127612
  • Pepsi Twist
    ja nem :D
  • Pepsi Twist
    TÉK
  • Pepsi Twist
    rednááááá
  • passatgt
    és mégis hova fognak irányítani vele?
  • 89
    Lassan kezd a "falanszter" valóra válni emberek, vegyétek már észre...
  • 89
  • Fbn Lx
    lehet, hogy én túl gyanakvó vagyok, de akkor egészen biztos, hogy te meg túl jóhiszemű :)
  • passatgt
    beültetik, viszont jópár elmebeteg úgyis kivágja magából
  • bulba
    "Gondoljatok már bele egy kicsit, emberek. Abba, hogy VALÓBAN miért akarják velünk ezt csinálni?"
    Senki nem akar senkibe ilyen chipet beültetni

"Vegyétek már észre, hogy ez rohadtul csak az eszköze a korlátlan irányításnak..."
    Az irányításnak? Inkább az ellenőrzésnek, nem?
  • Fbn Lx
    jaj. most gecire poénos voltál :o))))))))

mintha csak egy rohadt lőfegyverről meg a rohadt warezról lenne szó. Ezek szerint annyi eszed nincs, hogy felfogd: minden kicsiben kezdődik. Eddig még egy korlátozás sem szült nagyobb szabadságot.
    Ha meg arra vágysz, hogy megszabják azt is, hogy miről beszélhetsz, akkor tényleg halott ügy.
  • GregSB
    Nem mondták még neked, hogy üldözési mániád van?

Jujj. Nem lesz warez, meg nem tarthatok pisztolyt illegálisan, de még csak azt se hazudhatom hogy van! Azta! Azt hiszem teljesen magamba fogok roskadni. Múltkor is éppen azzal vettem le egy lányt a cseten a lábáról hogy van pisztolyom. Hogy fogok mostantól csajozni???

Warez és pisztoly nélkül nem élet az élet!
  • Fbn Lx
    Majd visszatérhetünk a témára a jövőben, ahol egy rossz szót nem írhatsz le neten úgy, hogy le ne nyomozzanak utána.
    Majd ha a warez játékaidról beszélsz egy fórumon, vagy a nemlétező lőfegyvereddel hencegsz, aztán kopogtatnak nálad. Amire volt már precedens az usában.
    Majd ha regelsz egy oldalra ezen "jó ötlet" segítségével, és minden rossz, rendszert becsmérlő szavad, minden enyhén is illegális tevékenységre utaló megszólalásod ezáltal az egyetlen csip által kerül nyilvántartásba, akkor majd áldhatod ennek a csodáit.
    Kár, hogy meg fognak dugni, ha lázadsz, mert "terrorista" vagy, és nem támogatod a közjót.
    Jelenleg ez nem más, mint a tökéletes kapitalista diktatúra tökéletes eszköze. A pénz mellett a másik.
    És hogy miért kell hangsúlyosan felülvizsgálni az internetes tevékenységeket is?
    Mert ez itt a liberalizmus fellegvára, és minden, kicsit is személyi szabadságra vágyó ember kommunikációs csatornája tabuk nélküli véleménynyilvánításra.
    Élvezd ki, amíg tart.
    Te ez ellen egyszer még küzdeni fogsz.
  • Fbn Lx
    20 év múlva én egy olyan világot képzelek el, ahol tele lesz b*szva a fejetek implanttal, a zene is terabájtos chipekből fog szólni, amit csak ti hallotok... rágondoltok, indul is! Nagyjából ezzel fogják kiszúrni a szemeteket, mint a technológia előnye.
    Mindenesetre én foggal-körömmel fogok küzdeni azért, hogy újra a természettel összhangban éljünk, szabadságban, és ne csináljanak belőlünk egyre nagyobb mértékben birkát. De egyedül kevés vagyok.
  • Fbn Lx
    A jövő sajnos az olyan polgárok jövője, akik saját maguk idéznek elő mindent, ami lekorlátozza őket legszemélyesebb megnyilvánulásaikban, lehetőségeikben, korlátlan önkifejezésükben, és egy változatos életben.
    Akik az igenre nyomtak, azok vagy nem értették magát a kérdést, vagy már most elhitték, hogy ez az egész nekik jó. Sőt. Sokan élesen kiállnak amellett, hogy ez mennyire jó, szinte osztanak mindenkit, aki még nem világosodott meg. És ez röhej.
    Gondoljatok már bele egy kicsit, emberek. Abba, hogy VALÓBAN miért akarják velünk ezt csinálni?
    Szerintetek van bármilyen hatalom részéről olyan intézkedés, ami a köz javát szolgálja? Szerintetek az a célja az egésznek, hogy nekünk jó legyen, mert nem kell magunkkal vinnünk a buszbérletünket?
    Ezek olyan látszatkönnyebbségek, amik által - ha semmiféle személyes azonosítást nem kellene elvégezned, csak vakon menni előre - méginkább éreznéd, hogy mennyire nincs célod a világban.
    Minden egyes lélek becsippelve, még inkább éreznéd, hogy mennyire egy nyomorult, kihasznált, nyomon követett, irányított, eltaposott birka vagy. Egy olyan csordában, ami fölött (egyre inkább) korlátlan hatalma lesz ezáltal különböző szerveknek/személyeknek.
    Vegyétek már észre, hogy ez rohadtul csak az eszköze a korlátlan irányításnak, nem az életetek megkönnyebbítésére irányuló dolog.
  • Fbn Lx
    ja, múlthét szombaton is hogy volt, hogy nem, hát egyszercsak körülnézek:
    -Bazmeg, eltévedtem a sivatagban! Na mondom... óriási!!4
  • Pepsi Twist
    ilyen verzió is van
  • sweech
    egyes cégek azért fizetnek hackereknek, hogy ha van, találják meg a rést a védelmükön, amit azután foltozhatnak
  • Pepsi Twist
    egyes cégek Hackereket fizetnek le hogy ne törjék fel a rendszerüket itt is megoldható... párat az okosabbik feléből lefizetnek hogy hé figyi ezt hagyd békén... azt az ilyen noobok meg édeskevések ehhez...
  • Pepsi Twist
    mindenki feketézik... és ebből él az ország...

amúgy ha senki nem feketéznek akkor hogy élnénk meg? ez a másik kérdés... az államnak jó lenne de a polgároknak?
  • Kicsikiraly
    a probléma ott gyökeredzik hogy egyes emberek érdeke az, hogy feltörje.
  • kocsisgabor9999

Ha mindenki "feketézne" mi a faszból élnénk meg?
  • DIESEL DOG #21972
    Véleményem szerint szinte bármit kitudnak játszani a rossz akaratú emberek. Sajnos ez van. Addig jó amíg nem nekünk származik belőle kárunk.
  • Ability
    Tudsz mondani most egy olyan technológiát amit nem lehet kijátszani? Amúgy meg remélem Ti is tudjátok, hogy ha egyszer egy ilyen bezetesére kerül, akkor azt alaposan biztonságosra csinálják, amennyire csak lehetséges. Amúgy az említett példa most is létezik, és tényleg vissza lehet élni vele, pont ezért nem engedélyeznének most így hirtelen egy ilyen javaslatot. Amúgy aki otthon van a tech világban, az pontosan tudja, hogy most is vannak olyan titkosítások, amit lehetetlen feltörni, visszafejteni. Nemrég meg olvastam indexen (igen, nem a leghitelesebb oldal), hogy kitaláltak egy újabb megoldást a visszafejthetetlen titkosításra, amit elvileg tényleg lehetetlen feltörni. Amúgy azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy manapság egyáltalán nem nehéz hozzáférni valaki személyes adataihoz. Amúgy is minden nap olvasok olyat, hogy 1 millió lakos banki adatai kerültek ki, meg 6000 diák neptun hozzáférése minden személyes adattal együtt.

Valószínűleg ha ezt valaha bevezetik, és az élet tényleg ilyen automatizált lesz, akkor alaposan megcsinálják a védelmet is, mert ha az gyenge pont lenne, akkor mindenki vagyoni értékei veszélyben lenne. Ilyenkor idézném a hozzászólásom első mondatát, hogy ezzel ellentétben manapság sincs egyetlen olyan megbízható megoldás, amivel védeni lehetne bármit is... minden feltörhető most is, lényegtelen hogy új vagy elavult technika.
  • Kicsikiraly
    jó ötlet, 100% hogy ez a jövő.
  • FZoleee
    Egyetértek, én a "Jó ötlet"-re szavaztam :)
  • DIESEL DOG #21968
    Hát a bűnözők biztos hogy ezt is kijátszanák.
  • ba32107
    Szerintem ebben éppenhogy sok potenciál van a bűnözők számára. Rádiófrekvenciás ajtónyitás? Nem hiszem, hogy sokáig tartana "feltörni". Az elektronikus csalások, lopások új korszaka lehetne.
  • DIESEL DOG #21966
    Sajnos olyan világban élünk hogy nem lehet már bízni szinte semmiben. Pláne itt Magyarországon. Abban egyetértek hogy talán a jövőben alkalmazni fogják ezt a technológiát. Annyiban viszont biztos jó lenne hogy visszaszorítsák vele a bűnözést...
  • Ability
    Miért gondolja mindenki hogy a világ 6-7 milliárd népességéből minden szerv az ő szaros életére kíváncsi? Eddig is nyomon tudták követni az embereket... semmi nem változna. Szerintem van benne jövő. Mekkora jó lenne, ha nem kellene sorbanállni jegyet venni, hanem csak felszállsz a szerelvényre és már le is vonták az árát a számládról. Nem kellenek kulcsok, mert az ajtó a közeledben auto kinyit. Nem kell bankkártya, mert az ATM rögtön azonosít amikor odalépsz elé. Vagy balesetet szenvedsz, a mentősök rögtön azonosítani tudnak bármiféle irat nélkül. Konkrétan kiváltaná ez a megoldást azt, hogy mindenféle iratot, tárgyat magadnál kelljen tartani. Egyébként én meg úgy tudom, hogy ezzel nem tudnak nyomonkövetni, nagyon kicsi a hatótávolsága, ergó nem tudom mit lármáztok. De ha nem így lenne, akkor meg szerintem külön jó, hogy a bünözőket lehet figyelni, vagy ha netán titeket gyanusítanak, akkor halálbiztos alibitek lenne, hogy merre tartózkodtatok.

Teljesen úgy csináltok, mintha valaki monitoron követné a jelentéktelen életeteket. Mert így van, jelentéktelen, egyik szerv sem fog csak úgy találomra utánatok kémkedni.
  • ba32107
    Személyivel
  • SG rock
    Nem kellenek nekem ilyen sz@rok sehová...
  • DIESEL DOG #21962
    Erről nem is beszélve. XD
  • bardocz
    Vagy mikor recskázok.Az meg sokkal rosszabb.
  • qtab986
    Én az igenre nyomtam és nem poénból. Tényleg az gondolom van értelme csak nem ma vagy nem Magyarországon.
  • DIESEL DOG #21959
    Az én álláspontom az hogy belém ne ültetgessenek semmiféle microchipet. A végén még odáig fajulna a dolog hogy még azt is nyilvántartanák hogy mikor megyek ki WC-re...
  • cenobite
    Úristen, van aki az igenre nyomott...???
  • broman191
    Erről van szó, például mobillal is bemérnek pedig nem nyomkövetőnek készült...:)
  • sweech
    vagy de, csak nem tudnánk róla
  • broman191
    Feltehetőleg feketedoboz-szintű a cucc - ha meg egy repülőbecsapódást nem él túl akkor tárgytalan...nem kellene ha más lenne a mentalitásom akkor sem! :D
  • bardocz
    ÉS ha elég az a testrészed,amiben a csipp van?-.-