127612
-
Csak a kontinensen, de nem szomszédos országba. -
tehát afrika meg ázsia, de majdnem jóra nyomtál :D -
majdnem :D -
Rundstedt17 #19146 jah elnéztem kontinensen
-
igen? és egyiptom is európában van?
meg istambulban mikor átmész a boszporuszon? -
Rundstedt17 #19144 szomszédos ország -
Kimentem a konyhába -
Csak az országban. -
Osztálykirándulás olaszba. Tanárok szállodába mentek minket meg leraktak valahova sátorozni. Persze nem kempingbe, mert az pénzbe kerülne. Valószínűleg egy helikopter felfedezett minket és kijöttek a Carabinieri-k. Idióta tanár! Felelősségtudat 0! -
Tenerife az nem tudom hova tartozik :) Mármint Spanyolország, de mégsem nevezném Európának :) -
Csak a kontinensen, de nem szomszédos országba. -
Fbn Lx #19138 na ezt nem értem. -
2. -
Általában zavar a magasság, de ha teljesen biztonságos (magas, erős korlát, üveg), akkor nem félek.
-
nem jelent gondot ) -
lol! a fél méteres párkány az nagyon veszélyes 
-
Nyugodtan sétálgatok akár a háztető szélén is. -
vissza fele kellett volna neki es meglatta volna miaz -
extramagascsaj #19131 hatod -.- -
bemászni könnyü :) -
ba32107 #19129 Megnéztem.........hát micsoda szar volt :D Tényleg régen láttam már. -
Fbn Lx #19128 másztam már be a falon keresztül a diósgyőri várba, hogy ne kelljen jegyet vennem. az is volt vagy 6-7 méter magas.
de ez titok : DASd -
a fóbiák általában nem logikusak -
én me a "te" helyett "de"-t akartam:D -
cargame #19125 Hat meg en mennyire blokkolok...egy ilyen homokos,szakadek felesegen masztunk fel eleg merdek es lentrol aszontam h ez menni fog...fas@t :DD kozepen ugy leblokkoltam h onnan kellett felhuzzanak XD -
az mamut fenyő lehetett ha kibírt:DDD -
első, ha pár méter van alattam már blokkolok :| -
extramagascsaj #19122 rosszul fogalmaztam...se fel,se le nem bírom túl jól :D -
én a lefelé utat bírom,te a felfelét nem -
ba32107 #19120 Ja, de itt van rendes fizetős kilátó a toronyban, bárki felmehet. -
Hymtozis #19119 "Nyugodtan sétálgatok akár a háztető szélén is."
Szoktam, de leginkább azért nem félek, mert elég sok alkalom volt, h hozzászokjak, és elég sokat mászkálok/ugarálok pl.: épületeken, és épületekről. És nem azért van, mert még nem jártam rosszul... Estem már le fáról, épületről is, égettem már meg a kezem (piromániás vok, de semmi maradandó), és ütött már el elég csúnyán autó is (kettő egyszerre). Szval tudom mien a rossz... de elég "bolond" vok, h ne féljek annyira, viszont vannak határok. Ha tudom, h vmire "még" nem vok képes, akk annak nem kezdek neki. -
Általában zavar a magasság, de ha teljesen biztonságos (magas, erős korlát, üveg), akkor nem félek. -
hehe... ide nem tud felmenni drogos :D engem is úgy vittek fel hogy szinte még a radioaktivitásom is ellenőrizték :D -
első :S nem tudok magas helyeken mászkálni hosszú ideig. még olyan vastag üvegeken sem, amikről le lehet nézni többnyire vmi történelmi épületre, ott elvagyok egy darabig, de egyfoyltában kimennék a szélére. -
Igen, egyáltalán nem bírom a magas helyeket.
pontosabban a hosszúlépcsőknél,hosszúmozgólépcsőknél és az 5-6emeletnél már elkezdek izzadni
de a lépcsőknél is csak akkor ha felfelé megyek,vmiért beleszédülök mikor felnézek a tetejére -
extramagascsaj #19114 jah
hát mindenkinek megvan a maga keresztje :D -
hat azonkivul hogy extra magos vagy felned is kell:P -
ba32107 #19112 Pécsen is van tv-torony, voltam is már nem egyszer
Faterom ott dolgozott jó ideig. Na ő volt a legtetején is, kint, éppen egy izzót cserélt.....ő sem parázik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mesélte, hogy egy-két drogos leugrott onnan.....és ő söpörte fel a maradványokat -
extramagascsaj #19111 nem mindegyiken félek... de pl. ami a nyugatinál lévő metrónál van :I
attól durván be vagyok tojva
de annak ellenére,h mondjuk tériszonyom van mindenféle vidámparkos dolgot kipróbáltam én is
meg van ahol nincs gáz...pl. laktam 3. emeleten...kinéztem az ablakon semmi para nem volt...viszont van egy haverom,aki szintén a harmadikon lakik...és neki meg az egyik "fala" csupa üvegablakokból áll... na ott viszont félek :D -
Fbn Lx #19110 én azt a mozgólépcsőt már kiskoromban is imádtam :D
nem hirtelen az esése, hanem fokozatos, szal nincs miért félni tőle.