127612
-
ez durva, és tényleg igaza van:) -
at16 #24154 Feri.
neked nem is igazi haverok azok akiket megemlítettél igaz?
nekem is van 2-3 olyan "haver"-om hogy utűálom rendesen néha mert beképzelt. na az ilyenekkel én se tudok jót bulizni.
javaslom neked is hogy válogatsd meg a haverjaidat és akikkel tényleg jól éreznéd magad azokkal menj el vhova.
én se jártam idáig ilyen szórakozóhelyekre, de bekeveredtem régi havertársaságba és mostmár velük szivesen elmegyek, mert normálisak.
-
ba32107 #24153 Abban én is egyetértek, hogy utálom ezt a kötelező-jellegű bulizást. Normális házibuli az jó, de elég ritkán jön össze, és a legjobb bulik úgyis mindig spontán történnek.
Jövőre marhára kimennék külföldre. Haverom elvileg Dániában lesz, eljátszottam a gondolattal, hogy szilveszterkor kimegyek meglátogatni. Mostanában úgyis egyre erőteljesebben kacsintgatok a skandináv országok felé......egy kis tapasztalatszerzés nem ártana. -
Vad buli.
Én sem vagyok az a partyzós típus, szilveszterkor én is inkább a házibulikat kedvelem, de mivel az összes haverom egy helyen volt (közülük már van aki külföldön tanul, szóval ritka az ilyesmi) így én is lementem.
Ennek masszív piálás lett a vége. Vannak olyan időszakok amik kiestek, ma mesélték hogy miket csináltam és semmire nem emlékszem. Rókakoma nem jött. Egy szóval tökéletes volt :D -
Vad buli:)
Egyébként én visszafogott vagyok és bulizni se szoktam járni, inni se szoktam, de most...jó volt:P -
Igen, az biztos, hogy házibuli a legjobb szilveszterkor (vagyis az ilyen, szingliknek mint én). Csak a környékünkön az ilyen házibulikba való belépéshez nem árt, ha vannak jó kapcsolatok. Nekem pedig semmi komolyabb társasági kapcsolatom sincs, mint ahogy barátom sem.
#24147: jól teszed. :)
#24148: én ki is lógok, csak most így alakult. -
Kiesett az éjfél...:( De nem maradtam szomjas:) -
Vardar #24148 Ki kell lógni a sorból, ha az az igazság. -
Nem volt buli.
Párommal kettesben. -
Igazi szilveszteri feeling. 
Butaság szilveszterkor szórakozó helyre menni. Volt, hogy én is mentem ilyenre, de az mindig tré volt. Viszont utána volt egy társaság akikkel néhány szilvesztert együtt töltöttünk és csináltunk magunknak házibulit. Azok annyira nagyon jók voltak, hogy nem igaz. Szerintem eddig összességében is tekintve azok voltak a legjobb bulik. Volt italozás de mindig csak annyira, hogy eszméletlenül jól érezzük magunkat, zenéltünk, táncoltunk, volt, hogy társasoztunk.... Csak sajnos felbomlott a társaság amikor is a párok szakítottak... :S
Kár, pedig nagyon jó csapat voltunk. -
Vad buli volt, csak nem hatott rám semmi sem. Mindez idáig az otthonlevős szilveszter pártján álltam és ez úgy is fog valószínűleg maradni.
A történet a következő: Előtte való nap este bemásztunk a "kedvenc" kocsmánkba haverokkal (mostanában már oda se szívesen megyek, mint ahogy sehova se) és valószínűleg, ha nem ittam volna meg az utolsó sörömet, akkor "Nem"-et mondtam volna arra, hogy feliratkozok a szilveszter este itt töltésére (belépő). Gondoltam is, hogy nem igazán fogom én ezt élvezni, bementünk 7-kor a kettő haverral szétnézni. Készülődések már láthatóan elkezdődtek, látni lehetett már néhány illuminált állapotú egyént már akkor is. Aztán elkezdtünk biliárdozni. Én az első meccs után a tegnapi napon is észrevettem, hogy én ma sem fogok teljesíteni, szóval inkább ültem és lestem, ahogy játszanak (haverok+többiek).
Végig ott ültem szinte egyből 7 órától este 10-ig, mikor mehettünk vacsiért. Aztán kicsit feljebb vették a mosógépfrekvenciát és mondom csak csináljunk már valamit, én is elkezdtem mozogni tánc címszó alatt, de csak szenvedés volt, legszívesebben hazamentem volna. Csak ugye szilveszterkor ez azért ciki lett volna, főleg mert még éjfél sem volt. Aztán már reggel fele történtek olyanok, hogy egyik ismerős elvesztette a fényképezőjét (nem tudom tulképp mit is várt). Kimenve a kocsmából friss levegőt szívni sem volt túlzottan jobb érzés, látva a csomó nyúzott rókát, meg rókázót, de bent meg iszonytatos cigi szag volt ugye. :S
Néhány idióta lefröcskölte pezsgővel a falat is, voltak túl erős koccintások, majd fél 7-re hazaballagtunk és 15 órakor felkelve ugyanúgy elkezdtem folytatni az életemet, és megint egy fokkal jobban megutáltam a szilvesztert. -
Fbn Lx #24144 ülnének kussban a picsájukon, buta primitív gecik. -
Nem,itt most arról van szó,hogy igazából az Izraelieké az a föld ami most a Palesztinoké.És nemtudnak megegyezni mert a Palesztinok azt mondják,hogy először hadják abba a bombázást,az Izraeliek meg azt,hogy először irják alá azt a papirt,hogy az a föld Izraelé és minden Palesztint költöztessenek ki onnan. -
Pénz.... -
szolid összejövetel volt, de azért nagyon berúgtunk, róka is volt bőven. -
sztem egyértelmű...de Fbn már megválaszolta -
nem feltétlen értelmetlen... -
DIESEL DOG #24138 Nem értem hogy mitől jó az egyes észkombájnoknak hogy ártatlan emberek vérét ontják teljesen értelmetlenül... -
Fbn Lx #24137 a zsidók -
kik :o -
Rundstedt17 #24135 jah -
idióták -
ezt az ominózus szalagavató után én is megfogadtam -
valahol így telt a szilveszter :/ -
És azért vége,mert hánynak egyet?Tavaly házibuliban egy srác már 8kor hányt:D Na az igazi káosz buli volt:-d -
nálunk is voltak arcok. 15év körüli tag megjelenik 1 üveg háziborral. meek hugyozni 10perc múlva csak annyit látok h támasztja a falat és hány tőle :D
meg mindenki széjjel van a piától meg fél buliban csak a fejét fogja, az mirejómár? se táncolni sem kulturizálni nemtud, akkor inkább ne igyon ha nem bírja. meg megfogadtam, hogy a következő részeg barmot otthagyom a földön a gecibe. nem azért megyek buliba hogy ovóbácsit játszak -
ha már itt tartunk nekem jó volt minden fasza volt a csajok vetkőztek csak idő elött vége lett... mert 2 valami kislány behányt... -
Énis abba a kategóriába tartoztam.. -
Én a barátnőmmel töltöttem kettesben az estét. A szomszédban házibuli volt, a folyosón lévő bejárati ajtó üvegét kifejelte valaki. Hadd gratuláljak neki itt, remélem a fél üveg a fejében marradt
-
hányok tőletek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egybkt a legtöbb helyen énis egyetértek vele :D -
Thx. xD -
Hárman,pedig én az otthon maradok kategóriába tartoztam ezen a szilveszteren.
-
fúúúj :D tessék -
Nekem is tetszik, ketten vagyunk... :D -
Nekem tetszik az írás. :))
(Fúj... hurrogjuk le, neki tetszik......... - jöhet, várom :DD) -
Passz, azt tudom hogy a Kossuthosoknak is a Rockyban volt a szalagavatójuk, akkor amikor nekünk. De nem sikerült találkoznom régi osztálytársaimmal (pedig elég jó nők 
)
-
Fbn Lx #24119 dikk, ottvoltam a mostani rockys szalagavatón :O már ha a ti sulitoknak is ugyanazon a napon volt, bár gyanítom -
meg a másik osztálytársam aki akkor ivott először, azt egy sörtől meg két felestől berúgott, h fasza gyerek legyen. Utána meg leakartuk rázni mer kurva égően viselkedett. Szánalmasak. Mondjuk az én osztályomról inkább ne beszéljünk, mer az úgy szánalmas ahogy van. :D -
Ne nekem mondd ezt :D -
egyedül hiába mondom, ha néhány marha egyből cuppan az páleszra. lásd mostani szalagavatóm, aztán idióta osztálytársamra a Rocky mellett kellett vigyázni, hogy ne rabolják ki, meg ilyenek, utána meg 2-ig be se engedték, pedig megvette előre a jegyet. Mondjuk aki leitatta előtte az tényleg bírta a piát. Egyből lehúzott egy kisüveg hubit. :o. De akkoris a fasz kivan az ilyenekkel, még a másik estéjét is elbassza -.-