127612
-
Nem, mert úgysem tartanám be. -
nem tettem, mert ismerem magam, kb már harmadikán megszegtem volna -
tékerevagy -
ba32107 #25000 ték -
hülyeségnek tartom -
nem, mert faszság -
legalább népszerű a topic xD -
én csak azt nem szeretem mikor a ruhám jól átitatódik bagófüsttel. :| az "osztálytalálkozó" szerű összejövetelek a legjobbak, a volt osztályom 3/4-e bagózik kb, tehát ellehet képzelni milyen finom illatosan jövök haza, kb a pólóm is bagó szagú. -
lol és elkezdődik a dohánykapmány egy hülyés miatt és szét lesz offolva a topik háhá :DD
ezaz folytassátok! -
csak gondoltam jó érzés leszokás közben ilyeneket látni és olvasni :D
/me kedves -
Sajnos ez az amire a dohányosok nem gondolnak.
Tönkreteszik a saját egészségüket? Lelkük rajta tegyék.
De az már baj, hogy másokét is tönkre teszik és ráadásul a passzív dohányzás sokkal veszélyesebb, mint az aktív. -
ez baj hogy én eddig összesen két szál cigit szívtam el ugye "kipróbálom" címszóval. De elég is volt egy életre. Az a baj hogy apámmal is elég sokat ülök egy autóban ugye munka gyanánt és ő is elég erős dohányos és hát akaratom ellenére is sok füstöt szívok.... -
te vmi cigarettanépszerűsítő kampányban veszel részt vagy mi? xD
amúgy akkor meg már ott van a vízipipa, százszorta kellemesebb, karikákat is fújhatsz és a tüdődet sem baszod szét annyira -
Gondolom az is fantasztikus érzés, hogy nehezen kapsz a dohányzás miatt levegőt, a teljesítő képességed minden téren töredéke annak amennyi a dohányzás nélkül lenne, nagy eséllyel halsz meg tüdőrákban, a környezetedben élőknek tönkre vágod az egészségét és az életét, stb... -
-
pedig geci jó dohányozni, amikor a füsttel megtelik a tüdőd és fújod ki, karikákat fújsz belőle, egyszerűen fantasztikus érzés -
Tettem de már meg is szegtem :D
Olyan másnaposan és olyan hiányos emlékezettel ébredtem 2.-án hogy megfogadtam soha többé nem iszom. De hát most volt névnapom és nrm szabadott visszautasítani a kapott italokat :D -
Nem tettem, hülyeségnek tartom.
-
"Igen, egyet, igyekszem majd betartani."
Nem menő a zújévi fogadalom?
Én megfogadtam, h. fogok tanulni éls megírom a leckéimet! [1* se történt meg eddig ebben az évben!
]
megpróbálom betartani! De nagyon nehéz! :/ na mind1! Majd lesz vhogy! -
extramagascsaj #24984 Nem tettem, hülyeségnek tartom.
-
Nem, mert úgysem tartanám be. -
"Nem tettem, hülyeségnek tartom."
Az ember folyamatosan változik és amennyiben látja, hogy miben kell változtatnia akkor nem szabad semmihez se kötni a változást (főleg nem kivárni az új évet), hanem azonnal neki kell kezdeni változtatni. -
hát igen:) -
ba32107 #24980 "Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés."
-
Bár én ezt inkább úgy mondanám, hogy nem tettem mert nem érdekel. -
elfelejtettem, de amúgy se tartanám be... -
persze az alap
-
Fbn Lx #24976 nem tudok szavazni
akartam, csak elfelejtettem :SDAd -

Csak így tovább. Kitartás!
-
téháix...de pia az jöhet minden mennyiségben
-
nem tettem, de mindenképpen hülyeségnek kell tartanom? :( -
-
helyes csak tarts ki. -
Nem tettem, hülyeségnek tartom. -
9. napja nem cigizem
-
nem tettem, hülyeség, nem látom értelmét h újévkor bármi újat is megfogadjad amit évközben nem... -
Igen, egyet, igyekszem majd betartani.
-
ba32107 #24966 Nem, mert úgysem tartanám be.
Csak egy dolgot lenne érdemes megfogadnom, de nincs meg hozzá a kellő motivációm. -
nem tettem , mert nem tudtam yot kitalálni... :\ de lehet megszámolom hányszor vok részeg az évbe
haver tavaly azt számolta xD én meg hogy nyáron hány sört iszok.. :D
-