127612
-
igen. tudod az a baj, hogy a mai lányok már nagyon emancipáltak.
de amikor szükségük van valamire akkor előveszik a "finom női" oldalukat. értem ezalatt, hogy rengeteg lány szombatonként össze-vissza hányja magát, de azért a szokásos virágot, meg az előzékenységet elvárja a férfiaktól szorult helyzetben...mert nő... mimeg a suttyó férfiak....grrr -
ba32107 #20992 a csajok meg sokszor visítozva mesélgetik egymásnak az "élményeiket"
Ja de az a legjobb, amikor előtted művelik ezt. És ha lebaszom őket, hogy ez engem nem érdekel, akkor én vagyok a prűd.....nevetséges nem?
-
szieszáj #20991 igen. -

-
detto így vagyok vele énis. bár szerintem az ösztön a szexre mind a két nemben ugyanannyira benne van dehát a csajok meg sokszor visítozva mesélgetik egymásnak az "élményeiket"
aztán mégse jön sokszor az orgazmus :/ -
Fbn Lx #20988 na ez a szemléltető példa viszont tömény igazság :D -
és nem mellesleg ez így van yol. -
mi az hogy.. teljesen másképp... -
Fbn Lx #20985 ez gusztustalan bazmeg. :|
és még faszság is.
focival meg autómárkákkal engem a világból ki lehet űzni, másrészt a nők agyában a szexhez tartozó részt talán még nagyobbra rajzolnám, mint a férfiaknál. -
én ugy tudtam hogy a férfiak szervezetéből hiányzik egy enzim ami lebontja a tejet vagy miatök és engem is átszokott csapni a tej :D -
Női logika
Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom elõre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy bélyegeztesse le nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg, te vagy ön?
Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik.
Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz utazik.
A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki.
A falunkban két férfi van, aki jól néz ki- az én férjem és a szeretőm.
A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most, vagyis a férjemhez megy.
A férjemnek két szeretője van - Katrin és Andrea.
Katrin szabin van éppen.
Én: 'Andrea, le tudnád pecsételtetni a jegyemet?'
Andrea: 'Ismerjük egymást????? -
Fbn Lx #20982 az amerikaiak európai népek keverékei. szóval de -
értelmes kérdés... -
igen -
xxxpaulxxx #20979 Húúú ezzel a témával kapcsoaltban még mennyi ilyen vicc fog jönni:D -
igen -
igen -
-
CUCLI #20975 Igen, másképp. -
Egyén és életkorfüggő és elég sok tényező is beleszámít egy ember gondolkodásába. -
Nem tudom. -
lol ez jutott eszembe nekem is :D
-
ba32107 #20971 Szex után
Nő:
Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. Ő elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jajj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...
Férfi:
Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a picsába nem esik le?! -
Igen, másképp.
-
Hát amit a nők képesek összekombinálni mondjuk egy kukoricaszemről a szoba közepén,hát hazudnék ha azt mondanám,hogy nem. -
Igen, másképp. minden ember másképp gondolkozik :) -
nem nyilatkozom. :) -
xxxpaulxxx #20966 Eyébként meg persze, hogy másképp gondolkoznak... sok dologról ugyan úgy... legalábbis nagyjából... de többségben van a másképp gondolkodás esete:D -
xxxpaulxxx #20965 Kicserélem gépre/bassgitárra:P -
a férfinál a focit egyénire ki lehet cserélni :) -
-
Számomra kicsit felületes a kérdés. Hogyan kell itt érteni a gondolkodást? Ha egy olyan képesség például, hogy hogyan kezeli az agyunk a látómezőnkből jövő információt gondolkodás, akkor igen a válasz. De ha a kérdés az, hogy másképp vélekednek-e a nők különböző dolgokról, mint a férfiak, akkor nem a válaszom. -
Sok kérdésben a többség máshogy gondolkodik, de azért nem teljes mértékben és minden témában. Persze ez már csak szőrszálhasogatás. -
nem -
Szintugy :) -
Mondjuk találkoztál már velük? Beszéltél már velük? -
ba32107 #20957 Persze, hogy másképp. -
az igenre szavaztam először, de jobban belegondolva honnan a fenéből lenne nekem arról fogalmam, hogy másképp gondolkodnak-e? -
igen , másképp -
pista89 #20954 Igen, másképp.