127612
-
[flash]http://www.youtube.com/v/jmn_znXM2jc -
Fbn Lx #15215 he?
14-18 közötti intervallumban van a 14 is.
az még igencsak nyolcadik osztály. -
szokásos iskolavége2napra öröm és sörike után tessék a legszebb szövegű zenen szám.
[center]1. A legtöbb ember ott hibázza el,
Hogy néha léhán álmodozni mer.
2. Így tettem én is, vesztettem én is,
De bármi vár, nekem megérte mégis.
3. Én nem tudom, hogy mi lesz a holnapom,
De büntetésem büszkén vállalom.
4. Engem is megcsalt egy délibáb,
De most mi lesz, hogyan tovább?
5. Egy visszaútnak mindig lenni kell,
Talán most nem hibázom el. -
És ez milyen összefüggésben van azzal,hogy 2 perc alatt ott van suliban? -
14 éves kor fölött kevés normális ember jár általános iskolába -
Fbn Lx #15211 általánosban én is 7:40 körül keltem, pedig volt az elkészülés, meg negyedóra gyalog. -
Miért ne lehetne 7:55-kor menni suliba? -
kétlem, hogy 7:55kor megy suliba, hacsak nem bukott párszor :) -
xxxpaulxxx #15208 Azoknak akiknek látszik, azoknak átadom... pl szegény szerencsétlen 100as mellű leányzóknak és egyébb szépségeknek:P
Nah de viccet félretéve természetesen a többséggel vagyok... -
hát ja kinézzek erkélyen és 1 sulit láttok (néha szurja szemem és nemtok logni átjön tanár megkérdezni meg minden :DDD ) -
lehet mert busz? és nem a tuning Volkswagened :D -
vezettem má buszt :D Ikarus 280at :D hallod elindulni elindul meg megy :D de megállni má nem nagyon akar XD -
és ha valaki leborít?
-
mert a volán mögött éreznéd magad ottis :D -
BIZ0906 #15202 Akkor téged nem zavar ha bármilyen sztrájk van xD -
suli 12m?! wehehehehe szívás :D
ok, hogy felkelsz 7:55-kor és pár perc alatt ott vagy a suliban, de hétvégén nem szívesen nézegetném :P -
Nem utazok tömegközlekedési járműveken. suli:12m korhaz:500m posta:80m Tesco:500m pékség(legfontosabb):80m =) -
#15195 -
kemény vagy
-
Nekem aztán mindegy ki az, én bizony fel nem állok.
amúgy erre nyomtam:
Nem utazok tömegközlekedési járműveken.
(mivel nem utazok ilyen szarokkal de ha utaznék soha senkinek nem adom át a helyet) -
-
tőled nem is vártunk mást -
Nekem aztán mindegy ki az, én bizony fel nem állok.
-
Csak aki rászorul,de annak szónélkül.De nálam kevesen szorulnak rá:D Mozgássérülteknek leginkább meg 90 fölött. -
első. átadom azoknak akik idősebbek, bottal járnak, nagyon sok a csomagjuk, kisgyerekkel EGY darab szülő, egyéb testi fogyatékossággal rendelkező embernek. -
:)
#15183: ilyen már velem is volt. :) -
am az öregeknél a megkérés az annyit jelent h ordibálva mondják egymásnak azt hogy "Kérjed meg a fiatalúrt hogy adja át a helyét" miközben rádnéz és teleköpködi a pofádat -
Csak akkor, ha az előbb említettek kérnek meg rá.
kivéve reggel,reggel még álni sem tudok,nemhogy még kapaszkodni egy ócska buszon -
ba32107 #15188 Ez jó 
Velem hasonló volt, bár ez inkább szánalmas :D Buszmegállóban vártam a buszt a padon, mellettem ült egy néni. Tudni kell, hogy ez egy kb háromszemélyes pad, de négyen is elférnek, ha nagyon muszáj. Na és jött plusz két mami, az aranyosabb fajtából, én persze felugrottam, és engedtem őket leülni. Mosolyogva megköszönték, majd miután elhelyezkedtek, rámutattak a maradék 30 centi üresen hagyott helyre a pad közepén, és ezt mondták: "Fiatalember, ide még leülhet!" Na és a poén, hogy én nem tudom miért, de leültem. Ha valaki odanézett, csak annyit látott, hogy három 70 éves öregasszony között szorong egy húszéves csávó a buszmegállóban......hát elég ciki volt...........
-
BIZ0906 #15187
jaja
de azért terheseknek átadom :) -
Fbn Lx #15186 amúgy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felrúgok egy terhes kismamát,
de a helyemet NEM ADOM ÁT.
:SdAD -
Fbn Lx #15185 olyannal még nem találkoztam, hogy valaki külön megkérjen rá.
ha megkérnének udvariasan, akkor valószínűleg átadnám. De alapjáraton csak akkor adom át, ha valaki rosszul van.
Szarok rá ha nem bír valaki állni, én is kib@szott sokat álltam már, amikor majd összeestem. meg általában rohadt fáradt vagyok ha buszozok. reggel azért mert még félig alszok, hazafelé meg azért, mert már leszívták az agyam. ezért az elsődleges prioritás az, hogy én üljek. :A_SD
külön bírom, amikor kibaszottnagy hasú vénasszonyok beállnak mellém, és benyomják nekem a tesznye felsőtestüket, ezzel a tudtomra adván, hogy igazán átadhatnám a helyemet. na ezeknek a pofátlan asszonyoknak akik a piacról jönnek, a büdös életbe nem adnám át a helyet. ha valaki nagyon le akar ülni, megkérhet udvariasan, de sokan pofátlanok. -
BIZ0906 #15184 Meg a kisgyerekeseknek még átadom. De mondom vén bunkó szánalmas nyanyáknak meg faternak biztos nem. -

én pont ezért is szívesen átadom a helyem,
velem az esett meg nem rég, hogy volt mellettem egy hely, felszállt egy idősebb pár, és a férj leült mert fájt a lába, de én persze átadtam a helyem a feleségének is, mondta, hogy üljek csak ő mindjárt leszáll, de én azért makacskodtam és végül leült, és örült, hogy vannak még ilyen rendes fiatalok :) -
BIZ0906 #15182 "Azoknak, akiken látszik, hogy szüksége van rá, tehát a rászorulóknak magamtól adom át"
Max terhes nőnek vagy világtalan embereknek. Szánalmas futok a busz után aztán nyavajgok a helyért nyanyának biztos, hogy nem adom át az ülő helyemetSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!xDkinyalhatod a szaros seggemet -
Egy órája történt kb. pont: szállok fel suliból jövet a buszra, nekem még volt hely, leültem. Pár pillanat alatt olyan tömegtumultus alakult ki, hogy szinte mozdulni sem lehetett. Mellettem állt meg a sorban egy apuka a kislányával. Egyszer csak megszólalt a kislány az apukájához végtelenül szomorú hangon, hogy: "Apu, egész végig állni fogunk?". Úgy megsajnáltam szegényt, hogy átadtam az helyemet. A kislány meg útközben elég gyakran hátranézegetett és mosolygott rám. Mondom magamba ne nagyon nézegessél, mosolyogjál rám, de ha gondolod megkereshetsz majd 10-15 év múlva (ha még élek addig). :D
Mindenesetre nagyon jól esett, amit tettem, az ilyenek nagyon fel tudják feldobni az unalmas hétköznapjaimat. :) -
ha megkérnének átadnám, de mivel nem nézek ki valami szimpatikusan ezért még egyszer sem kértek meg
-
Cat 02 #15179 1., de igazából nagyon függ attól milyen napom volt. -
Nekem aztán mindegy ki az, én bizony fel nem állok. -
"Nekem aztán mindegy ki az, én bizony fel nem állok."
Majd ha az öregek is átadják az ülőhelyet akkor énis