127612
  • N1ggA
    csak az a baj, hogy van, hogy 2 hónapos kérdések jó aránnyal még függőben vannak, 2 napos kérdések pedig kb. ugyanolyan aránnyal bekerülnek
  • Rundstedt17
    pf ez mégcsak nem is vicces....
  • birdo #17986
  • Rockynhooo
    Jobb lenne ha még mindig Osztrák–Magyar Monarchia lenne.
  • szieszáj
    szóval egy láma is jó neked?
  • Pepsi Twist
    lama
  • Ability
    Nem mellesleg előtte volt egy szintén drogos kérdés, nem akartam, hogy rögtön bekerüljön. Amúgy sem tudunk mindent betenni rögtön.
  • Ability
    Hihetetlen vagy. Az a kérdés függőben volt egészen idáig. Sosem volt elutasítva. Mellesleg épp most tettem be várólistára, szóval különösen jó ötlettel érvelsz.
  • szieszáj
    3.
  • CUCLI
    pepsinek szerintem tök mind1.
  • bardocz
    De ott csak kisfiúk vannak
  • Hegi90
  • CUCLI
    menj el katolikus papnak
  • Mersant
    pl.: '08-10-09

támogat 31

nem támogat 10

Legalizálnád a különféle drogokat?

most szerinted 1 ilyet tenyleg megszavaznanak?!:
    "Milyen bűnöző lennél, ha sosem kapnának el? - Sorozatgyilkos, Pedofil, Bérgyilkos, Drogdíler, stb.."
    szerintem a tobbseg nem...

de legyen ahogy jonak latjatok, csak ezzel az egesz

ertelmet veszti.
  • Pepsi Twist
    én asszem a pedofilra nyomtam :D azi lyen 13-16 éves friss husik :D nyami
  • Hegi90
    hát amúgy egyik törivel foglalkozó ember se szereti sztem az iylen "mi lett volna, ha..." kérdéseket.. remélem nem kell elmondanom miért

(én nem vagyok az, csak mindig ezt hallom mondjuk a töritanároktól)
  • Pepsi Twist
    na nemond :D
  • Hegi90
    a bűnözős sztem egész jó ötlet volt. :D
  • Rundstedt17
    ez igaz
  • Pluskast
    Mondjuk elég speciális történelmi jellegű a kérdés. Ebböl látszik, hogy kevés embert érdekel a történelem.
  • Ability
    Illetve a "Te akasztanád Gyurcsányt?"
  • Rundstedt17
    ebből is látszik a demokrácia nem müködik
  • Ability
    Lehet, mert anno vezető ötlet volt a "mama2 buzi?" és a "Milyen bűnöző lennél, ha sosem kapnának el? - Sorozatgyilkos, Pedofil, Bérgyilkos, Drogdíler, stb.."
  • Rundstedt17
    biztosan
  • Ability
    Milyen többség? Mutass már egy ilyen kérdés ötletet. Ha lenne valami konkrétum, akkor kifejteném neked, hogy mi az oka az elutasításnak. De vannak szempontjaink, van egy bizonyos szint nálunk, amit teljesíteni kell. Fontos, hogy egy kérdés érdekes legyen, érdekelje az embereket az eredmény, kellően komoly legyen, lehessen róla hosszasan beszélni. Tényleg csak a szád jár, de érveléssel még nem sikerült meggyőznöd, még csak be sem másolsz egy ilyen esetet. A szavazás meg igenis fontos, befolyásol minket, új kérdés betevésénél én mindig a szavazatok szerint rendezem az ötleteket, és a lista elejéről válogatok. Egyszer minden sorra kerül, mielőtt újra megvádolsz, hogy megint a saját szájízem szerint válogatok. Bár gondolom akkor hiába mondom, hogy az is fontos, hogy ne kerüljön be azonos téma egymás után sokszor, stb...
  • Mersant
    ok, de mint anno irtam nem hiszem hogy a tobbseg szavazna a hulyesegre. biztos lenne par ember, de a tobbseg szerintem nem. lehet tul optimista vagyok?
  • Rundstedt17
    szerintem azért mert ha többség hülyeségről szeretne látni szavazást annak nincs sok értelme...akkor a gumi ne itt...
  • Rundstedt17
    Nem hát alkotmányos monarchiát mondtál ami magyarán azt jelenti királynak nulla hatalom és csak dísz szerep lásd anglia....Mert hát a politikusok sokkal kompetensebbek a döntésekben igaz?aligha...ebben az országban a demokrácia csak csődídőszak volt eddig....
  • Mersant
    de miert kell elutasitani valamit amit a tobbseg megszavaz? volt olyan szavazas ami tobbszor is sok plusszal "zart" megsem tettetek be.
    "szinte csak felpontozott kérdések kerültek be eddig is" hat ezaz, szinte...meg mindig nem ertem miert nem jo ha az idelatogatok dontik el hogy mirol szeretnenek szavazni es nem nehany ember szajize szerint lesznek osztalyozva a szavazasok.
    persze tisztelem a munkatokat, de ennyi erovel felesleges a opcio ha ugyis Ti dontotok.
  • Pluskast
    Az előfutár szót értelmezted? Nem azt mondtam, hogy a monarchia abban és ugyanolyan formában lenne jó mint az akkori...
  • Ability
    A hónapok óta vergődnek az erős tulzás, mert a legnépszerűbb link eddig csak az utóbbi egy hónapban keresett. Most állítottam át. Amúgy az oldalt egyre kevesebben látogatják, a legtöbb kérdéshez már nem is érkezik 10-nél több szavazat. Amiről viszont látjuk, hogy érdekes téma, és lehet róla vitázni, azokat miért ne tehetnénk be rögtön? A szavazatok sokat számítanak, de nem döntő jelleggel. Egyébként szoktak bekerülni régebbi kérdések is, csak ha jönnek a sokkal jobb újak, akkor nem mindig nyúlunk a régiek után. De előbb utóbb azok is sorra kerülnek, de most is legalább 60 függő ötlet van, nem tudjuk egyszerre betenni mindet.
  • Rundstedt17
    Károly csak kissé már elkésett,nem hiszem hogy valóban úgy tervezte a háború elején még...csak persze amikor már rosszul állnak a dolgot akkor bármit
  • bardocz
    Faterodnak azért volt 56 bűn,mert a kommunisták egy ellenük irányuló lázadást nem mutathattak be forradalomként,csakis egy gonosz felkelésnek állíthatták be.
  • Rundstedt17
    poénnak is rossz.európai unió jobb Magyarországnak mint a monarchia volt ez azért meredek
  • Pluskast
    Az Ferenc Ferdinánd volt akire te gondolsz. Károly egy egyenlő jogokkal rendelkező konföderalisztikus államot szeretett volna. Más kérdés, hogy valószínüleg az akkori magyar politikai vezetés ezt nem vette volna jó néven.
  • Pluskast
    Megmondom neked. Lenne egy erős, katonailag, gazdaságilag és kultúrálisan is stabil közép -európai nagyhatalom. A monarchia az európai únió előfutára volt. Már akkor megvalósították azt amit csak 1951-ben ismertek fel újra.
  • Rundstedt17
    2,maga a trónörökös is megakarta szüntetni a magyar előnyöket a többi nemzetiséggel szemben tehát pont rájuk támaszkodott volna..ebből a szempontból teljesen egyértelműen látszik hogy így vagy úgy de sajna vége kellett hogy legyen...pedig mi magyarok sokat profitáltunk a Monarchiából
  • kulabácsi
    ez mekkora hülye kérdés már? erre senki nem tud rendesen válaszolni, ki tudja mi lenne...
  • Pluskast
    Nem egészen. A monarchiát már az 1867-es kiegyezéskor is érték komoly, belső kritikák. Sokan már akkor azt mondták, hogy alkotmányos monarchiát kellene létrehozni. A csehek eleve trialisztikus rendszert akartak és a horvátok is külön államot (bár megjegyzendő, hogy 1868-ban létrejött a horvát - magyar kiegyezés ami tulajdonképpen autonóm államnak ismerte el Horvátországot nagyon hasonló rendszer szerint mint az osztrák - magyar kiegyezés). Ennek az egész rendszernek alkotmányos monarchiává történő átalakulásának egyetlen egy kerékkötője volt, nevezetesen Ferenc József császár és király. Túlságosan is konzervatív gondolkodású volt és a monarchia laza majdhogynem konföderalisztikus állammá történő átalakítása számára egyet jelentett az osztrák birodalom végével amihez ő nem volt hajlandó asszisztálni. Nála a maximumot a dualizmus jelentette. Aztán persze halála után IV Károly teljes politikai reformot akart, azonban csak a háború vége után ami ugyebár már nem valósult meg. Amúgy nem tudom, hogy tudjátok e de Magyarország 1913-ban már ki akart szakadni a monarchiából olyannyira, hogy konkrét tervekkel rendelkeztek Tiszáék ezzel kapcsolatban. Az első világháború ezt azonban meghiúsította.
  • DJ Skyline
    azért az utóbbi időben eléggé gyorsan bekerültek a kérdések 5-10 szavazattal. más kérdések meg már hónapok óta vergődnek sokkal több szavazattal. nem szemrehányás, csak említettem :)