127612
  • tigeroo
    igen. tudod az a baj, hogy a mai lányok már nagyon emancipáltak.
    de amikor szükségük van valamire akkor előveszik a "finom női" oldalukat. értem ezalatt, hogy rengeteg lány szombatonként össze-vissza hányja magát, de azért a szokásos virágot, meg az előzékenységet elvárja a férfiaktól szorult helyzetben...mert nő... mimeg a suttyó férfiak....grrr
  • ba32107
    a csajok meg sokszor visítozva mesélgetik egymásnak az "élményeiket"

Ja de az a legjobb, amikor előtted művelik ezt. És ha lebaszom őket, hogy ez engem nem érdekel, akkor én vagyok a prűd.....nevetséges nem?
  • szieszáj
    igen.
  • broman191
  • tigeroo
    detto így vagyok vele énis. bár szerintem az ösztön a szexre mind a két nemben ugyanannyira benne van dehát a csajok meg sokszor visítozva mesélgetik egymásnak az "élményeiket"
    aztán mégse jön sokszor az orgazmus :/
  • Fbn Lx
    na ez a szemléltető példa viszont tömény igazság :D
  • Rockynhooo
    és nem mellesleg ez így van yol.
  • Rockynhooo
    mi az hogy.. teljesen másképp...
  • Fbn Lx
    ez gusztustalan bazmeg. :|

és még faszság is.
    focival meg autómárkákkal engem a világból ki lehet űzni, másrészt a nők agyában a szexhez tartozó részt talán még nagyobbra rajzolnám, mint a férfiaknál.
  • tigeroo
    én ugy tudtam hogy a férfiak szervezetéből hiányzik egy enzim ami lebontja a tejet vagy miatök és engem is átszokott csapni a tej :D
  • tigeroo
    Női logika

Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom elõre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy bélyegeztesse le nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg, te vagy ön?
    Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik.
    Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz utazik.
    A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki.
    A falunkban két férfi van, aki jól néz ki- az én férjem és a szeretőm.
    A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most, vagyis a férjemhez megy.
    A férjemnek két szeretője van - Katrin és Andrea.
    Katrin szabin van éppen.
    Én: 'Andrea, le tudnád pecsételtetni a jegyemet?'
    Andrea: 'Ismerjük egymást?????
  • Fbn Lx
    az amerikaiak európai népek keverékei. szóval de
  • cement
    értelmes kérdés...
  • kulabácsi
    igen
  • xxxpaulxxx
    Húúú ezzel a témával kapcsoaltban még mennyi ilyen vicc fog jönni:D
  • banok
    igen
  • Mike at home
    igen
  • wordsworth
  • CUCLI
    Igen, másképp.
  • Különc
    Egyén és életkorfüggő és elég sok tényező is beleszámít egy ember gondolkodásába.
  • milk41
    Nem tudom.
  • pyrohun #20972
    lol ez jutott eszembe nekem is :D
  • ba32107
    Szex után

Nő:
    Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. Ő elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jajj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...

Férfi:
    Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a picsába nem esik le?!
  • nandorb
    Igen, másképp.

• bardocz
    Hát amit a nők képesek összekombinálni mondjuk egy kukoricaszemről a szoba közepén,hát hazudnék ha azt mondanám,hogy nem.
  • Kicsikiraly
    Igen, másképp. minden ember másképp gondolkozik :)
  • DJ Skyline
    nem nyilatkozom. :)
  • xxxpaulxxx
    Eyébként meg persze, hogy másképp gondolkoznak... sok dologról ugyan úgy... legalábbis nagyjából... de többségben van a másképp gondolkodás esete:D
  • xxxpaulxxx
    Kicserélem gépre/bassgitárra:P
  • Pepsi Twist
    a férfinál a focit egyénire ki lehet cserélni :)
  • Pepsi Twist

• panther112
    Számomra kicsit felületes a kérdés. Hogyan kell itt érteni a gondolkodást? Ha egy olyan képesség például, hogy hogyan kezeli az agyunk a látómezőnkből jövő információt gondolkodás, akkor igen a válasz. De ha a kérdés az, hogy másképp vélekednek-e a nők különböző dolgokról, mint a férfiak, akkor nem a válaszom.
  • bulba
    Sok kérdésben a többség máshogy gondolkodik, de azért nem teljes mértékben és minden témában. Persze ez már csak szőrszálhasogatás.
  • NEOreg3
    nem
  • BEAST #20959
    Szintugy :)
  • qtab986
    Mondjuk találkoztál már velük? Beszéltél már velük?
  • ba32107
    Persze, hogy másképp.
  • NEOreg3
    az igenre szavaztam először, de jobban belegondolva honnan a fenéből lenne nekem arról fogalmam, hogy másképp gondolkodnak-e?
  • DJKonya
    igen , másképp
  • pista89
    Igen, másképp.