127612
-
én is ezt akartam linkelni, imádom ezt a videót [irigy] -
nem nem is érdekel sztem az egész egy ratyi főleg a hátra zselézett haju fiuk fessz ruhába.. meg sokan sport ként kezelik de sztem köze sincs hozzá... -
G_ArchAngel #25081 en majdnem igy tanultam meg, de aztan megsem
-
-
ba32107 #25079 Megvan dvd-n :D De rejtve őrzöm a szobám mélyén..
(igazából fogalmam sincs, hogy hol van, mert kölcsönadtam valakinek) -
videót :D -
ba32107 #25077 Az egyik rész pl olyan volt, hogy a fiúk hanyatt feküdtek a földön, a lányok meg lovaglóban rajtunk ültek, és a lábunkkal kellett integetni.......meg fekvőtámaszozni kellett, és hasonlók. És ezt nevezték táncnak :D -
Van egy táncvizsgám pár évvel ezelőttről, de azóta csupán szórakozó helyeken fordul elő,de ott mindig:) -
extramagascsaj #25075 Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban előfordul -
basszus irigylem az ilyen embereket akik ilyeneket tudnak...főleg ezt a szaltózást, kurva jól néz ki:D meg kéne tanulnom :D hol tanítanak ilyeneket? vmi harcművészeti sulikban/helyekeN? -
mesélj :D -
ba32107 #25072 Jézusom, a szalagavató! Hogy mi mit táncoltunk, hát bazzeg röhögött az egész sportcsarnok
-
nem, és nem is érdekel, a szalagavatóra a keringő bőven elég volt.
-
ba32107 #25070 Igaz ez nem tánc, de kurvajó! -
az 1:23-nál a képbe lépő, nagy darab srácot megnéztem volna így táncolni :D -
dx #25068 Tudok valamennyit,de nem szoktam. -
Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban előfordul.
de ez is igaz, csak ehhez lusta vagyok: Nem tudok, de szeretnék megtanulni
mégpedig így:
-
Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban előfordul -
Kitagadjuk. :)) Ő egy számkivetett. -
Igen, de csak hobbiból táncolok
-
Hűűű...
Mivel Debreceni vagy ezért gyanitom a politikai nézetedet.
kthxbye! -
-
Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban előfordul
-
ezek a kommunista utópiák nagyon szépek, és hidd el mindenkinek tetszene de sajnos nem működik -
ba32107 #25059 És aki szól egy rossz szót, irány a börtön -.- -
gondolom apuanyu aládbaszott minden jót, és nemnagyon vagy valami társasági ember
csak tudod mi a lófasznak dolgozzak diplomával 2 műszakban havi 100ezerért, (aminek a jórésze megy adóba), ha a rezsi elviszi a felét egy kis emeletes ólban.
akár adósrabszolgaságot is bevezethetnéd ,attól még nem lenne jobb, a rózsadombi villák ugyanúgy épülnének, meg a dubai offshore cégek -
G_ArchAngel #25057 OMG, vmi szar anyagot szivhattal fel tegnap.. -
Ne aggódj azokat az audikat mind elvennénk a főnököktől, a fizetésben nem lenne különbség, így nem lenne miért irigykedni a dolgozóknak. Így javulna a munkamorál. -
asszed ma ilyen nincs? amúgy meg akkor házibulinak hívják és kész :P -
ba32107 #25054
Szerencsére nem rajtad múlik
-
Nem sokáig, ugyanis aki besúgna egy ilyen illegális helyet nekünk, akkor őt pénzjutalomban részesítenénk. Így csak olyan klubok maradhatnának fenn huzamosabb ideig, akinek nagyon kevés tagja van, sose jelentené be a helyet nagy pénzért sem, és nem csap semmi zajt kívülre, mert azt ugye meghallják. -
Nincs, mindenki egész nap a munkahelyén akar rohadni, hogy szánalmas fizetésért dolgozzon egy multinak, miközben a főnöke A8-as audival jár, és esténként már úgysem lenne kedve szórakozni, nehogy véletlenül elfelejtse pár órára milyen elbaszott élete van. -
és azzal jobb lesz hogy bezárod őket? :D loool akkor meg illegális szórakozó helyek és kocsmák lennének :D -
Olyan kérdés miért nincs, hogy szükség van-e egyáltalán szórakozóhelyekre?
Mert szerintem nagyon károsak az ország szempontjából: melegágyai a prostitúciónak, kábítószerkereskedelemnek, alkoholizmusnak és egyéb társadalmi devianciák kialakulásának. Ha rajtam múlna, a jövő héten már egyetlen kocsma és diszkó sem működne az országban.
-
Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban előfordul -
G_ArchAngel #25048 
(ugyanezert egy bolgar koktelbarban majdnem megvertek...
)
-
Nem, és nem is érdekel
-
-
nem, csak szórakozóhelyen, társaságban
bár táncoltam úgy 1évig általánosba de az már régen volt:) -
Szóval ezért költöztél ki angliába...