127612
-
Ford olcsó és jó. Persze amerikai, esetleg német. -
Német és Japán, most Japánt szeretnék. Hondát kihagyni a Japán felsorolásból :( Tudom "stb". -
lord nihilus #117313 Német -
Német>Japán>Többi
-
egyéb:teljesen felesleges általánosítás hogy x jó,y meg nem,így nem részesítem előnyben egyiket sem -
a mitsuk tetszenek, de opel szintúgy. nincs autóm, nem is lesz szerintem. -
Nincs autóm, de ha egyszer netán lenne, VW, Opel vagy Ford közül választanék valszeg. -
Nirz #117308 japán. -
Nekem nagyon mindegy / nem értek hozzá. -
Nincs autóm és nincs nemzet szerinti preferenciám sem, de a francia autók elektronikáját sokan szidják. -
Üres. Nincs autóm, egyelőre nem is kell, és nem is értek hozzá, szóval nem tudok véleményt formálni a kérdésben. Ha lenne gecisok lóvém, akkor egy Mustangot vennék, de csak a formája miatt. -
Amerikai, nyilván. -
Fbn Lx #117302 egyéb:
magyar -
clio1616v #117301 Jelenleg egy Renault Clio RS 197 Cup elégedett tulajdonosa vagyok.
A következő autóm egy Lexus IS-F lesz. -
Germán :)
-
clio1616v #117299 ja lehet épp így próbálja magát vonzóvá tenni -
Fbn Lx #117298 mellesleg honnan veszítek, hogy ha valaki ki van terülve az úton, az még élni akar
ez alapvetően egy elég önkényes felvetés -
-
clio1616v #117296 kifejtenéd? -
Azért pedofil,mert segítene a gyereken aki ki van terülve az úton ?
-
Fbn Lx #117294 pedofil -
u r trolled -
LOL
5 pont a griffendélnek XD -
clio1616v #117291 mitől vonzóbb neked egy gyerek, mint egy felnőtt? -
igen, valószínűleg nagyon közel járna hozzá, de az elrontja a játékot :) -
Ha mondjuk csak az 1890-ig született emberekkel néznéd, akkor 100% lenne az arány. :) -
Statisztikailag mindössze ~93% erre az esély, úgyhogy bőven lehet példa arra, hogy mégsem. :) -
Én a gyereket is leszarom. Egyszer mindenki meghal. -
Lásd: MVP-pajzs -
Tőlem - gyereket leszámítva - bárki feküdhet az utcán, földön, megverve, leszúrva, akármi, simán átlépem, aztán megyek tovább. Nem az én dolgom. -
Abszolúte nem veszem sértésnek, gyakran röhögök teli szájjal az ostobákon, akik előtte "paranoid hülyének" tartottak, aztán nem hallgattak rám, mikor előre figyelmeztettem valamire őket és BESZOPTÁK. Van az úgy. :D Ostoba ember a maga hibájából sem tanul, én igyekszem másokéból IS.
Mindig jól szórakozom csórikáimon. -
Én inkább ÓVATOS ártatlan vagyok. El kell ÉSSZEL előre tervezéssel kerülni a lehetséges támadási pontokat, amennyire ez csak lehetséges. Egészséges paranoia, óvatosság, bizalmatlanság, cinizmus, odafigyelés, mások hibáiból tanulás, felkészülés stb. Ezek alapkövetelmények.
Nekem azt mondták szakértő rendőrtisztek, hogy mikor áldozat vagy, az többnyire azért van, mert magadat abba a szerepbe kényszeríted. Olyan helyzetbe kerülsz saját hibádból (is), mikor már elkerülhetetlen a bűntény (károdra). Van egy pont, ahonnan már nem tudod ezt megfordítani. Az áldozat szerep a lehető legrosszabb, amit felvehetünk.
Gyakori, hogy bűntényeknél igazándiból magukat az áldozatokat is büntetni kéne, mert ők is kiváltó okai voltak pl. felelőtlenségükkel, naivitásukkal stb. És ha az esetből nem tanulnak, talán a büntetésből igen! Csak sajna mifelénk erre nincs berendezkedve az állami gépezet. Bár néha gyakorolják maguktól is, öntudatlanul. :D -
Ne vedd sértésnek, de néay olyan paranoid hülyének tűsz, hogy az már nekem fáj... -
Logikus következtetés: legyél bűnöző bármilyen esetben, ne ártatlan :D -
Felőlem arra köteleznek amire akarnak. Mindig mondhatod, hogy sötét volt, félhomály, nem volt rajtad a szemüveged, pont magas volt a cukrod és rosszul voltál, tükröződött az ablak, szar a hallásod, ugatott a kutya stb. Ezernyi kifogást lehet találni, amibe nem lehet belekötni, még ha nem is hisznek neked. Nem vagy köteles jó megfigyelőnek lenni, nem vagy titkos ügynök, nem kell arcokat, neveket, eseményeket megjegyezned, rossz a memóriád ojvé, jogodban áll, szembesítésen mást választasz pl. soroljam?! Ha félsz, nem fogsz tanúskodni a maffia ellen, nyugaton sem teszik. Senki sem akar megdegleni pokoli kínzások közepette.
Eleve nem védik a jogaidat, mint szemtanú, míg a bűnözőkről SEMMIT sem lehet megtudni, te ott szerepelsz névvel-címmel minden iratban. Direkt arra utaznak, hogy megfélemlítsenek, meg kicsináljanak. Ki van ez találva. Családommal már sok mindent eljátszottak. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy a jogrendszer a BŰNÖZŐKET VÉDI, semmi másra nem alkalmas. Mindig erős hátrányban vagy ártatlanként. -
ja, most hogy már megmondtam :) -
hülyenáci, én is tudom :D -
A baj az, hogy ha tanúként idéznek be, akkor igazmondási kötelezettséged van, míg vádlottként nem... -
* revideál (nincs köze a vídia ötvözethez :) ) -
Én mindig is közömbös és közönyös voltam, de az ilyen trükközésekkel elérik általában, hogy még ezt is kevésnek vélem és bekeményítek.
Utána meg végigsírják a médiát, hogy az emberek nem törődnek egymással stb. Ott volt nemrég az a pasi aki meztelenül ugrott ki a szállodából és azt kellett hallgatnom vagy egy óráig a rádióban, hogy mindenki geci, szégyelljük magunkat, mert csak egy ember ment oda segíteni stb., a többiek csak ott nézték stb.
Aztán utána derültek ki érdekes dolgok szépen a pasiról.
Na, elmondanám, aki ilyen maffiaügyekbe akar keveredni, az csak rohanjon oda és fontoskodjon. Meg fogják neki "köszönni".
Jobbat mondok, szomszédom mindég verte a feleségét, ha elég részegek voltak, akkor egymást. De ha beleavatkoztál, vagy csak szóltál, vagy bármi, akkor egységes alkeszkommandóként támadtak RÁD, aki segíteni akar. Hasonló ügyek voltak azóta is, így én a legnagyobb lelki nyugalommal nézem végig, ha egy családi "vita" elfajul és az emberek vérben úsznak, mivel KURVÁRA semmi közöm hozzá. Megvárom míg elhullanak és utána max. kihívom a mentőket/fakabátokat takarítani, vagy csak azt mondom SEMMIT SEM LÁTTAM (erre mindig lehet hivatkozni, nem lehet belekötni). Ha közben valamelyikük közvetlenül segítséget kér tőlem, akkor revídiálom az aktuális helyzetet és lehet segítek neki, de különben passzív vagyok és érdektelen.