127612
-
Rundstedt17 #24923 Egyébként is nagyon jó lenne:d.inkább ez a bünös romlott rend? -
Rundstedt17 #24922 Mégse kerülitek:D -
Lehet, de azt tudjuk hogy mi a rossz :D -
Rundstedt17 #24920 Nem tudod mi a jó:d -
ba32107 #24919 Na ott nem szeretnék élni
-
Rundstedt17 #24918 Saját képemre formálnám az országot,erkölcs,rend,közbiztonság:d -
mellrák gyógyítás itt-
<- -
Rundstedt17 #24916 Jah igaz akkor már ha jobban átgondolom hatalmat kérnék:D -
de most arról van szó hogy kivánhatnánk valamit ...
-
Rundstedt17 #24914 Csakhogy 20évesek nem lesznek csak úgy milliomosok:D -
Azért ez érdekes,mert én a boldogságra nyomtam,mert nekem ez a célom az életben,de mivel jelenleg hála istennek a családom aránylag egészséges,a szerelemben is megtaláltam az igazit már 7 éve,és a boldog élethez éppen a pénz hiányzik...
-
így vok ezzel én is -
ba32107 #24911 Hát nemtom, én most perpillanat nem vagyok túl boldog, és tudom mire vágyom, de azt pénzért nem kapnám meg. Amit pénzért megkapnék, az nagyon jó lenne, de azt amúgy is el fogom érni előbb-utóbb, és jobb érzés lesz, hogy a saját munkámmal szereztem meg a rá valót.
És én is 20 éves vagyok. -
szegény... :) -
hat igen, lehet hogy 35-40 evesen az embert nem teszi boldoggá csak a pénz, de pl az én koromban, 20 évesen még simán. aztán van idő kiépíteni a többit. -
Nem,bár volt amikor nagyon magas volt a keresetem,de az anyagi javak nem hozták el azt a boldogságot.
Viszont van ismerősöm,aki full milliomos,de nem találja évek óta a boldogságot. Elvált,a lányával nincs túl jól,és a barátai 99%-a érdekbarát. A legtöbb nő a pénzt látja benne,így pár év egyedüllét után már ismerkedni sincs túl sok hangulata... -
Nekem megmondom őszíntén most szükségem lenne pénzre, de az egészségre szavaztam mert azt nem lehet megvenni és szerintem ez a legfontosabb. -
ezek szerint te gazdag vagy?
-
Azért ezt ti is tudjátok,hogy nem lehet ezt így általánosítani. A legtöbb ember (itt is,de én sem akarok általánosítani) ahogy cement is írta kapzsi,és telhetetlen. Az pedig,hogy pénzért mindent meg lehet kapni,ezt a szegények találták ki...ez ostobaság. -
"Ha kívánhatnál egyet, mit kívánnál?"
Mindenki legyen boldog...kész... és akkor nem lesz rondábbik fele :D
Szerintem nem igazán van olyan ember, aki ténylegesen boldog ezen a földön, ha mégis...azis csak időszakos érzés, de nagyszerű :) -
egyetértek.
mindenki a jelenlegi helyzetéből indul ki, nem abból, hogy mi lenne ha...
kinek mi a fontos épp az adott helyzetben. -
ejbazzeg mit leműveltek.
aki boldog és megvan elégedve a családi boldogságával, meg szeretik egymást de pénz kéne akkor miért ne kérhetne sok pénzt?
ő szíve joga...
tiszta bolygót? világbékét? (gyógymód a rákra?) a világnak van egy rondábbik fele, ami mindig megvolt, megvan és megis lesz. maximum TE lehetsz boldog, de sokan elrontják az életüket (önnön szándékból vagy másvalaki miatt) -
akkor boldogságbéke 
-
csak egyet lehet
-
mennyi anyagias ember pázzz...ezek közül boldogság és béke -
Ezt nem rosszból jeleztem,hanem,mert egyetértek veled. ;) -
Rengeteg pénzt -
és?...am. nem érek rá annyi hsz-t visszaolvasni..
de köszi ,hogy írtad..örülök neki ,h rajtam kívül van oylan ember aki ugyan ezen a véleményen van.
-
zotja #24895 mihez kezdenek annyi pénzel ha nincs agy? :) -
El is felejtettem...
-
Életkor: 30-35 között
Hát megleptél, hogy 30 évesen így gondolkodsz.. Szerinted akkor ebben az életben már nem leszel beteg, mert eddig nem voltál? Lehet pénzed, de mit ér, ha meghalsz mert gyógyíthatatlan beteg vagy? -
#24791 -
Nálam egyértelmű..BOLDOGSÁG...ha boldog az ember az azt jelenti a mai világban, hogy egészséges,nincsenek anyagi gondjai(gazdag
)
-
azt kivánnám, hogy akármennyit kívánhassak :D -
-
Ez így van,ezért kérj tiszta bolygót...
-
ja, és még milliomos is lehetek...meg boldog...
ennyi erővel -
mert még az lehetsz-.-
majd akkor tudod meg(nem kívánom neked)hogy milyen... -
ennyi. -
A pénz nem boldogít,de jó ha van. Ez tény. Egyébként 90%-ban magc boy-al értek egyet. Több éve foglalkozok a természetes gyógymódokkal,és a gyógyszermechanizmussal,és elkeserítő,hogy etetik az embereket. Az a parasztvakítás,amit a gyógyszeripar művel...