127612
-
xxxpaulxxx #23393 Nem... anyámnak megvettem:P
Nem volt sok pénzem ajándékokra... és mégis mindenki örült
(Defaszvagy:D) -
Hogynehogy örültem volna :D de még ha nem ilyen ajándékokat kaptam volna akkoris a szándék a lényeg :D -
Kormányt kaptam, és NFS undercoverral kockulok XDD Qrwa jóóó -
Megkaptad a Phaeton-t vagy mivan?:D -
neeem :D megkaptam fater 1ik verdáját meg 1 GMT-Master II -t :) -
Ja én meg 74 ezret meg pulcsit, alsógatyát,sapit, csokit :D -
3 könyvet kaptam és 15000 ft-ot. Örültem nekik. -
Örültem az ajándékomnak. -
Cat 02 #23385 Én általában pénzt kapok azt elköltöm amire kell, de egyébként ruhákat.
Meg suliban rayman es pólot, na annak nagyon örültem :D -
És akkor mivan? A dvd-t meg kellett venni, meg ki kellett nyomtatni a borítót
-
szóval letöltöttél néhány torrentet és megvolt az ajándék :)
(de gonosz vagyok :D ) -
-
xxxpaulxxx #23381 Örültem az ajándékomnak...
Kaptam egy 60wos basszusgitár erősítőt és qrvajó:D Ez anyám-apám közös ajándéka volt:) Anyámtól kaptam még egy fekete rövidujjú inget. Nagyimtól sálat, sapkát, kesztyűt, parfümöt, meg pénzt. Barátnőmtől kaptam egy órát. Tesómtól pedig egy fejhallgatót kaptam. Aztán nemsokára jönnek unokatesómék... tőlük is kapok majd valamit.
Én mit adtam? Anyámnak Mamma mia dvd meg pink cd, apámnak Pink Floyd m3cd-t meg egy bort, Nagyimnak 2 zenecdt meg egy desszertet adtam, barátnőmnek egy könyvet, egy dvdt meg egy ilyen kis "nem lehetett otthagyni" színes üveglótuszt:) Tesóm meg egy bort kapott tőlem...
Asszem ennyi:) -
kox bérlet meg 100liter benyó? :D -
Bukósisak, könyv, bor, csoki, pénz. Miazhogy! Örültem neki :D -
én 2 ajándékot kaptam mindösszesen :) -
egyéb! Nálunk az a szokás hogy a család nagy része oda adja előre nekem a pénzt amit szánnak , mert kb fogalmuk nincs mit vegyenek nekem, meg ha bemondom h mit szeretnék akkor tuti nem pont olyat vesznek ami nekem yo :D aztá mki oda adja a szüli,név,karácsonyi pénzet aztá ilyenko habzsi dőzsi van :D -
én kaptam:
idén semmi nagyot, elvégre idén kaptam a jogosítványomat, kaptam egy mazda121et (bőrtetős :P), érettségire már megbeszélten kapok egy új bmx-et, ami szintén százezeresekben mérhető... szóval elég sokat költenek rám a szüleim karácsonyon kívül, főleg hogy van még 3testvérem, ha ezt beszorzom rájuk na akkor meg főleg sokat költenek ránk. így idén karácsonyra nem kaptam nagy dolgokat névszerűsítve...
memóriát még a gépbe, egy gps-t, ruhákat, sapkákat (hobbiszinten-baseballsapka gyüjtő) párnákat (párnagyüjtő) és köbö ennyi. nem voltam csalódott mert tudom hogy nem ilyenkor kapom meg az igazán vágyott dolgokat. elvégre anyum meg apum amennyire konyít a bmx-ekhez, a végén még vesznek egy lehet hogy jó drágát, de tök szart az én magasságomhoz igényeimhez stb. szóval a nagy dolgokat ált. közösen vesszük meg, karácsonykor meg csak apróságokat kapunk...
akkor tesoim kaptam (csak így ömlesztve):
profi hajszárítót . hajsütőt csavarót faszom minden vagy 8fajta kütyü, új telefont a hugom, nővérem új bútorokat a szobájába, anyukám hotpan-t meg minden féle olasz tálakat (eredeti olasz, nem cigány :D) apukám időjárásállomást ruhákat... ö ennyi a részletekbe nem merülök bele :D
a fánkról meg ma lesz kép :D -
Örültem az ajándékomnak. -
Örültem az ajándékomnak.
-
őrültem. -
cargame #23372 Orultem siman.:) -
1. szavazat énvoltam :D:D Még jó hogy örültem :) -
Tényleg szép! -
szori . nagyon off lesz... de segítség köllönö...
valaki ismerősötknek nincsen dreimGO gps-e? eléggé örülnék ha lenne :] előre is köszönöm szépen.! :) -
Ismerős:) -
szieszáj #23367 köszi :) -
extramagascsaj #23366 óóóóóó
ez gyönyörű! -
szieszáj #23365 -
mindjárt kaptok képet -
-
ahogy mondod. csak 10x annyiért. biztos átbasztak minket :C
-
more a mi 2:30as fánkról nincs kép a sok szép közé mégegynek? :C franc a teknikába. -
hitachi -
wazz. nem ismeri fel barinő új fotógépét a gépem. na trükk aztán képküldés :D -
Eddig a beszt(y) -
-
F1re #23356 lájtoska
-
Kár a minőségért. Eddig télleg ez a legszebb... -
lusta vagyok fotózni.