127612
  • extramagascsaj
    na jah...
    én is voltam mindenféle toronyban, kilátóban,várban,hegyen, stb. és nem kimondottan érzem magam sehol sem jól

hegymászás is kilőve
    egyszer túrázni voltunk,és nem volt semmi korlát...előtte való nap esett...a szakadék meg a kb max 1 méteres ösvény mellett tátongott...én meg megcsúsztam,és 1 fában kapaszkodtam meg, h ne essek le...
    a szép panoráma tetszik...de azért ha lehet nem merészkedek magaslatokba
  • Fbn Lx
    nah ezzel én is így vagyok.
    de én nagyjából az összes vidámparkos cuccot utálom, de nem pusztán a magasság miatt, hanem azért, mert rá vagyok bízva egy gépre, egy ember által épített szerkezetre, és olyankor képtelen vagyok logikusan gondolkodni, hogy ezen mások már 2354-szer végigmentek. Én egyszerűen utálom, és minden áron kerülöm, ha egy gép kezében van az életem.
  • Fbn Lx
    csak nagyon veszélyes helyeken izzadok, meg, de amúgy szeretek mászkálni, vékonyabb, magasabb helyeken, szeretek egyensúlyozni. a legvékonyabb csövön is végigszaladok. szeretek mindenhova felmászni, ugrálni. mint egy kisgyerek. csak magasabban :D
    De azért ilyen 50 méter magasan lévő korlát nélküli rozsdás függőlépcsőket nem vállalnék be.
    Nem azért mert nem bízok magamban, mert ha rajtam múlik bárhol végigmegyek. De ilyen esetekben nem bízok a strukturális stabilitásban, ezért nem vállalom be.
  • banok
    igen
  • FZoleee
    Csak nagyon veszélyes helyeken izzadok meg (félméteres párkány, ilyesmi).
  • CUCLI
    Csak nagyon veszélyes helyeken izzadok meg (félméteres párkány, ilyesmi).
    nyáron volt szerencsém kipróbálni 50 méter magasról a bungee jumpingot. mikor felértünk a daruval a legtetejére ott erősen kezdtem félni :D
  • Lullaby
    Picit van pl. mikor megyek a metróban a mozgólépcsőn, muszáj kapaszkodnom vagy instabilnak érzem magam.
  • Pepsi Twist
    ja a TV torony kb 200m magasan van :D (a teteje)
  • Pepsi Twist
    jó 10-15 centit sztem állandóan kileng :D
  • warass
    Még egy ilyen hsz és kirakom az ebédetKíméljetek, én már a hokedlin állva is sugárban hányok
  • Pepsi Twist
    na akkor sztem téged felinvitállak a TV toronyba :D
  • Pepsi Twist
    XD sztem az gecijó :D mikor lenézel és majdnem leborulsz XD
  • ba32107
    Pedig az tök jó :D Én azt mindig élvezem. Én pl óriáskeréken félek, vagy mondjuk hőlégballonon félnék. Tehát amikor ilyen ingatag, bizonytalan cucc van alattam.
  • Pepsi Twist
    én már voltam a szegedi TV torony tetejébe tényleg pazar a kilátás :D viszont állandóan imbolyog az egész szóval aki tériszonyos az tuti meghal 1 perc után :D
  • extramagascsaj
    mozgólépcsőn lefelelé a metróhoz...na az a halálom
    remegek,szédülök,lesápadok...kapaszkodok,de azt se tudom,h hova nézzek mit csináljak
    na ott nagyon parázok
  • Mike at home
    de csak azok, akik nem voltak ugyanúgy a falhoz simulva :)

jut ezsembe én is csináltam már ilyet, nem is volt magas, felmásztam vmi enm túl magas bástyára, és ott simultam a fal mellett, holott, vastag falak voltak, ugyanakkor meg simán lenézek 30-40 méterről is ha van korlát
  • Mike at home
    érdekes, mert az engem is lenyügőz, mondjuk filmfelvételen
    képes voltam a Disney Dinosaur trailer-ét emiatt többször is moziban megnézni :)
  • cargame
    Igen, egyáltalán nem bírom a magas helyeket!
    Pl. a Bazilika tetejen egyedul a falhoz voltam simulva XDXD az emberek meg csak bamultak h huje vagyok e ?:DD
  • Mike at home
    néha félek, máskor nem
    pl. félek, hogy beesek a metró perontól a sinekre, bár ez inkább valamilyen fóbia lehet, de irreális szinten tudok ettől rettegni, persze annyira azért nem, hogy ne is metrózzak, de gumicsíkhoz nem megyek közel
    de ez mondjuk nem is magasság
    magasságban nem félek különösebben, főleg ha van fal, üveg
    ugyanakkor egy szál fatörzsön nem mernék átmenni egy szakadék felett
  • tigeroo
    dettó
  • Rockynhooo
    akarod mondani tornádo
  • Mike at home
    ...
  • SötétBarom
    Zavar. De csak emberi építményeknél :DDD Tehát egy sziklára, vagy ilyesmire simán kiülök.. A tornyokat nem bírom, meg az ilyesmit..
  • extramagascsaj
    Első. Ha pár centivel magasabb lennék...megszédülnék :D
  • Dick Riddick
    Egy félméteres párkány tíz méter magasan, ez lenne a határ nálam. A magasságtól nem félek, de az életemere azért ha csak tehetem vigyázok.
    Aki megégette már a kezét nem fog játszani a tűzzel.
  • Carlos
    Igen, egyáltalán nem bírom a magas helyeket
  • xxxpaulxxx
    ha teljesen biztonságos, akkor nincs gond, de volt olyan amikor a Westenndben nem mertem végigmenni az "üvegpadlón":D
  • David2
    nagy felület, nagy torlónyomás
  • DJ RX7
    Nyugodtan sétálgatok akár a felhőkarcolók szélén is.

• ba32107
    Ha téged is megingatott, mekkora orkán lehetett az már
  • Pepsi Twist
    mondjuk én 1x majdnem lezuhantam 1 panel 10es tetejéről :D állunk a szélén és nézünk aztán jött 1 kurva szél és majdnem lefújt a gecibe :D
  • NEOreg3
    tériszonyom az nincs, szar egyensúlyérzékem az viszont van
  • poppe
    utolsó. kifejezetten jó érzés lebámulni vmi kurvamagas helyről v kiülni egy szikla szélére
  • Pepsi Twist
    Nyugodtan sétálgatok akár a háztető szélén is.
  • Molnibalage
    Nos alapvetően fura dolog a magasság. Az emberi ösztönök miatt mindig van bennem egy kis félsz, de a tudatos gondolkodás felülkeredik rajta. Imádom a nagy magasságkülönbségeke, hegyes-völgyes tájakat, tornyokat, mindent ami ilyesmi. Engem lenyűgöz a magasság. Nem tudom miért, de ez van.
  • BEAST #19074
    Ismeros erzes :D
  • sweech
    ha biztonságos, akkor egyáltalán nem zavar a magasság, de ha nincs semmi ami meg tudna fogni, akkor pánikolok. olyan érzésem van, mintha hátulról meg akarna lökni valaki D::
  • nandorb
    Nyugodtan sétálgatok akár a háztető szélén is.
  • Hegi90
    bándzsi dzsámping!! JEEE
  • zsutyesz
    Igen, egyáltalán nem bírom a magas helyeket.