127612
  • bardocz
    Ketrecharc mindent visz.
  • DJKonya
    multkor láttam a Nat.Geo-n egy harcművészetet valami Take nemtudom mi volt csak ennyit tudok leírni belőle... De qva gyorsan nyomta a csávó
  • bardocz
    Az ilyen vékony emberek,ha már tanulják egy ideje,akkor szimplán kitérnek előle.
  • Bulykin
    Igen, láttam már verekedést.
    Igen, és részt is vettem benne.
    Engem vertek meg, nem tudtam védekezni.

kb. ilyen sorrendben
  • bardocz
    Pisztollyal nyugodt állapotban szerintem halálegyszerű.
  • DJKonya
    á hogy életbe maradjon ennek a easy-b verzióját választom, levegőbe fejrefordítom és háttal földre baszom, nem kellemes érzés én már estem le 3 méter magasból hátra, igaz éppphogy de még ittvagyok:D
  • nandorb

• bardocz
    Na az meg a másik:)

Mennyivel jobb érzés már az,hogy igen,ma sem törték el az orrom,mert tudtam figyelni.Na persze ez egy szimpla edzésen nem igazán történik meg,de orrvérzés az simán.
  • Pepsi Twist
    ja hát én is tok 1-2 olyat amibe úgy lehet belehal ha nincs eddzve :) pl fejrefordítod a tagot aztán gyakorlatilag fejjel lefele földhöz baszod :D
  • DJKonya
    szeretem a pankrációt is tudok is egy jópár kemény trükköt de nem mertem senkin kipróbálni a keményebbeket csak így tornaterembe csináltam párat haverokkal kevésbé fájdalmasak közül:D
  • DJKonya
    ez lol
  • Pepsi Twist
    K1
  • Pepsi Twist
    van ez a híres videnyó :D

• DJKonya
    én 15 éves vagyok az igaz de én karatéztam is dzsúdóztam is de már nem
  • Pepsi Twist
    xD én nem tom én tényleg átlagon felüli vagyok a 130 kilómmal meg 203 magasságommal :D de nem tom így is belémkötnek a kis kancsal 160 magas cigók... ezek direkt akarják megveretni magukat vagy csak simán mazochisták?
  • DJKonya
    bár én nem szeretek verekedni mert nem sokat ér el vele az ember de akkor se hagyom magam megölni arra meg főleg harapós vagyok hogyha valaki a csajomat vagy valamelyik családtagomat basztatja, na akkor ott leszámolás lessz az biztos
  • DJKonya
    én se vagyok egy kis darab 185 centi vagyok és inkább izom van rajtam szokták pesten mondani mikor megyek apámnak hogy na mivan hoztad már a fijadat is?

volt olyan eset hogy ismerősömmel mentem Angliába kamionnal és Fracniaországba megkellet állni pihenni de mikor elkezdtünk pihenni akkor az pont éjszakára esett dde a piheő idő vége már világosba volt reggel 9 óra fele, és éjszaka 3 arab csavó potyázva akartak átjutni angliába és kivágták a pótkocsi tetején a ponyvát, de reggel mikor elmentünk a benzinkúthoz kajálni stb akkor láttuk hogy furán mozog a pótkocsi oldalán a ponyva, odamentünk a pót mellé csöndben és akkor hallotuk hogy valakik vannak a póton, felmásztunk a pót tetejére és volt egy lyuk vágva rajta, elég magas árut szállítottunk alig fértünk néggykézláb bent, kidobáltuk a 3 csávót a pótkocsibol jól megvertük őket aztán bebasztuk őket a bokorba és mentünk tovább:D

aztán volt már amit korábban is leírtam:
    ettem a kajámat a búzán és odajött a cigány aztmondja adjak kaját, mondom nem adok, akkor felütötte az álam én feláltam ballal meglöktem jobbal meg levertem neki egyett.

Volt mikor ifibe fociztam és nemtudom melyik meccsen volt mikor szöglet volt, ugye állok a kapu előtt várom a labdát a cigó meglök, mondom anyád , azt látta a bíró is rászólt, rá 10 percre volt egy szabálytalanság mikor becsúszott de direkt lábra ment, nem is tetettem magam feláltam és elkezdtünk vitázni, akkor kaptam sárgát:D aztán volt a meccs vége felé helyzetbe voltam ő meg futott utánam és kézel meglökött de a bíró nem fújta be, utána jött a hab a tortán mikor egy értelmetlen dolog miatt kiállítottak akkor már ő is kispadon volt, mennék le a pályáról az meg elkezd spriccolni a szódával akkor odamentem mikor látta hogy megyek felé ő is felált de nem sok ideje volt mert orbavágtam az meg beborult a többiek közé, utána persze amíg a nagyok meccse nem ért véget addig a buszrol nem mertem leszálni mert mindenki az én fejem akarta:D
  • bogyoka
    Tavaly szeptemberben. A tárgyalás lefolyása egészen májusig tartott.
  • Pepsi Twist
    nekem mennyiér szereznél tankot? :D
  • DJ Skyline
    én tankkal járok, azt mondják legális
  • Pepsi Twist
    amúgy a 60 kilós ninjanak letolsz 1 igazi Medve Mancs Sallert :D aztán ott marad
  • Magic Boy
    Akinek a verekedés "poén" (úgy látom vannak itt páran) azok gondolkozzanak el azon, hogy mekkora "poén", ha őket verik.
  • Pepsi Twist
    te csak hiszed :)
  • Pepsi Twist
    o.O

Hány éve volt ez? :D
  • SötétBarom
    :C
  • Pepsi Twist
    van itt olyan hogy "golyóálló mellény"... elmondom nektek hogy már az is illegális tehát nem lehet rajtad az utcán :D olyan mint a vipera...

(én így tudom)
  • Pepsi Twist
    ez igaz én is "batár nagy állat" (fater szerint) vagyok és én is elég gyors vagyok... sokan azért bukik el a verekedést mert nem ők kezdik hanem próbálják magyarázkodni... hogy kést ránt és akkor őőő izé akkor sem adom oda meg izé bla bla lba és akkor csodálkoznak ha a cigány megkéseli teljesen hidegvérrel rá kell vetni magad a cigányra hogy szinte megilyedjen :)

ez a hosszabb 2. rész nem neked megy csak általánosságba
  • Pepsi Twist
    Igen, és részt is vettem benne.

volt 1 pár akció... legtöbb örködés közbe volt... a legjobb amit szeretek mikor ilyen 10-15 db részeg 15 évesek jönnek hajnal 4 környékén :D

meg 2 cigány elakarja venni a telót én meg jöttem a boltból gyalog és volt nálam 2 sör az 1iket lebasztam a sörrel a másiknak meg a fejét belebasztam a buszmegálló tábla csövébe :D

ugyancsak örködés közbe jön 2 cigány hogy "hé figyi" és akkor előkapta a kést hogy kéne a pénzed és én minden szó nélkül megfogtam a kezét kicsavartam belőle a kést a combjába vágtam, a másikat meg 2x gyomorszájon vágtam és összegörnyedt kirúgtam a lábát a gecibe 3x-4x mellkason rúgtam aztán ott hagytam őket

a láttam meg olyan volt hogy állok a téren és nem messze tőlem pár emberke vert 1 másikat... akkor én nem mentem oda mert voltak vagy 4en akik verték a tagot és láttam ott viperától kezdve a kis késig mindent

van még 1 pár de sztem nem lenne elég a 25000 karakter :D
  • kas123
    1.
    A helyi disco mögött ültem egyedül. Odajött pár c!gány és el akarták venni a belépőmet. Én meg nem adtam és nekemestek. Ütés ütést követett. Szerencsére odajött pár havercsótány segíteni, így pár kisebb monoklival megúsztam.

2.
    A durvábbik az pedig egy kopasz srác ellen volt.
    Vmiért belémkötött, és elhúzott félre a "haverok" mellől a "társai" elé, ott elkezdett pampogni vmi miatt, és dirr durr...visszaütni nem ütöttem vissza, mert akk mégjobban pórul járok. Sajnos nem volt a közelben igazi barátom, aki kiállt volna mellettem, így 5 kopasz ellen 1edül inkább nem kockáztattam. Így sikerült aránylag simán megúsznom. 2 hétig vért köptem utánna + 2x akkorára dagadt az arcom + kicsit elferdült az orrom. :)

3.
    Haverokkal sétáltunk az utcán és láttuk h vkit meg akar verni 1 csávó.
    A gyereket lefogtuk, a srácnak meg mondtuk, hogy most fusson el innen amíg van ideje. :)
  • F1re
    látta is meg részt is vettem

am vissza térve "Fbn Lx" amit mondott teljesen hulyeseg rengeteg kigyurt droidot ismerek aki ugy verekszik mint 1 k1-es plussz még van koztuk aki karatezik is meg thai boxol is pedig hihetetlen nagy állatok de még is gyorsak :P am meg a bicepszes hulyeseghez amit irtal teljesen baromsag mivel ha 1 ember nem idiota akkor nem csak a bicepszét edzi hanem a tricepszét is amivel ütsz, persze az ütésnél használod a mell,tricepsz ill váll izmod is plussz a testépitök nan nem joh példák mivel 1 testépitőt csak a teste érdekli nem verekedni akar szal nem fog arra hajtani hogy gyors legyen stb, de rengeteg hobbi szintu gyuros ember van aki nagy db mellette kuzdosportot is nyomat. am meg ha mar kuzdosportokrol van szo szvsz megfigyelesem szerint több ismem nyomta kulonfeleket es amik hatasosak es kemenyek azok ezek : Thai-box,box,karate,ninjitsu,kempo ien kick-box,judo stb nem nagyon alkalmazhato de nem szeretnek ezen veszekedni
  • Molnibalage
    Ez így van. Főleg, ha száguldozik az adrenalin az emberben. Olyan egyszerűnek tűnik fegyverrel lőni, pedig nem az. Próbáltam.
  • Mike at home
    nem olyan könnyü mondjuk egy pisztollyal valakit fejbelőni 10-20 méterről sem, hacsak nem vagy képzett lövész
  • G_ArchAngel #21521
    Igen, vertek is meg, vertem is meg embert - ez kb. minden hetero ferfi eleteben elofordul parszor, csak az evek elmultaval illik abbahagyni...

Noert meg nem verekedtem, az nem eri meg..., de ha a soromet kionti valaki, vagy meccs kozben a TV es kozem all...
  • somdav95
    Kis "brazilt" kicsit megcsapdostam a suliba mert sokat pofázott Más nem nagyon volt...
  • DJ Skyline
    láttam már egy két balhét, de semmi több. legkomolyabb talán mikor a Moszkva téren egyik srác rohant a másik után késsel hadonászva meg üvöltözve, hogy kinyírlak engem még nem vertek meg [lekopogja], aztán lehet holnap vágnak fejbe egy STOP táblával
  • bogyoka
    Engem vertek meg, nem tudtam védekezni

egy férfi, de csúnyán.
    (megerőszakolt)

Persze a rendőrség elkapta, és kapott 5 évet emiatt.Most csücsül szépen.
  • Rockynhooo
    jah és gondolom nem kell mondani milyen etnikai csoporthoz tartozott az illető bár már nem ismerném fel
  • Rockynhooo
    láttam már verekedést többször is. meg egyszer megvertek mert nem tudtam védekezni annyira részeg voltam.. u.tesom ballagásán voltam italoztunk egyszer csak elvágták a fonalat és annyira emléskzem h megyek hazafele esek kelek.. :S jön egy csávo h adjak már cigit mondom hoooogy adnééék nincsen nekem se.. aztán hogy ne hazudjak stb stb.. én meg már nem álltam a lábamon bammm kaptam egyet aztá lett egy hétre monoklim :| annyira bánt hogy ilyen részeg voltam azóta ennyire nem is basztam be ezóta nem iszok töményet csak sört.. kiváncsi lettem vna mi van ha józanul jön rám a csávó.
  • DJKonya

Engem vertek meg, nem tudtam védekezni. volt tavaly hogy barátnőmmel sétáltunk este a városba és vettünk kürtös kalácsot és 7 geci cigány megtámadott két kibaszott kürtöskalácsért , barátnőmet megtudtam védeni magam nem engem jól megvertek barátnőm meg elment segítséget kérni, hálistennek olyan helyen voltunk ahol voltak biztonsági őrök és ők szedték le rólam a mocskos brazilokat.......

• extramagascsaj
    Igen, láttam már verekedést...eleget
    Többet nem szeretnék :S