127612
-
ezért néha elég egyszerü lélek vagy, nem gondolod? :D
hehe, én is a smiley mögé bújok -
én speciel gyerekkorom óta kopasz vagyok és valahogy nem nőttem ki :D és még sokak szerint gyerek vagyok :D -
"Véleményem szerint a legbutább háziállatok, de ez erősen magánvélemény :D" legyen is az, és ezen még a smiley sem segyt
-
omg -
ki mondta, hogy hány éves volt? megint összefantáziálsz mindent
nincs is gyereked. 1 éves sem, nemhogy 14
ahogy belőled kinézem, inkább adnál a gyerekednek egy nagy sallert -
semmi értelme ironizálnod, mert ezt nem értheted. de gondolom te olyan szar ember vagy hogy magadért sem állnál ki ha petárdákat dobálnának feléd (direkt mert ottvagy) -
állbaverted???
minimum a fejét kellett volna levágni a rohadéknak, hát még van képe úgy leélni az életét, hogy kevesebb empátiával rendelkezik az állatok (konkrétan a kutyák) iránt, mint te!
ez tűrhetetlen!!! -
ellenzem -
Zóanagyvarázsló #22905 Nálunk az van, hogy bedobnak egyet az udvarra,
Ez már bőven erős idiótaságra vall. Mi a fenéért kell más udvarára dobálózni? Eleve már figyelmetlenségből is lehet baj.
Kutyák agya ennyire komplex.
Mint a saját bevallásod szerint a te tájékozottságod a témában. Lehet véleményed, de kár kiselőadást tartani olyasmiről, amihez kicsit sem értesz, csak kitaláltál egy saját elméletet. -
jóvan, ilyen logikával nehéz vitába szállni.
csak tudod amikor megkérdeztem egy hülyegyereket hogy szerinte nem szar-e a kutyáknak, nekem ilyet tol hogy "azt az 1napot kibirják az évben"
annyira felhúzott hogy ott helyben állbavertem. és tényleg, őis kibirta egyszer az évben.
egy embert/hajléktalant sohasem fogok annyira sajnálni mint egy állatot. nézz meg pár emberi tulajdonságot és meglátod hogy miért. -
G_ArchAngel #22903 Tenyleg hagyjuk a kutyakat, cicakat - nezzetek a kerdest azoknak az embereknek a szemszogebol, akiket zavar, netalan felnek a petardazastol... -
Amíg "értelmesen" művelik addig nem zavarnak, de ha túl lépnek egy bizonyos határt akkor fejlövés nekik.
-
Nem nem tudott, hanem biztos hogy nem harapott volna meg senkit. Rosszul fogalmaztam... -
G_ArchAngel #22900 A nagytestu buta egyszeru kutyak embereket mentenek, fogyatekosoknak segitenek, reszt vesznek a mindennapi bunuldozesben es antiterrorista akciokban, ennyire egyszeruek...
El sem tudod kepzelni mire meglehet tanitani egy border collie-t vagy egy labradort... -
Különös, az én kutyám lakásba ( !!!) volt, leszzarta hogy milyen zajok vannak, hifi is ment, az se érdekelte, eggyütt néztünk filmet, stb.. Az utcán is odajöhetett bárki, mondtam hogy ül, leült, és tűrte. Ő nem tudott volna embert megharapni... A shar-pei pedig nem egy kis testű kutya.... -
Fbn Lx #22898 ha valóban az a helyzet, hogy megáll és röhögve dobálja a kutyát petárdával, az már erős idiótaságra utal. De nem hiszem, hogy ez a helyzet, ilyennel legalábbis nem találkoztam. Nálunk az van, hogy bedobnak egyet az udvarra, aztán mennek tovább, nem kifejezetten azzal a céllal, hogy valakinek fájjon - nem hiszem, hogy sok olyan idióta van, aki szánt szándékkal becéloz, és dobál egy kutyát...
Volt már olyan, hogy család kint állt a kapu előtt, egy srác meg közénk dobott egy petárdát, aztán elrohant. Az ilyen embert én is örömmel megütném.
De sajnos, a helyzetet nem tudom átérezni. Soha nem voltam annyira elvakult kutyabarát, és soha nem tudtam annyira ragaszkodni egy kutyához, hogy az, hogy a közelében robban egy petárda, bántson engem.
Szóval nem vagyok az állattartó fajta... Ha már választani kell, a macskákat szeretem. Azok nagyban leszarják. Tapasztalatom szerint olyan kellemesen alszanak a petárdák zajában :D
A helyzetet már csak azért sem érzem át,mert a nagy testű kutyák iránt érzek egy enyhe utálatot. Véleményem szerint a legbutább háziállatok, de ez erősen magánvélemény :D
Sajnos túl sok az olyan tapasztalat, hogy a nagy kutya ugat mint egy buta szar, rohangál körbe-körbe fél órán át, nekiugrik a kerítésnek, le akarja tépni a fejem, stb.
Ha az enyém a kutya, csak azért nem akarja letépni a fejem, mert én adok neki kaját. Kutyák agya ennyire komplex. -
G_ArchAngel #22897 Amugy hagyjuk a kutyakat...
A tarsadalom/lakokozosseg tagjakent lekell sz*rnunk azokat az embereket, akiket zavar es idegesit a petardazas?
Nyugdijasokat, kisgyermekeket, betegeket, vagy egyszeru embereket, akik nyugalmat zavarja?
Egy napig mindenki kibirja, nem?
Egy napig a kedves petardazo is kibirja, ha lekuldom egy banyaba, hogy elvezzen egy-ket robbantast 10m-rol fulvedo nelkul - allhat vedett helyre, nem a legnyomast hatasat akarom rajta teszteltetni, csak a hangrobbanaset. Egy nap kilehet birni azt is mindenkinek...
En is kibirtam, igaz majdnem osszeszartam magam a felelmtol, mint egy nyugdijas, akinek az ablaka ala dobjak a petardat, dehat 1 napig mindenki kibirja nem? -
Volt kutyám, egy shar-pei... Fiatal vagyok, de ha valaki csinált volna vele valamit, az visszakapta volna... -
G_ArchAngel #22895 Elnezest, de senki nem mondta, hogy a kutyat ver szerinti csaladtagnak tekintjuk, egyszeruen erzo lenynek, akiknek fajnak a petardaval jaro hanghatasok, minthogy neked is faj, ha egy petarda a kezedben robban. Mindketto mardando karosulashoz vezethet, de a kutyam belehalhat egy nagyobb rohamba, vagy nem jon ki belole es elkell altatni.
Nehogy mar en erezzem magam szarul, hogy erosebben megutottem egy olyan elolenyt (nem neveznem embernek), aki fajdalmat okoz egy olyan elolenynek, amely erre fogekony.
Tegyuk fel, van egy kutyad, aki egyszeru udvari kutya, tehat nem fekszik a labadnal TV nezes kozben, nem teszi a fejet es nez rad konyorogve csaladi ebed kozben, hogy kaphasson egy kis porkoltet, nem arra alszol el, hogy a haloszobad elott szuszog, nem futsz vele az erdoben, nem jarsz vele tora uszni, csak siman egy kutya, aki halasan nyalja meg a kezed, mikor kiontod neki a taljaba az etelt, farokcsovalva var, amikor hazaersz, elfut a labdaert, amit eldobsz es boldogan hozza vissza egy egyszeru simogatas remenyeben. Tehat nem oleb, hanem csak egy kutya a csaladi haz udavaran.
Tegyuk fel, hogy meglatod, hogy ezt a kutyat pedardaval, rohogve dobalja egy bunko, elvezi, hogy ugat, vonyit kinjaban - mit tennel?
Gondolom ertelmesen elbeszelgetnel vele, hogy ez rossz es ne csinalja, majd megdorgalnad a kutyat, mert ugatni mert...
Ember..., most komolyan mit csinalnal? -
Fbn Lx #22894 de akkor is, hogy jön ahhoz egy FELNŐTT ember, hogy egy 14 éves gyereknek eltörje a kezét? Ha teszem azt az én fiammal tenné valaki, alapjáraton is szarba döngölném az illetőt, puhány, beteg szaralak.
Arról nem is beszélve, hogy egy felnőtt embernek ne legyen már annyira beszűkült látóköre, hogy nem bírja felfogni: 12-16 év közötti GYEREK, bizonyos dolgokon át kell esni, néhány éve én is petárdáztam. Abból is ki fog nőni majd, hogy rokker, abból is, hogy emo, abból is, hogy kopasz és cigányokat ver hobbiszinten, abból is, hogy petárdázik. Aki ezért elítél valakit, annak nem volt gyerekkora. -
lord nihilus #22893 ha nem lenne kutyám akkor is a ...ba kívánnám a petárdázókat, mellesleg ha ennyire jó buli legalább mennyenek vmi totál lakatlan helyre, parkba aztán ott dobálhatják egymásra bánom is én -
Fbn Lx #22892 "A téma kicsit kényes, tehát ha lehet ne menjen át a topik petárdázók vs. kutyatartók vitába."
-> elkerülhetetlen :D
-
Fbn Lx #22891 soha nem értettem azokat az embereket, akik egy kutyát egy vér szerinti családtaghoz hasonlítanak. Az ilyeneknek a családi élete vagy egyenesen szar, vagy családjuk sincs egyáltalán, amellett, hogy deviáns az értékrendjük.
A végletek mindkét oldalon siralmas személyiséghez vezetnek.
Annyira kutyabuzinak lenni, hogy egy emberhez hasonlítsd szélsőség, míg annyira semmibe nézni egy élőlényt, hogy megdobd petárdával, szintén szélsőség. Mindkettő kerülendő. -
Fbn Lx #22890 már akkor is beteg faszkalapnak tartottam.
az ő kezét sem ártana, ha eltörné valaki, kisebb lenne az arca. -
frucsa az én kutyám nem fosik a petárdától :D most vagy hozzá szokott vagy csak 1xrűen hülye... -
Valahol a nem érdekel és az ellenzem között. Valójában mindenki csináljon amit akar, csak azt utálom, hogy ilyenkor mindig frászt hozzák a kutyámra. Meg az összes többire is a közelben. -
Naná, alig várom.
-
nem mondom meg a választ mert lecsuknak:D -
mert már délután is dobálnak
miénket sem éjfélkor dobták meg -
komolyan Teonak hivjátok a kutyát? Mi is, csak a miénk fekete -
jól tette. -
Nem, sőt, ellenzem az egészet!
#22844 pontosan.
#22865 hát majd legközelebb kétszer is meggondolja hogy hova hajigál, ennyi -
Petárdázni jó!
Igaz engem tavaly elkaptak a zsaruk..
-
G_ArchAngel #22880 Mert csendes, kertvarosi ovezetben, ahol sok nyugdijas lakik, nem szamitanak degeneralt petardazo gyerekekre...
Amugy a lakasban is zavarja oket, mert erzekenyebb a hallasuk, mint a Tied - gondoltad volna?
-
ba32107 #22879 Én azt nem értem, hogy ilyenkor a kutyatulajok miért nem viszik be az állatot a házba? -
Nem, sőt, ellenzem az egészet!
-
Vegas #22877 egész éjjel?
-
az nálad teljesen hétköznapi mókázás D: -
első értelmes hozzászólás:D -
Kick me #22874 nem fogok petárdázni, mert a barátnőmet fogom dugni.