127612
-
Másképp gondolkodnak. -
timantes #21032 De butásogról beszéltek , a férfiak hogy látnának bele a nők agyába ? istenem mennyi szánalmas emebr van a földön... de sokan tudják hogy másképp gondolkodnak , közben csak .pic-ről láttak még nőt -

-
Off: 
-
ba32107 #21029 Engem alapban idegesítenek a 14-17 éves korosztály kreténebb egyedei. A minap éppen egy kocsmában ültünk. Volt egy ilyen társaság, kb 3 fiú, 3 lány, folyamat nyalták falták egymást, ordítoztak, pulthoz támolyogtak piáért. Bementem telefonálni az egyik csendes, sötét helységbe, hát ott majdnem már dugtak. Kisgyerek izompólóban szaladgál, szájában a cigi, és fogadok, ha nekem jönne, ő ütne meg.
Hát nemtom, egyre viccesebb irányba tolódik a mai fiatalság. Vicces, hogy 20 évesen ezt mondom, de tényleg. Lányoknál amúgy felőlem nyugodtan dohányozhat, stb (én is élek hasonló szerekel), de egy erkölcsi tartás legyen már benne.....tegnap is hallottam egy sztorit haverom volt barátnőjéről, hát csak néztem. Az a maroknyi normális lány, aki még annak nevezhető, az mind foglalt, vagy pedig nem ismerem őket...
Hogy az offtopikhoz is szóljak: foci szar, rally kurvajó :D -
Fbn Lx #21028 figyelj, ez egyáltalán nem tapasztalat kérdése. -
Rundstedt17 #21027 Persze a fiatal tapasztalatlan lány hibája....a pedo tapaxtalt xámító férfi meg talpraesett igaz? -
Fbn Lx #21026 én pont hogy emiatt az ilyen lányokat jobban lenézem.
inkább úgy gondolom, hogy a lány az elítélnivaló, aki megalázkodó, a férfi pedig amellett hogy bunkó, szimplán talpraesett, hogy kihasználja, és dugja, mert lehet.
A lányokat kellene megnevelni rendesen, és ezek az emberek nem tudnának érvényesülni -
Fbn Lx #21025 ezzel csak az a baj, hogy nekem ez nem célom. az ilyen típusú lányokkal sajnos képtelen lennék együtt lenni, mert nem nézem őket egyáltalán semmibe.
az más dolog, hogy talán ők sem engem. mert nincs kocsim, keveset káromkodok, és még az arcom sem nagy. -
Rundstedt17 #21024 Igen.pedok is és szánalmasak is.nem a buta lánykákat kell elítélni emiatt hanem ezeket a xánalmas férfiakat -
valahogy nincs hozzá gyomrom.
De érted, akinek az a siker hogyha tizenéves fiúk elől viszi el a lányokat? Szerintem nem gyengén szánalmas. Merthát egy érett nőt meg nemtudnának megtartani sem (megtartani? ha! összeszedni sem) -
Rundstedt17 #21022 A te korodba ettől már nem kell tartani hacsak nem vagy pedo:D -
Rundstedt17 #21021 Ez van a jókat vixik az idősek:D.nem baj majd ha te lexel abba a korba te fogsz 6-10ével fiatalabb sulis lánykákal kezdeni:D -
faszfóbiás nekem nem kéne
még nyüglődjek a defekteivel is -
jah. totally agree
járni akartam egy csajjal, kiderült hogy a helyi kokszos a barátja. pedig rendes visszahúzódó, félénk lány, soha nem néztem volna ki belőle...(bár lehet csak félreismertem)
úgyértem, hogy a tag teljesen olyan mint amilyennek elsőre beskatulyázod ránézésre. na nemprobléma.
Amúgy én azt vettem észre a giminkben is hogy a csajoknak MINDIG idősebb barátja van. Nincs kivétel. Autóval hozzák-viszik őket, de ilyen 20-30éves tagok, komolyan. Persze nagyrészük ilyen "van egy érettségim, otthon élek asztrám van" típus. De akkoris ez szerintem kurva gáz, hogy ez kell a csajoknak.
De van pár faszfóbiás csaj is (én pl. tegnap tudtam meg egy nagyon jó picsáról hogy még szűz, 1éves kapcsolata alatt nemvolt semmi sem közöttük a hapsijával, vár az igazira)
Nah az ilyen csajokból már egyre kevesebb van. Csak az a lényeg hogy elveszítsék a szüzességet és a többiek vígan körbetáncolják...
Sztori: Egy lány már fél éve járt egy fiúval. Alig mertek kezet fogni meg csókolózni. A lány pedig olyan társaságba keveredett ahol kínos volt ez az egész, amikor szóba került. Rá 2 napra már lefeküdtek.. -
Rundstedt17 #21018 A sörtől büzlő alakoknak igen az a férfias -
ki kit néz, és vesz észre :))) -
Rundstedt17 #21016 Szerintem meg fordítva.A 20év feletti meg 30év körüli férfiak akik 16éves lányokra élveznek azok a szánalmasak és vanak bőven... -
Hát milyen kemény már 90 percen keresztül agyatlanul futkosni. -
Fbn Lx #21014 hát harcművészeten meg küzdősportokon kívül nem sok minden éri el az ingerküszöböm a témában.
Játszani én is szoktam néha, de nézni??
izzadt férfitesteket futkosni a tévében egy szaros labda után?
ez az, ami férfias? omg. -
A labdakergetés tényleg szar,de az ótóverseny az nagyon jó:) Akár 200 körön kerezstül ovál pályán. -
én inkább a selyemfiú külsővel rendelkező srácokat látom előtérben most, fülbevalóval, idióta hajjal, rózsaszín pólóval, meg ilyenekkel. -
Szerintem az a szánalmas,amikor 16 éves lányocskák 20 fölötti,de 30-hoz közeli pasikra élveznek. -
Rundstedt17 #21010 Én is így vagyok vele érthetetlen hogy egyesek órákat képesek nézni a labda kergetést vagy még abszurdabb hogy körbe megy a versenyautó vagy 50xer izgi lehet:D -
jah :)
aki ezeket nem szereti, és sört sem iszik meccs alatt, az nem férfi :) -
Fbn Lx #21008 egyetértek.
a lányoknál az a kemény, akinek több a hányós sztorija, kisebb korában vesztette el a szüzességét, és már 14 évesen legalább 5 évvel idősebb pasija van.
Sőt. Észrevettétek, hogy manapság a nagydarab, mackós, parasztarcú "férfiak" a kelendőek? Pocakos, ránézel, és megállapítod, hogy agresszív, és buta, mint a szar. Mennyi lányismerős jár ilyennel. -
nem soká közlekedéses kérdés, lehet készíteni a lehurrogó kommenteket :_SDAASD na jó nem, most volt nemrég, de lesz úgyis majd -
én utálom a focit (na jó focizni szoktam kiscsapattal, de nézni nemnézem), meg az összes technikai sportot:D
erre varjatok gombot :DD -
Rundstedt17 #21005 Te meg gondolom tipikus agyatlan szurkoló,meg az autókra élvező... -
Foci az tényleg szar:D -
Fbn Lx #21003 mert szarok a focira és az autókra? -
várj, a nők szót most nem a nemre értem. hanem a nőiességre vagy mifene.
aludnom kéne előbb ehhez a vitához -
És ha csak nagy a szexuális igénye,de a többi amit leírtál nincsen meg benne az is zavar?
-
Rundstedt17 #21000 A részeggel egyetértek többivel nem. -
mert feminim vagy -
bocs de ezzel a nők 99,9999999999%-át le is fedted :) -
totally agree
-
neked menyni bajod van -
közben pedig a szememben nem nő az aki:
-össze vissza káromkodik
-cigizik (fog-ápolatlanság és az igénytelenség netovábbja)
-többet foglalkozik a külsejével mint a belső énjével (fodrász, szoli, műköröm stb.)
-iszik mint a gödény (részegen fetreng + sugárban hány)
-lusta
-a szexuális étvágyát minden más szükséglete elé helyezi
szóval ezek általában hülye libák, kurvák, undorító egyei a társadalomnak. ki-ki döntsön belátása szerint, hogy hova sorolja őket.
a világ 2 legundorítóbb dolga : dohányzó és részeg nő. -
Rundstedt17 #20994 Teljesen egyetértek.Az autóknál és a focinál érdektelenebb dolog, téma a világon nincs számomra:D.A nőkre vonatkozó megállapítás színtúgy igaz