127612
-
igen, mert irritál -
helyesírásba nem szabad belekötni ebbe meg igen? -
kibaxottul bántja a xemem az, hogy így írx -
Rundstedt17 #22310 Utálom mindkettőt de talán a hetente italozókat méginkább.a dohányos büdös,és ha közelembe szívja az én egészségemet is roncsolja és ez nem tetszik.az alkoholt fogyasztók még büdösebek az egészségesnek beálítot lötytöl a xervezet a börön kerextül próbál megxabadulni,de amiért megvetendőbek hogy a réxegekel csak a baj van,ráadásul sok köztük a link heti kocsmás alak nem sokba nézem alkohol fügöket -
Rundstedt17 #22309 Jah deh a foszforsavas szirupot fogyasztó emberek nem bűzlenek az alkoholtól.kettő részegséget sem okoz... -
Rundstedt17 #22308 Jól elmondtam mi szúrja az én szememet is:d.az ostoba átlátszó érvek:d -
szörnyű -
A foszfor-sav aktív részét képezi a szirupnak. Ráadásul kioldja a csontokban található kalciumot. -
Azért a cigit ne hasonlítsd az alkoholhoz, nagyon nem ugyanaz a kettő, és bármennyire is hihetetlen, az alkohol jó hatással van az egészségre megfelelő mértékben.
Én hétvégente fogyasztok alkohol, de van mikor hétközbe is becsúszik, bár az ritka a munkahelyem miatt. -
"már nagyon rég óta megfigyelték az embereket, és aki nem ivott semmennyit életében, az kevesebb ideig élt, mint aki a fent említett mennyiséget fogyasztotta"
:DDD Igez,és az is igaz,hogy az elhalálozott emberek 98%-a eszik kenyeret,így a kenyér is öl. :DD
"vajon mért van az, hogy akik egy ilyen gyárban dolgoznak, erősen tartózkodnak a saját cégük termékeitől"
Ez nem csak az ilyen fajta termékekre vonatkozik. Nekem az egyik ismerősöm chips gyárban dolgozott,és undorodik a chipstől,mert tudja hogy/miből készül. És ezt minden fajta ételre italra el lehet mondani hidd el. -
én meg akkorse iszok
-
Nincs jobb dolgod mint negyed 12-kor a helyesírásom firtatni? :)
Akkor: Nem iszoM. -
iszom -
Nem iszok. -
én ugyan a csak alkalmankéntra szavaztam, de az annyit jelent hogy évente kb kétszer iszom, akkor is egy fél pohár valamit. én tényleg nem fogyasztom, nem mindenkinek ebből áll az élete. -
Fbn Lx #22298 Ahhoz már nagyon alkesznak kell lenni, hogy látható hatása legyen a butításnak... Ismertem már azért pár embert aki évek óta leitta magát erősen, minden hétvégén. Arról nem is beszélve, hogy ha nem iszol annyit hogy szívbeteg legyél tőle, egyáltalán nem fogsz rövidebb ideig élni. Ahhoz olyan életmód is kell... És nem szabályszerűség, met olyan emberek is meghalnak 40 évesen agyvérzésben meg szívrohamban, akiknek heti egy sörön kívül köze sem volt az alkoholhoz életében, esetleg aki vega volt... ilyenről is hallottam sokszor.
Sőt, egy 70 éves embertől idézem: "Ti mennyire keveset isztok! Az én időmben mi minden hétvégén mentünk a kocsmába..."
Azzal meg, hogy hülyeségnek tartod, hogy napi egy cigi egészséges, csak félig-meddig tudok egyetérteni.
Én azt mondom, hogy az szeret dohányozni, aki nem szokott rá. Az szeret dohányozni, aki csak ritkán gyújt rá, mert az tudja élvezni, és nem megszokásból csinálja.
Sokan elfelejtik megemlíteni, hogy egy szál cigi elszívása kitágítja a vérereket, és csökkenti a vérnyomást, meg a pulzust. Ugye mennyire logikus, hogy ezzel nem ölöd meg magad.
A baj tudod hol kezdődik? Ha gyakran szívod, nincs ideje a káros anyagoknak kiürülnie a szervezetedből, feketedik a tüdőd, és eltömíti a vérereidet. -
szerintem kimaradt az a szavazási lehetőség hogy óránként.....xD -
így van, ismerek én is több ilyen embert, akik fél évente ha egyszer isznak egy pohár pezsgőt, vagy egy üveg sört, és akkor sokat mondtam -
És mért nem iszol alkoholt? Valami betegség miatt? -
pedig nekünk főiskolán tanította a tanár szociológia órán, hogy napi 1 sör vagy 3dl vörösbor egészséges, ill. már nagyon rég óta megfigyelték az embereket, és aki nem ivott semmennyit életében, az kevesebb ideig élt, mint aki a fent említett mennyiséget fogyasztotta -
Fbn Lx #22293 jaajjj. az sokkal rosszabb, mint ha bebasznál
Egyszer elkapott minket suliban egy beszédes idős úr, aki már sokfelé dolgozott a világban, többek között a Co... egyik nagy kólás vállalatnál is, és elmondta, miket tesznek a kólába.
kicsit túllihegett hatása volt, de állítólag kétkeresztes csontméregnek számít. Meg hogy vajon mért van az, hogy akik egy ilyen gyárban dolgoznak, erősen tartózkodnak a saját cégük termékeitől :D -
Nagyon nincs igazad,én még szilveszterkor sem szoktam alkoholt inni.Inkább iszok Colát amit nem szeret a májam vagy a vesém. -
Rundstedt17 #22291 Itt most magadra gondoltál.képzeld van akinek nem az italozás élete.akármennyire hihetetlen vannak akik nem isznak... -
Rundstedt17 #22290 Alkoholisták meg a sörgyár terjeszti.én még dohányostól is hallotam hasonlót hogy napi egy szál cigi egészséges:D.gondolkozatok már hol egészséges ami butit... -
az én véleményem az,hogy aki a "Nem fogyasztok alkoholt"-ra szavazott,az egy nagy kamugép. azok többet isznak mint akik a "naponta"-t jelölték meg.ennyi.köszöntem. -
Alkalmanként. De akkor sokat :D -
Most már egy hete nem ittam! :) Karácsonyig remélem nem is fogok! :) Egyébként: "Pár naponta"... -
Is-is az alkalmankénti...hétvégén.... attól függgggg )
Például, ha annyira nem bírom már az előzenekart... -
-
Nálam aszerint függ, hogy mikor van rá lehetőségem. Mindig benne lennék a piálásban egy jó társaság mellett, valamikor heti 3-4 alkalom is összejön, valamikor meg 2-3 hétig nem is iszok. Ami jó bennem, hogy sosem vagyok másnapos, és úgy általában is bírom a piát, hányingerem sem szokott lenni. De azért voltak nekem is szép emlékeim, amikor kiütöttem magam, és kegyetlen szarul voltam. :D -
ba32107 #22283 Hát hányni még nem hánytam, és nem dőltem össze a piától, de ezenkívül elmentem a határig, és nem volt túlságosan komoly következménye. -
akkor még nem is voltál igazán másnapos -
:o -
Nem fogyasztok alkoholt -
Nandusz #22279 nulláról tud-e tovább leépülni? -
xxxpaulxxx #22278 csak alkalmanként... az már más kérdés milyen sűrűn van ez az alkalom:D -
mekkora bölcsesség :D -
Fbn Lx #22276 alkalmanként.
és rendszerint nem esik jól nagyobb mennyiségben. legalábbis utólag.
de 1 sör, főleg nyáron/tavasszal nagyon jó, ilyenkor meg a forralt vörösbor, narancshéjjal, fahéjjal... áhh -
Never! -