127612
-
:D
amúgy ha van valakinek valami plusz ötlete akkor írjátok le nyugodtan, mert mindíg utólag van a nem tetszés, hogy mi maradt ki. vagy a panasztopikba is lehet ugyanezt -
mondhattam volna, hogy cicafijúúúcska....
oks Skyline, derék vagy! xD -
kiegészítve -
-
a testvér-verős kérdésnél, nincs olyan opció, hogy nincs testvérem, szerintem javítsátok ki, mert ez fontos dolog !!!! -
mert ott álltam mögötted, te kis butus -
naná. -
sztem meg ennyi idősen ne legyen ekkora a szád -
sőt,inkább 7hónap -
Szerintem itt egyedül te vagy 10éves,agyilag...
Amilyen értelmes megnyilvánulásokat szoktam olvasni tőled egyes topikokban,nem néznék ki belőled 7évesnél többet... -
extramagascsaj #19779 nekem süket-néma unokatesóm van :I -
ba32107 #19778 Ú de geci :D -
sztem meg egy 10éves kis pöcs aki még nem tudja hogy mit beszél. -
kocsisgabor9999 #19776
-
Ritkán becsúszik, de nem szándékosan.
-
Fbn Lx #19774 nekem van egy down-kóros unokatestvérem, hát nagyon nem vicces.
-
Én most néztem tükörbe,és egy nagyon jóképű,jófej fiatalember tekintett vissza rám XD -
Igen ,ez bunkóság. -
kocsisgabor9999 #19771 Soha, ez bunkóság. Szerintem mindenki nézzen tükörbe, saját magába. -
Ritkán becsúszik, de nem szándékosan -
Ez így van,de ez a kérdés a kinevetésről szól,az pedig azt jelent hogy azon röhögsz pl. hogy mennyire balfasz,vagy mennyire hülyén néz ki,vagy mennyire kicsi,vagy akármi. -
extramagascsaj #19768 Soha, ez bunkóság -
Ezzel nem tudok egyetréteni, sokkal jobban szeretik, ha természetesen kezeljük őket, ha nevetségesek, akkor nevetünk (persze ez nem úgy értendő, hogy direkt kinevetjük őket, hanem, hogy pont akkor nevetjük ki őket, mint amikor egy más, nem fogyatékkal élőt is kinevetnénk).
Általános iskolai éveimet egy kísérleti osztályban töltöttem, egyharmadunk valamilyen fogyatékkal élt (többnyire kicsit bolond, túlmozgásos, mániás...). Nagyon természetes viszony alakult ki köztünk. És egy valamit megtanultam, semmit nem utálnak jobban a fogyatékkal élő emberek, mint ha kiközösítik őket. És ha jól belegondlsz, az, hogy őket egy másik mércével méred még ilyen apróságokban is, hogy nevetsz-e rajtuk, vagy sem, az más az első lépés a kiközösítés felé. Szóval tessék nyugodtan együtt nevetni a fogyatékosokkal, ha okot adnak rá, lehet velük beszélgetni is, barátkozni... ugyanolyan arányban lesznek köztük is seggfejek, és szimpatikusak, mint bármelyik másik társadalmi csoport között. -
xxxpaulxxx #19766 Nekem van egy ilyen ismerősöm... teljesen rendben van mindenhol, de a bal keze kb olyan mint a horrorra akadva 2ből az öregé... nah jó azért nem olyan durván, mert ő nem csonkítja, hanem ilyen tök gyenge, csak így himbálódzik és tök furán néz ki... rajta szoktunk röhögni, de nem is (csak) emiatt, hanem mert alapból egy idióta:D -
Szerintem ez a legmocskosabb dolog kinevetni egy szellemi fogyatékost most gondolj a helyébe ha te lennél ilyen és téged röhögne ki mindenki milyen érzés lenne?Csakis akkor lehet rajta nevetni amikor a fogyatékos csinál a fogyatékosságából poént pl azok a törpék akik fellépnek a cirkuszban meg ilyenek. -
xxxpaulxxx #19764 Ritkán kicsúszik, de csak ha pl. egy autista valami nagyon "vicceset" csinál....
Viszont érdekes, voltunk az Ability parkban, ahol játékosan ki lehet próbálni milyen "visszamaradottnak" lenni és ott nem röhögtem egyik ilyen csókán se... pedig volt az aki rendszeresen odajött hozzánk, tolókocsiban egy autista fazon és tényleg vicces volt, de mégsem röhögtem, mert ott teljesen át tudtam érezni, amit éreztek... visszamaradottak, de mégis jól érzik magukat:) -
Soha, ez bunkóság.
-
de ha olyan társaságban vagyok, ahol röhögnek, ott én is röhögök rajtuk
-
ha viccesnek tartom, igen. -
Igen...
-
JÓHOGY
-
én is igy vagyok vele -
Nálam is társaságtól függ.
Ha egyedül vagyok akkor észre se veszem,de ha ott van pár gyépés haverom akik folyamatosan nyomatják a hülyeséget,akkor eleve jó kedvem van,és ha még ilyet is látok aki úgy mozog mint egy robot,akkor nem tudom visszatartani :D
Amúgy ritkán becsúszik, de nem szándékosan. -
Társaság függő,ha többen vagyunk akkor fix, hogy beindul a poéngyározás és a poénok célpontjai ált.ők^^
De egyedül nem nagyon,sajnálom őket -
ba32107 #19755 Nálam attól függ, hogy épp milyen társasággal vagyok. Van egy-két bunkóbb haverom, akik kiröhögnek mindenkit, akkor nekem is mosoly jön az arcomra, de ha egyedül vagyok, és látok egy ilyen embert, akkor szabályosan elszomorodom. -
bár az utóbbi időben láttam pár "timmy" szindrómás embert, nem volt rajtam a nevetés... -
Ritkán becsúszik, de nem szándékosan. -
Általában nem, de a nagyon vicceseket kinevetem.
Általában ha nagyon viccesek próbálok előttük nem nevetni , de van amikor ez nem sikerül
-
becsúszik de nem szándékosan.
Házibuliba egyszer csúnyán beégtem...
Rap-Hiphop arcok , ennek megfelelő zene szól, jön egy arc és ilyen össze vissza ujjakkal kalimpál nekem. odamegyek kellőképpen betompult aggyal: " Csááá lazák az ujjaid zsir vagy " stb. hasonló duma...
erre " Sajnos így születtem " én meg :C auf.... -
Néha beszúszik, de nyilván sajnálom szegényeket. Ettől függetlenül azok a mozgássérültek, akik úgy mozognak mint egy rapper, sajnos viccesek. A múltkor láttam egyet bőgatyában, piros baseballsapiban, először nem tudtam eldönteni, hogy egy idióta, vagy csak egy mozgáskorlátozott..