127612
-
dx #24635 igen, nem kicsit. -
sKeezo #24634 nem divat lett... cigányoknál muszáj általánosítani. hogy ha pl eligazítást akarok kérni egy városban, nem cigányoktól fogok segítséget kérni, mert vagy belédkötnek, vagy a saját utcáján kívül még nem járt sehol... -
ba32107 #24633 Most cigányoztad le épp a haverjaidat. -
jó nem tehetek róla hogy egy csomó rendes cigányt ismerek. bocs hogy nem utálom őket. csak néha zavar, hogy valaki csak úgy cigányoz, mert sajnos ez divat lett -
Én is ezt akartam kérdezni :D
#24630: Akiket én ismerek "brazilokat" az mind nagyképű, beképzelt, egoista kis köcsög, nem tanul semmit, ki röhögi a takarítót is a suliba... Szóval csodálkozol hogy nem nézem semmibe őket? -
nem, de végülis lehetnék az is, kurvamindegy -
cigány vagy? :o -
nálunk csak róma drukkerek :C -
szabad -
nálunk olaszok -
Igen, csalódtam, nem aqkarok leírni:( -
nálunk bolíviaiak -
"brazil"ozni szabad?!
Az igazi barátaimban sose, de haverokban már párszor :). -
Mitzavar?? Úgy se te kapsz büntipontot, vagy ban-t... -
ezt kurvagyorsan fejezzétek abba bazdmeg ezt a cigányozást -
őszintén sose titkoltam semmit és így nem is kell ki őrizze a titkom, a haverok meg ottvannak és nagyonjóban vagyok velük szóval ha arrol van szó akkor megbízok bennük de barát nemkell, ott a barátnő.:) -
Ez hülye gondolkodásmenet! vagy volt csak csalódtál benne? De, akkor is! Egy új? -
Tegye fel a kezét aki...
Jó! Csak kérdeztem! :D Annyira nem érdekes! -
nincs barátom pont ezért -
ba32107 #24616 Elvileg van -
Van az SGn cigány? :O Ez elég érdekes kérdés! De... nemtom! :D Eszembejutott! SRY! -
Volt, hogy félreismertem valakit.
-
Szerencsére eddig még nem.
de volt, hogy félre ismertem valakit, akiről azthittem, hogy egy fasz, de aztán mégse, csak egy kicsit :) -
Sőt,büszkeség:D -
Magyarul rasszista vagy?:D Mond ki, nem szégyen
-
mi volt szilveszterkor?
amúgy a cigányokat én 'sem csípem' -
nagyot csalódtam, többen is... -
Igen, nagyot csalódtam.
Agusztus szombat éjszaka:1 ismerős csajnak volt egy "sukárabb"pasija(Ilyen weiß nigger)aztán a csaj szépen sárga földig itta magát,jött oda hozzánk ölelgetett.Gyerek meg bejött a kocsmába annyit lát,hogy a frissen szerzett csaja épp engem ölelget meg simogat.Húzta a száját elég rendesen...
Kimentünk kocsma elé, hogy bemenjünk a szórakozóhelyre.Szokásos csaj támolyog mi meg haverral ketten támasztjuk,gyereknél szép lassan betelt a pohár[egyébként is sztem idegbeteg] aztán hívta a "tezstvíreket" haver arrébb állt valamennyire, felé vagy tizen(!)indultak el aztán elkezdték lökdösni.Én meg odaálltam a gyerek elé, hogy meséld már el mi a probléma(közben 1 kör alakult ki köztünk a 100tagú zenekar tagjaiból)talán a hegedűs vagy a nagybőgős megszólalt, hogy gyere már el 1percre (elindult egy üres világítás nélküli telek fele)mondom kösz kihagynám.A srác se tudott semmit mondani, hogy mi a baja hát hát őő a nőmet.Mondom a nődet 8 éve ismerem és tudod, hogy nem másznék rá.(Havernál közben a háttérben fokozódik a lökdösődés).Aztán a csaj valahogy leállította(Mindent összehazudozott, hogy az én anyukám meg az ő anyukája 1000éve haverok meg a faterja rendőr) a gyerót aztán elpucoltunk.És a haver akiben csalódtam ezt a szórakozó hely oldalának támaszkodva karba tett kézzel nézte(és hallgatta)végig pedig régóta ismeri a gyereket és fix, hogy letudta volna ő is állítani)
[Remélem érthető és olvasható lett fáradt vagyok:$]
Leírva nem hangzik annyira durván de ott akciófilmbe illő jelenet volt..
Aztán megbocsájtottunk neki,de úgylátszik, hogy végleg szét megy barátságunk.(Miatta volt botrány a szilveszter)
-
Életkor: 14-18 között -
xDDD
-
Volt, hogy félreismertem valakit.
félre kefélések tömkelege :D -
Pont ugyan ez volt nálam is. :S:D -
"Volt, hogy félreismertem valakit."
Nem volt akkora ügy, csak rosszul esett! :S -
akkor ezért
-
én lennék a legjobb barátnőd :$ -
nincsenek is barátaid... -
igen, nagyon csalódtam :| -
nem rémlik semmi -
igen nagyot -
ba32107 #24596 Volt, hogy félreismertem valakit.
Szokásos, eltávolodtunk egymástól, visszahallottam egy-két dolgot, stb...