127612
  • xxxpaulxxx
    Nem... anyámnak megvettem:P
    Nem volt sok pénzem ajándékokra... és mégis mindenki örült
    (Defaszvagy:D)
  • Kicsikiraly
    Hogynehogy örültem volna :D de még ha nem ilyen ajándékokat kaptam volna akkoris a szándék a lényeg :D
  • Penec
    Kormányt kaptam, és NFS undercoverral kockulok XDD Qrwa jóóó
  • somdav95
    Megkaptad a Phaeton-t vagy mivan?:D
  • Pepsi Twist
    neeem :D megkaptam fater 1ik verdáját meg 1 GMT-Master II -t :)
  • somdav95
    Ja én meg 74 ezret meg pulcsit, alsógatyát,sapit, csokit :D
  • joshua
    3 könyvet kaptam és 15000 ft-ot. Örültem nekik.
  • Smicy2
    Örültem az ajándékomnak.
  • Cat 02 #23385
    Én általában pénzt kapok azt elköltöm amire kell, de egyébként ruhákat.
    Meg suliban rayman es pólot, na annak nagyon örültem :D
  • somdav95
    És akkor mivan? A dvd-t meg kellett venni, meg ki kellett nyomtatni a borítót
  • VRSDM
    szóval letöltöttél néhány torrentet és megvolt az ajándék :)
    (de gonosz vagyok :D )
  • Carlos
  • xxxpaulxxx
    Örültem az ajándékomnak...
    Kaptam egy 60wos basszusgitár erősítőt és qrvajó:D Ez anyám-apám közös ajándéka volt:) Anyámtól kaptam még egy fekete rövidujjú inget. Nagyimtól sálat, sapkát, kesztyűt, parfümöt, meg pénzt. Barátnőmtől kaptam egy órát. Tesómtól pedig egy fejhallgatót kaptam. Aztán nemsokára jönnek unokatesómék... tőlük is kapok majd valamit.

Én mit adtam? Anyámnak Mamma mia dvd meg pink cd, apámnak Pink Floyd m3cd-t meg egy bort, Nagyimnak 2 zenecdt meg egy desszertet adtam, barátnőmnek egy könyvet, egy dvdt meg egy ilyen kis "nem lehetett otthagyni" színes üveglótuszt:) Tesóm meg egy bort kapott tőlem...

Asszem ennyi:)
  • VRSDM
    kox bérlet meg 100liter benyó? :D
  • daeemoon
    Bukósisak, könyv, bor, csoki, pénz. Miazhogy! Örültem neki :D
  • Pepsi Twist
    én 2 ajándékot kaptam mindösszesen :)
  • Rockynhooo
    egyéb! Nálunk az a szokás hogy a család nagy része oda adja előre nekem a pénzt amit szánnak , mert kb fogalmuk nincs mit vegyenek nekem, meg ha bemondom h mit szeretnék akkor tuti nem pont olyat vesznek ami nekem yo :D aztá mki oda adja a szüli,név,karácsonyi pénzet aztá ilyenko habzsi dőzsi van :D
  • VRSDM
    én kaptam:
    idén semmi nagyot, elvégre idén kaptam a jogosítványomat, kaptam egy mazda121et (bőrtetős :P), érettségire már megbeszélten kapok egy új bmx-et, ami szintén százezeresekben mérhető... szóval elég sokat költenek rám a szüleim karácsonyon kívül, főleg hogy van még 3testvérem, ha ezt beszorzom rájuk na akkor meg főleg sokat költenek ránk. így idén karácsonyra nem kaptam nagy dolgokat névszerűsítve...
    memóriát még a gépbe, egy gps-t, ruhákat, sapkákat (hobbiszinten-baseballsapka gyüjtő) párnákat (párnagyüjtő) és köbö ennyi. nem voltam csalódott mert tudom hogy nem ilyenkor kapom meg az igazán vágyott dolgokat. elvégre anyum meg apum amennyire konyít a bmx-ekhez, a végén még vesznek egy lehet hogy jó drágát, de tök szart az én magasságomhoz igényeimhez stb. szóval a nagy dolgokat ált. közösen vesszük meg, karácsonykor meg csak apróságokat kapunk...

akkor tesoim kaptam (csak így ömlesztve):
    profi hajszárítót . hajsütőt csavarót faszom minden vagy 8fajta kütyü, új telefont a hugom, nővérem új bútorokat a szobájába, anyukám hotpan-t meg minden féle olasz tálakat (eredeti olasz, nem cigány :D) apukám időjárásállomást ruhákat... ö ennyi a részletekbe nem merülök bele :D

a fánkról meg ma lesz kép :D
  • Pepsi Twist
    Örültem az ajándékomnak.
  • Picar77
    Örültem az ajándékomnak.

• szucsy89
    őrültem.
  • cargame
    Orultem siman.:)
  • gergobaby
    1. szavazat énvoltam :D:D Még jó hogy örültem :)
  • Carlos
    Tényleg szép!
  • VRSDM
    szori . nagyon off lesz... de segítség köllönö...

valaki ismerősötknek nincsen dreimGO gps-e? eléggé örülnék ha lenne :] előre is köszönöm szépen.! :)
  • Froopy
    Ismerős:)
  • szieszáj
    köszi :)
  • extramagascsaj
    óóóóóó
    ez gyönyörű!
  • szieszáj
  • Kicsikiraly
    mindjárt kaptok képet
  • asysoft
  • VRSDM
    ahogy mondod. csak 10x annyiért. biztos átbasztak minket :C

• VRSDM
    more a mi 2:30as fánkról nincs kép a sok szép közé mégegynek? :C franc a teknikába.
  • Pepsi Twist
    hitachi
  • VRSDM
    wazz. nem ismeri fel barinő új fotógépét a gépem. na trükk aztán képküldés :D
  • Scottt
    Eddig a beszt(y)
  • LordVenom
  • F1re
    lájtoska
  • Carlos
    Kár a minőségért. Eddig télleg ez a legszebb...
  • chhaya #23354
    lusta vagyok fotózni.