127612
  • dx
    igen, nem kicsit.
  • sKeezo
    nem divat lett... cigányoknál muszáj általánosítani. hogy ha pl eligazítást akarok kérni egy városban, nem cigányoktól fogok segítséget kérni, mert vagy belédkötnek, vagy a saját utcáján kívül még nem járt sehol...
  • ba32107
    Most cigányoztad le épp a haverjaidat.
  • N1ggA
    jó nem tehetek róla hogy egy csomó rendes cigányt ismerek. bocs hogy nem utálom őket. csak néha zavar, hogy valaki csak úgy cigányoz, mert sajnos ez divat lett
  • somdav95
    Én is ezt akartam kérdezni :D
    #24630: Akiket én ismerek "brazilokat" az mind nagyképű, beképzelt, egoista kis köcsög, nem tanul semmit, ki röhögi a takarítót is a suliba... Szóval csodálkozol hogy nem nézem semmibe őket?
  • N1ggA
    nem, de végülis lehetnék az is, kurvamindegy
  • sweech
    cigány vagy? :o
  • Gunnersboy
    nálunk csak róma drukkerek :C
  • N1ggA
    szabad
  • REPS0L
    nálunk olaszok
  • ChuckyHUN
    Igen, csalódtam, nem aqkarok leírni:(
  • kraawz
    nálunk bolíviaiak
  • kas123
    "brazil"ozni szabad?!

Az igazi barátaimban sose, de haverokban már párszor :).
  • somdav95
    Mitzavar?? Úgy se te kapsz büntipontot, vagy ban-t...
  • N1ggA
    ezt kurvagyorsan fejezzétek abba bazdmeg ezt a cigányozást
  • cicai
    őszintén sose titkoltam semmit és így nem is kell ki őrizze a titkom, a haverok meg ottvannak és nagyonjóban vagyok velük szóval ha arrol van szó akkor megbízok bennük de barát nemkell, ott a barátnő.:)
  • BB7
    Ez hülye gondolkodásmenet! vagy volt csak csalódtál benne? De, akkor is! Egy új?
  • BB7
    Tegye fel a kezét aki...
    Jó! Csak kérdeztem! :D Annyira nem érdekes!
  • cicai
    nincs barátom pont ezért
  • ba32107
    Elvileg van
  • BB7
    Van az SGn cigány? :O Ez elég érdekes kérdés! De... nemtom! :D Eszembejutott! SRY!
  • DJKonya
    Volt, hogy félreismertem valakit.

• Hegi90
    Szerencsére eddig még nem.

de volt, hogy félre ismertem valakit, akiről azthittem, hogy egy fasz, de aztán mégse, csak egy kicsit :)
  • bardocz
    Sőt,büszkeség:D
  • somdav95
    Magyarul rasszista vagy?:D Mond ki, nem szégyen
  • kraawz
    mi volt szilveszterkor?

amúgy a cigányokat én 'sem csípem'
  • REPS0L
    nagyot csalódtam, többen is...
  • Scottt
    Igen, nagyot csalódtam.

Agusztus szombat éjszaka:1 ismerős csajnak volt egy "sukárabb"pasija(Ilyen weiß nigger)aztán a csaj szépen sárga földig itta magát,jött oda hozzánk ölelgetett.Gyerek meg bejött a kocsmába annyit lát,hogy a frissen szerzett csaja épp engem ölelget meg simogat.Húzta a száját elég rendesen...
    Kimentünk kocsma elé, hogy bemenjünk a szórakozóhelyre.Szokásos csaj támolyog mi meg haverral ketten támasztjuk,gyereknél szép lassan betelt a pohár[egyébként is sztem idegbeteg] aztán hívta a "tezstvíreket" haver arrébb állt valamennyire, felé vagy tizen(!)indultak el aztán elkezdték lökdösni.Én meg odaálltam a gyerek elé, hogy meséld már el mi a probléma(közben 1 kör alakult ki köztünk a 100tagú zenekar tagjaiból)talán a hegedűs vagy a nagybőgős megszólalt, hogy gyere már el 1percre (elindult egy üres világítás nélküli telek fele)mondom kösz kihagynám.A srác se tudott semmit mondani, hogy mi a baja hát hát őő a nőmet.Mondom a nődet 8 éve ismerem és tudod, hogy nem másznék rá.(Havernál közben a háttérben fokozódik a lökdösődés).Aztán a csaj valahogy leállította(Mindent összehazudozott, hogy az én anyukám meg az ő anyukája 1000éve haverok meg a faterja rendőr) a gyerót aztán elpucoltunk.És a haver akiben csalódtam ezt a szórakozó hely oldalának támaszkodva karba tett kézzel nézte(és hallgatta)végig pedig régóta ismeri a gyereket és fix, hogy letudta volna ő is állítani)
    [Remélem érthető és olvasható lett fáradt vagyok:$]
    Leírva nem hangzik annyira durván de ott akciófilmbe illő jelenet volt..

Aztán megbocsájtottunk neki,de úgylátszik, hogy végleg szét megy barátságunk.(Miatta volt botrány a szilveszter)
  • kraawz
    Életkor: 14-18 között
  • BB7
    xDDD
  • Shifter

félre kefélések tömkelege :D
  • Simaji
    Pont ugyan ez volt nálam is. :S:D
  • BB7
    "Volt, hogy félreismertem valakit."
    Nem volt akkora ügy, csak rosszul esett! :S
  • NEOreg3
    akkor ezért
  • MR ME
    én lennék a legjobb barátnőd :$
  • MR ME
    nincsenek is barátaid...
  • MR ME
    igen, nagyon csalódtam :|
  • NEOreg3
    nem rémlik semmi
  • cement
    igen nagyot
  • ba32107

Szokásos, eltávolodtunk egymástól, visszahallottam egy-két dolgot, stb...