127612
  • ChaosTeam
    Én beállítom az órát 30 perccel korábbra a tervezett ébredésemnél.
    Ekkor "szundi"-t nyomok, 10 percenként csipog, 20-kor megint lenyomom, 10-kor felkelek az ágyamtól 1m-re levő gépem bekapcsológombjáig elmegyek, utána visszafekszek, majd 0-kor ( vagyis az eredetileg tervezett felkelési időben) kikelek az ágyból és átülök a géphez, ahol bekapcsolok zenét és netezek 10-15 percet.

Így szoktam felkelni :)
  • RoR zsozso
    Mindig elalszok,kevés az olyan nap mikor nem kések el :D
  • szieszáj
    na holnapot várom:D
  • FZoleee
    Azonnal felkelek.
  • chhaya #15374
    azonnal felkelek. ha lustálkodnék 2 percet is, akkor visszaaludnék és az nem jó, az időt ugyanis mindig úgy állítom be, hogy minél többet alhassak.
  • Fbn Lx
    ha nem ébresztenének hétköznaponként, fel se kelnék.
    álmomban lenyomom a telefont ha csörög, tudomásul sem veszem :D
    általában 6:10-re szoktam állítani, de csak azért, hogy ne 6 legyen, mert az máris sokkal kevesebb alvásnak tűnik.
    aztán ha csörög, félálomban lenyomom, és visszaalszok. ha ezután 1-2 perccel nem szólnak be hogy keljek, akkor fel se kelek, csak egy órával később kb. felriadok, hogy tényleg, menni kellett volna, suli van.
  • kulabácsi
    pár percet lustálkodom aztán felkelek...úgy is van beállítva az órám h kelnem kelljen, ha van időm lustálkodni akkor elalszom :D
  • Csuhai G
    "Szinte mindig elalszok, visszaalszok."
    Sajnos..
  • fery02
    "régen egyből felkeltem ugy sokkal fáradtabb voltam" - köszi a tippet! Lehet tudom akkor, hogy miért vagyok fáradt én is mostanában. (Szóval egyértelmű, hogy most mire nyomtam.)
  • bardocz
    Inkább 15 percel korábbra állítom az órát,és utána még alszok negyed órát.
  • Nandusz
    Jogos....az ikes ige, az ikes ige.
  • dogfish
    Szinte mindig elalszom, visszaalszom.

ikes ige
  • Rockynhooo
    elalszok , visszaalszok ... órákat kések.. :| 4.be már be se írtak hiányzonak első órára... :D
  • Black Hawk
    messze rakom az ágytól az órámat hogy kimássza ezért azonnal felkelek. de volt már hogy átkúsztam a szobán a takarómmal és úgy ütöttem le a vekkert :D (nem akart másnaposan suliba menni)
  • Bulykin
    Szeretek sokat lustálkodni.
    Szinte mindig elalszok, visszaalszok.
  • Kicsikiraly
    2.
  • DJ Skyline
    változó, ha valami komolyabb program van aznap, akkor már óra előtt jóval fent vagyok. pl rutin vizsgánál 6-ra volt beállítva az óra (mindíg 6-ra van), és már 5-kor fent voltam. mondjuk általában 7-körül mászok ki az ágyból, tehát ha úgy veszzük elalszom az órához képest, de ha úgy vesszük nem, mert 7:45 körül viszem öcsémet suliba, szóval bőven van idő összescuccolni :)
  • SimaSuna #15361
    óracsörgés előtt 5-10percel már fent vagyok...
  • Pepsi Twist
    nem :D általában csukot szemmel alszok :D
  • tigeroo
    :o

de mondd hogy legalább nyitott szemmel alszol, mint kőagy őrnagy:D!
  • Pepsi Twist
    Pár percet lustálkodok, de hamar felkelek.

(10-20 perc kb)
  • DJ RX7
    Pár percet lustálkodok, de hamar felkelek.

• szieszáj
    2. 5:50 telefon ébreszt kinyomom , 6:09 kinyomom, 6:19-kor felkelek az ágyból (régen egyből felkeltem ugy sokkal fáradtabb voltam)
  • desigo
    Szinte mindig elalszok, visszaalszok...

esélytelen kipattannom...
  • tigeroo
    jaja énis...6kor lenne csörgő elvileg, de szeptember 2. iskolanapján rájöttem hogy nemkell:D előtte fél órával már fennvagyok és kb. 5percenként rápillantok az órára. amikor idő van, egyszerűen felkelek..
  • tigeroo
    azonnal felkelek.
    sőt minden kis zajra felszoktam kelni este is
    (de attól még jó alvó vagyok)
  • xxxpaulxxx
    Hétköznap azonnal felkelek, elkészülődök aztán újra visszafekszek egy 20 percre indulásig... hétvégén meg felhúzom az órát mittudomén 8ra és 1-2 óra múlva fel is kelek:D
  • ba32107
    Én mindig a csöngés előtt 10 perccel már fent vagyok, és még azelőtt kikapcsolom az órát, hogy megszólalna :D
  • Cat 02 #15350
    Én mindig magamtól felkelek, valahogy tudom h ha korán kell kellni és belövöm az órát, akkor még csörgés előtt felkelek. De általában hamar, mert a csörgés idegesít, de ha csak random akkor még lustálkodok.
  • Rundstedt17
    uncsi kérdés
  • NEOreg3
    pár percet lustálkodok
  • miilann04
    óra(telefon)csörgés után rögtön fölkelek,mivel azért állítottam be mert időre megyek valahova,ergo sietek
    amugy hétköznap reggel muterom ébreszt ilyenkor szinte mindig visszaalszom.
  • BaliBoy
    Ha órára kelek akkor az azért van mert nincs idő lustálkodni, szóval azonnal felkelek.
  • gercse
    szintén
  • caseih9400
    Azonnal felkelek.

• ba32107
    De, a "they don't do nothing just fuck our minds" helyett "they do nothing but fuck our minds" kellett volna

Hú de gáz nemtom minek írtam :)
  • Kicsikiraly
    váóó demenőő angolul beszél! 8) és még káromkodig is 8)

• Fbn Lx
    nem basztad el sehol
  • ba32107
    most vátgtam le hogy elbaszram a nyelvtant
  • milk41
    jaja,most is hallom hogy itt a váci úton versenyez...ó hogy csapódna neki egy fának...