127612
-
Fbn Lx #17786 bár sokat gondolkodtam rajta néha, hogy beszédbe kéne elegyedni, megkérdezni, hogy mi is olyan király ebben a vallásban, amiről még nem hallottam. Szeretem a vallási vitákat, mert vicces nézni.
A hívőnek fő a feje és felbassza az agyvizét, hogy hogy lehetek olyan hülye, hogy nem bírom felfogni: ezeket a dolgokat Isten ihletetése alatt írták a kiválasztottak, tehát hülyeség kételkedni benne :) -
Fbn Lx #17785 amúgy ki se megyek, kb. leszarom. -
Fbn Lx #17784 feldugom a könyveiket a seggükbe -
hehe olyan alakú az eredmény mint egy beintés .I.. -
:DDDDD -
Jön a Jehova csaj, hogy meg akar téríteni, meg dumált, hogy reinkarnáció, meg halhatatlanság, meg a lélek tovább él, stb hülyeséget...adománnyal segítsek rajta.. csak adta a szöveget, megjegyezem teljesen nyugodt volt. Mondom lehet egy kérdésem? - Halhatatlanság? - Igen, megtanítanak rá.. - Te is az vagy? - Igen, a lélek tovább él - És ha kipróbáljuk? - Mire gondolsz? - Leszúrlak, és holnap ugyanitt veszek tőled könyvet 4-et is!!!
-Csaj teljesen nyugodtan mosolygott, és ott hagyott, azóta egyel se találkoztam! -
ba32107 #17780 Én csak egyszer találkoztam egyel, ő egy amerikai mormon volt, a buszon szólított meg. De azzal kezdte, hogy beszélek-e angolul, és néhány szót megkérdezett (kurvajól beszél magyarul ahhoz képest, hogy 3 hónapja tanulta). Szóval amíg odaértem az én megállómhoz dumálgattam vele. Azt mondja, ingyen ad egy mormon könyvet, ha beszélgetek vele még fél órát. Mondom köszi, szia... -
Megmondom nekik a véleményem. Ha kell, akkor vulgárisan
csicskák -
hogy-hogy szegenyek,annyira koverek,hogy alig tudnak mozdulni napi 2-3x kell etetni,ez a labradoroknal jelemzo de nekem nincs szegenyt vinni hormon szurasokra -
mondatközi írásjeleket légyszíves használj, mert ezt a mondatot nehéz nélkülük értelmezni :( -
Lesz@rom őket,de ha nagyon akaratosak akkor bárhogyan is, de lerázom őket. -
lekoptatom... -
hogy szegenyek nem mindig megtoltjuk a bendojuket -
Lekoptatom őket! De volt hogy hitgyülisekkel "beszélgettünk" de azoknak úgy sem lehet elmagyarázni más nézőpontot, mert küldik az imakommandót! Ha kell még bombat is kötöznének a seggükre! -
mivel nem érdkelnek a faszságaik, ezért lekoptatom őket -
Megmondom nekik a véleményem. Ha kell, akkor vulgárisan. -
Azonnal lekoptatom őket, az én időmet ne rabolják. -
egyszer haverhoz mentem át, apja még nem ismert engem, pont mikor odaértem valami hasonló arcok árulták a portékát, és láttam/hallottam messziről hogy csúnyán elhajtotta őket az apuka.
rá 5másodpercre énis odaérek, csengetek.
kiordít az ajtón:
" mondtam már hogy nem veszek semmit, akurvaélet tünnjéinnen, a gyerekkel sem hatsz meg "
én meg állok... nézek O_°
újra csengetek és elmagyaráztam mizújs, aztán beengedett szerencsére.
na ezután a gyerekkori élményem után nem szeretem őket. -
Panelba könnyen bejutnak. Mindenkinek felcsöngetnek aztán valakit mindig találnak aki beengedi őket. Akkor végigmennek a lépcsőházon. -
lekoptatni.. -

-
A biztosítással üldözőkkel együtt koptatom őket....igaz...: mosolyogva -
egyéb..ha csöngetnek kinézek a kapun és kiszolok hogy "nem veszünk semmit"
-
Cat 02 #17763 "és amúgy is honnan fogok értesülni a megváltásról, ha nincs nálam a könyv."
Hát a zinternetről xP -
és a köveket ki fogja majd dobálni? Vagy a jehovák szerint vulkánkitörés lesz? egyébként meg arról, hogy: "amúgy is honnan fogok értesülni a megváltásról, ha nincs nálam a könyv" én azt mondtam volna nekik, a világvégének én inkább egy törülközővel vágnék neki :) -
Nem is szólok hozzájuk, nem figyelek rájuk. -
Ez jóóóó :D :D. Egyébként hogy utálom a vakbuzgóságot. Hihetetlen, hogy a középkor óta már vagy 500 év eltelt de még mindíg léteznek olyan ostoba emberek mint ez az általad említett hölgy... -
cargame #17759 :D:D:D ez jo volt, van h odajonnek az utcan adnak egy szorolapot nekem en meg az elso kukanal eldobom.:) -
Rundstedt17 #17758 egyéb.nem jönnek -
Engem otthon egyszer egy nagyon kedves jahova banda látogatott meg. Már előre láttam, hogy fel vannak szerelkezve, sejtettem, hogy ők nem az én embereim, de azért kinyitottam a kaput. Először téríteni próbáltak, de megmondtam nekik, hogy nem vagyok vallásos, nem érdekel mit akarnak mondani. Amikor elmondtam ezt egy párszor, akkor látszólag feladták, és utána egy jó nagy könyvet mutogattak, majd azt akarták hogy vegyem meg valami horribilis összegért. Mondtam hogy nem kell, de erősködtek, hogy támogassam őket, és amúgy is honnan fogok értesülni a megváltásról, ha nincs nálam a könyv. Na itt kezdett kibontakozni a vita, és a nő előadta magát, hogy jön a világvége. Amikor látta, hogy nem érdekel mit magyaráz és nem hiszek neki, akkor lezárta volna vitát egy nagyon elmés beszólással: Tudja fiatalember, majd amikor 100 kilós kövek hullanak az égből, akkor magát sem kímélik meg, csak a jehovák maradnak életben a földön. Erre válaszoltam, hogy "Na igen, magát majd biztosan ki fogják kerülni a kövek." Ezen annyira megsértődött, hogy köszönés nélkül leléptt, én meg örültem, hogy végre végeztünk. -
Nem is szólok hozzájuk -
Hozzánk egyszer (nekem) reggel jött egy nő,anyámmal vagy egy órát beszélgettek az ajtóban,és mivel a szobám 1 méterre van a bejárattól,így nem tudtam aludni.Már azon gondolkoztam,hogy elkezdek valami blackmetalt üvöltetni,hogy elhúzzon a picsába.Aztán lebasztam anyámat,miután elment a nő... -
Ja hozzánk úgy jó 10 éve ilyen Jehova tanúi jártak állandó jelleggel. Egy héten vagy kétszer csöngettek be és állandóan meg akartak téríteni minket. Hiába mondtuk nekik, hogy köszi nem mi római katolikus vallásúak vagyunk csak nem akartak leszállni rólunk. Aztán egyik alkalommal mikor becsöngettek a bátyám kiment és mondta köszi nem mi zsidó vallásúak vagyunk. Utána már nem jöttek többet.....
-
lekoptatom őket, nincs szükségem a vakításukra, nincs bajom velük, de a vallásról van 1 véleményem... -
Kellemes vitába megyek velük, és végül meggyőzöm őket, hogy mekkora butaság, amit ők gondolnak, és hogy térjenek meg az én hitembe XD -
Vegas #17751 doberman =DDDDDD! -
-
xxxpaulxxx #17749 szegény kutyák -
hallod ez nem is rossz ötlet... én is rájuk engedem a 2 Dobermant aztán soha többet nem jönnek :D -
xxxpaulxxx #17747 Megmondom nekik a véleményem aztán néznek mint a moziban:O