogy az eredeti a hallgathatatlan kategóriában van nálam.

Pl. ez.
    Ugyanez Piano Guys-tól.

Ennél azt sem tudtam, hogy mi az eredeti zene. Rongyosra halgattam aztán megnéztem az eredetit. Nagyon nem kelllett volna. Kiábrándító volt.

• SzirmosSzisza
    Rock irányzatban általában, de pl őket is gyakran szoktam, de besorolni nem tudnám :D
  • BRAT
    rap, hip-hop, de hangulattól függően más is megy
  • lord nihilus
    sok fajtát kedvelek (dnb, dábtep, diundisum, punk, metalcore, hardcore, deathcore, alter, komolyzene, blues, progressive, ami épp megtetszik)
  • MR ME
    Rave, Goa
  • videobaby
    majdnem mindig hallgatok zenét, de a nem hallgatok/sok fajtát kedvelekre kellett nyomni. nem lehetne külön szedni, ez így fura.
    leginkább rock, pop, metal, de majd mindegyikből van olyan, amit kedvelek.
  • clio1616v

Arab zenét:

Relax zenét:

Dubstep:

Italodance:

• benőmenő
    Azt jó lenne tudni, hogy került egy kalap alá a sokfélét kedvelek és a nem hallgatok zenét :D
  • broman191
    ÉK-MO dimbes-dombos-hegyes tájai után dögunalom síkságot látni, így ha lehet maradok a megszokottnál...bár a magasabb hegységeket inkább kihagynám a hideg miatt. :)
  • Fbn Lx
    sokkal jobb, ha az életnek vertikális síkon is van kiterjedése, különben szűknek érzem.
    tipikusan imádok mindent ami zeg-zugos
    a mindhárom síkon szétterjedő aszimmetrikus természeti formák töltik fel érzéssel és lélekkel számomra a tájat
    dombok-hegyek között elrejtett kis falvak lenyűgöznek
  • MR ME
    a magas hegyeket szeretem, imádom az erdőt, a szép tájakat, engem jobban vonzz mint pl egy tengerpart
  • daeemoon
    A vágyaim szerint hegy, az ésszerűség szerint dimbes-dombos.
  • BRAT
    Na ez egy jó film!
  • Blum
  • Calver
    lázadok a nép hegyes preferenciája ellen, akar a tököm meredek lejtőkön fel- és le rohangálni, maradok a síkságnál köszi szépen.