127612
-
Fbn Lx #23273 már 9 jehova tanúja szavazott? -
magányosan otthon - 5 szavazat..
huh sajnállak titeket:( legrosszabb a karácsonyt egyedül tölteni... -
Hát kaja szűkcsaládban, este meg jönnek nagyszülők... -
főleg ha minden óra számít mert csúnyán néznek rád a nagy "urak" :$ :) -
Fbn Lx #23269 felállt -
türelem rózsát terem -
igen :] próbáltuk is. csak épp az nem olyan gyors folyamat. -
google webmaster-ben lehet töröltetni -
igazából vegyes :D mert feleség aztán faterék aztán nagycsalád... szóval minden :) -
van férjed? 
[apro][right]tudtam hogy van csak viccoltam. -
Nagy családdal. -
Szűk családi körrel, csak a férjemmel.:) -
ba32107 #23261 Én a piálásra céloztam, de igazad van -
Nagy családdal.
sör bor pálinka ect :D ünnepeljük a szüli meg névnapomat is szal muszáj.. -
Sajnos ez így van. -
szük család nagycsalád. -
Nem is kimondottan neked ment, hanem az összes paranoid embernek. :D De a Te részedre is kitértem. :P -
Cat 02 #23256 Nem tom ide tartozik-e, de sztem a mai gyerekek nagyrészének karácsony=ajándék... -
ba32107 #23255 Szenteste? -
Cat 02 #23254 Ám ne vedd sértésnek, de só sem volt warezról :)
-
Cat 02 #23253 Nem is gondolkoztam rajta, de oks legyen neked igazad :) -
vótmá a mije pönkészőt hasznász kértés, nem :D -
jó, most itt nem arra gondoltam, hogy mi micsoda me, hogy titoktartás, meg warez elrejtése /leszarom/, igazából nem is érdekel FF nekem tökéletesen teljesít. -
Meg lehet szabni a Google keresőmotorjának, hogy ne indexeljen egy oldalt, csak az SG-n pont az van beállítva hogy mindent kövessen. :P Amúgy meg ja, a Google-nek mindenkiről brutális infója van, bár fél év után törlök a személyazonossággal kapcsolatos adatokat, hogy ne lehessen visszakövetni. Egyébként ez még mindig nem hozható össze a Chrome-mal, mert ott is csak olyan alapvető naplózás megy, mint a FF esetében. Gondolok arra, hogy amit beírsz az URL mezőbe arra rá is keres egyből és az naplózva van. Azt kellene megérteni pár embernek, mert mindig ezt hozzák fel érvnek, hogy a Google-t kurvára nem érdekli, hogy te warezolsz-e vagy sem, és rohadtul nem loggolhat semmilyen adatot, mert egy nyílt forrású böngésző, már rég lázadoznának a hekkerek akik belenéztek a működésébe. -
azért a gondolkodásomat had ne befolyásolják már :D -
Ez szerintem annyira nem is érdekes, van benne olyan is, hogy amit a Win segítségével hozol létre bármilyen termék arra ők igényt tarthatnak és őket képezi a tulajdonjog. -
ja amúgy. szűk családi kör. sőt még annál is szűkebb. mert nővéreim már külön családot alapítottak. szóval anya - apa - hugom - mamám - én :] meg a két spániel. 3házimacsek. 2papagály és néhány hal :D
/és hogy legyen egy kis off is.
tavaly írtam ide sg-re egy olyat ami mint utólag kiderült titoktartási szerződés által védett szöveg, és a szerződés az egyik magyar kereskedelmi csatornával lett megkötve (rtl :D) . nos xy aki nekem mesélte az egészet szólt hogy bocsi, nem szóltam hogy ez titkos info úgyhogy töröld kérlek mert megüthetjük a bokánkat ha ezt ott is meglátják. (épp az egyik futó nagy sikerű szavazós műsorral kapcsolatban) nem is volt gond, le is töröltem egyből (akkor még vip voltam) ... rá pár napra újra ír hogy, még mindig fenntvan, mert a gugli kidobja az első oldalon ha rákeresel hogy " műsor neve, és a benne fellépő neve " ... hoppsz ezt ekkora már megtudta is az említett kereskedelmi csatorna... hogyan töröljem ki? :C szopás... mert ha simán rányomott az ember akkor átlinkelt ugye az sg-re és kiírta hogy a " hsz törölve lett " . de ha a tárolt változatra klikkelt az olvasó akkor bizony a google faszomtudja melyik szerveréről még visszamászott a hozzászólás...
a gugli szépen MINDENT! ment ami felkerül az internetre... hiába törlöd :P
szóval SG-ről az egyik jócimbora modi segített felvenni a kapcsolatot nemtudom hány emberen keresztül (de jó sokon át ám :D ) a google-al hogy töröljék mert ha nem lesz hamarosan törölve, akkor az említett csatorna szépen elperelheti a jóbarátom házát is akár. amit csak akar :D elvégre úgyis jobb ügyvédre tellik neki...
ennyit az egészről. :]
/on -
Amúgy Cat ne vedd magadra az iróniát, de unom már ezeket a témákat, unom hogy mindenki azt hiszi az internet anoním, pedig nem az. Unom, hogy mindenki rejtőzködni akar, azt hiszik hogy annyira érdekes emberek, azt hiszik rejtegetni kell a warez dolgaikat, pedig egyrészt lehetetlen, másrészt kutyát nem érdekli, ennyi erővel a hatóságok minden második lakáshoz kimehetnének. Nekik is a nagy halak kellenek. A másik meg a Google jogtulajdona... most komolyan, mit hittél? Írsz egy fórumra valamit és lefoglalják az írásod és felhasználják? Elég szánalmasan hangzik, mit kezdene a Google vele? Amúgy is ki lett véve, basszus, mennyi G termék van, ott van a Gmail, olvastad már a felhasználási feltételeit? Szerinted ott is kiadják az adataidat? Szerinted ott is átveszik a jogtulajdont? Ugyan már.... -
akkor ebből azt is tudod hogy originál a winfosom.
egykét jópofa részlet... (nem idézés, csak ahogy eszembejut)
-a felhasználó a szerződés elfogadásával tudomásul veszi és elismeri hogy nem kutatja a windóz működési elvét [...] ,még csak el sem gondolkodik rajta, rá sem gondol hogyan működhet! Amennyiben mégis [...] blabla szöveg hogy hogy raknak dutyiba :D ... szóval ennyit arról hogy itt okoskodsz a szerződésekről
-
Így van, köszönöm uram, Cat-nak Win-t sem szabad használni. :) -
Szeritnem ne használj Google keresőt sem, de még internetet se.... :) Gondolkodjatok már emberek, komolyan ... -
Cat 02 #23242 Sztem a warez windowsból kivették, úgyse olvassa el senki :D Bár ez már nagyon off =] -
te elolvastad a windóznak a 300oldalas szerződését? fogadok hogy nem, na én meg igen. és vannak benne érdekes dolgok. szóval mr. jog kérem hagyja abba :D -
köszönöm a pontosságot uram :] -
Cat 02 #23239 Jah, kurvajó, "amit ezzel feltöltesz, az a google tulajdonát képezi" be is linkelték fórumokra, másnap már más volt a user agreement... -
Dehogy, ezt felejtsétek már el. Amúgy is mit paráztok? Még mindig jelentéktelenek vagytok mindenkinek... Szép is lenne ha egy nyílt forrású böngésző adatot gyűjtene a felhasználóiról. -
Ma szűk családi kör, majd holnap lesz nagyobb ebéd. -
szerinted ha valaki akarja akkor nem tud meg rólad azt amit akarsz? istenem, mindenki azt hiszi hogy ő tök jól elrejti magát a warez dolgaival stb. ha kinyomja a tűzfalon az xet meg az yont... közbe ha valaki akar valamit akkor ha tudsz róla ha nem megszerzi ami kell. nem is nehezen . sőőt. könnyedén :] innentől kezdve ... folytassam ?! nem mer off.. -
Nem tudom mit jelölni... Mi a haverokkal jól berúgunk ma este! :D
-
Pyro nem, én meg megnéztem a logokban, hogy mennyien használják. Nem vettem az egész statot, csak egy szavazónapot, 250-ből 10-en használnak Chrome-ot, ebből 8 állandó látogató. :P